alkis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Δουλεύοντας μαζί το Redmi Note 2 με το LG G Flex 2, ίσως έχει κάποια αξία η γνώμη μου. Θεωρώ ότι δεν θα πάρεις και πολλά περισσότερα σε εμπειρία χρήσης. Η μόνη μεγάλη διαφορά είναι η κάμερα, όπου εκεί δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ LG kai Xiaomi. Κατά δεύτερο λόγο η οθόνη. Edited February 15, 2016 by alkis Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 ειμαι λιγο offtopick και ζητω συγγνωμη αλλα οχι και τετραπλασια αξιας!!330 ευρω πηγε το lg g4!!! :) Εγώ έχω στα χέρια μου το LG g3 (3/32). Οι διαφορές είναι ότι έχει μικρότερη οθόνη με 5.5 ίντσες πιο μαζεμένο και πιο ελαφρύ. Με λολιποπ τρώει μπαταρία οπότε εκεί υπερτερεί το xiaomi. Αλλά σε λίγο θα πάρει επίσημα και marshmallow που είναι πολύ καλύτερο. Η κάμερα του είναι καλύτερη. Αλλά θεωρώ ότι για μπροστινή κερδίζει ή xiaomi. Έχει το διπλό χτύπημα για ξύπνημα το οποίο το ζηλεύω. Και από ότι ξέρω το g4 είναι λίγο καλύτερο από το g3. Αν τα είχα τα λεφτά ίσως και να το σκεφτόμουν για g4. Αλλά από την άλλη λέω μετά απο xiaomi δεν ξέρω αν θα αγόραζα ξανά από Ελλαδα. Τα βάζεις κάτω και τα μετράς. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Σήμερα πέρασα τη Euphoria, κυρίως για να δω πώς συμπεριφέρονται οι πρόσφατες εφαρμογές.. Θετικά: ίσως μια ιδέα πιο γρηγορη στο άνοιγμα εφαρμογών Δεν κλείνουν οι εφαρμογές στο παρασκηνιο και όταν κλείνουν αρχιζουν σημαντικά γρηγορότερα (Δλδ όπως θα έπρεπε) Titanium κλπ συμπεριφέρονται σωστά. Αρνητικά: Το wifi κάνει πολλή ώρα να ανοίξει, επίσης και το bluetooth αργεί λίγο, το notification center δεν κατεβαίνει από οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, όπως σε miui και σε παιδεύει γιατί πρέπει να συρεις από πάνω πάνω, ενώ μερικές φορές δε έπιανε καθόλου (!) Όχι δονηση στα φωτιζόμενα κουμπια, Ραδιόφωνο Θέματα, εμφάνιση καμία σχέση με miui Antutu θα τρέξω αύριο, αλλά λένε για 42k... Μπαταρία μου φαίνεται η ίδια, θα διαπιστώσω αύριο. Ελεύθερη μνήμη με την έναρξη 800-900MB και με χρήση περ. 300MB (που λένε και miui τάχα δεν αφήνει ελεύθερη) Xposed δεν έχω βάλει Η εμπειρία χρησης της miui δε νομιζω ότι μπορεί να συγκριθεί ευκολα, προσφέρει ένα πλήρες και ευχάριστο οικοσύστημα για ότι και να θες να κάνεις.. Μήπως κάτι δεν έκανες καλά στην εγκατάσταση φίλε μου? Εγώ την πέρασα με clean install ακόμα και μ wipe internal και δεν έχω τίποτα από όλα αυτά που λες. Σε αυτό που λες για το notification bar γίνεται με οποιοδήποτε launcher όπως nova apex κλπ. Ή ελεύθερη Ram πάλι δεν έχει καμία σχέση με την Miui. Στην Miui τρέχουν ένα σωρό άχρηστα apps τύπου Miui security κλπ. Στις Aosp όλη η δεσμευμένη είναι από εφαρμογές χρήστη. Για να μην αναφερθούμε στο ότι free Ram = useless Ram. Αυτά που λες με τα κουμπιά μάλλον έχουν να κάνουν με το τι έχεις βάλει να κάνει τι καθένα με double tap εξ ου και ή καθυστέρηση. Όσο για τα θέματα. Ρίξε μια ματιά στο play για Cm 12.1 themes. Μεταμορφώνεται ΟΛΗ η συσκευή από εφαρμογές status bar navigation bar boot animation κλπ κλπ όχι μόνο εικονίδια. Και γενικά Aosp = Customization. Μη λέμε και ότι θέλουμε. Καλή η Miui αλλά Aosp δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Για την καμερα και μονο ελεγα να παω σε g4 αλλα κ παλι κατι με κανει πισω..επισης με αρεσει πολυ και η ρομ της lg!Δεν ξερω πραγματικα..ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις και συγγνωμη και παλι για το offtopic!! @firekostas Eτσι οπως τα λες !!!εγω μαζι σου!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Μήπως κάτι δεν έκανες καλά στην εγκατάσταση φίλε μου? Εγώ την πέρασα με clean install ακόμα και μ wipe internal και δεν έχω τίποτα από όλα αυτά που λες. Σε αυτό που λες για το notification bar γίνεται με οποιοδήποτε launcher όπως nova apex κλπ. Ή ελεύθερη Ram πάλι δεν έχει καμία σχέση με την Miui. Στην Miui τρέχουν ένα σωρό άχρηστα apps τύπου Miui security κλπ. Στις Aosp όλη η δεσμευμένη είναι από εφαρμογές χρήστη. Για να μην αναφερθούμε στο ότι free Ram = useless Ram. Αυτά που λες με τα κουμπιά μάλλον έχουν να κάνουν με το τι έχεις βάλει να κάνει τι καθένα με double tap εξ ου και ή καθυστέρηση. Όσο για τα θέματα. Ρίξε μια ματιά στο play για Cm 12.1 themes. Μεταμορφώνεται ΟΛΗ η συσκευή από εφαρμογές status bar navigation bar boot animation κλπ κλπ όχι μόνο εικονίδια. Και γενικά Aosp = Customization. Μη λέμε και ότι θέλουμε. Καλή η Miui αλλά Aosp δεν είναι. Εκανα wipe cache, dalvik, data και system, οπως ελεγε ο δημιουργος. Για μενα η miui δεν εχει κανενα αχρηστο app, χρησιμοποιω και το smart home και το τηλεκοντρόλ και ολλα τα miui apps, εχω yi cam, yeelight lamp, xiaomi wifi extender, κ.α. γι'αυτο λεω για ενα ολοκληρωμενο οικοσύστημα.. Για την ελευθερη ραμ δεν εχω κανενα κολλημα, απλως το ανεφερα. Τα θεματα τα ειδα ολα στο play, ειναι λιγα σε σχεση με της miui και οχι τοσο όμορφα οσο εχω συνηθίσει εδω, επισης αγορασα και το miui7 theme και το επεστρεψα. Και γενικα η εμφάνιση στη miui μ'αρέσει πολυ... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsa17 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλώς ήρθες στην παρέα μας, μεγειά το κινητό. Θα το ευχαριστηθείς πιστεύω πολύ. Άντε να μεγαλώνει και η παρέα των γυναικών! Ότι χρειαστείς και γνωρίζουμε, εδώ. Εάν έχεις απορίες καλό θα ήταν να διαβάσεις και την πρώτη σελίδα. Σε ευχαριστώ πολύ Ζαφειρία. Νομίζω μας ταιριάζει απόλυτα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- .Σε ευχαριστώ πολύ Ζαφειρία. Νομίζω μας ταιριάζει απόλυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Xiaomi redmi Note 2 Με την τελευταία GR developer SOS έχασα απο το αρχείο κλήσεων και απο τις επαφές πολύ επείγουσα κλήση. Καλησπέρα σας, όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ είναι επείγον! Είχα ατύχημα με το αυτοκίνητο Πριν 5 ημέρες και έγραψα το τηλ του αυτοκινήτου που με χτύπησε στις επαφές στο κινητό μου. Μιλήσαμε απειλημένος στο τηλέφωνο και εγώ κάλεσα και αυτός για 3 συνεχόμενες ημέρες και τώρα ψάχνω στις επαφές και στο αρχείο κλήσεων και δεν βρίσκω τίποτα! Άλλες κλήσεις που έγιναν τις ίδιες μέρες και ώρες υπάρχουν κανονικά. Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τις κλήσεις ή την επαφή? Και εάν σβήστηκε γιατί δεν υπάρχει σαν αριθμός στο αρχείο κλήσεων? SOS Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Πάρε στην εταιρεία κινητής σου και ζήτα αντίγραφο κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Πάρε στην εταιρεία κινητής σου και ζήτα αντίγραφο κλήσεων. Ευχαριστώ φίλε μου ήδη το σκέφτηκα και θα παω αύριο που ανοίγουν τα καταστήματα. Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να έγινε αυτό? Μήπως υπάρχει κάποιο bug ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου ήδη το σκέφτηκα και θα παω αύριο που ανοίγουν τα καταστήματα. Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να έγινε αυτό? Μήπως υπάρχει κάποιο bug ? Για δοκίμασε να μπεις ρυθμίσεις,εφαρμογές συστήματος,επαφές,κάτω κάτω έχει ανάκτηση επαφών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Για δοκίμασε να μπεις ρυθμίσεις,εφαρμογές συστήματος,επαφές,κάτω κάτω έχει ανάκτηση επαφών. Μου ανοίγει στον browser μια σελίδα που όταν κάνει Login στον Mi account συνεχίζει με κινέζικα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Μου ανοίγει στον browser μια σελίδα που όταν κάνει Login στον Mi account συνεχίζει με κινέζικα! :( Αν δεν βαριέσαι ρίξε μια ματιά σε αυτό το προγραμματάκι. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει οπότε αν το κάνεις με δική σου ευθύνη :p http://www.fonepaw.com/tutorials/recover-contacts-from-xiaomi.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Αν δεν βαριέσαι ρίξε μια ματιά σε αυτό το προγραμματάκι. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει οπότε αν το κάνεις με δική σου ευθύνη :p http://www.fonepaw.com/tutorials/recover-contacts-from-xiaomi.html ευχαριστώ φίλε μου θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 πηρατε πρεφα την AOSP by vova.vafin???? φαινεται πολλα υποσχομενη. διαβασα στα σχολια οτι σε επομενο update θα υπαρχει το fm radio??? αν εχει καλη διαρκεια μπαταριας θα ειναι σουπερ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 πηρατε πρεφα την AOSP by vova.vafin???? φαινεται πολλα υποσχομενη. διαβασα στα σχολια οτι σε επομενο update θα υπαρχει το fm radio??? αν εχει καλη διαρκεια μπαταριας θα ειναι σουπερ!! Πράγματι δείχνει ενδιαφέρουσα.. Έλα mol τι περιμένεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 πηρατε πρεφα την AOSP by vova.vafin???? φαινεται πολλα υποσχομενη. διαβασα στα σχολια οτι σε επομενο update θα υπαρχει το fm radio??? αν εχει καλη διαρκεια μπαταριας θα ειναι σουπερ!! Βασισμένη σε 5.0.1? Όχι ευχαριστώ. Φαίνεται λίγο προχειροδουλεια πάντως. Ακόμα και από τα ορθογραφικά του τύπου και τα ss που έχει βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παίδες για να γυρίσω απο aicp σε miui 6.1.** κάνω Wipe System / Cache / Data / Dalvik Cache κ φλασάρω η χρειάζεται κ κάτι αλλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Βασισμένη σε 5.0.1? Όχι ευχαριστώ. Φαίνεται λίγο προχειροδουλεια πάντως. Ακόμα και από τα ορθογραφικά του τύπου και τα ss που έχει βάλει. Λάθος να κολλάς στην έκδοση του android πάντως.. Τα σχόλια είναι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) γεια σας παιδια , πως μπορω να αλλαξω τα daily lock screens και να βαλω καποια εικονα που θελω εγω και οχι καποια απο τις 10 που εχει by default . ειμαι στην ελληνικη 6.1.29 ευχαριστω! ΥΣ τελικα το βρηκα !, σρυ για το ποστ Edited February 15, 2016 by mmart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Μήπως κάτι δεν έκανες καλά στην εγκατάσταση φίλε μου? Εγώ την πέρασα με clean install ακόμα και μ wipe internal και δεν έχω τίποτα από όλα αυτά που λες. Σε αυτό που λες για το notification bar γίνεται με οποιοδήποτε launcher όπως nova apex κλπ. Ή ελεύθερη Ram πάλι δεν έχει καμία σχέση με την Miui. Στην Miui τρέχουν ένα σωρό άχρηστα apps τύπου Miui security κλπ. Στις Aosp όλη η δεσμευμένη είναι από εφαρμογές χρήστη. Για να μην αναφερθούμε στο ότι free Ram = useless Ram. Αυτά που λες με τα κουμπιά μάλλον έχουν να κάνουν με το τι έχεις βάλει να κάνει τι καθένα με double tap εξ ου και ή καθυστέρηση. Όσο για τα θέματα. Ρίξε μια ματιά στο play για Cm 12.1 themes. Μεταμορφώνεται ΟΛΗ η συσκευή από εφαρμογές status bar navigation bar boot animation κλπ κλπ όχι μόνο εικονίδια. Και γενικά Aosp = Customization. Μη λέμε και ότι θέλουμε. Καλή η Miui αλλά Aosp δεν είναι. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Πέρασα και εγώ χθες την rom με όλα τα καθαρίσματα και της εσωτερικής μνήμης. Την πρώτη ημέρα άψογο μπαταρία πολύ καλή συμπεριφορά γρήγορη όλα δούλευαν οκ την δεύτερη ημέρα τρεις φορές reboot μέσα σε περίπου 4 ώρες. Μετά από αυτό το περιστατικό επαναφορά στην 7.3.1.0. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό αλλά δεν μπορώ να εμπιστευτώ μια ρομ που το πρωί μπορεί να μην με ξυπνήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Πράγματι δείχνει ενδιαφέρουσα.. Έλα mol τι περιμένεις? Παρασκευη/σαββατο περασα σε aicp. Δεν εβγαλα ασφαλη συμπερασματα ακομη, αν και η μπαταρια δε με τα λεει και πολύ καλα Βασισμένη σε 5.0.1? Όχι ευχαριστώ. Φαίνεται λίγο προχειροδουλεια πάντως. Ακόμα και από τα ορθογραφικά του τύπου και τα ss που έχει βάλει. Τι 5.0 τι 5.1???? Προχειροδουλεια για ποιό λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvinos Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 καλησπέρα σε όλους, αφού διάβασα καμιά 100 σελίδες και τα μάτια δεν αντέχουν άλλο, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σε βασικά σημεία για το κινητό πριν πατήσω το κουμπί αγοράς από http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-4g-fdd-lte.html - μπαταρία - gps - ηχείο ***(βασικά δεν ασχολούμαι καθόλου (μέχρι στιγμής) με φλασαρίσματα κ.α, άρα το κινητό θα το χρησιμοποιώ "μαμά") ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Μπαταρια: σχετικα καλα επιπεδα. 4+ ωρες οθόνης Gps: αψογο. Κλειδώνει ακαριαια. Δεν εχει αποκλιση Ηχείο: οκ ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 καλησπέρα σε όλους, αφού διάβασα καμιά 100 σελίδες και τα μάτια δεν αντέχουν άλλο, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σε βασικά σημεία για το κινητό πριν πατήσω το κουμπί αγοράς από http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-4g-fdd-lte.html - μπαταρία - gps - ηχείο ***(βασικά δεν ασχολούμαι καθόλου (μέχρι στιγμής) με φλασαρίσματα κ.α, άρα το κινητό θα το χρησιμοποιώ "μαμά") ευχαριστώ για το χρόνο σας Μπαταρία σχετικά καλή.. Πιστευω θα διάβασες περιπου 4,5 ώρες οθόνης με miui και ίσως 6 με άλλες, gps δεν το συζητώ. άψογο. Κλειδώνει σε δευτερόλεπτα. Ηχείο αρκετά δυνατό , θα σε ικανοποιήσει πιστευω αρκετα. Γενικά για τα χρήματα του είναι πάρα πολύ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Μολις έκλεισε ενω επαιζα daddy was a thief και περασα υο προηγούμενο ρεκορ. Αυριο θα φαει ξηλωμα η aicp. Η μπαταρια πεφτει με συνοπτικες διαδικασίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts