Jump to content

FingerPrint

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FingerPrint

  1. Δες μέσα από το SKTools μήπως πειράχτηκε κάτι από τα settings της registry και έχει απενεργοποιηθεί μόνιμα. Αλλά με τα WM το Hard Reset είναι μια διαδικασία πολύ συνήθες μιας και λύνει πολλά από τα προβλήματα!!! Αλλά να είναι πάντα η τελευταία επιλογή. Αν δεν συνέλθει και με αυτό τότε πάμε για hardware problem.
  2. Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το touch2. Μερικές φορές δίχνει σε αυτόν που με καλεί ότι χτυπάει το τηλέφωνο και δεν το σηκώνω και μετά από 1 λεπτό λαμβάνω τη κλασική ειδοποίηση ότι έχασα μια κλήση και ενώ το είχα συνέχεια μπροστά μου δεν είχα την παραμικρή ειδοποίηση για κλήση. Μου έχει συμβεί 4-5 φορές. Το έχετε πάθει εσείς αυτό; Τα προγράματα που έχω μέσα είναι : Destinator, SPB Shell-Time-Weather, Resco Explorer & photo manager, SKTools και πάροχο Cosmote. Ευχαριστώ
  3. Διάβαζα ότι είχε προβλήματα και λέω είμαι τυχερός που δεν είχα κανένα με το δικό μου... Τελικά με το πέρας του χρόνου και εκτός εγγύησης τα έπαθα και εγώ... με κλειστό πορτάκι.. μηδέν σήμα... με ανοιχτό φουλ..!!! στα μαγαζιά το είχα συνεχώς με ανοιχτό πορτάκι..!! Το πήγα στη Voda.. και τι μου λένε... 220 ευρώπουλα για επισκευή...!! Αντε γειάαα...!!! Όσο για το DRM για τα Mp3.. υπάρχει ένα μικρό πρόγραμμα της SE για να τα μετατρέπει σε DRM.. απλά και εύκολα. Εγώ το βρήκα μέσω του e-mule.
  4. Φίλε μου και εγώ μένω Βριλήσσια και μπορώ να πω το ίδιο. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τα τελευταία 2 χρόνια διότι πιο πριν δεν αντιμετώπιζα τέτοια προβλήματα. Παλιά μέσα στο σπίτι μου είχα φουλ σήμα και τώρα παίζει συνεχώς με 1-2 κουτιά..!
×
×
  • Create New...