alelo Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Έχω το άσπρο το 6+ δεν βλέπω δακτυλιες καθόλου. Είναι πανέμορφο προχώρα σε αγορά φίλε μου. Τώρα παράγγειλα και το χρυσό Πάντως η τιμή του ανεβαίνει συνέχεια. Στο sto vickmall.com το έχει και στο ευρωπαϊκό κατάστημα όποτε θα έρθει και γρήγορα. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Έχω το άσπρο το 6+ δεν βλέπω δακτυλιες καθόλου. Είναι πανέμορφο προχώρα σε αγορά φίλε μου. Τώρα παράγγειλα και το χρυσό Πάντως η τιμή του ανεβαίνει συνέχεια. Στο sto vickmall.com το έχει και στο ευρωπαϊκό κατάστημα όποτε θα έρθει και γρήγορα. 2-3-4-5 τελευταίες ερωτήσεις; :shifty: 1. Οι ενημερώσεις χτυπάνε κανονικά;Δηλ λαμβάνει email με ήχο;Στο honor 6 με την τελευταία rom δεν ακούγεται..:blink: 2. Τοποθεσία καιρού δίνει κανονικά;Η μόνο Αθήνα-Πάτρα-Βόλο; :mad: 3. Ο.Κ. θα χει καλύτερη μπαταρία έτσι δεν είναι; Δε δίνει πανω απο 6 ώρες οθόνη;:D 4. Χρυσό;Απο που φιλέ μου; 5. Απο περιέργεια,μπορεί κάποιος να κανει μέτρηση στο antutu με και χωρίς προστασία οθόνης; Αν ισχυει το ίδιο με το Honor 6 σας περιμένει μια έκπληξη στα 720p!!! Στο Vickmall το δίνει επιλογή το άσπρο απο Eu warehouse στα 404,99$ σε μια εργάσιμη μέρα;Θα τρελαθω. Edited April 6, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Και το είχε 375 πριν άσε... Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 1.Δεν χρησιμοποιώ push services. 2.Αυτό με την τοποθεσία θέλει root& αλλαγή κάποιας τιμής στα local files. 3. Τις 5μιση ώρες τις έχεις σίγουρα. 4.Αναφερθηκε παραπάνω. 5.Δεν νμζω το δικό μας να έχει προστασία οθόνης. Θα τρέξω ένα antutu να δω απο περιέργεια. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 http://www.vickmall.com/huawei-honor-6-plus-4g-fdd-lte-hisilicon-kirin-925-octa-core-1-8ghz-android-4-4-smartphone-5-5-inch-fhd-screen-3g-ram-32g-rom.html Εδώ έχεις επιλογή για το χρώμα. Το χρυσό βγαίνει μόνο 32gb Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Σας ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις σας.Μου κανει εντύπωση που δεν σου δίνει τη δυνατότητα να το γυρνας στα 720p για εξοικονόμηση ενέργειας. Όπως και να χει αναμενω επιλογή χρωματος και μετα ντουγρου για vickmall ή to2c το κόβω κύριοι. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Θεωρώ ότι σοφή επιλογή θα ήταν το vickmall. Και σαν χρώμα το gold γιατί είναι απο τα λεγόμενα τους πιο..premium φτιαγμένο. Το μαύρο που το έχω είναι all time classic,φυσιολογικά τα αποτυπώματα φαίνονται ,αλλά δεν παύει να είναι ενα χρώμα που αναδεικνύει μια τέτοια στυλάτη συσκευή. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) Μπορεί κάποιος παρακαλώ να διαβάσει το βιβλιαράκι που έχει μεσα στο κουτί και να μας πει το sar του κινητού ?? Επίσης το video του τί λέει ? Κάνει σπασιματάκια σαν να τραβαει πχ με 15fps ή είναι ομαλό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (όχι σκοτάδι αλλα πχ απογευμα σε εσωτερικό χώρο ?) Edited April 22, 2015 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Καλησπέρα.. Λόγω δουλειάς ήμουν σε άλλο σπίτι, μακριά απο το.. κουτί. Το Sar βρήκα σε ενα βιβλιαράκι λέει : 0.351 W/kg. Αν δεν κάνω λάθος είναι καλή τιμή σε σχέση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες. Όσο αφορά τα βίντεο, σε σουρουπο δεν μπορείς να πεις οτι βγάζει σουπερ βίντεο. Όχι απο θεμα σπασιματων αλλά απο θόρυβο. Αν έχει καλό φωτισμό ναι βγάζει, καθώς κ φωτογραφίες. Πρέπει να έχεις σταθερό χέρι γενικά. Έχω βγάλει δλδ τις απίστευτες φώτο κ στο ίδιο σημείο να είμαι λίγο απρόσεκτος κ να βγει κουνημένη. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλησπέρα.. Λόγω δουλειάς ήμουν σε άλλο σπίτι, μακριά απο το.. κουτί. Το Sar βρήκα σε ενα βιβλιαράκι λέει : 0.351 W/kg. Αν δεν κάνω λάθος είναι καλή τιμή σε σχέση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες. Όσο αφορά τα βίντεο, σε σουρουπο δεν μπορείς να πεις οτι βγάζει σουπερ βίντεο. Όχι απο θεμα σπασιματων αλλά απο θόρυβο. Αν έχει καλό φωτισμό ναι βγάζει, καθώς κ φωτογραφίες. Πρέπει να έχεις σταθερό χέρι γενικά. Έχω βγάλει δλδ τις απίστευτες φώτο κ στο ίδιο σημείο να είμαι λίγο απρόσεκτος κ να βγει κουνημένη. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis_th Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 απο μπαταρια πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Απο μπαταρία πάει πολύ καλά. Τις 5 ώρες οθόνης τις έχεις σίγουρες,έχει αναφερθεί και παραπάνω. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Απο μπαταρία πάει πολύ καλά. Τις 5 ώρες οθόνης τις έχεις σίγουρες,έχει αναφερθεί και παραπάνω. του έχεις βάλει την original rom η το άφησες με αυτή που έρχεται ? Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Ήρθε και το χρυσό , πολύ όμορφο. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 του έχεις βάλει την original rom η το άφησες με αυτή που έρχεται ? Κάνω κανονικά τις αναβαθμίσεις της Ρομ κάθε ( περίπου ) 15 μέρες που έρχονται. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Καλησπερα στο φορουμ,μετα το mate 7 σειρα ειχε το honor 6 plus,ενταξει παιδια η Huawei εχει κανει τεραστια βηματα προοδου,το μονο κακο ειναι οτι σε αυτο το forum εχει πεσει πολυ ησυχια εν αντιθεση με το απλο honor που γινεται χαμος,δεν μπορω να το εξηγησω,να φταιει η μεγαλυτερη οθονη μου μοιαζει το πιο πιθανον Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Καλησπερα στο φορουμ,μετα το mate 7 σειρα ειχε το honor 6 plus,ενταξει παιδια η Huawei εχει κανει τεραστια βηματα προοδου,το μονο κακο ειναι οτι σε αυτο το forum εχει πεσει πολυ ησυχια εν αντιθεση με το απλο honor που γινεται χαμος,δεν μπορω να το εξηγησω,να φταιει η μεγαλυτερη οθονη μου μοιαζει το πιο πιθανον Επειδη λεω να το δοκιμασω και αυτο ειναι καλυτερο απο το mate ? Τωρα εχω το p8. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Επειδη λεω να το δοκιμασω και αυτο ειναι καλυτερο απο το mate ? Τωρα εχω το p8. To mate 7 το έχει η γυναικα μου κανένα πενταμηνο,εγώ το είχα και το εδωαα, είχα μέχρι και το monarch edition,μου φαίνεται το honor καλυτερο σε αρκετά σημεία όπως πχ κάμερα το λευκό του πιο παγωμένο συγκρίνοντας με το mate στην ίδια φωτεινότητα και κορεσμό χρωμάτων και καλυτερο στην φορητότητα τώρα το άλλο είναι εμφανώς καλυτερο στην μπαταρια Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Αύριο θα το έχω και γω το plus οποτε θα κανω και μια συγκριση με το huawei p8. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Αύριο θα το έχω και γω το plus οποτε θα κανω και μια συγκριση με το huawei p8. Αντε με το καλο και περιμενω εντυπωσεις Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Παρέλαβα σήμερα. Αλλά απογοητεύτηκα για κάτι. Νόμιζα ότι έχει και στις 2 κάρτες 3g/4g αλλά από ότι βλέπω έχει μόνο στη μια κάρτα. Μήπως κάνω λάθος ? Για πείτε. Edit : Τελικά ήθελε επανεκκίνηση για να αλλάξει από την 1 στην άλλη κάρτα. Δηλαδή κάθε φορά που θέλω να αλλαζω το 3g/4g θα πρέπει να κανω restart ?? Τελικά πρέπει να μπλόκαρε γιατί τώρα μου δουλεύει τέλεια. Αλλα νόμιζα ταυτόχρονα ότι θα είχε και στις 2 κάρτες 3g/4g. Edited June 4, 2015 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Παρέλαβα σήμερα. Αλλά απογοητεύτηκα για κάτι. Νόμιζα ότι έχει και στις 2 κάρτες 3g/4g αλλά από ότι βλέπω έχει μόνο στη μια κάρτα. Μήπως κάνω λάθος ? Για πείτε. Edit : Τελικά ήθελε επανεκκίνηση για να αλλάξει από την 1 στην άλλη κάρτα. Δηλαδή κάθε φορά που θέλω να αλλαζω το 3g/4g θα πρέπει να κανω restart ?? Τελικά πρέπει να μπλόκαρε γιατί τώρα μου δουλεύει τέλεια. Αλλα νόμιζα ταυτόχρονα ότι θα είχε και στις 2 κάρτες 3g/4g. Καλοριζικο προσωπικα δεν χρησιμοποιω δυο sim για να εχω αποψη,περιμενουμε εντυπωσεις μολις το δουλεψεις Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Πείτε μου σας παρακαλώ ποιο είναι το τελευταίο firmware?? Εγώ έχω το PE-TL10V100R001C900B142.Δεν μου βγάζει νεότερο. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Πείτε μου σας παρακαλώ ποιο είναι το τελευταίο firmware?? Εγώ έχω το PE-TL10V100R001C900B142.Δεν μου βγάζει νεότερο. Με αυτη ειχε έρθει και σε εμένα και τώρα έχω τη 173. Τα update ηρθαν με ota. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.needrom.com/download/honor-6-4g-pe-tl10/ Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Με αυτη ειχε έρθει και σε εμένα και τώρα έχω τη 173. Τα update ηρθαν με ota. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.needrom.com/download/honor-6-4g-pe-tl10/ Εμενα γιατι δεν μου ήρθε τίποτα ? Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με αυτό το λογισμικό που φοράω τώρα γιατι από ότι διάβασα μεσα σε αυτο το νημα με τα νεότερα λογισμικα διορθωνονται καποιο θεματα όπως το focus της κάμερας για βίντεο που σε εμενα ειναι ψιλοάθλιο. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts