bossntepe Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα μια ερωτηση θελω να κανω....στο flashtool πατωντας download only κανει αυτο το απολυτο format που λετε ή πρεπει να πατησω την αλλη επιλογη που λεει format data and download; επισης υπαρχει καποια περιπτωση να χασω κανενα imei και να μπλεξω γιατι στο προηγουμενο μου κινητο(jiayu g4s το εχανα καθε φορα και βαριεμαι να κανω την διαδικασια; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα μια ερωτηση θελω να κανω....στο flashtool πατωντας download only κανει αυτο το απολυτο format που λετε ή πρεπει να πατησω την αλλη επιλογη που λεει format data and download; επισης υπαρχει καποια περιπτωση να χασω κανενα imei και να μπλεξω γιατι στο προηγουμενο μου κινητο(jiayu g4s το εχανα καθε φορα και βαριεμαι να κανω την διαδικασια; Ευχαριστώ download only θα διαλεξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ποια η διάφορα στην εκδοση td fdd με την σκέτη fdd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 παιδες ποτε θα παρει ΜΜ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ποια η διάφορα στην εκδοση td fdd με την σκέτη fdd? Δες στο πρωτο ποστ παιδες ποτε θα παρει ΜΜ? Για καλοκαίρι λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Δεν γινεται αλλο με αυτο το προβλημα....Υπαρχει κανεις αλλος που εχει θεμα με το viper4android σε miui και αν ναι σε ποια(stable ή developer); Το προβλημα μου ειναι οτι ενω εγκαθιστω τον driver και κανω οποιαδηποτε ρυθμιση για να δουλεψει οταν ενεργοποιω τα effects δεν παρατηρω καμια διαφορα στον ήχο. Σε cyanogen ολα δουλευαν ρολοι σε miui δεν γινεται τιποτα. Είχε κανεις κανενα κρυμμενο ασσο που δεν εχω δοκιμασει. Να πω οτι τις προφανεις οδηγιες τις εχω κανει. Παιδια βοηθεια δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια :lol: . Είχα γραψει και πιο παλια αλλα δεν βρεθηκε λυση. Λεω μπας και αλλαξε κατι τωρα και το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος. Και δεν θελω να παω πισω σε cyanogen γιαυτο το λογο... Για να ειμαι πιο περιεκτικος ψαχνω για καποια ψαγμενη ρυθμιση ειτε στο κινητο ειτε στο viper που χρειαζεται να γινει μονο σε miui(εκτος απο αυτην που απενεργοποιεις εναν player απο τις επιλογες για προγραμματιστες) γιατι τα ιδια ειχα κανει και σε cyanogen και δουλεψε. Edited April 7, 2016 by bossntepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εχω πρόβλημα με τους drivers στο πσ δεν μπορω να τους περασω. Το συνδεω στο πσ αλλα δεν το βλεπει. Εχει καμια ρυθμιση και το τηλ που πρεπει να επιλεξω για να συνδεθει? Εχω κατεβασει τους drivers απο την πρωτη σελιδα αλλα δεν περνιουντε στο πσ με τιποτα Εχεις κανει απενεργοποιηση του signature verification (η καπως ετσι)? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Γιατί απ το Public; http://www.skroutz.gr/s/7187498/Meizu-M2-Note-16GB.html Δεν ξέρω γιατί διαγράφηκε το ποστ μου ακριβώς, ενημερώθηκα ότι ήταν αγγελία; Δεν κατάλαβα να έγραφα κάτι τέτοιο. Ενημέρωσα ότι όποιος ήθελε να το δει το κινητό ΜΟΥ ΟΧΙ να το αγοράσει, ως πρώτη εικόνα για το εάν θα το επιλέξει ή όχι για αγορά ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ κινητού, μπορεί να δει το δικό ΜΟΥ, ΌΧΙ να αγοράσει το δικό μου. Τέλος πάντων, για να απαντήσω ξανά. Δεν ανέφερα να αγοράσει από το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά να το δει εκεί αν θέλει να έχει μια εικόνα, όπως είχα και εγώ. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkon Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δες στο πρωτο ποστ Πότε θα πάρει ΜΜ Για καλοκαίρι λενε Έχω ρωτήσει το ίδιο στο παρελθόν και έχεις δώσει την ίδια απάντηση. Το έχω γκουγκλαρει και βρίσκω ασαφεις αναφορες για το χρόνο που θα γίνει αυτο το update. Εχεις βρει κάτι συγκεκριμένο (link) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Έχω ρωτήσει το ίδιο στο παρελθόν και έχεις δώσει την ίδια απάντηση. Το έχω γκουγκλαρει και βρίσκω ασαφεις αναφορες για το χρόνο που θα γίνει αυτο το update. Εχεις βρει κάτι συγκεκριμένο (link) 21 Ιουλίου, 21:37:58 ακριβώς. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δες στο πρωτο ποστ Παιδιά το ψάχνω και δεν βρίσκω κάποιον να αναφέρει κάτι για td . το μονο που κσερω είναι το fdd που σημαίνει 4g και στις 2 καρτες . το td όμως με παραξενευει. Υπάρχουν στο vicmall ακριβως τα ίδια κινητά με διάφορα 12 eyro και απλα το ενα λέει td fdd και ,το άλλο σκέτο fdd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δες στο πρωτο ποστ Παιδιά το ψάχνω και δεν βρίσκω κάποιον να αναφέρει κάτι για td . το μονο που κσερω είναι το fdd που σημαίνει 4g και στις 2 καρτες . το td όμως με παραξενευει. Υπάρχουν στο vicmall ακριβως τα ίδια κινητά με διάφορα 12 eyro και απλα το ενα λέει td fdd και ,το άλλο σκέτο fdd Ξανά κοίτα στο πρώτο ποστ αυτή τη φορά ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 μολις μου ηρθε το κινητο και για αρχη εχω δυο ερωτησεις.δεν βρισκω πως κανω ρουτ και πως οριζω οριο τα mb που θελω στην συνδεση μου. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 navystam...1) Καταρχήν από που το πήρες το κινητό, βγάλε ένα screenshot να δούμε ποια ρομ φοράς. 2)Πας κέντρο ασφαλείας χρήση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkon Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 21 Ιουλίου, 21:37:58 ακριβώς. :lol: :lol: καλό!!! Αλλά πέραν της πλάκας, ρώτησα για να δω αν υπάρχει κάποια πηγή που λέει σε τι φάση βρίσκεται το project (πχ beta testers που απαντούν σε forum) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 navystam...1) Καταρχήν από που το πήρες το κινητό, βγάλε ένα screenshot να δούμε ποια ρομ φοράς. 2)Πας κέντρο ασφαλείας χρήση δεδομένων. εχεις δικιο βιαστηκα λιγο.λοιπον το πηρα απο το banggood δεν εχω αλλαξει ρομ κπλ δεν θελω να ασχοληθώ ακομα εχει την 7.0.99.99 stable Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 εχεις δικιο βιαστηκα λιγο.λοιπον το πηρα απο το banggood δεν εχω αλλαξει ρομ κπλ δεν θελω να ασχοληθώ ακομα εχει την 7.0.99.99 stable Όποτε δούλεψε το με αυτή που σου ήρθε και αν έχεις τίποτα θέματα μετά βάζεις την ελληνική από εδώ. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-updated/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παιδια ξερει κανεις αν είναι αυτη καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παιδια ξερει κανεις αν είναι αυτη καλη? Μία χαρά είναι, το μόνο το πλαίσιο που αλλάζει το χρώμα είναι επίφοβο να σπάσει αν δε το προσέχεις κυρίως όταν θες να το βάζεις από την θήκη τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μία χαρά είναι, το μόνο το πλαίσιο που αλλάζει το χρώμα είναι επίφοβο να σπάσει αν δε το προσέχεις κυρίως όταν θες να το βάζεις από την θήκη τη συσκευή. Οκ φιλε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Όποτε δούλεψε το με αυτή που σου ήρθε και αν έχεις τίποτα θέματα μετά βάζεις την ελληνική από εδώ. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-updated/?pageNo=1 Ακόμα όμως δεν έχω βρει πως ενεργοποιώ το Ρουτ και πως βλέπω και οριζω τα mb.πήγα στην ασφάλεια ενεργοποίησα εκεί μια εντολή που είχε αλλά παλι τπτ.έβαλα το adawy και δεν ανοίγει γιατί λέει οτι δεν είναι Ρουτ Επίσης να συμπληρωσω δεν βρίσκω πως το χρησιμοποιούμε σαν τηλεκοντρολ Edited April 7, 2016 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ακόμα όμως δεν έχω βρει πως ενεργοποιώ το Ρουτ και πως βλέπω και οριζω τα mb.πήγα στην ασφάλεια ενεργοποίησα εκεί μια εντολή που είχε αλλά παλι τπτ.έβαλα το adawy και δεν ανοίγει γιατί λέει οτι δεν είναι Ρουτ Επίσης να συμπληρωσω δεν βρίσκω πως το χρησιμοποιούμε σαν τηλεκοντρολ Υστερα απο ώρες τα βρήκα.έδωσα δικαιώματα στο adaway αλλά και παλι δεν ανοίγει.κάποιος? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Αφου δεν εισαι root, πώς θα δουλέψει το adaway? Οι ελληνικές ρομ ειναι rooted ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια ξερει κανεις αν είναι αυτη καλη? Προστατευτική, αλλα να ξερεις θα γινει γουρουνι το κινητο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Προστατευτική, αλλα να ξερεις θα γινει γουρουνι το κινητο.. Συγνώμη αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνει σε επίπεδα για να μην μπορείς να το κρατας στό χέρι. Είναι ή πιό μαζεμένη σε αυτό το είδος! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υστερα απο ώρες τα βρήκα.έδωσα δικαιώματα στο adaway αλλά και παλι δεν ανοίγει.κάποιος? Αν έχεις custom recovery κατέβασε το SuperSU σε ζιπ από το XDA καί περνά το μέσω recovery. Αν δεν έχεις διάβασε στην πρώτη σελίδα καί περνά την ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 από τι υλικό είναι το πλαίσιο σε αυτή την θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts