Jump to content

Sony Ericsson V800i

Nosferatu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εικονα στην εξωτερικη οθονη παιρνει, αλλα δεν εμφανιζει την φωτογραφια καλουντος στην εξωτερικη (caller photo id) ;)

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια θα παρω το κινητο το Σαββατο και ηθελα να ρωτησω τι παρεχει ΔΩΡΕΑΝ η vodafone...

1.Ακουσα για δωρεαν βιντεο κλησεις μεχρι Μαρτιο, δηλαδη μεχρι Μαρτιο θα μπορω να μιλαω με βιντεο ολη μερα ή εχει καποια δεσμευση?

2.Με το Live! τι δωρεαν εχει?

3.Τι μνημη εχει η καρτουλα μεσα η Memory Stick και ποσο κοστιζει μια εξτρα?

4. Τι αλλο θα χρειαστω? Επειδη θα το παρω Σαββατο θελω μεχρι τοτε να εχω οτι χρειαζεται ωστε να το εκμεταλλευτω πληρως!(ξερετε το αισθημα του να παιρνεις καινουργιο κινητο και να θες να το "ξεσκισεις"!!!!).

Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον απο τους κατοχους του με βοηθησει ωστε να ειμαι ετοιμος για το Σαββατο!

1) Nαι....δεν εχει καμια δεσμευση!!

2) την περιηγηση καθως και οτι πας να "αγορασεις" κ σου λεει μηδενικη

χρέωση .

3) εχει 32 mb και κοστιζει περιπου 59€ η 256 και 99€ η 512mb

4) Tιποτα αλλο, εκτος απ μια καρτα sim 3G που αν κανεις νεο συμβολαιο θα στη δωσουν ετσι κ αλλιως η αν απλα το αγορασεις σαν συσκευη κ εχεις ηδη συμβολαιο θα σου αλλαξουν την sim απο 2G που ειναι τωρα σε 3G δωρεαν.

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kavaliotis (30 Νοέ. 2004 , 14:30)

Παιδια θα παρω το κινητο το Σαββατο και ηθελα να ρωτησω τι παρεχει ΔΩΡΕΑΝ η vodafone...

1.Ακουσα για δωρεαν βιντεο κλησεις μεχρι Μαρτιο, δηλαδη μεχρι Μαρτιο θα μπορω να μιλαω με βιντεο ολη μερα ή εχει καποια δεσμευση?

2.Με το Live! τι δωρεαν εχει?

3.Τι μνημη εχει η καρτουλα μεσα η Memory Stick και ποσο κοστιζει μια εξτρα?

4. Τι αλλο θα χρειαστω? Επειδη θα το παρω Σαββατο θελω μεχρι τοτε να εχω οτι χρειαζεται ωστε να το εκμεταλλευτω πληρως!(ξερετε το αισθημα του να παιρνεις καινουργιο κινητο και να θες να το "ξεσκισεις"!!!!).

Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον απο τους κατοχους του με βοηθησει ωστε να ειμαι ετοιμος για το Σαββατο!

Εγω παντως θα σου προτεινα να το παρεις Παρασκευη για να μην περιμενεις μεχρι την Δευτερα να σου ενεργοποιησουν την καρτα εφοσον οπως λες θες να το "εκμεταλευτεις" αμμεσα

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (30 Νοέ. 2004 , 14:58)

1) Nαι....δεν εχει καμια δεσμευση!!

2) την περιηγηση καθως και οτι πας να "αγορασεις" κ σου λεει μηδενικη

χρέωση .

3) εχει 32 mb και κοστιζει περιπου 59€ η 256 και 99€ η 512mb

4) Tιποτα αλλο, εκτος απ μια καρτα sim 3G που αν κανεις νεο συμβολαιο θα στη δωσουν ετσι κ αλλιως η αν απλα το αγορασεις σαν συσκευη κ εχεις ηδη συμβολαιο θα σου αλλαξουν την sim απο 2G που ειναι τωρα σε 3G δωρεαν.

Την 512 που τη βρήκες 99 ευρώ?

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iceman (30 Νοέ. 2004 , 21:20)

Την 512 που τη βρήκες 99 ευρώ?

Έχει γίνει μείωση των τιμών στις Sony Memory Stick Duo Pro.

Τις παραπάνω τιμές μπορείς να τις βρεις στον Γερμανό.

129026.png?1640591734

re paides yparxei tropos na "traviksw" ta arxeia apo to kinhto sto pc...

oxi ayta pou einai sto memory stick....

8elw na perasw sto pc merika games apo ayta pou exei....

Επισκεφθείτε το briefcase μου για παιχνίδια/εφαρμογές/themes για το Sony Ericsson V800

Check it Out

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (30 Νοέ. 2004 , 21:53)

Έχει γίνει μείωση των τιμών στις Sony Memory Stick Duo Pro.

Τις παραπάνω τιμές μπορείς να τις βρεις στον Γερμανό.

Συγκεκριμένα καταστήματα έχεις να προτείνεις; Γιατί στη Σταδίου ή στα Πατήσια π.χ. που ρώτησα δεν είχαν Sony μόνο Sandisk σε δυσθεώρητες τιμές! Επίσης οι τιμές που λές έχουν ΦΠΑ;

myphone.gr Legal Advisor

ama vreite kai gia mena kamia lysh 8a sas dia8esw mesw tou briefcase to prwto java 3d game

Επισκεφθείτε το briefcase μου για παιχνίδια/εφαρμογές/themes για το Sony Ericsson V800

Check it Out

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iceman (30 Νοέ. 2004 , 22:15)

Συγκεκριμένα καταστήματα έχεις να προτείνεις; Γιατί στη Σταδίου ή στα Πατήσια π.χ. που ρώτησα δεν είχαν Sony μόνο Sandisk σε δυσθεώρητες τιμές! Επίσης οι τιμές που λές έχουν ΦΠΑ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=648148#post648148

;)

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GTV (29 Νοέ. 2004 , 11:03)/b]

επειδη αυτον τον μηνα περιμενω επιδοτηση απο vodafone και το v800 αρχιζει και με κερδιζει θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις στου κατοχους του κινητου

1)σε τι αναλυση τραβαει video και οταν το μεταφερεις στο pc εχει καλη ποιοτητα?

2)το ξυπνητηρι δουλευει με κλειστο το κινητο?

3)ποιοτητα συνομιλιας και ανοιχτης ακροασης??

ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις!

και αλλο ενα που ξεχασα στις φοτο που τραβας οταν τις βλεπεις μετα μπορεις να κανεις επεξεργασια(zoom klp)?

as απαντησει καπoιος γιατι δεν ξερω τι να διαλεξω V800 η V902?? :rolleyes:

only Apple

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος outcast ( 1 Δεκ. 2004 , 10:08)

re paides to v800 yposthrizei paixnidia me katalhxh .sis?

Όχι..

αυτά είναι για symbian

myphone.gr Legal Advisor

Κατόρθωσε κανείς να εγκαταστήσει java παιχνίδια από mobile9?

εμένα δεν τρέχουν! Δοκίμασα να τα περάσω από bluetooth και μετά με το καλώδιο αλλά τίποτα! Any tips?

myphone.gr Legal Advisor

mallon den kanoun gia to v800

pantws exw hdh 2 paixnidia 3d java sto mobile alla den xerw pws na ta perasw sto pc

Check it Out

Τα παιχνίδια από K-700 μεριά και τα 3D που δοκίμασα εγώ παίζουν μια χαρά.motoGP2, counter strike κλπ.Τ ίδιο και θέματα για το κ-700.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr ( 4 Δεκ. 2004 , 15:54)

Τα παιχνίδια από K-700 μεριά και τα 3D που δοκίμασα εγώ παίζουν μια χαρά.motoGP2, counter strike κλπ.Τ ίδιο και θέματα για το κ-700.

poia 3d paixnidia les kai apo pou ta katevases....egw exw dyo apo to vodafone live den mporw na ta perasw apo to mobile sto pc ....

Check it Out

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος outcast ( 4 Δεκ. 2004 , 16:44)

poia 3d paixnidia les kai apo pou ta katevases....egw exw dyo apo to vodafone live den mporw na ta perasw apo to mobile sto pc ....

Από K-700.com, είναι για το το Κ-700, αλλά παίζουν κανονικά όπως το moto GP2 και το Speed Chaser.Έχω απλή sim cosmote να παίζει ρόλο αυτό?

Για του λόγου το αληθέςΗ φωτο είναι από moto E398.

Παιδιά καλησπέρα,

Εγώ το πήρα τη Δευτέρα και παρατήρησα ότι όταν βγάζω φώτο δεν τις αποθηκεύει.Μετά τον ήχο με πηγαίνει κατευθείαν στο κυρίως μενου.Όταν παίρνω φώτο με ευριγωνικό φίλτρο ή με τα μοντέλα τα άλλα (αγγελάκι κ.α.) τις αποθηκεύει :wacko: Το πήγα στο service και μου είπαν θα μου το αντικαταστήσουν σε 10 μέρες :cry: :cry: :cry:

Βρε παιδιά μια ερώτηση.Μένω στη Σπάρτη και η usim της voda δουλεύει μια χαρά με το κ-700 μιας κι εδώ δεν έχει κάλυψη 3g.Στην Αθήνα π.χ που έχει κάλυψη 3g θα λειτουργεί η usim με το κ-700 ή θα ψάχνει συνέχεια το 3g και θα κολλάει συνεχώς?

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα με το V800. Χρησιμοποιω ενα handfree bluetooth Motorola 800 το οποιο εχω αρκετο καιρο και το εχω συνδεσει με Ζ600 και SX1 και αλλα χωρις προβλημα και συνεργαζονται αψογα. Το V800 δεν θελει να το δεχτει. Κανει εγκατασταση μια φορα στις 10 και μετα απο 2-3 τηλεφωνα παλι το χανει και δεν το βρισκει με τιποτα. Εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα? Ευχαριστω εκ των πρωτερων...

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Το εχω στα χερια μου!!!!! Το πηρα Σαββατο αλλα λογω φορτωσης Κυριακη σημερα το επαιξα λιγο αλλα δεν εκανα και πολλα... Το θεμα ειναι οτι ειμαι Θεσσαλονικη και ενω εδω εχω σημα καμπανα, 3G δεν βλεπω :( ... Θα παω αυριο με το αμαξι να βρω καπου σημα για να δοκιμασω την Live TV!

Ρε παιδια μπηκα τωρα στο Live! να δω τι παιζει και πηγα πχ να δω το βιντεο με τα γκολ απο τον αγωνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ελεγε και μου λεει χρεωση 1 λεπτο ανα kb...Που το βλεπετε το δωρεαν εσεις?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr ( 5 Δεκ. 2004 , 20:51)

Βρε παιδιά μια ερώτηση.Μένω στη Σπάρτη και η usim της voda δουλεύει μια χαρά με το κ-700 μιας κι εδώ δεν έχει κάλυψη 3g.Στην Αθήνα π.χ που έχει κάλυψη 3g θα λειτουργεί η usim με το κ-700 ή θα ψάχνει συνέχεια το 3g και θα κολλάει συνεχώς?

θα σου δουλευει μια χαρα ....

:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kavaliotis ( 6 Δεκ. 2004 , 00:51)

Το εχω στα χερια μου!!!!! Το πηρα Σαββατο αλλα λογω φορτωσης Κυριακη σημερα το επαιξα λιγο αλλα δεν εκανα και πολλα... Το θεμα ειναι οτι ειμαι Θεσσαλονικη και ενω εδω εχω σημα καμπανα, 3G δεν βλεπω :( ... Θα παω αυριο με το αμαξι να βρω καπου σημα για να δοκιμασω την Live TV!

Ρε παιδια μπηκα τωρα στο Live! να δω τι παιζει και πηγα πχ να δω το βιντεο με τα γκολ απο τον αγωνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ελεγε και μου λεει χρεωση 1 λεπτο ανα kb...Που το βλεπετε το δωρεαν εσεις?

Καλα ποιος σου ειπε οτι ειναι ολα δωρεαν?? ....ακομη κ στη διαφημιση της voda στην τηλεοραση αναφερει οτι καποια videoclip εχουν χρεωση...

παντως σε γενικες γραμμες οτι βλεπετε οτι εχει χρεωση δεν το ακουμπατε !!! ;)

• The title was changed to Sony Ericsson V800i