mclound Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλησπέρα σας! Σε stable 7.2.1.0 πως κάνουμε root? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Φλασαρουμε του supersu από το twrp recovery. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 τζιφος το amplify. δε μπορω να κανω κατι. πρεπει να το αγορασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Φλασαρουμε του supersu από το twrp recovery. Thank you! Το είχα ήδη κάνει έτσι. Αλλά ενώ το έχω σαν εφαρμογή, στο security δεν βλέπω την επιλογή του root και επίσης, τρέχοντας το redmi tool δε μου ζητάει κάπου permissions... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 βρηκα καποια σκρινσοτς (με cm μαλλον) που ειχα σοτ: 1. 6 ωρες και 11 λεπτα 2. 6 ωρες και 23 λεπτα 3. 6 ωρες και 45 λεπτα θελω να κλαψω :lol: πρεπει να βρω ποια ρομ φορουσα τοτε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ναι αλλααά, θα έχει ραδιόφωνο? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 δυσκολαααααααα ετσι και αλλιως δε το χρησιμοποιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Το tracking number που μου έδωσε το vickmall τον βάζο στην σελιδα του singapure post? Και μετα στα ΕΛΤΑ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 ναι και ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλησπέρα, στις τελευταίες Ελληνικές rom (stable 7.2.1.0 και dev 6.3.10 & 6.3.17) δεν μπορώ να περάσω το viper4android σύμφωνα με τον οδηγό του παρακάτω link (το οποίο δούλευε σε παλαιότερες rom). Οδηγίες εγκατάστασης που ακολουθώ (έχω δοκιμάσει και τους 2 τρόπους): http://www.gizdev.com/guide-install-viper4android-on-any-lollipop-devices-android-5-05-1/ Για όσους δεν γνωρίζουν, το viper4android είναι ο κορυφαίος DSP για android ο οποίος βελτιώνει δραματικά τον ήχο. Είναι το 'must have' app για όσους ακούνε μουσική από το κινητό. Το error που παίρνω όταν το viper πάει να εγκαταστήσει τους audio drivers λέει ότι το busy box δεν είναι σωστά εγκατεστημένο. Φυσικά το έχω βάλει το busy box στο system\bin & system\xbin. Error: https://drive.google.com/open?id=0B86OsnzLlycjX3otWnkzbl9jeWM Έχει καταφέρει κάποιος να το εγκαταστήσει στις τελευταίες rom; Αν ναι, παρακαλώ να μας δώσει οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 ναι και ναι Ευχαριστώ φιλέ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 @crapatzi στις τελευταιες ελληνικες, υπαρχει το dolby atmos προεγκατεστημενο. δε σε καλυπτει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Δε διόρθωσαν από την 6.3.10 στην 6.3.17 το πρόβλημα με το αγγλικό άλμπουμ αντί για ελληνικό. Δημιουργεί προβληματα και κρασαρίσματα σε εξωτερικά προγράμματα φωτογραφιών και ειναι σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Έχω ενα πρόβλημα με την 7.2.1 δεν μου συνχρονιζει το ημερολογιο.Το εχει αντιμετοπισει κάποιος αυτό?Ουτε το αρχείο CSV δέχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται έκανα ένα μικρό βίντεο με τι θέματα και xposed modules έχω στο κινητό! :) https://onedrive.live.com/redir?resid=7C983F51D72E75B7!13916&authkey=!AFAGeTSyPeKs2eU&ithint=video%2cmp4 Και ένα πρόχειρο geekbench που μόλις έκανα! http://s21.postimg.org/4eiw9bi7r/Screenshot_2016_03_21_02_33_34_com_primatelabs_g.png image hosting Edited March 21, 2016 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπερα.Εκανα καθαρη εγκατασταση την τελευταια stable,και εχει πολλες κινεζικες εφαρμογες.Και σε σας ειναι ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπερα.Εκανα καθαρη εγκατασταση την τελευταια stable,και εχει πολλες κινεζικες εφαρμογες.Και σε σας ειναι ετσι; Όταν εννοείς έχεις κινέζικες εφαρμογές; Είναι μεταφρασμένες στα ελληνικά; Αν ναι τότε είναι αυτές που βάζουν στην ελληνική stable. Πολύ απλά τις πετάς εάν δεν τις θες. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 @crapatzi στις τελευταιες ελληνικες, υπαρχει το dolby atmos προεγκατεστημενο. δε σε καλυπτει; Δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια. 'Εχοντας δοκιμάσει στο παρελθόν διάφορα sound enhancers, η διαφορά ανάμεσα στο viper4android και στα υπόλοιπα ήταν χαοτική και από τότε δεν μπήκα στον κόπο να δοκιμάσω κάτι άλλο. 'Εχεις προσωπική γνώμη και για τα 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια. 'Εχοντας δοκιμάσει στο παρελθόν διάφορα sound enhancers, η διαφορά ανάμεσα στο viper4android και στα υπόλοιπα ήταν χαοτική και από τότε δεν μπήκα στον κόπο να δοκιμάσω κάτι άλλο. 'Εχεις προσωπική γνώμη και για τα 2; Άστο, άνοιξε το Dolby atmos και η ένταση θα τριπλασιαστει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπερα.Εκανα καθαρη εγκατασταση την τελευταια stable,και εχει πολλες κινεζικες εφαρμογες.Και σε σας ειναι ετσι; Από που καταβασες την εκδοση?Δεν εχει κινεζικες εφαρμογες εκτως μι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Όταν εννοείς έχεις κινέζικες εφαρμογές; Είναι μεταφρασμένες στα ελληνικά; Αν ναι τότε είναι αυτές που βάζουν στην ελληνική stable. Πολύ απλά τις πετάς εάν δεν τις θες. Έκανα τοπικό αντίγραφο και έβαλα μαζί την σαβούρα που είχε. Θα το κάνω από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Έκανα τοπικό αντίγραφο και έβαλα μαζί την σαβούρα που είχε. Θα το κάνω από την αρχή Ναι, όταν βάζεις την fastboot rom μετά καπάκι μπαίνεις στο twrp recovery και περνάς την stable. Θεωρώ ότι δεν θα έχεις πρόβλημα εάν ακολουθήσεις τον οδηγό επακριβώς.:) Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Όταν βάζετε την fastboot rom ακολουθώνας τον οδηγό "καθαρή εγκατάσταση" του γειτονικού φόρουμ να περνάτε μετά την ελληνική ρομ μέσω twrp με wipe data (και όχι μέσω updater όπως λέει ο οδηγός γιατί δεν γίνεται wipe data) ώστε να φύγουν οι κινέζικες εφαρμογές χρήστη που έχει ενσωματωμένες η fastboot ρομ αλλιώς παραμένουν. Το έπαθα κι εγώ όταν έβαλα ελληνική stable 7.2.1 κι έλεγα τι στο καλό, έχει κινεζιές μέσα! Btw, η ελληνική stable 7.2.1 φαίνεται εξαιρετική. Δεν μπορώ να βρω όμως πώς να ανάβει η οθόνη όταν έρχεται μήνυμα στο fb messenger όπως γίνεται πχ στο whatsapp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Σε αναμονή του δικού μου Prime έχω πιάσει το θέμα από την αρχή για να γνωρίζω όσο το δυνατόν περισσότερα πριν το παραλάβω. Θα ήθελα να κάνω μια δυο ερωτήσεις (συγνώμη εκ των προτέρων αν έχουν ήδη απαντηθεί αλλά μπορεί να μου ξέφυγαν καθώς ο όγκος του νήματος είναι τεράστιος) 1. Ο χώρος αποθήκευσης είναι χωρισμένος σε 2 τμήματα (εφαρμογές/αρχεία) ή ενοποιημένος; Αν ισχυει το πρώτο πως γίνεται ο διαχωρισμός; 2. Παρήγγειλα από ebay ένα tempered glass 9Η της Nillkin. Μετά όμως είδα ότι υπάρχει και το 9Η+. Ποια είναι η διαφορά τους; Μήπως έκανα χαζομάρα που πήρα το 9Η αντί του 9Η+; 3. Σκοπεύω μόλις το παραλάβω να ακολουθήσω το δρόμο της καθαρής εγκατάστασης και να περάσω μάλλον την τελευταία ελληνική dev. Από εκεί και πέρα, και εφόσον υπάρχει πλέον TWRP όλες οι μετέπειτα αλλαγές rom γίνονται μέσω αυτής; Και αν κατάλαβα καλά αν πάω από dev σε stable θέλει καθαρή εγκατάσταση ενώ από μια dev σε νεότερη αρκεί ένα wipe σε cache/dalvic cache? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας... Πωπω όσο διαβάζω τόσο οι 20+ μέρες αναμονής μου φαίνονται αιώνας :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 To Geekbuying είδα πως έχει εκπτωτικό κουπόνι KIMOVIL για -4% . Σκέφτομαι για το Xiaomi Redmi note 2 prime. Υπάρχει κάπου αλλού από αξιόπιστο site με καλύτερη τιμή (προσφορά ή κουπόνι) ? Ξέχασα να αναφέρω πως στη σελίδα είναι από EU (Spain) Warehouse, καλύτερα από Ισπανία λόγω μη δασμών σε σχέση με την αποθήκη της Κίνας? Η διαφορά όπως είδα είναι μόλις λίγα ευρό (13 περίπου) Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) ΥΓ. Εαν είμαι off topic ας μεταφερθεί σε σωστό θέμα :O Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts