Jump to content

Sony Ericsson V800i

Nosferatu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για αναβάθμιση πρέπει να πάμε το κινητό σε κάποιο service της SonyEricsson ή μπρορούμε να την κάνουμε και μόνοι μας στον υπολογιστή?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σωστά!Γίνεται και απ'τον υπολογιστη για να διορθωθουν τα προβληματα ή χρειαζεται να το παμε σε SE serice?

Σωστά!Γίνεται και απ'τον υπολογιστη για να διορθωθουν τα προβληματα ή χρειαζεται να το παμε σε SE serice?

Δοκίμαστο. Πχ το πρόβλημα με τον φάκελο παιχνίδια ειχε και το w850 και το

κ800. με αναβάθμιση, στο πρώτο λυνόταν στο δεύτερο όμως ήθελε αναβαθμιση του σερβις.

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

καλημερα να ρωτήσω κατι .

οταν λάβω στο V800 οποιοδήποτε ήχου ενω τον παίζει κανονικά για να τον ακούσω αλλα οταν το βαζω για ηχω κλήσεις μου βγαζει μυνημα

"αδύνατη χρήση στοιχειού λείπει κωδικός DRM"

τι ειναι το DRM ?

οταν λάβω στο V800 οποιοδήποτε ήχου ενω τον παίζει κανονικά για να τον ακούσω αλλα οταν το βαζω για ηχω κλήσεις μου βγαζει μυνημα

τι ειναι το DRM ?

ειναι η προστασία που βάζουν σε αρχεια της ερικσσον. είναι δηλαδή κλειδωμένο

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

ειναι η προστασία που βάζουν σε αρχεια της ερικσσον. είναι δηλαδή κλειδωμένο

είναι μουσικά αρχεία που μου εχουν στείλει φίλοι μεσω "μπλουτουθ"

τι ειναι το DRM ?

Τα παλιοτερα κινητα της SE vodafone live (κ700,ν800) μπορουσαν να παιξουν ηχο mp3 αλλα δεν γινοτανε να τον βαλουν σαν ηχο κλησης! αυτο το προβλημα δεν μπορει να λυθει ουτε με αναβαθμιση.:)

Κάνε μια αναβάθμιση στο κινητό σου και θα λυθεί το πρόβλημα!

Τι σχεση εχει η αναβαθμιση...με τα "κλειδωμενα" αρχεια (drm).δεν θα πετυχει τιποτα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε RAVER κι εγώ αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα στο V800 με τα ringtones (περί προστασία DRM). Όμως με την αναβάθμιση που έκανα στο κινητό μου σε service της Sony Ericsson, λύθηκε το πρόβλημα. Όλα τα αρχεία πλέον μπορούν να μπουν σαν ήχος κλήσης!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως ειχες το z800i γιατι μου φαινεται καπως περιεργο.επισης το κινητο αυτο δεν κυκλοφορει..και ειναι καπως δυσκολο να βρει update firmware για το κινητο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι το V800 έχω. Την αναβάθμιση δεν την έκανα πρόσφατα. Την έκανα περίπου πριν 2 χρόνια, οπότε και χρησιμοποιούσα το εν λόγω κινητό.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως ειχες το z800i γιατι μου φαινεται καπως περιεργο.επισης το κινητο αυτο δεν κυκλοφορει..και ειναι καπως δυσκολο να βρει update firmware για το κινητο.

Η αναβάθμιση που επιτρέπει στο v800 να έχει Mp3 σαν ήχους κλήσης έχει κυκλοφορήσει πάρα πολύ καιρό ( ίσος και πριν 1μιση χρόνο):)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το update που επιτρέπει στο v800 να παίζει mp3 σαν ήχο κλήσης είναι πολύ παλιό, ίσως και πάνω από ενάμιση χρόνο:)

Το update που επιτρέπει στο v800 να παίζει mp3 σαν ήχο κλήσης είναι πολύ παλιό, ίσως και πάνω από ενάμιση χρόνο:)

ok! δεν το ηξερα..η μαλλον δεν το θυμομουνα.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
ok! δεν το ηξερα..η μαλλον δεν το θυμομουνα.:(

Nevermind, έτσι και αλλιώς, το καλύτερο που έχουμε όλοι να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε αυτό το μοντέλο:p .

Μεγάλη πατάτα....

• 3 weeks later...

Διάβαζα ότι είχε προβλήματα και λέω είμαι τυχερός που δεν είχα κανένα με το δικό μου...

Τελικά με το πέρας του χρόνου και εκτός εγγύησης τα έπαθα και εγώ...

με κλειστό πορτάκι.. μηδέν σήμα... με ανοιχτό φουλ..!!! στα μαγαζιά το είχα συνεχώς με ανοιχτό πορτάκι..!! Το πήγα στη Voda.. και τι μου λένε... 220 ευρώπουλα για επισκευή...!! Αντε γειάαα...!!!

Όσο για το DRM για τα Mp3.. υπάρχει ένα μικρό πρόγραμμα της SE για να τα μετατρέπει σε DRM.. απλά και εύκολα. Εγώ το βρήκα μέσω του e-mule.

:luck: FingerPrint:\>_

Το πήγα στη Voda.. και τι μου λένε... 220 ευρώπουλα για επισκευή...!! Αντε γειάαα...!!!

:rolleyes: Ακριβώς! με τα ιδια χρηματα αγοραζεις καινουργιο και χωρις περιορισμους ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μέσω e-mule τι πατάς για να βρεις τέτοια προγράμματα?

Δεν καταβεζω τιποτα απο το συγκεκριμενο προγραμμα.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
τα πιο πολλά v800 είναι προβληματικά. και εγώ v800 έχω αλλά ευτυχώς ακόμα (το εχω 2 χρόνια) είναι σένιο. Το 90% είναι με το συγκεκριμένο προβλημα. Οπότε βάφτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα...;)

THIERRY HENRY 14 και να πα να γ.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΑΠΟ SE V800 ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ????????

Eίναι το κλασσικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το κινητό!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
psaxnw mia efrarmofi poy legete 'BT info. kserei kanbeis pws tha tin brw??????

:worry: εδώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson V800i