mariel19 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ρε παιδια εχω προβλημα με τη μουσικη ή το ραδιοφωνο. Βασικά συμβαινει το εξης : Βαζω ακουστικά (χωρις volume buttons), ανοιγω εφαρμογή, παταω play, κλειδωνει η οθονη αυτοματα κ το βαζω ειτε σε τσεπη παντελονιού ή μπουφαν. Εχω παρατηρησει λοιπον, το volume να κατεβαινει , τα τραγουδια να αλλαζουν κ να παιζουν 2-3 δευτερα μονο στην αρχ, κτλ .. Το ραδιοφωνο να κλεινει. Καταληγω οτι η οθονη ειναι ενεργή κ προφανως με την κινηση/περπατημα πατιουνται οι επιλογες. Οκ αυτα στην οθονη, να το δεχτω.. Ειναι bug? ειναι φυσιολογικό; Να αλλαξω θηκη, δε θελω γιατί δεν μ' αρεσουν οι flip κ δε με βολευουν κιολας! Το volume που κατεβαινει; Τι να το κανω; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Επιτελους στα χερια μου εδω και καμια ωρα. Ηρθε με περιπου 35% μπαταρια και πλεον στο 91% Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ θετικες απο το μεγεθος και το παχος του κινητου. Με το που συνδεθηκε σε wifi εχει τρελλαθει νστα notifications για διαφορα δικα του apps. Φοραει την 66.77.55.00 stable... Παω για 5.9.27 ή την 5.10.8? καλοριζικο το κινητο φιλε μου!!δοκιμασες καθολου να κατεβασεις καποιο θεμα?εννοειται πας για 5.10.8! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) καλοριζικο το κινητο φιλε μου!!δοκιμασες καθολου να κατεβασεις καποιο θεμα?εννοειται πας για 5.10.8! ΟΧι Αλκη γιατι πολυ απλα εχω αρκετα pop ups για διαφορα updates εκτος Play store (ακομα και τσοντες) Σαφως για εκει το βλεπω απλα μια ερωτηση... Δεν εχω βαλει sim μεσα παρα μονο συνδεση μου στο λογαριασμο μου στο Play store και δεν κατεβασα καμια εφαρμογη. Να παω κατευθειαν για 5.10.8 απευθειας με αποθηκευση στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου? Με αλλα λογια 1ος ή 2ος τροπος? Η Ελληνικη rom λυνει θεματα οπως οι 160 χαρακτηρες στα μυνηματα ή χρειαζεται επιπλεον δουλεια μετα το περασμα της? Edited October 15, 2015 by ADISSON Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδιά καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει πως επαναφέρω τα δεδομένα από το Mi cloud; Όταν μπαίνω από στο Mi Account μπορώ να δω επαφές, φώτο, να εντοπίσω το τηλέφωνο, κλπ. Αλλά αν θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών, πως θα επαναφέρω τα τις εφαρμογές, τα δεδομένα μου, επαφές, κλπ; Και επίσης που βρίσκεται αυτό το wipe dalvik and data ; Μπήκα στο recovery από την "αναβάθμιση" αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Η Ελληνικη rom λυνει θεματα οπως οι 160 χαρακτηρες στα μυνηματα ή χρειαζεται επιπλεον δουλεια μετα το περασμα της? Πρέπει να βάλεις αυτο για να διορθωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Επιτελους στα χερια μου εδω και καμια ωρα. Ηρθε με περιπου 35% μπαταρια και πλεον στο 91% Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ θετικες απο το μεγεθος και το παχος του κινητου. Με το που συνδεθηκε σε wifi εχει τρελλαθει νστα notifications για διαφορα δικα του apps. Φοραει την 66.77.55.00 stable... Παω για 5.9.27 ή την 5.10.8? ΟΧι Αλκη γιατι πολυ απλα εχω αρκετα pop ups για διαφορα updates εκτος Play store (ακομα και τσοντες) Σαφως για εκει το βλεπω απλα μια ερωτηση... Δεν εχω βαλει sim μεσα παρα μονο συνδεση μου στο λογαριασμο μου στο Play store και δεν κατεβασα καμια εφαρμογη. Να παω κατευθειαν για 5.10.8 απευθειας με αποθηκευση στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου? Με αλλα λογια 1ος ή 2ος τροπος? Η Ελληνικη rom λυνει θεματα οπως οι 160 χαρακτηρες στα μυνηματα ή χρειαζεται επιπλεον δουλεια μετα το περασμα της? Καλορίζικο κι ας άργησε το gb! :p Κι εγώ απευθείας 5.10.8 προτείνω (ή νεότερη που θα βγει λογικά σήμερα-αύριο), με τον 2ο τρόπο. Το "γιατί" με τον 2ο δες το από αυτό το post μου & μετά (για 3-4 σελ. αν θυμάμαι καλά). Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Τον φακελο downloaded_rom δεν τον βλεπω στην εσωτερικη μνημη...Να υποθεσω οτι τον φτιαχνω εγω? Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Και χυμα να περάσεις στην εσωτερική μνήμη τη ROM, γίνεται δουλειά. Έκανα clean install και τώρα περιμένω να δω. Έχω όμως ένα θεματάκι πάλι. Δεν μπορεί να μου στείλει mail ενεργοποίησης το Mi Cloud. Έχει κανείς καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Και χυμα να περάσεις στην εσωτερική μνήμη τη ROM, γίνεται δουλειά. Έκανα clean install και τώρα περιμένω να δω. Έχω όμως ένα θεματάκι πάλι. Δεν μπορεί να μου στείλει mail ενεργοποίησης το Mi Cloud. Έχει κανείς καμία ιδέα; Mail ή μήνυμα; Γιατί εμένα το Mail ήρθε κατευθείαν αλλά το μήνυμα άργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδια επειδή δεν το βρηκα πουθενα το απλο οχι το prime εχει Υπέρυθρες???Ir blast?? σε μια εικονα ειδα οτι το prime εχει. Επισης υπαρχουν δυο εκδόσεις μια φθηνη και μια ακριβότερ η πρωτη δεν ειναι απο την αρχή fdd αλλα tdm ειχατε καποιο προβλημα με συμβατότητες???μετα απο update ???Ποια εκδοση δουλευει καλυτερα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Εγώ έχω το πραιμ έχει υπέρυθρες κανονικά δουλεύουν με ότι τηλεόραση έχω δοκιμάσει, μόνο με ψηφιακό δέκτη δεν μπορώ να συντονίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Εγινε μια χαρα. Μιλαμε για MIUI 7 η εγω κανω λαθος? Λυστε μου μια απορια ...Στην 5.10.8 που ειναι η εφαρμογη για τις υπερυθρες? Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Εγώ έχω το πραιμ έχει υπέρυθρες κανονικά δουλεύουν με ότι τηλεόραση έχω δοκιμάσει, μόνο με ψηφιακό δέκτη δεν μπορώ να συντονίσει. ναι το prime το ξερω οτι υποστηρίζει το αλλο ειναι το θεμα. Κατι αλλο εκτος της χωρητικότητας 32gb Rom υπαρχει καποια διαφορα σε Prime και απλού ?? Συγνώμη για τις ερωτησει και αν εχουν απαντηθεί αλλα επειδή μου σπασε το τηλεκοντρολ της Nova ψαχνω να βρω αν υποστηρίζει η απλή εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Απ ότι ξέρω η μνήμη ρομ η συχνότητα του επεξεργαστή και τα δίκτυα του 4g είναι οι διαφορές που έχουν, στο θέμα των υπερύθρων δεν έχουν διαφορά, απλά δεν ξέρω αν συντονίσει με το τηλεκοντρόλ της νόβα. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήθελα να πω με τον δεκτή της νόβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ναι και το απλό σαν το δικό μου,όχι το prime, έχει υπέρυθρες κ δουλεύουν κανονικοτατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Mail ή μήνυμα; Γιατί εμένα το Mail ήρθε κατευθείαν αλλά το μήνυμα άργησε. Προφανώς γι' αυτό φταίνε οι servers τους, όπως και στα θέματα. Θέλω μια χάρη. Ας μου στείλει ένα ΠΜ κάποιος απ' όλους σας για να μη γεμίζουμε το θέμα εδώ με άσχετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Έχω το εξής περίεργο, χρησιμοποιώ την εφαρμογή Floating toolbox πλήρη έκδοση από το app of the day, εχει ενα floating window συντομεύσεων, το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ εμφανίζεται στις πρόσφατες εφαρμογές ώστε να το κλειδωσω προς τα κάτω και έτσι κλείνει όταν κάνω εκκαθάριση.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Βάλ' το στην αυτόματη έναρξη από το Κέντρο Ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Εγινε μια χαρα. Μιλαμε για MIUI 7 η εγω κανω λαθος? Λυστε μου μια απορια ...Στην 5.10.8 που ειναι η εφαρμογη για τις υπερυθρες? Ωραία! :cool: Νομίζω πως την εφαρμογή για το TV control τη βρίσκεις μέσω των Εργαλείων (Tools), ένα εικονίδιο στην οθόνη που έχει μέσα πολλά άλλα εικονίδια εφαρμογών. Δεν το έψαξα να το προγραμματίσω/δοκιμάσω (δεν το έχω εξάλλου το κινητό), αλλά θυμάμαι πως κάτι είχα δει. BTW, ας το απαντήσουμε κι αυτό μπας & το διαβάσει & κανείς άλλος που έχει απορία: Τον "downloaded_rom" δεν τον έβλεπα ούτ' εγώ στην εσ. μνήμη. Φαντάστηκα ότι το ίδιο θα ήταν να έριχνα χύμα στην εσ. μνήμη το αρχείο της ROM, αλλά καλού/κακού δημιούργησα τον φάκλεο & το έριξα μέσα σ' αυτόν (όπως έλεγαν οι οδηγίες). Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Βάλ' το στην αυτόματη έναρξη από το Κέντρο Ασφαλείας. Το εχω ενεργοποιήσει, εχει και όλα τα δικαιώματα, ειναι και εξαιρεμενο από greenify.. Αυτο ειναι μόνο το πρόβλημα, κλείνει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Ωραία! :cool: Νομίζω πως την εφαρμογή για το TV control τη βρίσκεις μέσω των Εργαλείων (Tools), ένα εικονίδιο στην οθόνη που έχει μέσα πολλά άλλα εικονίδια εφαρμογών. Δεν το έψαξα να το προγραμματίσω/δοκιμάσω (δεν το έχω εξάλλου το κινητό), αλλά θυμάμαι πως κάτι είχα δει.. Απλα εκανα την γνωστη ηλιθιοτητα να νομιζω οτι τα εικονιδια στα εργαλεια ειναι μονο οσα βλεπω ενω εχει και επιπλεον σειρα... Με μπαταρια στο 59% εχει ηδη γραψει 1ωρα & 54 λεπτα οθονη και σαφως μιλαμε για την πρωτη φορτιση. Οταν τελειωσα το περασμα της Ελληνικης rom (5.10.18) μου εβγαλε μυνημα για update του MIUI σε 7 οποτε και μου εμφανισε μερικα θεματα.. Αλκη εριξα μια ματια και στα online θεματα που εχει αλλα να σου πω την μαυρη αληθεια δεν με ξετρελανε κανενα...Το μονο που μου αρεσε ηταν ενα με lock screen που θυμιζει Παρθενωνα και κατεβαινει με την αναβαθμιση του MIUI..(ομως εχει μουλαρωσει και δεν φορτωνει η συγκεκριμενη οθονη...αντι αυτης μας προκυπτει θαλασσα) Edited October 15, 2015 by ADISSON Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 είμαι στο τσακ για αγορά του prime μπορεί κάποιος κάτοχος με 2-3 λόγια να μου πει τα θετικά και αρνητικά του κινητού? Με το 3g-4g τι παίζει?απο vickmall θα γίνει η αγορά αξίζει το prime από το απλό? θέλει καπάκι αλλαγή ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 να μην τα ξαναλεμε για την μπαταρια ειναι αισχος, απλα περιμενουμε καμια καλη εκδοση η και την stable μπας και στρωση...ενα προβλημα εχω και οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι εχω φαει τις ρυθμισεις και δεν το εχω βρει...πως απενεργοποιω την δονηση στο πληκτρολογιο google????δωστε μια απαντηση βρε παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ενα αρνητικο εχει κατ εμε. Η αυτονομια του. ΕΙμαι καλομαθημενος με το πρωτο redmi note και η μια μερα αυτονομια μου κακοφαινεται. Το 32αρι θα το παρεις αν χρειαζεσαι αποθηκευτικο χωρο. Τα 200 MHz παραπανω δεν κανου και καμια διαφορα κατα τη γνωμη μου. Με το που το παρεις πας κατευθειαν για αλλαγη ρομ. Ενταξει, μπορεις να το περιεργαστεις και λιγο Εγω πηρα το prime ουτε για τον ενα λογο ουτε για τον αλλο. Απλα ετσι ηθελα. Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 ενα προβλημα εχω και οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι εχω φαει τις ρυθμισεις και δεν το εχω βρει...πως απενεργοποιω την δονηση στο πληκτρολογιο google????δωστε μια απαντηση βρε παιδια...Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Γλώσσα & Εισαγωγή -> Πληκτρολόγιο Google -> Προτιμήσεις -> Δόνηση κατά το πάτημα πλήκτρων. Εγώ την έχω αφήσει ανοικτή την δόνηση απλώς την έχω μειώσει πολύ χαμηλά από τις σύνθετες ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts