Jump to content

Sony Ericsson V800i

Nosferatu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rush2 (11 Δεκ. 2004 , 01:13)

Για να λυθούν κάποιες απορίες σχετικά με το σήμα 3G συμβαίνει το εξής: Σε κατάσταση αναμονής δεν υπάρχει η ένδειξη 3G και πρέπει κάθε φορά να πηγαίνουμε στο μενού Σύνδεση και κατόπιν στο υπομενού Δίκτυα. Κατόπιν επιλέγουμε Νέα αναζήτηση ή Επιλογή δικτύου και τσεκάρουμε vodafone με την αντίστοιχη ένδειξη 3G. Δυστυχώς πρέπει να γίνετε αυτή η διαδικασία για είναι εφικτή η βίντεο κλήση και η τηλεοπτικές εκπομπές. Χρέωση στις βίντεο κλήσεις δεν υπάρχει και βλέπεις πολύ καλά τον συνομιλητή σου όμως λόγω ασθενές σήματος γίνετε διακοπή της κλήσης!

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες γιατι αν και μενω Χαλκιδα οπου εδω δεν υπαρχει ακομα δικτυο 3G,πηγαινω συχνα Αθηνα και οταν υπαρχει αναλογο σημα εμφανιζεται μονο του στην οθονη χωρις να κανω ολη αυτη τη διαδικασια που περιγραφεις και ειναι στην διαθεση μου ολες οι υπηρεσιες.Βεβαια δεν εχω κανει ακομα βιντεο-κληση και σε αυτο δεν εχω αποψη

Φιλικα Σταυρος

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rush2 (11 Δεκ. 2004 , 01:13)

Για να λυθούν κάποιες απορίες σχετικά με το σήμα 3G συμβαίνει το εξής: Σε κατάσταση αναμονής δεν υπάρχει η ένδειξη 3G και πρέπει κάθε φορά να πηγαίνουμε στο μενού Σύνδεση και κατόπιν στο υπομενού Δίκτυα. Κατόπιν επιλέγουμε Νέα αναζήτηση ή Επιλογή δικτύου και τσεκάρουμε vodafone με την αντίστοιχη ένδειξη 3G. Δυστυχώς πρέπει να γίνετε αυτή η διαδικασία για είναι εφικτή η βίντεο κλήση και η τηλεοπτικές εκπομπές. Χρέωση στις βίντεο κλήσεις δεν υπάρχει και βλέπεις πολύ καλά τον συνομιλητή σου όμως λόγω ασθενές σήματος γίνετε διακοπή της κλήσης!

Κάνεις λάθος!

Σήμα 3g βλέπει κανονικά όπου αυτό υπάρχει και βγάζει σχετική ένδειξη στην οθόνη (εσωτερική και εξωτερική)...όπου δεν υπάρχει σημα 3g αλλάζει αυτόματα σε 2,5g και όταν ξαναβρίσκει 3g επανέρχεται αυτόματα σε 3g..... δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι manually!!!!

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

pedes ksanarotao pali giati ine ligo problima kai dilima gia mena

to v800 me cosmote apli sim carta doulebi gia ligo kai meta apo ligo bgazi to sima to 3g pano kai xani to connection telios kseri kanis giati to kani? giati apo oti ksero ipotithete doulebi kanonika kai me apli sim karta

p.s. oso kai na epilego to diktio tis cosmote to aplo meta apo ligo ksanapaei sto 3g

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iceman (11 Δεκ. 2004 , 19:46)

Κάνεις λάθος!

Σήμα 3g βλέπει κανονικά όπου αυτό υπάρχει και βγάζει σχετική ένδειξη στην οθόνη (εσωτερική και εξωτερική)...όπου δεν υπάρχει σημα 3g αλλάζει αυτόματα σε 2,5g και όταν ξαναβρίσκει 3g επανέρχεται αυτόματα σε 3g..... δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι manually!!!!

mallon kaneis esy la8os exei dikio o rush2 otan to shma einai poly as8enes....

LG G4

Exw kapoies apories sxetika me to V800. Paratirisa oti i analisi tis othonis tou einai 176*220, diladi einai san tou k700? Epomenos oi efarmoges kai oi eikones tou k700 kanoun kai gia to V800?

San othoni krinetai kali? Diladi einai swsti i apikonisi twn xrwmatwn? Se sxesi me tin othoni tou sharp gx30 einai kaliteri i xeiroteri afti tou V800?

Epeidi polla arnitika sxolia akousa sxetika me tin fotografiki tou V800, afta alitheoun? Diladi oi foto tou V800 einai aparadektes? Kamia sxesi me tou GX30? Kai i 1.3MP camera gia omorfia mono tin exei? Den kanei douleia?

To varos tou kinitou poso akrivws einai?

Ta axesouar tou T610 kanoun kai gia to V800?

San kinito to V800 emfanizei provlimata(kollimata kai ta sinafi)?

Telos epeidi eimai se dilima eite na agorasw to V800 eite kapoio apo ta sharp tis 3is genias, ti mou simvouleuete na kanw? Na parw to V800 i na perimenw gia kapoio SHARP(802 i 902)?Alithia mipws xerei kaneis pote epitelous tha erthoun stin Ellada ta nea kinita tis Sharp?

Euxaristw prokatavolika osous apantisoun ta erwtimata mou.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cyberbop (11 Δεκ. 2004 , 22:49)

To κόλπο αυτό το κάνω και εγω όταν το σήμα είναι ασθενές επιλέγω voda 3G απο το select network. :rolleyes:

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cyberbop (11 Δεκ. 2004 , 22:49)

Ποιο σήμα να είναι ασθενές;;;

αν έχεις 3g εμφανίζεται σήματάκι 3g στην οθόνη, αν δεν έχεις το σηματάκι εξαφανίζεται.... :confused:

myphone.gr Legal Advisor

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iceman (12 Δεκ. 2004 , 17:10)

Ποιο σήμα να είναι ασθενές;;;

αν έχεις 3g εμφανίζεται σήματάκι 3g στην οθόνη, αν δεν έχεις το σηματάκι εξαφανίζεται.... :confused:

exeo paratiriei sto 3g oti to as8enes shma den to lambanei yp opsin kai prepei na kaneis xeirokinhth epilogh gia na to breis (isos epeidh to diktyo einai akomh stis arxes)

LG G4

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cyberbop (12 Δεκ. 2004 , 18:01)

exeo paratiriei sto 3g oti to as8enes shma den to lambanei yp opsin kai prepei na kaneis xeirokinhth epilogh gia na to breis (isos epeidh to diktyo einai akomh stis arxes)

Xm... είναι όμως το ασθενές σήμα επαρκές για υπηρεσίες 3g;;

myphone.gr Legal Advisor

ena apo ta xeirotera forum toy my phone einai ayto edw distixws...

rwtame toy xrhstes kapoies plirofories gia to kinito kai mas grafoyn kanonika krima...

elpizw na diorthwthei an kai mallon den prokeitai na to agorasw auto to kinito opote kai apexw apo to sigekrimeno forum!

only Apple

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GTV ( 1 Δεκ. 2004 , 09:29)

και αλλο ενα που ξεχασα στις φοτο που τραβας οταν τις βλεπεις μετα μπορεις να κανεις επεξεργασια(zoom klp)?

as απαντησει καπoιος γιατι δεν ξερω τι να διαλεξω V800 η V902?? :rolleyes:

Οχι δεν μπορεις ....

Aλλα προσωπικα αν θελω κατι τετοι χρησιμοποιω το PC ...

Εχει ομως επιλογη για πανοραμικες φωτο , καθως και προγραμμα για να βαζεις πλαισια στις φωτο που βγαζεις , χιουμοριστικα κ.λ.π

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος milanmaniac (12 Δεκ. 2004 , 04:14)

Exw kapoies apories sxetika me to V800. Paratirisa oti i analisi tis othonis tou einai 176*220, diladi einai san tou k700? Epomenos oi efarmoges kai oi eikones tou k700 kanoun kai gia to V800?

San othoni krinetai kali? Diladi einai swsti i apikonisi twn xrwmatwn? Se sxesi me tin othoni tou sharp gx30 einai kaliteri i xeiroteri afti tou V800?

Epeidi polla arnitika sxolia akousa sxetika me tin fotografiki tou V800, afta alitheoun? Diladi oi foto tou V800 einai aparadektes? Kamia sxesi me tou GX30? Kai i 1.3MP camera gia omorfia mono tin exei? Den kanei douleia?

To varos tou kinitou poso akrivws einai?

Ta axesouar tou T610 kanoun kai gia to V800?

San kinito to V800 emfanizei provlimata(kollimata kai ta sinafi)?

Telos epeidi eimai se dilima eite na agorasw to V800 eite kapoio apo ta sharp tis 3is genias, ti mou simvouleuete na kanw? Na parw to V800 i na perimenw gia kapoio SHARP(802 i 902)?Alithia mipws xerei kaneis pote epitelous tha erthoun stin Ellada ta nea kinita tis Sharp?

Euxaristw prokatavolika osous apantisoun ta erwtimata mou.

μπορει καποιος να απαντησει σε αυτα τα ερωτηματα γιατι θελω να τα μαθω κ γω ?

Δεν με εντυπωσιασε η φωτογραφικη του V800 αλλα δεν με πολυνοιαζει κιολας, αν ηθελα καλες φωτογραφιες θα επαιρνα φωτογραφικη μηχανη και οχι κινητο. Εχω καλη ψηφιακη φωτογραφικη οποτε και δεν με ενδιαφερει, αλλωστε με 1.3ΜΡ ακομα και τελεια να ητανε παλι το αποτελεσμα θα ητανε πολυ πιο χαλια απο οτι με μια μεση 3.1-5ΜΡ ψηφιακη που κυκλοφορουνε στην αγορα. Για μενα η φωτογραφικη μηχανη του V800 ειναι απλα ενα εξτρα για το κινητο, οποτε και η μετρια ποιοτητα της δεν με ενοχλει. Αν καποιος περιμενει να παρει το V800 για να βγαζει καλες φωτογραφιες, θα απογοητευτει!

Η οθονη του τωρα ειναι αρκετα καλη, δεν ξερω αν αλλα καινουργια μοντελα εχουν καλυτερη αλλα μου φανηκε καλυτερη απο οτι το Ζ600 που εχω. Δεν νομιζω οτι θα απογοητευσει παντως κανεναν η οθονη του.

Πλακα ειχε να παιζεις με το 3G που ακομα και με 2 μπαρες σημα ειχε παρα πολυ καλη αποδοση!!!!! Εβλεπα πχ ειδησεις απο το ΜEGA και ητανε αρκετα καλη η ποιοτητα! Ειδα επισης MEGA STAR, κατι τρειλερ απο ταινιες (ολα οσα ειπα μεχρι τωρα ειναι δωρεαν εννοειται, γιατι πολλα που υπαρχουν τα χρεωνεσαι!). Γενικα ειναι πολυ καλο να υπαρχει το 3G για να περναει η ωρα σου την ωρα που εισαι εξω και περιμενεις αντι να παιζεις κανα παιχνιδακι να βλεπεις καμμια βλακεια! Οσο λοιπον ειναι δωρεαν ειναι ωραιο! Μειον το οτι παιζει μονο σε λιγες πολεις (νομιζω εδω πανω στον Βορρα μονο Θεσσαλονικη παιζει...). Τραβηξα μερικα βιντεακια απο το κινητο με την ψηφιακη μου καθως εβλεπα ειδησεις και τρειλερ, αν τα θελησουν καποιοι θα τα ανεβασω καπου να τα παρετε να δειτε πως ειναι.

Αυτα νομιζω, ελπιζω καποιοι αλλοι να απαντησουν και σε αλλα που ρωτησες.

Το κινητο παντως να πω την αληθεια δεν με εντυπωσιασε και τοσο πολυ, δηλαδη για καποιον που εχει ενα ψιλοκαλο κινητο και του αρεσει, ε δεν νομιζω οτι πια θα ξετρελαθει απο το κινητο. Και γενικα με ολα τα καινουργια κινητα που βλεπω, το μονο παραπανω που εχουνε ειναι οι τριτης γενιας υπηρεσιες που δεν νομιζω οτι μας ειναι και τοσο χρησιμες ιδιως οταν θα αρχισουμε να τις χρεωνομαστε!

Το κινητο πλεον το εχει ο αδερφος μου, ο οποιος και πριν χρησιμοποιουσε το παλιο το δικο μου το t68i οποτε και του αρεσε παρα πολυ μιας και η μεταβαση απο το t68i στο V800 του προσφερει παρα πολλα παραπανω απο οτι ειχε με το ταπεινο SE T68i... Εγω παντως μενω με το SE Z600, και ωραιο ειναι και δεν νομιζω οτι χρειαζομαι κατι παραπανω αυτην την στιγμη σε ενα κινητο. Σε κανα χρονο παλι ισως το ψαξω για κανα καινουργιο κινητο, λεφτα εχω να παρω καποιο καινουργιο αλλα αυτην την στιγμη κανενα δεν εχει αυτο το κατι παραπανω ΧΡΗΣΙΜΟ που να με πεισει να αλλαξω!

καλα σοβαρολογειτε οτι βγαζει σαν το Ζ600 ?

Τοσο αθλια καμερα εχει ?!

κριμα και το ειχα βαλει στο ματι ! Δηλαδη το Κ500 εχει καλυτερη καμερα ?..

καλησπερα σε ολους. πριν 3 μερες πηρα κι εγω το V800 και ειμαι ευχαρηστιμενος. δεν εχει πολλες διαφορες με το S700 που ειχα πριν σαν μενου. οι υπηρεσιες 3G ειναι πολυ καλες αλλα για οσο ειναι τζαμπα και για οσους τις χαιρονται, γιατι εδω στη Λαρισα... δεν... :p . Οι εντυπωσεις μου πολυ καλες. Εχω γινει πλεον φανατικος της SonyEricsson ;) Αναφερθηκε απο καποιον κατι για την ενταση στις μελωδιες. Οταν απο τις ρυθμισεις την αυξησεις πρεπει πρωτα να ακουστει η μελωδια που εχεις επιλεξει στη συγκεκριμενη ενταση και μετα να κανεις αποθηκευση. Εμενα τουλαχιστον μονο ετσι την κρατησε σ' αυτη την ενταση. Αλλιως ξαναπεφτει στην προηγουμενη ενταση. Εμφανισιακα ειναι πολυ καλο, το μαυρο δεν γρατσουνιεται ευκολα, το σηματακι vodafone προσωπικα δε με ενοχλει, η περιστρεφομενη καμερα εκτος του οτι κανει 2 δουλειες (απλη ληψη φωτο και βιντεοκληση) κουμπωνει και σε τριτη θεση για να προστατευεται. Η μνημη του ειναι μεγαλη αλλα μπορει να φτασει και στο απειρο, η εξωτερικη οθονη βολικη, καλη αυτονομια (με την πρωτη φορτιση ειναι στην τριτη μερα και συνεχιζει), πληκτρα αριστα τοποθετημενα. Αυτα και συγνωμη αν σας κουρασα. οσο για τις υπηρεσιες τριτης γενιας ας μας ενημερωσουν οι τυχεροι που εχουν σημα... :(

η καμερα ειναι αρκετα καλη κατα τη γνωμη μου. μην περιμενετε να δειτε και αποτελεσματα ψηφιακης. εχει ενσωματομενο φλας (6 μικρα led) που βοηθανε στη νυχτερινη ληψη, εχει και μεγαλη αναλυση (1280*1024), ψηφιακο ζουμ * 4. η ληψη βιντεο ειναι καλουτσικη και απεριοριστη. σας ειπα και στην αρχη μην περιμενετε τερατα. ολοι λενε οτι του gx30 ειναι καλυτερη. ισως επειδη βλεπουν τις φωτογραφιες που τραβανε μονο στο κινητο και οχι σε υπολογιστη. αυτα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (13 Δεκ. 2004 , 23:05)

καλα σοβαρολογειτε οτι βγαζει σαν το Ζ600 ?

Τοσο αθλια καμερα εχει ?!

κριμα και το ειχα βαλει στο ματι ! Δηλαδη το Κ500 εχει καλυτερη καμερα ?..

Αν διαβασεις καλυτερα το ποστ μου θα δεις οτι δεν λεω αυτο το πραγμα!!!! Καμμια σχεση! (Αν αναφερεσαι στο δικο μου ποστ). Σιγουρα βγαζει καλυτερες απο το Ζ600, αλλα μην περιμενεις αποτελεσματα καλα. Πχ με μια ψηφιακη των 100 ευρω σιγουρα βγαζεις καλυτερες φωτογραφιες. Ιδιως οι φωτογραφιες με χαμηλο φωτισμο ειναι γεματες θορυβο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος scorpio_1976 (13 Δεκ. 2004 , 23:53)

η καμερα ειναι αρκετα καλη κατα τη γνωμη μου. μην περιμενετε να δειτε και αποτελεσματα ψηφιακης. εχει ενσωματομενο φλας (6 μικρα led) που βοηθανε στη νυχτερινη ληψη, εχει και μεγαλη αναλυση (1280*1024), ψηφιακο ζουμ * 4. η ληψη βιντεο ειναι καλουτσικη και απεριοριστη. σας ειπα και στην αρχη μην περιμενετε τερατα. ολοι λενε οτι του gx30 ειναι καλυτερη. ισως επειδη βλεπουν τις φωτογραφιες που τραβανε μονο στο κινητο και οχι σε υπολογιστη. αυτα...

Οσο για το ζουμ, πως το ενεργοποιεις? :D :D :D Δεν μπορεσα εγω! Μονο σε βιντεοκληση μπορεσα και το ενεργοποιησα! Σε κανονικες φωτο δεν το βρηκα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Σήμερα απέκτησα και εγώ το κινητό, και εκτός του ότι μου αρέσει πάρα πολύ με τις πρώτες ματιές, θέλω να αλλάξω πολύ γρήγορα τα (ηλίθια) Themes που το συνοδεύουν. Κάποια πρόταση?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος george cc (10 Δεκ. 2004 , 17:07)

Θέλω να μου λύσετε μια απορία πρίν αγοράσω αυτό το κινητό.Εκτός απο τις 3G SiM κάρτες,μπορεί να δουλέψει το κινητό αυτό και με απλές SiM κάρτες 2G, π.χ. με απλή κάρτα Cosmote για απλές κλήσεις, sms, MMS και περιήγηση στο ιντερνετ μέσω GPRS.Αυτή την απορία έχω γιατί πολλοί έχουν αναφέρει ότι η χρήση SiM καρτών απο την Cosmote δεν δουλεύει με αυτό το κινητό.

;

george cc

• The title was changed to Sony Ericsson V800i