Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιθανότατα θα την τσιμπήσω κι εγώ σε λίγες μέρες, μιας και το κινητό μάλλον θα πάει στον αδερφό μου. Τελικά απέρριψα το Redmi Pro και πιθανότατα θα πάω σε Note 4 64αρι!

Για πες γιατί απέρριψες το Redmi Pro.....

From my Redmi Note 2 via Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Εγώ πάντως από ebay την πήρα κανονικότατα.σε ένα 20ημερο μου ήρθε.δεν ξέρω αν είμαι από τους τυχερους βέβαια καθώς ο φιλος λιγο παραπάνω αναφέρει ότι από ebay δεν γίνεται.

Με cm12.1 παω για σχεδον διπλή σοτ σε σχεση με μιυι!

Χρηση ιδια και στις 2 περιπτωσεις

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Με cm12.1 παω για σχεδον διπλή σοτ σε σχεση με μιυι!

Χρηση ιδια και στις 2 περιπτωσεις

δουλευουν ολα ;εχεις καποιο λινκ να δοκιμασω;πρεπει να κανω factory reset για να την περασω ;

Στάλθηκε από το Apollo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σιγουρα καποια δε δουλεύουν. Ομως για τη χρήση που κάνω δε με ενοχλούν.

Λινκ αλλη φορα :) νομίζω του ντανιελ εβαλα

καλησπερα λεω να αγορασω αυτη τη μπαταρια για το τηλεφωνο μας την εχει δοκιμασει κανεις .

http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-RedMi-Hongmi-Note-2-Battery-Red-Rice-3650mAh-BM45-High-Capacity-New-/302211669296?hash=item465d381d30:g:J84AAOSwo4pYkQnY

καλησπερα λεω να αγορασω αυτη τη μπαταρια για το τηλεφωνο μας την εχει δοκιμασει κανεις .

http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-RedMi-Hongmi-Note-2-Battery-Red-Rice-3650mAh-BM45-High-Capacity-New-/302211669296?hash=item465d381d30:g:J84AAOSwo4pYkQnY

την εχω δει καιρο τωρα αλλα διαβασα σχολια σε αλλους πωλητες και καποιοι εγραφαν αρνητικα σχολια οτι σβυνει το τηλεφωνο οτι δεν κραταει πολυ και οτι δεν εχει οση χωριτικοτητα γραφει,nohon που εψαξα μονο εναν πωλητη βρηκα

Παιδευομαστε εμείς να βγάλουμε πάνω από 3.5 ώρες SoT και βλέπω το καινούριο 3S της γυναίκας, πρώτη φόρτιση, χρήση σε WIFI με Facebook, Messenger, Youtube και μερικές κλήσεις 4.5 ώρες κι έχει ακόμα 33% :lol::lol::lol:

Παιδευομαστε εμείς να βγάλουμε πάνω από 3.5 ώρες SoT και βλέπω το καινούριο 3S της γυναίκας, πρώτη φόρτιση, χρήση σε WIFI με Facebook, Messenger, Youtube και μερικές κλήσεις 4.5 ώρες κι έχει ακόμα 33% :lol::lol::lol:

μετα το rn2 οσα μοντελα εβγαλε ,εβαλε μπαταριες 4000 ma και πανω ,κανεις με τα νεα μοντελα δεν εχει προβλημα με sot εκτος απο εμας ,και λυση δεν βλεπω να δινει ,με την τελευταια eu ρομ η αυτονομια εγινε πιο χαλια και εχω και νεα μπαταρια

μετα το rn2 οσα μοντελα εβγαλε ,εβαλε μπαταριες 4000 ma και πανω ,κανεις με τα νεα μοντελα δεν εχει προβλημα με sot εκτος απο εμας ,και λυση δεν βλεπω να δινει ,με την τελευταια eu ρομ η αυτονομια εγινε πιο χαλια και εχω και νεα μπαταρια

Εγώ πάντως το πήρα απόφαση, πήρα μια δεύτερη μπαταρία και δεν ξανασχολήθηκα ;)

και γω πηρα αλλη μπαταρια αλλα η κανονικη εχει χαλασει εντελως οποτε παλι μια στην ουσια εχω ,σκεφτομαι να παρω αλλη μια για δευτερη ,γιατι το τηλεφωνο εχει πολυ ζωη ακομη εστω και με android 5 ,πρωτη φορα πηρα τηλεφωνο απο Κινα που ειναι τοσο ανθεκτικο σε ολα του

Ειδα στους xda ενας εβγαλε 7 ωρες σοτ!!!! Με μιυι!!!

εξηγει πως το εκανε;με μαμισια μπαταρια;μεχρι 6 ωρες εχω δει αλλα 7 ωρες δεν εχω δει

Γειά σε όλους. Έβαλα τη τελευταία developer ROM XTRV 7.2.9 Beta 1. Φτάνει η μπαταρία στο 11℅. Κλείνω το κινητό , βγάζω τη μπαταρία πατάω παρατεταμένα το on/off. Ξαναβάζω τη μπαταρία , ανοίγω το κινητό και βγάζει 65℅ . Να σημειωθεί ότι έχω μαμά μπαταρία. Τι παιζει επιτέλους ?

Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA

Θέλεις calibration.μπορεις να το κάνεις με κάποια εφαρμογή αν είσαι root αλλιώς η διαδικασία ειναι.

1. Άσε το κινητό να κλείσει.

2.Βγαλε μπαταρία και ξανάνοιξε το.Χρησιμοποιησε το πάλι μεχρι να κλείσει.

3. Επανέλαβε οσο χρειαστεί μεχρι να μην ανοίγει ξανά.

4. Φόρτισε το, κλειστό, μέχρι να πάει να πάει 100.

5. Αποσύνδεσε, βγαλε-βαλε την μπαταρία και ξανα σύνδεσε στον φορτιστή.(λογικά δεν θα δείχνει 100%)

6. Επανέλαβε μέχρι 100%

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Γειά σε όλους. Έβαλα τη τελευταία developer ROM XTRV 7.2.9 Beta 1. Φτάνει η μπαταρία στο 11℅. Κλείνω το κινητό , βγάζω τη μπαταρία πατάω παρατεταμένα το on/off. Ξαναβάζω τη μπαταρία , ανοίγω το κινητό και βγάζει 65℅ . Να σημειωθεί ότι έχω μαμά μπαταρία. Τι παιζει επιτέλους ?

Με 0% το ανοίγω σε twrp και το αφηνω ανοιχτή οθόνη 100%φωτεινοτητα.Εχει κρατήσει και 3 ώρες!Έστειλα μέιλ στην twrp αν μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργεία κλήσεων και μηνυμάτων.Δεν μου απάντησαν.

Παιδια χαλασε η πλακετα φιλου που ειχε το 32αρι τις προαλλες.

Γνωρίζει κανεις που θα βρουμε original ανταλλακτικα? Εντος/εκτος χωρας, αδιαφορο ειναι αυτο. Απλα πρεπει να ειναι η πλακετα για το 32αρι και οχι για το 16αρι. Ευχαριστουμε πολυ

Αυριο ξεκινάει η αναβάθμιση σε 8.2.Λετε να την πάρουμε και εμεις στο μέλλον?

Επισημα? Χλωμο...η xiaomi εχει βγαλει τοσα μοντελα που δεν μπορει να τα στηριζει ολα. Αλλα γι αυτο υπαρχουν οι custom roms ;)

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

εξηγει πως το εκανε;με μαμισια μπαταρια;μεχρι 6 ωρες εχω δει αλλα 7 ωρες δεν εχω δει

Με miui skinny v2 και καποια "tweaks"

Μεχρι 6:45 εχω φτασει, με cm ομως!

Θέλεις calibration.μπορεις να το κάνεις με κάποια εφαρμογή αν είσαι root αλλιώς η διαδικασία ειναι.

1. Άσε το κινητό να κλείσει.

2.Βγαλε μπαταρία και ξανάνοιξε το.Χρησιμοποιησε το πάλι μεχρι να κλείσει.

3. Επανέλαβε οσο χρειαστεί μεχρι να μην ανοίγει ξανά.

4. Φόρτισε το, κλειστό, μέχρι να πάει να πάει 100.

5. Αποσύνδεσε, βγαλε-βαλε την μπαταρία και ξανα σύνδεσε στον φορτιστή.(λογικά δεν θα δείχνει 100%)

6. Επανέλαβε μέχρι 100%

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες . Το δοκίμασα . Θα επανέλθω για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει αν και βλέπω πως από εδώ με τη Nohon η κατάσταση να είναι πιο υποφερτή απ'ότι με τη γνήσια μπαταρία . :)

Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA

Δε θα κανει δουλειά το παραπανω.

Το εχω δοκιμασει απειρες φορές. Αποτέλεσμα μηδεν....

Το ιδιο και με τις διαφορες εφαρμογές που κυκλοφορουν

Παιδιά μην το ψάχνετε το θέμα με την μπαταρία. Δεν φταίει η ρομ η τίποτα άλλο. Η μπαταρία φταίει η μαμά. Από όσο θυμάμαι από τα πρώτα Nokia που είχα το έσβηνα και το άνοιγα και είχα πάλι μπαταρία. Το ίδιο ακριβώς που κάνει εμάς τώρα. Βάλτε μια άλλη μπαταρία και δείτε το.
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται