milanmaniac Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Για αναβάθμιση πρέπει να πάμε το κινητό σε κάποιο service της SonyEricsson ή μπρορούμε να την κάνουμε και μόνοι μας στον υπολογιστή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Σωστά!Γίνεται και απ'τον υπολογιστη για να διορθωθουν τα προβληματα ή χρειαζεται να το παμε σε SE serice? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Σωστά!Γίνεται και απ'τον υπολογιστη για να διορθωθουν τα προβληματα ή χρειαζεται να το παμε σε SE serice? Δοκίμαστο. Πχ το πρόβλημα με τον φάκελο παιχνίδια ειχε και το w850 και το κ800. με αναβάθμιση, στο πρώτο λυνόταν στο δεύτερο όμως ήθελε αναβαθμιση του σερβις. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 καλημερα να ρωτήσω κατι . οταν λάβω στο V800 οποιοδήποτε ήχου ενω τον παίζει κανονικά για να τον ακούσω αλλα οταν το βαζω για ηχω κλήσεις μου βγαζει μυνημα "αδύνατη χρήση στοιχειού λείπει κωδικός DRM" τι ειναι το DRM ? Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 καλημερα να ρωτήσω κατι . οταν λάβω στο V800 οποιοδήποτε ήχου ενω τον παίζει κανονικά για να τον ακούσω αλλα οταν το βαζω για ηχω κλήσεις μου βγαζει μυνημα "αδύνατη χρήση στοιχειού λείπει κωδικός DRM" τι ειναι το DRM ? ειναι η προστασία που βάζουν σε αρχεια της ερικσσον. είναι δηλαδή κλειδωμένο Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 ειναι η προστασία που βάζουν σε αρχεια της ερικσσον. είναι δηλαδή κλειδωμένο είναι μουσικά αρχεία που μου εχουν στείλει φίλοι μεσω "μπλουτουθ" Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Κάνε μια αναβάθμιση στο κινητό σου και θα λυθεί το πρόβλημα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 καλημερα να ρωτήσω κατι . οταν λάβω στο V800 οποιοδήποτε ήχου ενω τον παίζει κανονικά για να τον ακούσω αλλα οταν το βαζω για ηχω κλήσεις μου βγαζει μυνημα "αδύνατη χρήση στοιχειού λείπει κωδικός DRM" τι ειναι το DRM ? Τα παλιοτερα κινητα της SE vodafone live (κ700,ν800) μπορουσαν να παιξουν ηχο mp3 αλλα δεν γινοτανε να τον βαλουν σαν ηχο κλησης! αυτο το προβλημα δεν μπορει να λυθει ουτε με αναβαθμιση.:) Κάνε μια αναβάθμιση στο κινητό σου και θα λυθεί το πρόβλημα! Τι σχεση εχει η αναβαθμιση...με τα "κλειδωμενα" αρχεια (drm).δεν θα πετυχει τιποτα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Φίλε RAVER κι εγώ αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα στο V800 με τα ringtones (περί προστασία DRM). Όμως με την αναβάθμιση που έκανα στο κινητό μου σε service της Sony Ericsson, λύθηκε το πρόβλημα. Όλα τα αρχεία πλέον μπορούν να μπουν σαν ήχος κλήσης! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Μηπως ειχες το z800i γιατι μου φαινεται καπως περιεργο.επισης το κινητο αυτο δεν κυκλοφορει..και ειναι καπως δυσκολο να βρει update firmware για το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Όχι το V800 έχω. Την αναβάθμιση δεν την έκανα πρόσφατα. Την έκανα περίπου πριν 2 χρόνια, οπότε και χρησιμοποιούσα το εν λόγω κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Μηπως ειχες το z800i γιατι μου φαινεται καπως περιεργο.επισης το κινητο αυτο δεν κυκλοφορει..και ειναι καπως δυσκολο να βρει update firmware για το κινητο. Η αναβάθμιση που επιτρέπει στο v800 να έχει Mp3 σαν ήχους κλήσης έχει κυκλοφορήσει πάρα πολύ καιρό ( ίσος και πριν 1μιση χρόνο):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Μηπως ειχες το z800i γιατι μου φαινεται καπως περιεργο.επισης το κινητο αυτο δεν κυκλοφορει..και ειναι καπως δυσκολο να βρει update firmware για το κινητο. Το update που επιτρέπει στο v800 να παίζει mp3 σαν ήχο κλήσης είναι πολύ παλιό, ίσως και πάνω από ενάμιση χρόνο:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Το update που επιτρέπει στο v800 να παίζει mp3 σαν ήχο κλήσης είναι πολύ παλιό, ίσως και πάνω από ενάμιση χρόνο:) ok! δεν το ηξερα..η μαλλον δεν το θυμομουνα.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 ok! δεν το ηξερα..η μαλλον δεν το θυμομουνα.:( Nevermind, έτσι και αλλιώς, το καλύτερο που έχουμε όλοι να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε αυτό το μοντέλο:p . Μεγάλη πατάτα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FingerPrint Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Διάβαζα ότι είχε προβλήματα και λέω είμαι τυχερός που δεν είχα κανένα με το δικό μου... Τελικά με το πέρας του χρόνου και εκτός εγγύησης τα έπαθα και εγώ... με κλειστό πορτάκι.. μηδέν σήμα... με ανοιχτό φουλ..!!! στα μαγαζιά το είχα συνεχώς με ανοιχτό πορτάκι..!! Το πήγα στη Voda.. και τι μου λένε... 220 ευρώπουλα για επισκευή...!! Αντε γειάαα...!!! Όσο για το DRM για τα Mp3.. υπάρχει ένα μικρό πρόγραμμα της SE για να τα μετατρέπει σε DRM.. απλά και εύκολα. Εγώ το βρήκα μέσω του e-mule. Παράθεση :luck: FingerPrint:\>_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Το πήγα στη Voda.. και τι μου λένε... 220 ευρώπουλα για επισκευή...!! Αντε γειάαα...!!! :rolleyes: Ακριβώς! με τα ιδια χρηματα αγοραζεις καινουργιο και χωρις περιορισμους ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Φίλε μέσω e-mule τι πατάς για να βρεις τέτοια προγράμματα? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Φίλε μέσω e-mule τι πατάς για να βρεις τέτοια προγράμματα? Δεν καταβεζω τιποτα απο το συγκεκριμενο προγραμμα.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Ok τι να κάνουμε ευχαριστώ πάντως;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgri20 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΑΠΟ SE V800 ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 τα πιο πολλά v800 είναι προβληματικά. και εγώ v800 έχω αλλά ευτυχώς ακόμα (το εχω 2 χρόνια) είναι σένιο. Το 90% είναι με το συγκεκριμένο προβλημα. Οπότε βάφτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα...;) Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΑΠΟ SE V800 ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ???????? Eίναι το κλασσικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το κινητό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 psaxnw mia efrarmofi poy legete 'BT info. kserei kanbeis pws tha tin brw?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 psaxnw mia efrarmofi poy legete 'BT info. kserei kanbeis pws tha tin brw?????? :worry: εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts