rockass14 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπερα. Χθες το παρελαβα κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μια απορια εχω (ελπιζω να μην ακουστει χαζη, το προηγουμενο android που ειχα ηταν 2.1!!!). Πώς μπορω να χρησιμοποιησω το gps offline; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπερα. Χθες το παρελαβα κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μια απορια εχω (ελπιζω να μην ακουστει χαζη, το προηγουμενο android που ειχα ηταν 2.1!!!). Πώς μπορω να χρησιμοποιησω το gps offline; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps κατεβασε το ειναι δωρεαν κατεβασε χαρτες ελλαδας και φωνη και εισαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlykos1 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Τελικα εβγαλα τη ζελατινα και ειδα μεγαλη διαφορα. Καμμια σχεση το touch και η οθονη. Μαπα η μανισια ζελατινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τελικα εβγαλα τη ζελατινα και ειδα μεγαλη διαφορα. Καμμια σχεση το touch και η οθονη. Μαπα η μανισια ζελατινα. Λες να υπαρχει στο ebay καμια καλυτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlykos1 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ειχα παρει απο το ebay τις πιο φτηνες (1,2 ευρω οι πεντε νομιζω) και ειναι πολυ καλυτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps κατεβασε το ειναι δωρεαν κατεβασε χαρτες ελλαδας και φωνη και εισαι κομπλε μπορεις να δώσεις λινκ για χάρτες Ελλάδος και φωνή; ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 μπορεις να δώσεις λινκ για χάρτες Ελλάδος και φωνή; ευχαριστώ!! Όλα Είσαι μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εχει καταφερει κανεις να αλλαξει τη φωτογραφια του lockscreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εχει καταφερει κανεις να αλλαξει τη φωτογραφια του lockscreen? Το ίδιο θέμα είχαν και τα παιδιά στο νήμα του s200, ρίξε μια ματιά στην λύση που βρέθηκε, ίσως να ισχύει και για το x9 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το ίδιο θέμα είχαν και τα παιδιά στο νήμα του s200, ρίξε μια ματιά στην λύση που βρέθηκε, ίσως να ισχύει και για το x9 Δες σελ. 71 και στο νήμα #1064 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407132&page=71 και δες εδώ σελ.72 νήμα #1068 τον τρόπο πως γίνετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407132&page=72 Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εχει καταφερει κανεις να αλλαξει τη φωτογραφια του lockscreen? Με τη οδηγιες απο το νημα για το S200 καταφερα να το αλλαξω αλλα πρεπει να εισαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Με τη οδηγιες απο το νημα για το S200 καταφερα να το αλλαξω αλλα πρεπει να εισαι root Σε ποια σελιδα ειναι οι οδηγιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Σε ποια σελιδα ειναι οι οδηγιες? ανε εισαι root ανοιγεις με εναν root explorer και ψαχνεις μεσα στον system-> app το αρχειο λεγεται cooee_find7_lock.apk μετονομασε το σε cooee_find7_lock.apk.bak και θα σου βγαζει σαν background οτι εχεις και ταπετσαρια στην αρχικη οθονη αν βεβαια εισαι root με διαφορα αλλα οπως το gravity box μπορεις να το αλλαξεις και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εδω κ δυο βραδυα με ανοιχτο το κινητο χανει πανω απο 50% της μπαταριας . προφανως και κατι τρεχει στο παρασκηνιο, καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εδω κ δυο βραδυα με ανοιχτο το κινητο χανει πανω απο 50% της μπαταριας . προφανως και κατι τρεχει στο παρασκηνιο, καμια ιδεα; Αν είσαι root βάλε το greenify... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Το root τι είναι? Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Το root τι είναι? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μαλιστα ευχαριστώ, δηλαδη αν δεν ειπμαστε root δεν μπορούμε να φάλουμε φώτο μπροστά??? Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μαλιστα ευχαριστώ, δηλαδη αν δεν ειπμαστε root δεν μπορούμε να φάλουμε φώτο μπροστά??? αλλη φωτο στην οθονη κλειδωματος δεν μπορεις να βαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πόσο τραγικό;;;; :( Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πόσο τραγικό;;;; :( δυστυχως απο οτι διαβαζω συμβαινει σε ολα τα cubot αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andro123 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 καλησπερα, εγω παρηγγειλα το κινητο απο το minideal και εχθες μου εγραψε despatced to overseas οποτελογικα μου το στελνιυν...ποσο καιρο λετε να κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Αν δεν είσαι root βάζεις μια εφαρμογή για lock screen ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα, εγω παρηγγειλα το κινητο απο το minideal και εχθες μου εγραψε despatced to overseas οποτελογικα μου το στελνιυν...ποσο καιρο λετε να κανει? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5688892#post5688892 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andro123 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 ευχαριστωω...μπορειται να μου πειτε εντυπωσεις απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlykos1 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Σα να τελειωνει αρκετα γρηγορα η μπαταρια. Ειχα το inew v3 πριν απο αυτο το οποιο ειχε 1830mah μπαταρια και κρατουσε περισσοτερο. Αυτο, με 2200, και το φορτιζω δυο φορες τη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts