mitsoumpas Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 καλησπερα παιδια.η αδερφη μου εκανε το κινητο της λιγο καλοκαιρινο.μπορειτε να μου πειτε κανενα καλο μαγαζι να παρω μια οθονη να της την αλλαξω.γενικως ποιανουν τα χερια μου. http://i.imgur.com/zJKzf4E.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Αουτς! Για τσεκαρε στο αλι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Έχε υπόψη σου ότι μπορεί και να έχει χτυπηθεί κάτι εσωτερικά και να μην είναι μόνο η οθόνη το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Πώς πάω μία ρομ πίσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Πώς πάω μία ρομ πίσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το undo δεν δουλεύει?:p ......θα βρεις την προηγούμενη rom και θα την βάλεις από TWRP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Το undo δεν δουλεύει?:p ......θα βρεις την προηγούμενη rom και θα την βάλεις από TWRP Ναι φίλε; την 6.10.13 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ναι φίλε; την 6.10.13 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε βρες την και βάλε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ε βρες την και βάλε την. Την έχω και την πέρασα απο την αναβάθμιση μου βγάζει μια ειδοποίηση συνέχεια οτι μια λειτουργία δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Εκανες wipe? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Την έχω και την πέρασα απο την αναβάθμιση μου βγάζει μια ειδοποίηση συνέχεια οτι μια λειτουργία δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανε επαναφορά εργοστασιακών.Κάποια ασυμβατότητα υπάρχει μεταξύ των 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Εκανες wipe? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν έκανα τίποτα απλά τώρα είμαι στην 20 και θέλω να πάω στην 13 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ωραια Κρατάς μπακ απ. Κανεις φουλ wipe (εκτός από δατα αν θες) Φλασαρεις την ρομ που θες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoumpas Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Δυστυχώς το ξέρω για αυτό σκέφτομαι αν αξίζει να το φτιαξω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Γνώμη μου είναι να το φτιάξεις Αν οχι, το δινεις(δυσκολο να το πουλησεις) για ανταλλακτικά Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 καλημερα παιδια ξαφνικα το κινητο μ τα παιξε ! η οθονη παταει οτι θελει δνε μπορω να το ξεκλειδωσω και στο twrp δεν μπορω να κανω επαναφορα γτ δεν μπορω καν να επιλεξω τπτ ! τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Κουμπωσε ποντίκι με usb otg καλωδιο και προσπαθησε να κανεις επαναφορά Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 με περιεργες κινησεις καταφερα να κανω μεσω twrp καθαρισμο davliκ και cache αλλα τπτ !δεν εχω οτg ειναι κανεις απο πατρα που μπορει να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλημέρα ήθελα να πάω από την stable 7.3.2 στην 8.0.2 Από twrp κάνω πλήρες backup, wipe τα πάντα και φλασάρω την ρομ. Στη συνέχεια reboot και βλέπω ότι όντως έχω την 8.0.2 Μια χαρά μέχρι εδώ. Ξανά πάω twrp και κάνω restore ΑΛΛΑ με γύρισε πίσω στην 7.3.2 Μπορείτε να μου δώσετε καμιά ιδέα γιατί δεν καταλαβαίνω τι λάθος έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 το ρεστορε μεσω twrp σε επαναφερει ΑΚΡΙΒΩΣ στην κατασταση που ησουν οταν πηρες το μπακ απ. στην 7.3.2 δηλαδη. αυτο που θες να κανεις ειναι επαναφορα τοπικου μπακ απ(μεσω της μιυι). δηλαδη κρατας μπακ απ ρυθμισεις/εφαρμογες/κλπ. φλασαρεις την 8.0.2 και επειτα το επαναφερεις στην 8.0.2 μεσω της μιυι παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Δηλαδή πρέπει να κάνω backup μέσω της miui (δεν ξερω πως αλλά θα το googlαρω) και στη συνέχεια όλη τη διαδικασία από την αρχή. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Δηλαδή πρέπει να κάνω backup μέσω της miui (δεν ξερω πως αλλά θα το googlαρω) και στη συνέχεια όλη τη διαδικασία από την αρχή. thx Ή από το restore επαναφέρεις μόνο τα data. Αλλά μπορεί να σου δημιουργήσει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Στην 8 η διαδρομή είναι: settings -additional settings-back up and reset-local backups Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 καλημερα παιδια ξαφνικα το κινητο μ τα παιξε ! η οθονη παταει οτι θελει δνε μπορω να το ξεκλειδωσω και στο twrp δεν μπορω να κανω επαναφορα γτ δεν μπορω καν να επιλεξω τπτ ! τι να κανω; Έβγαλες μπαταρία,soft reset και στο twrp κανει τα ιδια?Μηπως τραβηξε υγρασία από κάπου?Βγαλε μπαταρία και βάλτο σε ρύζι η φυσηξε το με σεσουάρ όχι πολυ ζεστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 σα να αρχισαν κατι κολληματακια... με την σταβλε του γκαλεν. μια ο φβ μεσεντζερ, μια το whatsapp, λιγο το πληκτρολογιο που κολλαει και αργει να εμφανιστει/εξαφανιστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 τελικά μόνο εγώ δεν έχω καταφέρει να περάσω σωστά drivers σε windows10 και να βάλω twrp? Ta windows βλεπουν το τηλεφωνο και να μεταφέρω πράγματα μπορώ από το τηλεφωνο στον υπολογιστή και το ανάποδο, και με το MiPc Suite συνδεεται και το βλέπει αλλα παω να περάσω το twrp και μενει στο looking for devices Όσο έψαξα βρήκα ότι αν δεν βγάζει κάτω απο το lokking for devices έναν κωδικό κάτι εχω κάνει λαθος με τους drivers Το εχει αντιμετωπίσει άλλος? Στην διαχείριση συσκευών με κάποιος drivers Που κατέβασα το βρήκε σαν Lenovo τηλέφωνο και με άλλους σαν adroid τηλεφωνο αλλα με θαυμαστικά δίπλα. Δοκίμασα και με επανεκκινησεις αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts