Jump to content

Κινέζικα Smartwatches

alkerath
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το KW88 υπαρχει καποιο feedback?. ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, SORT ΕΠΑΦΩΝ, ΠΟΙΟΗΤΑ ΥΛΙΚΩΝ. Ενας φιλος παραπανω προτίμησε Finow X3 Plus. Εχει καλυτερα χαρακτηριστικά αλλα οπτικα δεν μου αρεσε τοσο. Επιαης μεχρι ρα 100€που δινω ειναι πολυ ομορφο το D5+που εχει ομως αρνητικα την μπαταρία και το προβλημα με τις ανακατεμένες επαφες. Σκεφτομαι για το Kw88 τι λετε. Υπαρχει κάτι αλλο αξιολογο

• Απαντήσεις 228
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τα 30€ που κοστίζει είναι ένα τίμιο gaget ώρα δείχνει, ξυπνητήρι έχει είναι και bluetooth ανοικτής ακρόασης (με βολευει στο αυτοκίνητο αφού δεν είχα άλλη λύση ανοικτής ακρόασης). Έχει πολλά skin για το ρολόι μειονέκτημα η μικρή μνήμη που επιτρέπει ένα μα δύο skin. Έχει firmware με υποστήριξη ελληνικής γλώσσας (το οποίο flashara μόνος μου πολύ εύκολα). Εγώ το έχω 2 βδομάδες σχεδόν και τ χαίρομαι κάθε μέρα.

Τι εννοείς έχει πολλά σκιν αλλά εχει μικρή μνήμη; Δλδ με την εφαρμογή απο το κινητό φορτώνεις τα σκιν;

Άλλα ρολογια με bluetooth ανοικτής ακρόασης γνωρίζετε;

Edited by gmo

Για τα 30€ που κοστίζει είναι ένα τίμιο gaget ώρα δείχνει, ξυπνητήρι έχει είναι και bluetooth ανοικτής ακρόασης (με βολευει στο αυτοκίνητο αφού δεν είχα άλλη λύση ανοικτής ακρόασης). Έχει πολλά skin για το ρολόι μειονέκτημα η μικρή μνήμη που επιτρέπει ένα μα δύο skin. Έχει firmware με υποστήριξη ελληνικής γλώσσας (το οποίο flashara μόνος μου πολύ εύκολα). Εγώ το έχω 2 βδομάδες σχεδόν και τ χαίρομαι κάθε μέρα.

Link με το αρχειο ελληνικης γλωσσας και οδηγιες παρακαλω??:)

Link με το αρχειο ελληνικης γλωσσας και οδηγιες παρακαλω??:)

Εγώ αυτό εδώ χρησιμοποίησα -> http://www.chinawatchs.com/mtk-smartwatch-update-the-proper-way/

Στο τέλος έχει τα links!

Το βρήκα εδώ: https://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/1-g6-budget-smartwatch-t3470700

Χωρίς πολύ ώρα ανοικτό το bluetooth μου έβγαλε άνετα 48 ώρες

Εμένα με ανοιχτό bluetooth και συνεχώς συνδεδεμένο στο τηλέφωνο, με χαμηλή κατανάλωση σε οθόνη, με μέτρηση βημάτων και μόνο με δόνηση ενεργοποιημένη και καθόλου χρήση για να μιλήσω στο τηλέφωνο μου κρατάει συνολικά περίπου 14 ώρες. Το πήρα πρόσφατα, βρίσκομαι στην τέταρτη φόρτιση, μπορεί αργότερα να βελτιωθεί λίγο, αλλά δεν περιμένω και πολλά.

Για το KW88 εχει κανενας υποψιν του

1. Αν υπαρχει τροπος να απαντας την κληση απο το ρολοι χωρις να εχεις μεσα sim card?

2. Οταν ειναι στην αναμονη και το κουνας λιγο βγαζει ενα ψηφιακο ρολοι με την ωρα (οχι το κανονικο το skin). Υπαρχει τροπος να αλλαξει αυτο?

υπάρχει smart watch που να δείχνει μηνύματα whatsapp, viber και μιας εφαρμογής email που έχω; Aquamail λέγεται.

Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

• 3 weeks later...
Γεια σε όλους. Μόλις παρέλαβα no1 g6 κάποιος που το έχει να μου πει αν υπάρχει κάποιος τρόπος όταν είναι συνδεμένο με τηλέφωνο πως γίνεται να απαντάμε από το τηλέφωνο και όχι από το ρολοι

Γεια σε όλους. Μόλις παρέλαβα no1 g6 κάποιος που το έχει να μου πει αν υπάρχει κάποιος τρόπος όταν είναι συνδεμένο με τηλέφωνο πως γίνεται να απαντάμε από το τηλέφωνο και όχι από το ρολοι

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος δυστυχώς... Μόνο άμα επιλέξεις την στιγμή της κλήσης από το κινητό

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολυ ευκολο!!

Απλα οταν χτυπησει το κινητο...στην οθονη του κινητου σε βγαζει ενα μενου (το κλασικο) και εχει κατω αριστερα το συμβολο του bluetooth και πατας επανω στο bluetooth και το αλλαζει σε ηχειο κινητου!!

Εγώ αυτό εδώ χρησιμοποίησα -> http://www.chinawatchs.com/mtk-smartwatch-update-the-proper-way/

Στο τέλος έχει τα links!

Το βρήκα εδώ: https://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/1-g6-budget-smartwatch-t3470700

.

Φιλε στα windows 10 δεν μπορεις να το κανεις!

Εσυ τι windows εχεις????

...................................

Edit

Τελικα τα καταφερα με windows7 οπως επισης το καινουργιο flash tool που εχει μεσα ειναι τελειος ακυρο και το εκανα με ενα παλιο!!!

Edited by zxr

• 2 weeks later...
Γειά σας. Μπορείτε να μου πείτε σε πόση απόσταση (περίπου) διατηρείται η σύνδεση bluetooth του ρολογιού με το κινητό? Μπορώ π.χ να εχω το ρολοι σε απόσταση πανω απο 10 μέτρα απο το κινητό με σύνδεση bt ενεργή? Ευχαριστώ.

Με τίποτα..συνήθως στα 7/8 χωρίς εμπόδιο παπαλα

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Γειά σας. Μπορείτε να μου πείτε σε πόση απόσταση (περίπου) διατηρείται η σύνδεση bluetooth του ρολογιού με το κινητό? Μπορώ π.χ να εχω το ρολοι σε απόσταση πανω απο 10 μέτρα απο το κινητό με σύνδεση bt ενεργή? Ευχαριστώ.

φιλε ... αποσταση σε ανοιχτο χωρο (αποθηκη στην εταιρεια που ειμαι) 15 - 18 μετρα απο τοιχο σε τοιχο και ηταν συνδεμενο χωρις προβλημα. στο σπιτι με τους τοιχους μειωθηκε στα 12 μετρα!

Μάλλον κατι με τι bt του κινητού μου..εδώ στα 3 μέτρα παω στην τουαλέτα και πάπαλα

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Καταλαβαινω οτι η απόσταση σύνδεσης ειναι περιορισμένη και πρέπει να εχω το κινητό κοντά. Οπότε τι λένε πρόσφατα Samsung και LG οτι αφήνεις το κινητό στο σπίτι και πάς στο γυμναστήριο/ψησταριά μόνο με το ρολόι και δέχεσαι κλήσεις και μηνύματα?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Καταλαβαινω οτι η απόσταση σύνδεσης ειναι περιορισμένη και πρέπει να εχω το κινητό κοντά. Οπότε τι λένε πρόσφατα Samsung και LG οτι αφήνεις το κινητό στο σπίτι και πάς στο γυμναστήριο/ψησταριά μόνο με το ρολόι και δέχεσαι κλήσεις και μηνύματα?

Κοιτα...οι καινουργιες εκδοσεις bluetooth πιανουν πιο μακρια....λενε οτι με καταλληλες προυποθεσεις χτυπανε ανετα στα 100 μετρα! ειναι ομως παρα παλυ δυσκολο να το πετυχεις αυτο.... καθως παιζει μεγαλο ρολο τι εκδοση εχουν και οι δυο συσκευες και ποσες παρεμβολες υπαρχουν αναμεσα τους απο τοιχους και μηχανηματα!!!!!!

Edited by lazlo

To g6 για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο. Και με το μπρασελέ πολύ όμορφο. Αλλά απο μπαταρία... Κλάφτα. Συνδεδεμένο με το κινητό ζητημα να μου βγάζει 6-7 ώρες. Αναβάθμιση γίνεται κανονικά και με windows 10.

Έχει κανείς άποψη για τα LEMFO LEM5 και Y3;

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

To g6 για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο. Και με το μπρασελέ πολύ όμορφο. Αλλά απο μπαταρία... Κλάφτα. Συνδεδεμένο με το κινητό ζητημα να μου βγάζει 6-7 ώρες. Αναβάθμιση γίνεται κανονικά και με windows 10.

Συνδεμενο απο τις 09:00 εως και 22:00 που γυριζω στο σπιτι η μπαταρια αντεχει ακομη. Το φορτιζω την αλλη μερα το μεσημερι στη δουλεια!

Η μπαταρια ειναι αρκετα καλη σε σχεση με καποια αλλα που ειχα!

Χωρις ανοιχτο το bluetooth και χωρις να κλεισει το βραδι μου βγαζει ανετα 2,5 μερες!!!

Μία λύση (για τις μεγάλες αποστάσεις που το bluetooth δεν κραταει τη σύνδεση) ειναι να μπεί 2η καρτα SIM στο ρολοι και με call forward να του προωθούνται οι κλήσεις του κινητού. (ψιλο- ακριβή λυση βέβαια η χρήση δεύτερης κάρτας SIM!)

Έχει κανείς άποψη για τα LEMFO LEM5 και Y3;

Το lem5 το έχει φίλος. Πάρα πολύ όμορφο. Δεν το είδα να κολλάει πουθενά σε ότι λειτουργίες το δοκίμασα. Μέχρι και μια go pro camera είχε κουμπωμένη ο φίλος και την έλεγχε απο κεί.

Το lem5 το έχει φίλος. Πάρα πολύ όμορφο. Δεν το είδα να κολλάει πουθενά σε ότι λειτουργίες το δοκίμασα. Μέχρι και μια go pro camera είχε κουμπωμένη ο φίλος και την έλεγχε απο κεί.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Γνωρίζεις φίλε αν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες;Γενικά δηλαδή αν μπορείς να γράψεις μηνύματα στα ελληνικά ή να διαβάσεις; Επίσης νομίζω ότι δεν μπορείς να απαντήσεις ή να κάνεις κλήσεις αν δεν έχει κάρτα sim το ρολόι;

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

eχω παραγγειλει και περιμενω τοno.1 d5+ και ηθελα να ρωτησω τα εξης,χωρις να εχω καρτα σιμ μεσα στο ρολοι και συνδεδεμενο στο κινητο μου(s7 edge)με bt,αν με καλεσουν μπορω να απαντησω και να μιλησω απο το ρολοι?δεδομενα για ιντερνετ θα τραβαει απο το κινητο για fb,youtube κτλ?απο μπαταρια πως τα παει?επισης μπορει να γινει ταυτοχρoνη συνδεση μεταξυ κινητου-ρολογιου και bt ακουστικων και να μιλαω απο τα ακουστικα?ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μην την πατησα
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν τα smartwatches που δέχονται κάρτα sim και μπορούν να λειτουργησουν ως αυτόνομα κινητά έχουν ακτινοβολία sar? Διότι καλοβλέπω το dz09 και δεν θέλω να το πάρω και να μου ψήσει τον εγκέφαλο :p

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Γνωρίζεις φίλε αν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες;Γενικά δηλαδή αν μπορείς να γράψεις μηνύματα στα ελληνικά ή να διαβάσεις; Επίσης νομίζω ότι δεν μπορείς να απαντήσεις ή να κάνεις κλήσεις αν δεν έχει κάρτα sim το ρολόι;

Ναι έχει. Λογικά ναι γράφεις αν εχεις μικρά δάχτυλα. Οχι δεν μπορείς να απαντήσεις κλήσεις του κινητού. Μόνο της sim που ενδέχεται να έχεις στο ρολόι. Το ίδιο ισχύει και για το d5+