mol Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Τριζει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Τριζει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Χαχα, mol, αν δεν είχες Xiaomi, δεν θα σε άντεχε καμία άλλη συσκευή. ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Θελω λινκ για μπαταρια nohon και ηχειο. Αγορα ΜΟΝΟ με paypal, καθως εχω balance. (Ali δε μπορω) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω, από Aliexpress πήρα τη δική μου.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Δεν εχω ευρω στην κάρτα ρε γμτ, αλλιωε απο κει θα επαιρνα. Κοιτάζω εβαυ. Βεβαια, με τη χρηση που κανω, (σχετικα) ανετα βγαζω 4-5 ωρες σοτ.... Οποτε προς το παρω θα παω ηχειο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ε πες έναν φίλο σου να την πάρει για σένα.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Τριζει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Από υγρασία μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ε πες έναν φίλο σου να την πάρει για σένα.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk Οι φίλοι μου χρησιμοποιούν εμένα για τις αγορες τους :p Από υγρασία μάλλον. Ναι απο αυτό. 99.99% το ακουμπησα σε νερο και θα τράβηξε απο κει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Γεια σε όλους. Πειραματίζομαι το τελευταίο καιρό με τη γνήσια μπαταρία του κινητού μας. Στο κινητό έχω περασμένη την XTRV 7.2.16 Beta1 . Κάθε φορά που φορτίζω το κινητό και φτάνει στο 100% βγάζω τη μπαταρία, τη ξαναβάζω και φορτίζω το κινητό .Όταν επαναφορτίζω το κινητό η ένδειξη μου είναι 98% . Έτσι το αφήνω να φτάσει στο 100% . Παρατηρώ πως με αυτό το τρόπο δεν μου εμφανίζονται πλέον μυνήματα του τύπου "Battery is drained too fast" αλλά και όταν έχω ανοιχτόι facebook ή clash of clans η μπαταρία δεν πέφτει με τον ίδιο ρυθμό όπως πιο παλιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος αυτο. Εννοείται πως είμαι με το battery saver του συστήματος . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Κανεις οτι λεμε δηλαδη, αλλα αντι κλειστο τηλεφωνο, το εχεις ενεργοποιημένο. Προσωπικά οσες φορες δοκιμασα την παραπανω διαδικασια, δεν ειδα αλλαγη. Σχεδόν παντα έχω το bug με το ποσοστο % της μπαταριας(αδειαζει, βγαζω-βαζω μπαταρία και ως δια μαγειας εχει καποιο υπολοιπο 25-35%), ακομη και μετα απο clean install με το mi flash Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Κανεις οτι λεμε δηλαδη, αλλα αντι κλειστο τηλεφωνο, το εχεις ενεργοποιημένο. Προσωπικά οσες φορες δοκιμασα την παραπανω διαδικασια, δεν ειδα αλλαγη. Σχεδόν παντα έχω το bug με το ποσοστο % της μπαταριας(αδειαζει, βγαζω-βαζω μπαταρία και ως δια μαγειας εχει καποιο υπολοιπο 25-35%), ακομη και μετα απο clean install με το mi flash Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όχι δεν το έχω ανοιχτό , το έχω κλειστό όταν το φορτίζω και κάνω τη παραπάνω διαδικασία . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Γεια σε όλους. Πειραματίζομαι το τελευταίο καιρό με τη γνήσια μπαταρία του κινητού μας. Στο κινητό έχω περασμένη την XTRV 7.2.16 Beta1 . Κάθε φορά που φορτίζω το κινητό και φτάνει στο 100% βγάζω τη μπαταρία, τη ξαναβάζω και φορτίζω το κινητό .Όταν επαναφορτίζω το κινητό η ένδειξη μου είναι 98% . Έτσι το αφήνω να φτάσει στο 100% . Παρατηρώ πως με αυτό το τρόπο δεν μου εμφανίζονται πλέον μυνήματα του τύπου "Battery is drained too fast" αλλά και όταν έχω ανοιχτόι facebook ή clash of clans η μπαταρία δεν πέφτει με τον ίδιο ρυθμό όπως πιο παλιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος αυτο. Εννοείται πως είμαι με το battery saver του συστήματος . Είναι αυτό που περιγράφει εδώ. http://en.miui.com/thread-182940-1-1.html . Και ναι ,στην δική μου συσκευή είχε αποτέλεσμα. Δοκίμασε το και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Είναι αυτό που περιγράφει εδώ. http://en.miui.com/thread-182940-1-1.html . Και ναι ,στην δική μου συσκευή είχε αποτέλεσμα. Δοκίμασε το και πες μας. Μία φορά ακολούθησα τα βήματα 1-5 για να κάνω calibration . Σε κάθε επόμενη φόρτιση ακολουθώ τα βήματα 3-5 με κλειστό το κινητό . Βλέπω διαφορά και είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με πριν. Φαντάζομαι πως αν αλλάξουμε και βάλουμε μπαταρία Nohon BM45 η διαφορά θα είναι τεράστια. Πάντως είναι πολύ κρίμα ένα καθαρό δίκαρτο κινητό με extra micro sd slot να παροπλιστεί λόγω της κακής διαχείρισης της μπαταρίας από το λογισμικό που φοράει. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 (edited) Ορίστε και ένα screenshot . Απ'ότι φαίνεται μετά απο χρήση με λίγο facebook και λίγο clash of clans η μπαταρία μόλις τώρα έπεσε στο 99% . Το κινητό είναι ανοιχτό 4 ώρες και κάτι . Τόσο τυχαία να είναι όλα αυτα ;;; :worry: Edited February 23, 2017 by miselon Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Ρε παιδια, εγω διαφορα δεν ειδα με αυτό που λετε.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Ρε παιδια, εγω διαφορα δεν ειδα με αυτό που λετε.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όπως είπα και πάρα πάνω το κινητό φοράει XTRV 7.2.16 Beta 1 και τα στοιχεία είναι με βάση αυτή τη ROM κι όχι με άλλη πχ CM . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Μία φορά ακολούθησα τα βήματα 1-5 για να κάνω calibration . Σε κάθε επόμενη φόρτιση ακολουθώ τα βήματα 3-5 με κλειστό το κινητό . Βλέπω διαφορά και είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με πριν. Φαντάζομαι πως αν αλλάξουμε και βάλουμε μπαταρία Nohon BM45 η διαφορά θα είναι τεράστια. Πάντως είναι πολύ κρίμα ένα καθαρό δίκαρτο κινητό με extra micro sd slot να παροπλιστεί λόγω της κακής διαχείρισης της μπαταρίας από το λογισμικό που φοράει. Δεν νομίζω ότι θα δεις μεγάλη διαφορά με την Nohon( ή έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον), από μία μαμίσια σε καλή κατάσταση. Και για το λογισμικό τώρα, θυμάμαι όταν είχα βάλει διάφορες custom ROMS ,δεν είδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρία. Πρέπει απλά να το δεχτούμε ότι το μέγιστο που θα μπορούσε να δώσει αυτή η "ενεργοβόρα" συσκευή, με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι γύρω στις 4.30 ώρες σοτ μέγιστο. Θα έπρεπε απλά να έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία. Εμένα προσωπικά αυτές οι ώρες μου αρκούν,όχι ότι δεν θα ήθελα παραπάνω. Όσο για τον παροπλισμό, δεν το βλέπω να συμβαίνει στα κοντά. Ακόμα είναι μία συσκευή που ανταγωνίζεται άνετα κάτι lg , Samsung,πολύ ακριβότερα. Κολλήματα δεν βλέπω, οπότε ποιος ο λόγος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Δεν νομίζω ότι θα δεις μεγάλη διαφορά με την Nohon( ή έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον), από μία μαμίσια σε καλή κατάσταση. Και για το λογισμικό τώρα, θυμάμαι όταν είχα βάλει διάφορες custom ROMS ,δεν είδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρία. Πρέπει απλά να το δεχτούμε ότι το μέγιστο που θα μπορούσε να δώσει αυτή η "ενεργοβόρα" συσκευή, με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι γύρω στις 4.30 ώρες σοτ μέγιστο. Θα έπρεπε απλά να έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία. Εμένα προσωπικά αυτές οι ώρες μου αρκούν,όχι ότι δεν θα ήθελα παραπάνω. Όσο για τον παροπλισμό, δεν το βλέπω να συμβαίνει στα κοντά. Ακόμα είναι μία συσκευή που ανταγωνίζεται άνετα κάτι lg , Samsung,πολύ ακριβότερα. Κολλήματα δεν βλέπω, οπότε ποιος ο λόγος; Για τη Nohon το είπα επειδή όταν ήμουν facebook ή έπαιζα κάποιο παιχνίδι η μπαταρία έπεφτε νεράκι . Για παροπλισμό μετά απο αυτή την εξέλιξη ούτε κι εγώ το βλέπω απλά όταν κάτι συμβαίνει επανειλημμένα σε κουράζει με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις λύσεις και μια από αυτές είναι και η αντικατάσταση της συσκευής . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Θα δοκιμασω κάποια στιγμή την μιυι γυρω στις 17/12/2015. Με εκεινη ειχα αρκετες ωρες σοτ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Τριζει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Κ εμενα αρχισε κατι χαζα... Εχασε την ενταση κ ακουω με το ζόρι όταν μου μιλάνε. Εννοείται πως έχω τέρμα την ένταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 εγώ μιλαω για το ηχειο(πισω) οχι το ακουστικο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παιδιά ή nohon είναι φοβερή.με μεγάλη χρήση δεδομένων καθημερινά όλα ανοιχτά 2 κάρτες ενεργές και φτανω στις 5+ ωρες την στιγμή που με την προηγούμενη εφτανα μετα βίας τις 3,5 ώρες.δεν ξέρω αν έκατσε σε μένα το λαχείο αλλά σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παιδιά ή nohon είναι φοβερή.με μεγάλη χρήση δεδομένων καθημερινά όλα ανοιχτά 2 κάρτες ενεργές και φτανω στις 5+ ωρες την στιγμή που με την προηγούμενη εφτανα μετα βίας τις 3,5 ώρες.δεν ξέρω αν έκατσε σε μένα το λαχείο αλλά σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Tι ρομ έχεις? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 dev eu 6.5.5.δεν επιχείρησα να την αλλάξω καθώς όλα μα όλα λειτουργούν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Και πολύ καλα κάνεις. Το bug με το λανθασμενο ποσοστο μπαταρίας δε το εχεις εσυ??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Κανένα bug καμία αργοπορημένη ειδοποιηση.ημουν έτοιμος να το αλλάξω με το redmi pro αλλά έχω κάνει πίσω προς το παρόν.ειναι σκύλος το κινητό.ασε που 2 sim + sd που ξαναβρισκεις εύκολα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts