nscovria Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το Expedited Shipping ειναι πιο γρηγορο , ποιο ακριβο με tracking number.Το flat rate ειναι σαν απλο ταχυδρομειο.Αν η παραγγελια ειναι ακριβη ,συνηθως δινουν tracking number και στο flat rate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ακριβή παραγγελία τι θεωρείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nscovria Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 40-50 ευρω και πανω.Παντως με flat rate δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα παρεις tracking number.Απλα θα σου το στειλουν με τον φθηνοτερο δυνατο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagosA Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπέρα ψάχνω πολύ καιρό ένα ωραίο smart wach κυριλέ εμφάνιση , φτηνό αλλά και καλό. Παρακολουθώ και ψάχνω για αυτό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_258637.html. https://www.youtube.com/watch?v=MPF2KWJvMj8 τι λετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ξέρει κανείς αν κάποιο από τα παρακάτω smartwatch phones μπορούν να στείλουν και να λάβουν MMS??? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_211718.html?wid=3 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_197040.html?wid=3 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_206987.html?wid=3 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Κάτι σε στρογγυλό Μπορείτε να μου συστήσετε; Μέχρι 80 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGALFA Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλημερα σας εχω παραγγειλει το U8 ποια η αποψη σας και αν καποιος φιλος το εχει ηδη σε λειτουργια ευχατιατω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Γεια σας παιδια.Ενδιαφερομαι να παρω ενα απλο οικονομικο smartwatch .αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να μπορω να βαλω sim και να το χρησιμοποιω ως τηλεφωνο.Σκεφτομαι το D3 τησ NO3(δυστηχως δεν εχει υποδοχη για ακουστικα ) τι γνωμη εχετε?εχετε να προτεινετε καποιο αλλο περιπου στην ιδια τιμη 20-25 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Χθες παρελαβα 2 u8s ενα σε χρυσο ενα σε ασημι.Αν το εχει καποιος μπορει να μου πει ποια εφαρμογη χρειαζεται για το bt notifier.Κλησεις κανω κανονικα αλλα για ειδοποιησεις μου λεει οτι χρειαζεται εφαρμογη Ενταξει το συγχρονισα Edited March 2, 2016 by efmakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Κατα την δικη μου γνωμη το ποιο ολοκληρωμενο και με ελληνικα ειναι το IMACWEAR SMARTWATCH M7 και δυστυχως δεν βρεθηκε ακομη κανενας να το φερει Ελλαδα.. Θα μπορουν να το απολαυσουν οσοι μπορεσουν να το αποκτησουν απο εξω κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ψάχνω κυριλέ στρογγυλό sw. Σε στυλ Oukitel A29. Έχουμε κάτι άλλο παρόμοιο κάτω από 80€? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καμία άποψη για αυτό το τρομερό ρολογακι; http://www.geekbuying.com/item/DM360-MTK2502A-1-22--Smart-Watch-BT4-0-Anti-Lost-Sleep-Heart-Rate-Monitor-Handfree-Speaker-MIC-For-Android-IOS---Black-345714.html Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καμία άποψη για αυτό το τρομερό ρολογακι; http://www.geekbuying.com/item/DM360-MTK2502A-1-22--Smart-Watch-BT4-0-Anti-Lost-Sleep-Heart-Rate-Monitor-Handfree-Speaker-MIC-For-Android-IOS---Black-345714.html Πολύ όμορφο.. Θυμίζει moto 360. Να ήταν κανά δεκάρικο πιο φθηνό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Πολύ όμορφο.. Θυμίζει moto 360. Να ήταν κανά δεκάρικο πιο φθηνό.. 65$ είναι κλεψιά. Γενικά όμως σε διάφορους κλώνους του ακούω για θέματα με το firmware. Δεν ξέρω αν έχουν βγει νεώτερα firmware. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Γι'αυτο τι θα λεγατε? http://www.banggood.com/Bluboo-Xwatch-Sports-IP67-Waterproof-1_3inch-Android-Wear-5_1-Smart-Watch-p-1029593.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Γι'αυτο τι θα λεγατε? http://www.banggood.com/Bluboo-Xwatch-Sports-IP67-Waterproof-1_3inch-Android-Wear-5_1-Smart-Watch-p-1029593.html Αυτό έχει καλύτερα specifications από πολλά επώνυμα.. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω βρει άλλο με τέτοια χαρακτηριστικά.. Υπάρχει κανένα review που να τα επιβεβαιώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Γι'αυτο τι θα λεγατε? http://www.banggood.com/Bluboo-Xwatch-Sports-IP67-Waterproof-1_3inch-Android-Wear-5_1-Smart-Watch-p-1029593.html Μολις κυκλοφόρησε και όντως φαίνεται τούμπανο. Αλλά χωρίς να έχουν παίξει δοκιμές, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το αν αξίζει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Παιδιά έχω αγοράσει εδώ και μήνες το Νο.1 s3. Τώρα βγήκε το No.1 G3 στα ίδια λεφτά αλλά χωρίς κομμένη οθόνη καθώς και το Νο.1 D5 που φοράει android 4.4. Εγώ προσωπικά αυτό θα έπαιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδιά έχω αγοράσει εδώ και μήνες το Νο.1 s3. Τώρα βγήκε το No.1 G3 στα ίδια λεφτά αλλά χωρίς κομμένη οθόνη καθώς και το Νο.1 D5 που φοράει android 4.4. Εγώ προσωπικά αυτό θα έπαιρνα. Πολύ πλαστικούρα το D5 για 100+ δολλάρια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Πολύ πλαστικούρα το D5 για 100+ δολλάρια. Ήδη το πήρε κάποιος από Ελλάδα και έγραψε στο myphone "Καλησπέρα και απο εμενα. Ειμαι κάτοχος του ρολογιου εδω και 2 εβδομαδες. Το ρολοι ειναι εξαιρετικό με φοβερες δυνατότητες και λογω οτι ειναι android μπορεις να κανεις πολλες παρεμετροποιησεις. Ήδη το εχω rootarei και εχω βαλει ωραια προγράμματα. Επισης μπορεις να κατασκευασεις και δικα σου clockskins. Εχω κατασκευάσει 2. Απο μπαταρια πολυ ικανοποιημενος. Με καρτα sim ενεργή και wifi ανετα βγαζει 1.5 μερα. Σε power save το ρολοι κραταει 4 μερες και κατι. Αυτα μεχρι στιγμής." Και εγώ που έχω δεί πολλά review το θεωρώ πολύ αξιόλογο. Επίσης πρέπει να είναι μεταλλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Γι΄αυτό τί άποψη έχετε ; U8S Smart Bluetooth 3.0 Watch Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ήδη το πήρε κάποιος από Ελλάδα και έγραψε στο myphone "Καλησπέρα και απο εμενα. Ειμαι κάτοχος του ρολογιου εδω και 2 εβδομαδες. Το ρολοι ειναι εξαιρετικό με φοβερες δυνατότητες και λογω οτι ειναι android μπορεις να κανεις πολλες παρεμετροποιησεις. Ήδη το εχω rootarei και εχω βαλει ωραια προγράμματα. Επισης μπορεις να κατασκευασεις και δικα σου clockskins. Εχω κατασκευάσει 2. Απο μπαταρια πολυ ικανοποιημενος. Με καρτα sim ενεργή και wifi ανετα βγαζει 1.5 μερα. Σε power save το ρολοι κραταει 4 μερες και κατι. Αυτα μεχρι στιγμής." Και εγώ που έχω δεί πολλά review το θεωρώ πολύ αξιόλογο. Επίσης πρέπει να είναι μεταλλικό. Το black έχεις ή το silver? Τι εννοείς πρέπει να είναι μεταλλικό, δεν φαίνεται αν είναι ή όχι; Πάντως και εγώ από όσα έχω δει μου γυάλισε το D5 και το Bluboo Xwatch, απλώς ο ενδοιασμός μου είναι η αίσθηση που θα έχουν από κοντά, γιατί από τις φώτο εύκολα μπορείς να την πατήσεις. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkir Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Το black έχεις ή το silver? Τι εννοείς πρέπει να είναι μεταλλικό, δεν φαίνεται αν είναι ή όχι; Πάντως και εγώ από όσα έχω δει μου γυάλισε το D5 και το Bluboo Xwatch, απλώς ο ενδοιασμός μου είναι η αίσθηση που θα έχουν από κοντά, γιατί από τις φώτο εύκολα μπορείς να την πατήσεις. Δεν το έχω. Εγώ έχω το s3. Όσο για το D5 έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αυτό το Oukitel A29 ωραίο φαίνεται. Έχει κανείς info? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 ψαχνω φτηνο smartwatch για huawei honor 3c α. να μπορώ να διαβασω εισερχομενο σμσ β. να δω νούμερο εισερχομενεις κλήσεις γ. να φορτιζει μεσω επαφων για να ειναι πιο αδιαβροχο οχι με microusb τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts