Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα δοκιμασω με σταβλε ρομ, την μπαταρια που εχω, ΧΩΡΙΣ ομως να εγκαταστησω εφαρμογες, περα απ τις απαραιτητες.

Τωρα που το εχω μονο για ξυπνητηρι, χανει κοντα 10% τη μερα. Κοινως η μπατατια πρεπει να τα εχει παιξει για τα καλα.

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

pontokeras έχεις link για γνήσια μπαταρία?

Πλέον όχι φίλε μου...Out of stock

ψάξε στο ebay η alliexpress κάποιος θα έχει original

Μα αυτό είναι το πρόβλημα.....ΠΟΙΟΣ ?....Διότι όλοι λένε ότι είναι original αλλά ΔΕΝ είναι.

Επειδή 2-3 που πήρα έλεγαν original αλλά δεν ήταν...και επειδή όταν παθαίνεις/μαθαίνεις ...σας λέω το εξής.

Αν θέλετε να είστε σίγουροι...ο μόνος τρόπος είναι...να στείλετε ένα mail στον πωλητή όπου θα τον ρωτάτε αν είναι πραγματικά η original και ότι του στέλνετε το mail για να έχετε αποδεικτικό ότι σας απάντησε ΝΑΙ-έτσι ώστε αν διαπιστώσετε ότι δεν είναι...να ζητήσετε πίσω τα χρήματά σας από ebay,alie κτλ.

Εκεί λοιπόν στις απαντήσεις οι περισσότεροι θα διαπιστώσετε ότι ενώ λέει ο πωλητής ότι είναι γνήσια στο site ....ξαφνικά....ΜΕΤΑ το mail θα παίρνετε απαντήσεις του στυλ....."είναι σαν την γνήσια " ....είναι σχεδόν ίδια με την γνήσια " και ξαφνικά το original ή τo genius γίνεται High quality....ενώ κάποιοι δεν θα απαντήσουν καν στο mail.

Αυτός φυσικά που θα σας απαντήσει και στο mail ότι ΝΑΙ/είναι η ορίτζιναλ....δεν το συζητάμε....την παίρνετε από εκεί...διότι αυτός δεν έχει να φοβηθεί κάτι και είναι σίγουρος για το προιόν που πουλάει.

Αυτό πλέον το κάνω σε οτιδήποτε θέλω να αγοράσω από ebay.alie κτλ.

Edited by pontokeras

καλημερα παιδια.πηρα και εγω τη nohon απο το λινκ ποιο πανω και μπορω να πω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.φοραω τη stable 8.2.1.

με τη μαμα μπαταρια εβγαζα 2-2:30 και τωρα με τη nohon βγαζω συνηθως 3:30 ωρες.στις πρωτες φορτισης μου εβγαζε 2:30 ωρες και ειχα απογοητευτει αλλα μετα απο 4 φορτισης εστρωσε

Καλημέρα παιδιά, για πείτε μου πως διαγράφω τα πάντα από το τηλέφωνο πριν το πουλήσω;

Όλα δηλαδή να διαγραφούν, από φωτογραφίες Viber μέχρι downloads και φυσικά και τυχόν αρχεία, όπως και μηνύματα στον κρυφό χώρο των μηνυμάτων κλπ.

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλημέρα παιδιά, για πείτε μου πως διαγράφω τα πάντα από το τηλέφωνο πριν το πουλήσω;

Όλα δηλαδή να διαγραφούν, από φωτογραφίες Viber μέχρι downloads και φυσικά και τυχόν αρχεία, όπως και μηνύματα στον κρυφό χώρο των μηνυμάτων κλπ.

Καλημέρα, κάνε καλύτερα εγκατάσταση fastboot rom να "ξυριστούν" όλα και να καθαρίσει πλήρως. Πιο πριν αφαίρεσε και το mi account αν έχεις βάλει.

Μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις την συσκευή από το Mi account σου.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως τα reviews δείχνουν το Redmi note 4x να είναι υποδιαιστέρο του Redmi note 3 (Snapdragon).

Λογικο να είναι, εφοσον φοραει κατωτερο επεξεργαστη.

Ομως κατα τη χρηση δε πιστευω να φαινεται τοσο πολυ η διαφορα

Δεν εχω ασχοληθει καθολου με μοντεμ. Που μπορω να κοιταξω για το πως αλλαζω μοντεμ?

Το 37 θεωρείται το καλύτερο για τη μπαταρια, σωστα?

Ετσι δείχνει.

Φλασαρεις κανονικά απο twrp.

Ινφο θα βρεις στους xda

Έκανα σήμερα παραγγελία τη Nohon από το link που δόθηκε στα προηγούμενα posts. Πλέον η εργοστασιακή δεν έχει καθόλου καλή απόδοση.

Ελπίζω να έχω την ίδια απόδοση με τα παιδιά που διάβασα τα posts τους. :)

Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA

Παρήγγειλα κι εγώ Nohon αλλά δεν κρατώ μεγάλο καλάθι.

Όσοι λέτε ότι έχετε 3 ή 4 ώρες αυτονομία, πόση ώρα έχετε ανοικτό το 4g?

Edited by yansta

Παρήγγειλα κι εγώ Nohon αλλά δεν κρατώ μεγάλο καλάθι.

Όσοι λέτε ότι έχετε 3 ή 4 ώρες αυτονομία, πόση ώρα έχετε ανοικτό το 4g?

Όλοι όσοι πήραν τη Nohon δοκιμή έκαναν με μικρό κόστος και τους βγήκε καλή σε απόδοση. Εμείς που την παραγγείλαμε αργότερα είδαμε τα review τους και προχωρήσαμε σε παραγγελία. Πάντως είναι κρίμα να παροπλιστεί το κινητό γιατί σε γενικές γραμμές κάποιος κάνει τη δουλειά

του σχετικά με άνεση.

Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA

Όλοι όσοι πήραν τη Nohon δοκιμή έκαναν με μικρό κόστος και τους βγήκε καλή σε απόδοση. Εμείς που την παραγγείλαμε αργότερα είδαμε τα review τους και προχωρήσαμε σε παραγγελία. Πάντως είναι κρίμα να παροπλιστεί το κινητό γιατί σε γενικές γραμμές κάποιος κάνει τη δουλειά

του σχετικά με άνεση.

Το κινητό ειναι μια χαρά ακόμα.Η nohon πολυ καλη. Τα δεδομένα τα εχω ολο το πρωι ανοιχτα που ειμαι στην δουλεια. Κατω απο 4 ωρες δεν εχω δει.

Μακάρι να φτάσει κι εμένα σε τέτοια αυτονομία. Το κινητό κατά τ άλλα είναι αξιοπρεπεστατο.

Καταλάβατε με τι ταχυδρομείο στέλνει. Πήρα tracking number σήμερα.

Μακάρι να φτάσει κι εμένα σε τέτοια αυτονομία. Το κινητό κατά τ άλλα είναι αξιοπρεπεστατο.

Καταλάβατε με τι ταχυδρομείο στέλνει. Πήρα tracking number σήμερα.

Η αυτονομια ειναι ανάλογα με την χρήση που κανει ο καθενας. Αλλα με την ιδια χρήση που εκανα ειδα μεγάλη διαφορά. Πριν λίγες μέρες μου εδωσε ενα σαμσουνγκ (δεν ξέρω ποια συσκευή ειναι. Αυτο που ξέρω ειναι οτι το πήρε 500 ευρώ πριν σχεδόν ενα χρονο) ενας φιλος για να το δω. Επαθα Πλάκα. Πολυ λαγκ. Δεν εχω ξαναδει τέτοιο πραγμα. Κολλουσε συνεχως. Και μου την ελεγε πιο πριν για τα κινεζικά. Πηρα το αίμα μου πισω. Οσο αφορά την αποστολη δεν ξέρω με τι στέλνει αλλα ερχεται πολυ γρήγορα. 13 μέρες εκανε η δικια μου .

Edited by m_alex1908

Θελω τεμπερεντ γκλας. Να παρω καποιο οικονομικο απο eBay ή να δω συγκεκριμένη μαρκα(πχ νιλκιν)?

Ψηνομαι για νο ναμε οικονομικο...

τα οικονομικά κάνουν ελάχιστα (1-2 USD) , εγω εβαλα ένα πάμφθηνο και ειναι μια χαρά.... πήρα και κάμποσα για ρεζέρβα...

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Θελω τεμπερεντ γκλας. Να παρω καποιο οικονομικο απο eBay ή να δω συγκεκριμένη μαρκα(πχ νιλκιν)?

Ψηνομαι για νο ναμε οικονομικο...

Μόνο μην πετύχεις εκείνα τα φθηνά που είναι γαλάζια (σαν αυτά που έστελνε gift το vickmall) και διαστρεβλώνουν το χρώμα.

Του βικμολ φοραει ακομη και δεν είναι γαλαζιο. Ή τουλάχιστον εγω δε το βλεπω γαλαζιο :lol:

Οκ, σε φθηνο θα καταληξω τελικα.