Jump to content

Cubot X9

arisg90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά.θέλω να οαρω το τηλεφωνακι αυτό.η κάμερα δεν με πολύ ενδιαφέρει. Θέλω απλα να τραβάω καμια φωτογραφία που και που.αυτό που με προβληματίζει είναι οι αναφορές για προβληματα στο touch της οθόνης.Έχω ενα tablet vero 8860 και είμαι κανενός με την ευαισθησία της οθόνης οποτε έχω προβληματιστεί έντονα με αυτά που ακούω.Τι λέτε εσείς που το έχετε;έχει όντως πρόβλημα;

Ειναι αρκετα ευαισθητο το touch screen αλλα ειναι και λιγο θεμα συνήθειας. Εχω ηδη 10 πελατες ευχαριστημενους εκ των οποιων μονο μια κοπελα παραπονεθηκε στην αρχη αλλα μετα απο λιγες μερες χρησης μου ειχε πει οτι το συνηθισε. Η καμερα του ειναι συμπαθητικη. Δεν απογοητευει αλλα δεν ειναι και αντιστοιχη με ενα ακριβο smartphone

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.420245398149498.1073741828.417528341754537&type=1

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε tech4all .Γιατί τις έχω πάρει απο φόβο τις οθόνες λογο κακής εμπηρειας με το vero 8860 tablet μου.Οποτε θα το πάρω άφοβα.όσο για την κάμερα δεν με πειράζει .αρκεί να βγάζει ικανοποιητικές φωτογραφιες.

Παιδια! Τελικα μου κανανε αντικατασταση του κινητου απ'την my24shop και εκτος απ'αυτο επειδη κανανε και παραλαβη σε χρυσο γιατι οταν παρηγγειλα εγω δεν ειχανε, τους ειπα να μου το στειλουν σε χρυσο :p θα το εχω αυριο χωρις καμμια επιπλεον επιβαρυνση.

Κατι ειναι και αυτο ε?

Ελπιζω να μην εχω παλι θεματα με την οθονη Θεε μου!

Το δικο μου με περιπου μια ωρα χρηση δεδομενων,κανα τριωρο wifi και αρκετα τηλεφωνα λογο εργασιας κρατει δυο μερες.

Ετσι ειναι το λογικο απλα δεν ξερω εαν χρειαζονται τιποτα ρυθμισεις που μου εχουν ξεφυγει ή ειναι καθαρα θεμα προβληματικης μπαταριας

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Από εχτές είμαι και εγώ κάτοχος του εν λόγω κινητού

Τούμπανο για τα λεφτά του πατάει πολλά με τα διπλάσια και παραπάνω λεφτά

Μου ήρθε σε 17 ημέρες από την ήμερα που το έστειλε το GearBest (η παραγγελία έγινε πριν 22 ημέρες)

Το μόνο πρόβλημα που έχει αναφερθεί ήδη το πολύ ευαίσθητο touch

Δοκίμασα να αλλάξω την ρύθμιση «Καθυστέρηση παρατετ. αγγίγματος» και μειώθηκε ως ένα σημείο αλλά όχι όπως θα ήθελα σε βαθμό να έχω ψιλοαπογοητευτεί

Διάβασα μετά ότι υπάρχει περίπτωση να φταίει το screen protector αλλά

είχα αμφιβολίες αν τελικά φταίει αυτό , είναι που είναι και τέλεια περασμένο το λυπόμουνα , βγάζοντας το αποζημιώθηκα διότι πλέον το touch είναι όπως περίμενα να είναι εξαρχής ούτε πολύ ευαίσθητο αλλά ούτε και αναίσθητο.

Σε όσους δεν την παλεύουν όπως εγώ και το βγάλουν τελικά και έχουν πρωτίστως αλλάξει την καθυστέρηση παρατετ. αγγίγματος να το επαναφέρουν στο Συντομο

Φιλη tulu που ειναι ρε συ αυτη η ρυθμιση και γω την εψαχνα προχθες και δεν την εβρισκα..

Μου ήρθε σε 17 ημέρες από την ήμερα που το έστειλε το GearBest (η παραγγελία έγινε πριν 22 ημέρες)

Δοκίμασα να αλλάξω την ρύθμιση «Καθυστέρηση παρατετ. αγγίγματος» και μειώθηκε ως ένα σημείο αλλά όχι όπως θα ήθελα σε βαθμό να έχω ψιλοαπογοητευτεί

είχα αμφιβολίες αν τελικά φταίει αυτό , είναι που είναι και τέλεια περασμένο το λυπόμουνα , βγάζοντας το αποζημιώθηκα διότι πλέον το touch είναι όπως περίμενα να είναι εξαρχής ούτε πολύ ευαίσθητο αλλά ούτε και αναίσθητο.

Σε όσους δεν την παλεύουν όπως εγώ και το βγάλουν τελικά και έχουν πρωτίστως αλλάξει την καθυστέρηση παρατετ. αγγίγματος να το επαναφέρουν στο Συντομο

Φιλη tulu που ειναι ρε συ αυτη η ρυθμιση και γω την εψαχνα προχθες και δεν την εβρισκα..

Είναι στις Ρυθμισεις---> Προσβασιμότητα.

Παιδιά , εσείς που εχετε πρόβλημα με την γρήγορη απόκριση της οθόνης, μήπως εχετε ενεργοποιημένη την λειτουργία ‘ άγγιγμα γαντιού ‘ ;

Αυτή την ρύθμιση την τσεκάρατε ;

Edited by metalergr

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Τελικα μονο εγω ειμαι ο ατυχος με το προβλημα στην διαρκεια της μπαταριας?

Δεν εχει τυχει σε κανεναν αλλο?

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Παιδια επεσε κατω το κινητο και δεν δουλευει το ηχειο.

Τι λετε απλα να μην κανει επαφη ή να χαλασε κιολας...και αν χαλασε υπαρχει ανταλακτικο?

Απο προχθές που εβαλα την καθυστερηση παρατεταμένου αγγίγματος σε μεσαία ειναι καπως καλύτερη η αφή...την ζελατινα φοβάμαι να την βγάλω να σου πω την αλήθεια...ηδη μου εχει πέσει κάτω δυο τρεις φορές :P

Σαν την αφή του iphone βέβαια δεν ειναι...δηλαδή τώρα που γραφω από το ipad είναι άλλο πράγμα...

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

Εγκατέστησα go sms pro με σκοπό να βάλω τους 160 χαρακτήρες στα μνμ αλλά έχει τους 70 τελικά! Ψάχνω ρυθμίσεις αλλά δεν βρίσκω τπτ.

Έχει βρει κανεις τπτ?

Γιατι στα σχόλια της εφαρμογής στο playstore υπαρχει το πιο πρόσφατο σχόλιο που λεει οτι ειναι για dual sim κινητά αλλά και 160 χαρακτήρων...

Κανείς??

πηγαινε ρυθμισεις->γενικες->προχωρημενες ρυθμισεις και ενεργοποιησε τα "συμπαγη μηνυματα"

Παιδια θελω να μου πουν οσοι εχουν τη συσκευη εχετε προβλημα με το gps ? Σημεραωτο δοκιμασα πρωτη φορα απογοητευτικα ! Κλειδωνει σχετικα καλα ! Εγω το εβαλα με google maps ! Κολλαγε συνεχεια δεν εδειχνε το σωστο προσανατολισμο , μπορει να φταιει και το οτι δεν εχει gyroscope sensor !

Εβαλα τον προορισμο και να βρει την τοποθεσια μου ! Αργουσε και ξεκινησα σιγα σιγα ! Δεν κουνιοταν δεν εκανε τιποτα, μετα απο 5 λεπτα μου ειπε οτι εχασε το σημα gps και οτι κανει επαναυπολογισμο.... Δεν μπορουσε να βρει τη θεση και οταν υποτηθεται τη βρηκε με εδειχνε ενα στενο πιο πανω.... Οταν με εδειχνε σωστα και σταματουσα σε φαναρι νομιζε οτι εστρηβα και εβγαζε αλλη διαδρομη !

Εχω ανοιξει και gps και τοποθεσια με data καθως αν δεν κανω λαθος οι χαρτες της google θελουν ιντερνετ !

Το κακο ειναι οτι το gps μου ειναι πολυ απαραιτητο....

Εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα ? Η ειναι προβλημα της συσκευης ?

Τελικα μονο εγω ειμαι ο ατυχος με το προβλημα στην διαρκεια της μπαταριας?

Δεν εχει τυχει σε κανεναν αλλο?

Σε μενα παντως με συνεχεια ανοιχτο wifi η data πιο πολυ data κανα δυορο παιχνιδι gps και αρκετη χρηση 14 ωρες ! Παρα πολυ καλα αλλα ειμαι ακομα στις πρωτες φορτισεις

Edit : το ανοιξα σημερα εδω και 33 λεπτα ! Με wifi ανοιχτο και χρηση μονο τα 10 λεπτα εχει παει στο 86% ειδα και καποιος αλλος ειχε παρομοιο θεμα ! Τι γινεται με αυτο ?

Ειπα να δω πως θα παει και το ζορισα ενημωρωσα χαρτες και αφησα κανα μισαωρο ανοιχτο gps και μια ωρα παιχνιδι λοιπον εφτασε στο 47% σε 1ω και 52λ, σύνολο 3 ώρες με παιχνίδι 2 ώρες... το φόρτισα πάλι και με το που το άνοιξα μετά από μισή ώρα με 10 λεπτά gps 80%....

Επίσης σήμερα και το πρώτο crash μαύρη οθόνη και επανεκκίνηση χωρίς πέσιμο εννοείτε !

Επίσης το κουμπί ενεργοποίησης είναι αρκετά χαλαρό δηλαδή έχει περιθώριο και κουνιεται είναι έτσι η σε μένα είναι μονο ?

Edited by NinjTsax

κατεβασα κ εγω το go sms pro κ εβαλα τους 160 χαρακτηρες αλλα μου βγαζει να συνδεθω για τα δωρεαν μηνυματα (υποθετω θα ειναι κατι σαν viber που συνδεεσαι κ βλεπεις ποιοι αλλοι εχουν την εφαρμογη κ μηνυματιζεται δωρεαν) βαζω τον αριθμο μου κ μου λεει αποτυχια συνδεσης.

το εχει κανει καποιος;

ευχαριστω

Καλησπέρα σε ολους! Εδώ κ 2μερες έχω κ εγώ στα χεριά μ τ x9 υπέρ ευχαριστημένος. Το μόνο που παρατηρώ πέφτει η μπαταρία πολύ γρήγορα οταν είναι αδρανές τ κινητό. Πιο γρήγορα απο οτι όταν το λιωνω . έχει κανεις καμια ιδέα γιατί ; τ δουλεύω με 2καρτες έχει φορτιστεί 4με 5 φορες ως τώρα τ τηλ.

Η μπαταρια σε μενα ειναι αψογη το μονο που παρατηρω ειναι οταν το βγαλω απο τη φορτιση και το χρησιμοποιω τα πρωτα 10℅ φευγουν σχετικα γρηγορα αλλα μετα ο ρυθμος που πεφτει η μπαταρια ειναι φυσιολογικος εως και πολυ αργος

Για να καταλαβεις εχθες πριν το βαλω για φορτιση ειχε 23% και κοιταξα ποσο χρονο ειναι ανοιχτη η οθονη και εγραφε 4 ωρες και 11 λεπτα

Βεβαια η φωτεινοτητα ηταν στο χαμηλο διοτι νομιζω οτι ειναι αρκετα φωτεινη

Μαλλον καποια εφαρμογη σου κανει ζημια

Το κοίταξα και με greenify και πρόγραμμα για εξοικονόμηση παει μια χαρά !!!!

Παιδιά με το GPS αλλες εντυπώσεις κανείς ?

Για το πλήκτρο ενεργοποίησης σε εσάς είναι σταθερό η είναι χαλαρό ? Δεν μπορω να θυμηθω αν ήταν έτσι απο την αρχή ! Είναι αρκετά χαλαρό δηλαδή όταν το πιεζω απο τις άκρες μπαίνει αρκετά μέσα απο την άκρη που το πιεζω !

Edit: απ ότι παρατηρώ βασικά και μένα κάτι τέτοιο κάνει πέφτει αρκετά μέχρι 70-90 και μετά κανονικά(μπορεί και όχι όμως αναλόγως) δεν ξέρω σκέφτομαι να το γυρίσω να το κοιτάξουν.

Edited by NinjTsax

Για το κουμπι ενεργοπoιησεις ειναι σταθερο στο δικο μου τουλαχιστον! αλλα για καλυτερα δουλευω τ κεντρικο κουμπι για κλειδωμα οθωνης και διπλο κλικ στην οθωνη για ξεκλειδωμα!

Οσο για το προβλημα μου στις 9:00 το βγαζω απο την φορτιση μεχρι της 7 το απογευμα με πολυ λιγο χρηση internet κ λιγα σχετικα τηλεφωνα η μπαταρια εχει φτασει στο 20% μπορει κ λιγοτερο . Με συνεχες ανοιχτο WIFI και δικαρτο ! Σε αντιθεση που οταν το δουλευω πολυ δηλαδη facebook chrome κτλ η μπαταρια πεφτει πολυ πιο αργα .

Edited by dimitrissalonika

Και μένα τελειώνει αρκετα γρηγορα η μπαταρια απο οταν το πήρα...

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

Θέλω να το πάρω και πάνω που είχα ψηθεί να το παραγγείλω όλογια ππροβλήματα ακούω.Μια το touch μια για την μπαταρία άλλος για το gps.Τελικά τι παιζει;αξίζει το τηλέφωνο η όχι;Το λέω γιατί η γυναίκα μου έχει ενα χ6 και τα πάντα δουλεύουν άψογα.Και έλεγανα ππάρω και εγώ cubot.Αλλά με αυτά που ακούω.Διστάζω.

Καλησπέρα. Κατέβασα το GSAM BATTERY στο κινητό και είδα ότι η εφαρμογή PHONE RADIO καταναλώνει πολύ μπαταριά (85%). μπορώ να το επενεργοποιησω . Επίσης έχω τις ρυθμίσεις που μου έστειλε η vodafone για την ενεργοποίηση του 3g οποίος τισ θέλει να μου στείλει πμ