Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τριζει.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Χαχα, mol, αν δεν είχες Xiaomi, δεν θα σε άντεχε καμία άλλη συσκευή. ; )

Θελω λινκ για μπαταρια nohon και ηχειο. Αγορα ΜΟΝΟ με paypal, καθως εχω balance. (Ali δε μπορω)

Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω, από Aliexpress πήρα τη δική μου....

From my Redmi Note 2 via Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Δεν εχω ευρω στην κάρτα ρε γμτ, αλλιωε απο κει θα επαιρνα.

Κοιτάζω εβαυ.

Βεβαια, με τη χρηση που κανω, (σχετικα) ανετα βγαζω 4-5 ωρες σοτ.... Οποτε προς το παρω θα παω ηχειο.

Ε πες έναν φίλο σου να την πάρει για σένα....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ε πες έναν φίλο σου να την πάρει για σένα....

Οι φίλοι μου χρησιμοποιούν εμένα για τις αγορες τους :p

Από υγρασία μάλλον.

Ναι απο αυτό. 99.99% το ακουμπησα σε νερο και θα τράβηξε απο κει.

Γεια σε όλους. Πειραματίζομαι το τελευταίο καιρό με τη γνήσια μπαταρία του κινητού μας. Στο κινητό έχω περασμένη την XTRV 7.2.16 Beta1 . Κάθε φορά που φορτίζω το κινητό και φτάνει στο 100% βγάζω τη μπαταρία, τη ξαναβάζω και φορτίζω το κινητό .Όταν επαναφορτίζω το κινητό η ένδειξη μου είναι 98% . Έτσι το αφήνω να φτάσει στο 100% . Παρατηρώ πως με αυτό το τρόπο δεν μου εμφανίζονται πλέον μυνήματα του τύπου "Battery is drained too fast" αλλά και όταν έχω ανοιχτόι facebook ή clash of clans η μπαταρία δεν πέφτει με τον ίδιο ρυθμό όπως πιο παλιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος αυτο.

Εννοείται πως είμαι με το battery saver του συστήματος .

Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA

Κανεις οτι λεμε δηλαδη, αλλα αντι κλειστο τηλεφωνο, το εχεις ενεργοποιημένο.

Προσωπικά οσες φορες δοκιμασα την παραπανω διαδικασια, δεν ειδα αλλαγη.

Σχεδόν παντα έχω το bug με το ποσοστο % της μπαταριας(αδειαζει, βγαζω-βαζω μπαταρία και ως δια μαγειας εχει καποιο υπολοιπο 25-35%), ακομη και μετα απο clean install με το mi flash

Κανεις οτι λεμε δηλαδη, αλλα αντι κλειστο τηλεφωνο, το εχεις ενεργοποιημένο.

Προσωπικά οσες φορες δοκιμασα την παραπανω διαδικασια, δεν ειδα αλλαγη.

Σχεδόν παντα έχω το bug με το ποσοστο % της μπαταριας(αδειαζει, βγαζω-βαζω μπαταρία και ως δια μαγειας εχει καποιο υπολοιπο 25-35%), ακομη και μετα απο clean install με το mi flash

Όχι δεν το έχω ανοιχτό , το έχω κλειστό όταν το φορτίζω και κάνω τη παραπάνω διαδικασία .

Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA

Γεια σε όλους. Πειραματίζομαι το τελευταίο καιρό με τη γνήσια μπαταρία του κινητού μας. Στο κινητό έχω περασμένη την XTRV 7.2.16 Beta1 . Κάθε φορά που φορτίζω το κινητό και φτάνει στο 100% βγάζω τη μπαταρία, τη ξαναβάζω και φορτίζω το κινητό .Όταν επαναφορτίζω το κινητό η ένδειξη μου είναι 98% . Έτσι το αφήνω να φτάσει στο 100% . Παρατηρώ πως με αυτό το τρόπο δεν μου εμφανίζονται πλέον μυνήματα του τύπου "Battery is drained too fast" αλλά και όταν έχω ανοιχτόι facebook ή clash of clans η μπαταρία δεν πέφτει με τον ίδιο ρυθμό όπως πιο παλιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος αυτο.

Εννοείται πως είμαι με το battery saver του συστήματος .

Είναι αυτό που περιγράφει εδώ. http://en.miui.com/thread-182940-1-1.html . Και ναι ,στην δική μου συσκευή είχε αποτέλεσμα. Δοκίμασε το και πες μας.

Είναι αυτό που περιγράφει εδώ. http://en.miui.com/thread-182940-1-1.html . Και ναι ,στην δική μου συσκευή είχε αποτέλεσμα. Δοκίμασε το και πες μας.

Μία φορά ακολούθησα τα βήματα 1-5 για να κάνω calibration . Σε κάθε επόμενη φόρτιση ακολουθώ τα βήματα 3-5 με κλειστό το κινητό . Βλέπω διαφορά και είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με πριν. Φαντάζομαι πως αν αλλάξουμε και βάλουμε μπαταρία Nohon BM45 η διαφορά θα είναι τεράστια.

Πάντως είναι πολύ κρίμα ένα καθαρό δίκαρτο κινητό με extra micro sd slot να παροπλιστεί λόγω της κακής διαχείρισης της μπαταρίας από το λογισμικό που φοράει.

Ορίστε και ένα screenshot Screenshot_2017_02_23_17_56_03_701_com_android_s.png .

Απ'ότι φαίνεται μετά απο χρήση με λίγο facebook και λίγο clash of clans η μπαταρία μόλις τώρα έπεσε στο 99% . Το κινητό είναι ανοιχτό 4 ώρες και κάτι . Τόσο τυχαία να είναι όλα αυτα ;;; :worry:

Edited by miselon

Ρε παιδια, εγω διαφορα δεν ειδα με αυτό που λετε....

Όπως είπα και πάρα πάνω το κινητό φοράει XTRV 7.2.16 Beta 1 και τα στοιχεία είναι με βάση αυτή τη ROM κι όχι με άλλη πχ CM .

Μία φορά ακολούθησα τα βήματα 1-5 για να κάνω calibration . Σε κάθε επόμενη φόρτιση ακολουθώ τα βήματα 3-5 με κλειστό το κινητό . Βλέπω διαφορά και είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με πριν. Φαντάζομαι πως αν αλλάξουμε και βάλουμε μπαταρία Nohon BM45 η διαφορά θα είναι τεράστια.

Πάντως είναι πολύ κρίμα ένα καθαρό δίκαρτο κινητό με extra micro sd slot να παροπλιστεί λόγω της κακής διαχείρισης της μπαταρίας από το λογισμικό που φοράει.

Δεν νομίζω ότι θα δεις μεγάλη διαφορά με την Nohon( ή έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον), από μία μαμίσια σε καλή κατάσταση. Και για το λογισμικό τώρα, θυμάμαι όταν είχα βάλει διάφορες custom ROMS ,δεν είδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρία. Πρέπει απλά να το δεχτούμε ότι το μέγιστο που θα μπορούσε να δώσει αυτή η "ενεργοβόρα" συσκευή, με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι γύρω στις 4.30 ώρες σοτ μέγιστο. Θα έπρεπε απλά να έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία. Εμένα προσωπικά αυτές οι ώρες μου αρκούν,όχι ότι δεν θα ήθελα παραπάνω. Όσο για τον παροπλισμό, δεν το βλέπω να συμβαίνει στα κοντά. Ακόμα είναι μία συσκευή που ανταγωνίζεται άνετα κάτι lg , Samsung,πολύ ακριβότερα. Κολλήματα δεν βλέπω, οπότε ποιος ο λόγος;

Δεν νομίζω ότι θα δεις μεγάλη διαφορά με την Nohon( ή έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον), από μία μαμίσια σε καλή κατάσταση. Και για το λογισμικό τώρα, θυμάμαι όταν είχα βάλει διάφορες custom ROMS ,δεν είδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρία. Πρέπει απλά να το δεχτούμε ότι το μέγιστο που θα μπορούσε να δώσει αυτή η "ενεργοβόρα" συσκευή, με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι γύρω στις 4.30 ώρες σοτ μέγιστο. Θα έπρεπε απλά να έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία. Εμένα προσωπικά αυτές οι ώρες μου αρκούν,όχι ότι δεν θα ήθελα παραπάνω. Όσο για τον παροπλισμό, δεν το βλέπω να συμβαίνει στα κοντά. Ακόμα είναι μία συσκευή που ανταγωνίζεται άνετα κάτι lg , Samsung,πολύ ακριβότερα. Κολλήματα δεν βλέπω, οπότε ποιος ο λόγος;

Για τη Nohon το είπα επειδή όταν ήμουν facebook ή έπαιζα κάποιο παιχνίδι η μπαταρία έπεφτε νεράκι . Για παροπλισμό μετά απο αυτή την εξέλιξη ούτε κι εγώ το βλέπω απλά όταν κάτι συμβαίνει επανειλημμένα σε κουράζει με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις λύσεις και μια από αυτές είναι και η αντικατάσταση της συσκευής .

Θα δοκιμασω κάποια στιγμή την μιυι γυρω στις 17/12/2015.

Με εκεινη ειχα αρκετες ωρες σοτ

Τριζει.

Κ εμενα αρχισε κατι χαζα... Εχασε την ενταση κ ακουω με το ζόρι όταν μου μιλάνε. Εννοείται πως έχω τέρμα την ένταση

Παιδιά ή nohon είναι φοβερή.με μεγάλη χρήση δεδομένων καθημερινά όλα ανοιχτά 2 κάρτες ενεργές και φτανω στις 5+ ωρες την στιγμή που με την προηγούμενη εφτανα μετα βίας τις 3,5 ώρες.δεν ξέρω αν έκατσε σε μένα το λαχείο αλλά σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Παιδιά ή nohon είναι φοβερή.με μεγάλη χρήση δεδομένων καθημερινά όλα ανοιχτά 2 κάρτες ενεργές και φτανω στις 5+ ωρες την στιγμή που με την προηγούμενη εφτανα μετα βίας τις 3,5 ώρες.δεν ξέρω αν έκατσε σε μένα το λαχείο αλλά σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Tι ρομ έχεις?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Και πολύ καλα κάνεις. Το bug με το λανθασμενο ποσοστο μπαταρίας δε το εχεις εσυ???

Κανένα bug καμία αργοπορημένη ειδοποιηση.ημουν έτοιμος να το αλλάξω με το redmi pro αλλά έχω κάνει πίσω προς το παρόν.ειναι σκύλος το κινητό.ασε που 2 sim + sd που ξαναβρισκεις εύκολα;;