kwstasxt Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δε καταφερα να το τρεξω, οτι και να δοκιμασα. Δε πειραζει... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μήπως δεν θέλει να έχεις rooted τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Μήπως δεν θέλει να έχεις rooted τηλέφωνο; Οκ τελικά τα κατάφερα! Ο επιμένων νικά!! Θέλει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα magisk και να κάνετε hide τον super mario. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ελα ρε. Και παιζει? Ποσα δοκιμασα και τιποτα δεν εγινε... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) Βγήκε καινούρια έκδοση 8.2.1 eu stable.https://www.androidfilehost.com/?fid=529152257862715882 Με αυτή την έκδοση παίζει το Μαριο Edited April 1, 2017 by Keraunos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ελα ρε. Και παιζει? Ποσα δοκιμασα και τιποτα δεν εγινε... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι κανονικότατα. Πριν λίγο έπαιξα. Έχει σύστημα αναγνώρισης το παιχνίδι αν έχεις τροποποιημένο σύστημα να σε πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Έπαιξε μια φορα και μετα δεν... Βγαζει σφάλμα. Και κάτι εγινε με το ρουτ. Σα να χαθηκε... Ψάχνω ηχείο(το πισω). Δυστυχώς δε μπορώ να αγορασω απο aliexpress(λογω καρτας + χρονου αναμονης). Οποιος εχει για πωληση ας επικοινωνησει μαζι μου. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Έπαιξε μια φορα και μετα δεν... Βγαζει σφάλμα. Και κάτι εγινε με το ρουτ. Σα να χαθηκε... Ψάχνω ηχείο(το πισω). Δυστυχώς δε μπορώ να αγορασω απο aliexpress(λογω καρτας + χρονου αναμονης). Οποιος εχει για πωληση ας επικοινωνησει μαζι μου. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk σου χα πει πριν καιρο οτι εχω. στειλε μου τα στοιχεια σου και δευτερα πρωι στο στελνω με acs που ειναι διπλα στη δουλεια μου. μονο τα μεταφορικα θα πληρωσεις. εκτος αν εισαι θεσσαλονικη να βρεθουμε. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Έστειλα(?) πμ Καμια αποψη για το p58 σε σχεση με το p37 εχουμε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Έστειλα(?) πμ Καμια αποψη για το p58 σε σχεση με το p37 εχουμε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Σαν να είδα χειρότερη κατανάλωση μπαταρίας με αυτήν και ασθενές σήμα... Επέστρεψα στην 55 εγώ.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Γιατι όχι στο p37? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Γιατι όχι στο p37? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αυτό είχα γράψει για το 58αρι... Εγώ με το 58αρι μόντεμ δεν είδα βελτίωση, αντίθετα είδα ασθενέστερο σήμα σε μέρη που με το προηγούμενο 55αρι είχα καλύτερο σήμα. Τώρα έβαλα το 37αρι μόντεμ για δοκιμή... From my Redmi Note 2 via Tapatalk Με το 37αρι είδα πάλι ασθενέστερο σήμα και battery drain λίγο χειρότερο από το 55αρι... Τέλος πάντων, όλες οι ΡΟΜ του κινητού είναι γνωστό ότι έχουν θέμα με την κατανάλωση μπαταρίας.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Αυτό είναι γεγονος. Γενικα με cm παιζω στις 3μιση-4 ωρες σοτ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 να ευχαριστησω και δημοσια τον Γιωργο (gaiosgf) για το ηχειο που με εδωσε νωριτερα! επιτελους! ξανα ηχος στο note 2!!! οταν με το καλο ερθει το νεο κινητο, το Note 2 θα παραχωρηθει στην sister! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Τι νέα απο την 8.2.1??Βελτιώθηκε καθολου η μπαταρία?? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 να ευχαριστησω και δημοσια τον Γιωργο (gaiosgf) για το ηχειο που με εδωσε νωριτερα! επιτελους! ξανα ηχος στο note 2!!! οταν με το καλο ερθει το νεο κινητο, το Note 2 θα παραχωρηθει στην sister! το βαλες κιολας ρε θηριο; δουλευει; ολα καλα; δεν χρειαζονται ευχαριστιες. βοηθαμε ο ενας τον αλλον. ετσι απλα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ναι το εβαλα και ειναι σουπερ λεμε! Ξανα ευχαριστω! Χρωσταω καφε είπαμε! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 αμ τι νομιζες; οτι κι οτι θα σου δινα; τεφαρικι πραμα λεμε!!!!!! Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Τωρα εμεινε τεμπερεντ γκαλς, μπαταρια και είναι καινουργιο ξανα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 για ριξε μια ματια εδω μηπως εισαι τυχερος και δεν το πουλησε ακομα. https://xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Entry/755-Redmi-note-2/ Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Τι νέα απο την 8.2.1??Βελτιώθηκε καθολου η μπαταρία?? Την πρώτη ημερα μου έβγαλε 5 ώρες.Την δεύτερη 3.Αλλαξα πάλι μόντεμ από 58 που είχε σε 37 και περιμένω να δω συμπεριφορά.Το μαριο παίζει κανονικά χωρίς κάποιο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 για ριξε μια ματια εδω μηπως εισαι τυχερος και δεν το πουλησε ακομα. https://xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Entry/755-Redmi-note-2/ Oook Την πρώτη ημερα μου έβγαλε 5 ώρες.Την δεύτερη 3.Αλλαξα πάλι μόντεμ από 58 που είχε σε 37 και περιμένω να δω συμπεριφορά.Το μαριο παίζει κανονικά χωρίς κάποιο πρόγραμμα. Εισαι ρουτ?? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Oook Εισαι ρουτ?? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όχι δεν το ρουτάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Όχι δεν το ρουτάρω. Χθες έβγαλε 5.20 λεπτά.Καλα πιστεύω είναι.Γενικα δεν τρώει μπαταρία χωρίς χρήση.Απο το πρωί στις 7.30 έως τις 15.00 με 3 τηλεφωνήματα ήταν 100% η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxias79 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 εχω προβλημα με τη μπαταρια,,,απο την αρχη που το αγορασα...αγορασα καινουρια το ιδιο τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 εχω προβλημα με τη μπαταρια,,,απο την αρχη που το αγορασα...αγορασα καινουρια το ιδιο τι να κανω??? Με τι εκδόσεις παίζεις;Τι έχεις κάνει εγκατάσταση;Κάποια προγράμματα κρύβουν πολλά ενεργοβορα μυστικά.Το αισθάνεσαι συνέχεια ζεστό;Καθαρή εγκατάσταση Ρομ και τα απαραίτητα προγραμματα.Πιστευω αυτό θα δώσει αρκετές ώρες στην μπαταρία.Η καινούρια που πήρες τι είναι;Κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts