Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρω θα γκρινιαξω τώρα αλλά πραγματικά ανύπαρκτο το multitasking.!Τρέχει μόνο viber κ ανοίγω τον browser.Μπαίνω newsit k protothema(2 καρτέλες) κ εκεί που βλέπω ειδήσεις στο newsit κάνω εναλλαγή στην άλλη καρτέλα (protothema)κ μου την ξαναφορτωνει από την αρχή!!! Είχα ακόμα 350 mb Ραμ ελεύθερη!! Τι κάνει αυτή η miui δεν μπορώ να καταλάβω!! Σε όλα τα xiaomi που είχα το ίδιο πράγμα (από την miui v5 ακόμα).Εννοείται καθαρές εγκαταστάσεις (gtv 7.1.3),κ το λινκ που έλεγε στο xda για το multitasking το έχω κάνει κ αυτό!!Απλά κατεληξα στο συμπέρασμα ότι έτσι λειτουργεί η miui.Σκεφτόμουν να πάω σε redmi note 3 pro αλλά τα ίδια κάνει κ αυτό με έναν φίλο που ρωτησα. Τέσπα συγνώμη αλλά ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου.Ωραίο hardware αλλά μάλλον το software δεν μπορεί να το υποστηρίξει κ να το απογειώσει

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω την 7.3.2 multi eu.Αρχιζω να γράφω μήνυμα με κεφαλαια και όταν φτάσει 62 χαρακτήρες μετράει 2ο μνήμα στους 63.Μονο σε εμένα το έκανε πάντα?

Ακριβως το ιδιο κ εγω μεχρι που μου ειπαν να βαλω το next sms κ παγωσα την εφαρμογη stock μυνηματα με link2sd κ τωρα 160 χαρακτηρες ειτε με μικρα ειτε με κεφαλαια ειτε με ελληνικα ειτε με ξενα

Κώστα, δοκίμασε κάποια cm. άψογο multitasking. ήθελα να το αναφέρω κιόλας! καμια σχέση με μιυι.

όσον αφορά τα σμσ που λέτε, με κεφάλαια παντα εστελνα 160 χαρακτήρες ανα σμσ.

όπως είπα, βαλτε το next SMS και ξενοιαστε!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Και γω έχω παράπονο από το multitasking, αλλά να μου ξαναφορτωσει καρτελα στο browser από τη μία στην άλλη δε μου το έχει κάνει ποτέ. Ούτε καν το πρώτο hongmi

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Κι όμως φίλε μου roid rage έγινε όπως στο είπα. Αλλά περισσότερο μου την έδωσε που είχε 350 ελεύθερα κ ξαναφορτωσε την σελίδα!! Τι την έχει την ελεύθερη κ δεν την χρησιμοποιεί??!!! Έτσι για να λέει ότι απλά την έχω??!! Τέσπα....φίλε mol μιας κ γνωρίζω ότι έχεις δοκιμάσει ότι κινείται από Ρόμ, ρίξε πια νομίζεις ότι είναι best seller!!!!!σταθερή κ γρήγορη κ μπαταρία ας είναι στα ίδια. Να την δοκιμασω κ να δω γιατί το βλέπω να παίρνει πόδι το τηλέφωνο κ γενικά η xiaomi.Τόσα xiaomi έχουν περάσει από τχ χέρια μου αλλά τώρα πραγματικά μου την βαρεσε

ποιος χρησιμοποιεί mikey? έχω ενα μουφεξ.

ποια εφαρμογή να χρησιμοποιησω?

Έχω και γω δύο, δεν ξέρω από πού τα έχω πάρει. Το ένα που έχω δουλεύει κανονικά, εφαρμογή από δω

Φίλε kosta δεν ξέρω τι να σου πω, μιας και έχεις κάνει και τις ρυθμίσεις... Εγώ μπορώ πλέον να χρησιμοποιώ καμια 4αρα εφαρμογές χωρίς πρόβλημα, το chrome έχει μόνιμα πολλές σελίδες. Το μόνο που μου παρουσιάζει είναι reload το launcher άμα έχω πολλές εφαρμογές ανοιχτές και πατήσω home, μάλλον επειδή έχω απενεργοποιήσει όλες τις ρυθμίσεις εκκαθάρισης μνήμης και τερματίζει.

Επίσης άμα το αφησω για πολλή ώρα και δεν το χρησιμοποιω, κλείνει τις εφαρμογές που είναι από πίσω , τις οποίες δε θα έκλεινε αν το χρησιμοποιουσα (βέβαια όχι τις ειδοποιήσεις τους).

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

@kostasthess

Έχεις δοκιμάσει να περάσεις τις ρυθμίσεις που αναφέρει στο http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-redmi-note-3-sd-mtk-multi-tasking-t3358433 ?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το MiKey δοκιμαστε το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lennox.keycut

Ναι φίλε μου kandilak,όπως γράφω κ στην αρχή τίς έχω κάνει κ αυτές τίς ρυθμίσεις. Γενικά είναι στημένο καλά το τηλέφωνο κ προφανώς είναι θέμα miui καθαρά

Σήμερα παρεδωσα το τρίτο xiaomi που παρήγγειλα για φίλο.όλοι κατενθουσιασμενοι χτυπάνε το κεφάλι τους που έδιναν παραπάνω χρήματα για κινητά τηλέφωνα.στην επόμενη παραγγελία σκέφτομαι να ζητησω ποσοστά από την xiaomi:lol:

Τις καρτέλες τις ξαναφορτωνει γιατί το επιτάσσουν οι ίδιες ανανεώνοντας τις ειδήσεις.Αυτη τη στιγμή έτσι από περιέργεια έχω:wfi radio ανοιχτό ακούω σπορφμ,περιηγιτη με 5 καρτέλες ανοιχτές,προγραμμα μασουτη,l idl.Α Β,f acebook,messenger,viber,skype,whatsup και ετρεξα ένα bench.Ολα λειτουργούν σωστά και σε μία καρτέλα παίζει και βιντεακι με ψάρεμα.Ουτε στον υπολογιστή τόσα δεν έχω βάλει ταυτόχρονα.

Έχω κάνει κι εγώ τις ρυθμίσεις για multitasking. Αρχικά φαινόταν να πηγαίνει καλά. Κατόπιν πάλι αρκετά reloads. Το software χαντακωνει το hardware σε αυτόν τον τομέα δυστυχώς.

Να κάνω και μια ψιλό εκτός θέματος ερώτηση; Εχω αγοράσει το κινητό από vickmall και μάζεψα 349 πόντους. Τώρα θέλω να αγοράσω ακόμα ένα και θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κανείς σε τι ποσό έκπτωσης αντιστοιχούν οι πόντοι που μάζεψα.

το keycut τα σπάει! έχει πολύ πραμα!!! θενξ για την πρόταση

είναι κανείς με aicp? έχει κάποιο πρόβλημα?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Τις καρτέλες τις ξαναφορτωνει γιατί το επιτάσσουν οι ίδιες ανανεώνοντας τις ειδήσεις.Αυτη τη στιγμή έτσι από περιέργεια έχω:wfi radio ανοιχτό ακούω σπορφμ,περιηγιτη με 5 καρτέλες ανοιχτές,προγραμμα μασουτη,l idl.Α Β,f acebook,messenger,viber,skype,whatsup και ετρεξα ένα bench.Ολα λειτουργούν σωστά και σε μία καρτέλα παίζει και βιντεακι με ψάρεμα.Ουτε στον υπολογιστή τόσα δεν έχω βάλει ταυτόχρονα.

Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αλλά μήπως έχεις το prime; Εγώ χωρίς καμία ρύθμιση, δεν εντόπισα θέμα με multitasking και γενικότερα νόμιζα ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με αυτό. Ότι, δεν καταλαβαίνει τίποτα το θηριάκι! Κάτοχος και εγώ RN2 Prime αλλά εντάξει οι διαφορές είναι ελάχιστες, για λίγο παραπάνω χρονισμό στον επεξεργαστή, μάλλον δεν είναι εκεί το θέμα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αλλά μήπως έχεις το prime; Εγώ χωρίς καμία ρύθμιση, δεν εντόπισα θέμα με multitasking και γενικότερα νόμιζα ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με αυτό. Ότι, δεν καταλαβαίνει τίποτα το θηριάκι! Κάτοχος και εγώ RN2 Prime αλλά εντάξει οι διαφορές είναι ελάχιστες, για λίγο παραπάνω χρονισμό στον επεξεργαστή, μάλλον δεν είναι εκεί το θέμα.

Το απλο εχω γιατι 2.2γιγα δεν λενε για την ιδια μπαταρια και στη μνημη του κινητου δεν εχω κατι.Οτι χρειαζομαι τα εχω στη εξωτερικη μνημη.Η 7.3.2 μου φαινεται πολύ καλη μεχρι σημερα.Εαν δεν χρησιμοποιησω το κινητο ως ταμπλετ δεν πεφτει η μπαταρια.

Ελπιζω να μην είναι γρουσουζικο που γραφω πρωτος στο 666

Και εμένα που την έχω 3η μέρα μου φαίνεται εξαιρετική διαφορά σε μπαταρία, επίσης πολύ σμουθ η ελληνική stable. Καλώς ή κακώς όταν χρησιμοποιείς 4G πέφτει νερό, wifi αρκετά καλύτερα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Το απλο εχω γιατι 2.2γιγα δεν λενε για την ιδια μπαταρια και στη μνημη του κινητου δεν εχω κατι.Οτι χρειαζομαι τα εχω στη εξωτερικη μνημη.Η 7.3.2 μου φαινεται πολύ καλη μεχρι σημερα.Εαν δεν χρησιμοποιησω το κινητο ως ταμπλετ δεν πεφτει η μπαταρια.

Ελπιζω να μην είναι γρουσουζικο που γραφω πρωτος στο 666

Και εμένα που την έχω 3η μέρα μου φαίνεται εξαιρετική διαφορά σε μπαταρία, επίσης πολύ σμουθ η ελληνική stable. Καλώς ή κακώς όταν χρησιμοποιείς 4G πέφτει νερό, wifi αρκετά καλύτερα.

Έχετε την ευρωπαϊκή ή την ελληνική stable? γιατί ένας φίλος παραπάνω είχε αναφέρει πως η ελληνική έχει bugs και να περιμένουμε την επόμενη...

Αυτά...

Καλημέρα, τελευταία βλέπω ότι το power button δεν ανταποκρινετε αμέσως, θέλει λίγο παραπάνω πίεση, μπορεί να φταίει και το καπάκι έχω το original, από που παραγγελνω καινούργια για καλό και για κακό;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Έχετε την ευρωπαϊκή ή την ελληνική stable? γιατί ένας φίλος παραπάνω είχε αναφέρει πως η ελληνική έχει bugs και να περιμένουμε την επόμενη...

Εγώ έχω την ελληνική stable δεν έχω κανένα θέμα, προς το παρόν.

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα, τελευταία βλέπω ότι το power button δεν ανταποκρινετε αμέσως, θέλει λίγο παραπάνω πίεση, μπορεί να φταίει και το καπάκι έχω το original, από που παραγγελνω καινούργια για καλό και για κακό;;

Μπορείς να βρεις καπάκι με 10 ευρώ περίπου και όχι της xiaomi πιο φθηνά. Έχει σίγουρα ebay και aliexpress.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Εγώ έχω την multi eu.Αλλαγες υπάρχουν στον περιηγητή και στον έξερευνιτη αρχείων σίγουρα όπως και όταν πατάς να εμφανιστούν οι εφαρμογες που εκλεισαν.

καλησπερα

ειχα μια παλια ρομ και τωρα εχω βαλει την dev 6. 1. 7

ο λογος που την αλλαξα ηταν γιατι ζεσταινοτανε μετα απο μιση εως μια ωρα σερφαρισμα 40+ βαθμους

το ιδιο κανει τωρα και με αυτη που εβαλα παλι ζεσταινεται το ιδιο και μαλιστα χωρις να πειραξω κατι εχει χαθει η οθονη κλειδωματος

μπορει να βοηθησει κανεις??

υγ εχω το prime

μολις εκανα wipe cache και wipe dalvik cache και επανηλθε η οθονη κλειδωματος

για τη θερμοκρασια καμια ιδεα??

Edited by soullis

εκανες τα απαραιτητα wipes;

το μονο που εκανα ηταν να κανω αναβαθμιση με τον 1ο τροπο

και τωρα που το ειδα παλι δεν εμφανιζει την οθονη κλειδωματος

την εμφανιζε μετα απ το reboot αλλα τωρα οχι

δωσε τα φωτα σου mol :)

υγ να πω οτι ειχα κανει καθαρη εγκατασταση τη πρωτη φορα καπου τον οκτωβρη

οποτε λογικα τωρα δε θελει

μπες στο twrp recovery και κανε wipe dalvik/cache.

αν δε στρωσει κανε το παρακατω

καθαρη εγκατασταση μεσω twrp recovery.

κρατα back up οχι χρειαζεσαι.

περνα την ρομ στην sd και εγκατεστησε την.