thepre913 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Εγώ έχω την xtrv 6.12.29 και παει πολύ καλά Xiaomi redmi note 2 XTRV Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Εγώ έχω του danielpinto8zz6 την πρώτη του Δεκεμβρίου γιατί η δεύτερη είχε πρόβλημα. Μια χαρά.. Έχω αράξει και δεν το σκαλίζω ξανά.. Λινκ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Λινκ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk https://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-unofficial-t3310551 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Θα περασω 2 3 ρομς στην sd να τις εχω. Αν δε με κανει η μια, βουρ στην επόμενη και πάει λεγοντας. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Θα περασω 2 3 ρομς στην sd να τις εχω. Αν δε με κανει η μια, βουρ στην επόμενη και πάει λεγοντας. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Λοιπόν φίλε μολ ακουμε. Ξερεις ότι έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα. Λοιπόν φοράω την τελευταία stable ελληνική κ το έχω βάλει στο μενου μπαταρια τροφοδοσια εξοικονομηση μπαταρίας κ βρήκα την υγεία μου φίλε..... Το έχω βάλει κ αυτόματα από το πρωί να μπαίνει κ το βράδυ να βγαίνει. Απλά δεν κάνει αυτόματο συγχρονισμό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Το bug με το λανθασμένο ποσοστό μπαταρίας είναι θεμα software? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Καλημέρα στην παρέα. Έχω να σας παρακολουθήσω αρκετό καιρό και έχω χάσει λίγο τη μπάλα. Τι λέει, καμία αναβάθμιση θα πάρουμε εμείς; Βλέπω έχουν σταματήσει να δίνουν weekly updates στο Note 2 εδώ και περίπου ένα μήνα και να σας πω την αλήθεια, δεν περιμένω να ξαναδώσουν κιόλας. Όχι ότι έδιναν και τίποτα σημαντικό βέβαια αλλά εντάξει, πολύς κόσμος μουρμουρίζει στα επίσημα της Xiaomi. Επίσης, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε CM. Βλέπω ο @mol το έχει λιώσει στις αλλαγές ROM, οπότε για πες ρε συ ποια προτίνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Παιδιά βρήκα 64αρα κάρτα μνήμης σε τιμή ξεφτιλα.θα την διαβάσει το κινητό όμως έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Αλκη, το παράτησα το θεμα, λογω ελλειψης χρονου και ιντερνετ κυριως. Παιζω με δεδομενα (whats up) και δε μπορώ να κινηθω οπως θελω Ελπιζω μεσα στην εβδομάδα να παω σε cm. Ισως στην aurora. @referi Θα τη διαβασει Μηπως είναι καμια μουφα απο ebay? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Mol είναι από φίλο που δεν την θέλει και θα μου την στείλει με ταχυδρομείο.ρωταω για να μην μπαίνει στον κόπο και την στέλνει άδικα.βλεπω στο gsmarena ότι διαβάζει μέχρι 32 και δεν έτυχε ποτέ να δοκιμασω κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Θα την διαβασει. Αν ρίξεις μια ματια στο τοπικ θα δεις οτι εγιναν αναφορες οτι παιζει 64αρα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Αλκη, το παράτησα το θεμα, λογω ελλειψης χρονου και ιντερνετ κυριως. Παιζω με δεδομενα (whats up) και δε μπορώ να κινηθω οπως θελω Ελπιζω μεσα στην εβδομάδα να παω σε cm. Ισως στην aurora. Κατέβασα κι εγώ Aurora και θα τη δοκιμάσω σε λιγάκι. Ίσως σύντομα πάω σε Redmi Pro, οπότε λέω είναι καλή ευκαιρία να παίξω τώρα λίγο με το RN2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Παλι σε μτκ? Γιατι????? Για δοκιμασε την να με πεις... Πέμπτη παρακευη αν δεν αλλαξει κατι θα φλασαρω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) Παλι σε μτκ? Γιατι????? Για δοκιμασε την να με πεις... Πέμπτη παρακευη αν δεν αλλαξει κατι θα φλασαρω Έλα ρε συ, γιατί; Αν εξαιρέσεις ότι στο RN2 κατεβάζει τη μπαταρία σαν νερό ο X10, κατά τα άλλα δεν είχα θέματα. Ελπίζω τώρα με μεγαλύτερη μπαταρία και τον X25 να έχω καλύτερη εμπειρία σε αυτό τον τομέα. BTW, πάω να εγκαταστήσω τα Gapps στο Recovery και κάνει επανεκκίνηση. Μάλλον το σχέδιο για CM θα αναβληθεί και θα πάω σε XRTV. Edited February 6, 2017 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ξανακατεβασε τα και προσπαθησε. Δεν εχω κανενα θεμα με την αποδοση σου. Ξες οτι με το φλασαρισμα εχω έρωτα... Και η μτκ μας τα χαλαει... Την ειχα 'πατησει' και στο ζτε πριν το ρν2.... Πλεον ψαχνω οτιδηποτε εκτος μτκ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ξανακατεβασε τα και προσπαθησε. Δεν εχω κανενα θεμα με την αποδοση σου. Ξες οτι με το φλασαρισμα εχω έρωτα... Και η μτκ μας τα χαλαει... Την ειχα 'πατησει' και στο ζτε πριν το ρν2.... Πλεον ψαχνω οτιδηποτε εκτος μτκ. Τα έχω κατεβάσει ήδη δύο φορές. Τη μια έβγαζε έρρορ και δεν προχώραγε καν και τώρα κάνει επανεκκίνηση μόλις ξεκινάει την εγκατάσταση. Λες να φταίει το ότι είναι στην SD και όχι στην εσωτερική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Δε πιστεύω. Ποιες προσπαθεις να περασεις και απο που? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Δε πιστεύω. Ποιες προσπαθεις να περασεις και απο που? Μετέφερα τα Gapps και στην εσωτερική αλλά πάλι το ίδιο γίνεται. Τα κατέβασα από το opengapps.org, και έβαλα ARM64 και Android 5.1 με stock εγκατάσταση. Όλα αυτά για την Aurora πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Κατέβασα κι εγώ Aurora και θα τη δοκιμάσω σε λιγάκι. Ίσως σύντομα πάω σε Redmi Pro, οπότε λέω είναι καλή ευκαιρία να παίξω τώρα λίγο με το RN2. κάνε λίγο υπομονή... βγαίνει redmi pro 2 με snapdragon και τούμπανο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Μετέφερα τα Gapps και στην εσωτερική αλλά πάλι το ίδιο γίνεται. Τα κατέβασα από το opengapps.org, και έβαλα ARM64 και Android 5.1 με stock εγκατάσταση. Όλα αυτά για την Aurora πάντα. Για κατεβασε τες απο αλλου. Ή αλλη εκδοση. Πχ εγώ παντα την pico περναω. Με το μοντεμ εχει ασχοληθει κανεις? Για πειτε λίγο ποιο εχετε...... Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 κάνε λίγο υπομονή... βγαίνει redmi pro 2 με snapdragon και τούμπανο !!! Το ξέρω, αλλά δεν είναι στο χέρι μου να περιμένω :rolleyes: Για κατεβασε τες απο αλλου. Ή αλλη εκδοση. Πχ εγώ παντα την pico περναω. Με το μοντεμ εχει ασχοληθει κανεις? Για πειτε λίγο ποιο εχετε...... Ευχαριστώ Και στην euphoria από opengapps.org δίνουν λινκ για να τα κατεβάσεις. Έχεις καμία άλλη πηγή; Μόντεμ; Βοήθησε με! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) μηπως αυτο σας βοηθησει; http://opengapps.org/ το λινκ το εδωσε συμφορουμιτης απο γειτονικο φορουμ και σκεφτηκα μηπως σας κανει τη δουλεια σας. ουπς!!! βιαστηκα. τωρα προσεξα οτι ειναι το ιδιο λινκ. αγνοηστε το ποστ. σορρυ. Edited February 6, 2017 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Το ξέρω, αλλά δεν είναι στο χέρι μου να περιμένω :rolleyes: Και στην euphoria από opengapps.org δίνουν λινκ για να τα κατεβάσεις. Έχεις καμία άλλη πηγή; Μόντεμ; Βοήθησε με! Baseband version στο about phone. Τελευταία 3 τι γράφει? Πχ εγω εχω το P51 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 (edited) Baseband version στο about phone. Τελευταία 3 τι γράφει? Πχ εγω εχω το P51 P51 και εγώ! Κατεβάζω ξανά τα Gapps και δοκιμάζω. EDIT: Μπα, δεν φαίνεται διαθέσιμο να συνεργαστεί. Επιστροφή σε MIUI. Edited February 7, 2017 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Κριμα ρε γμτ. Κανεις αλλος για το modem??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts