Roid_rage Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Σήμερα πέρασα τη Euphoria, κυρίως για να δω πώς συμπεριφέρονται οι πρόσφατες εφαρμογές.. Θετικά: ίσως μια ιδέα πιο γρηγορη στο άνοιγμα εφαρμογών Δεν κλείνουν οι εφαρμογές στο παρασκηνιο και όταν κλείνουν αρχιζουν σημαντικά γρηγορότερα (Δλδ όπως θα έπρεπε) Titanium κλπ συμπεριφέρονται σωστά. Αρνητικά: Το wifi κάνει πολλή ώρα να ανοίξει, επίσης και το bluetooth αργεί λίγο, το notification center δεν κατεβαίνει από οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, όπως σε miui και σε παιδεύει γιατί πρέπει να συρεις από πάνω πάνω, ενώ μερικές φορές δε έπιανε καθόλου (!) Όχι δονηση στα φωτιζόμενα κουμπια, Ραδιόφωνο Θέματα, εμφάνιση καμία σχέση με miui Antutu θα τρέξω αύριο, αλλά λένε για 42k... Μπαταρία μου φαίνεται η ίδια, θα διαπιστώσω αύριο. Ελεύθερη μνήμη με την έναρξη 800-900MB και με χρήση περ. 300MB (που λένε και miui τάχα δεν αφήνει ελεύθερη) Xposed δεν έχω βάλει Η εμπειρία χρησης της miui δε νομιζω ότι μπορεί να συγκριθεί ευκολα, προσφέρει ένα πλήρες και ευχάριστο οικοσύστημα για ότι και να θες να κάνεις.. Edited February 14, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παιδια τα φωτα σας, εχω περασει το avast antithieft ολα καλα και ροδινα δοκιμασα να αλλαξω sim και οντως ανοιγει αυτοματα το internet κλειδωνει το τηλεφωνο και ατ σχετικα αλλα οταν αλλαξα sim αποτυχια σκετη δε πιγε ο αριθμος σαν μηνυμα στο νουμερο που ορισα οταν σε ρωταει σε πιο νουμερο να επιλεξεις να παει το μηνημα μηπως φταιει οτι εγραψα τον αριθμο σε μορφη 0030*******? δοκιμασα να το γβραψω και αλλιως αλλα δε θελει να το στειλει με τιποτα, ειναι καποια αλλη ρυθμηση? Επισης δε με αφηνει με τιποτα να επιλεξω την αποστολη sms σε φιλους, τι γινετε τι δε κανω σωστα??? http://postimg.org/image/aq7tdhc1l/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Η global ποιες γλωσσες εχει παιδια? Έχει περίπου 30 γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και διάφορες άλλες. Ελληνικά δεν έχει. οταν αλλαξα sim αποτυχια σκετη δε πιγε ο αριθμος σαν μηνυμα στο νουμερο που ορισα οταν σε ρωταει σε πιο νουμερο να επιλεξεις να παει το μηνημα μηπως φταιει οτι εγραψα τον αριθμο σε μορφη 0030*******? δοκιμασα να το γβραψω και αλλιως αλλα δε θελει να το στειλει με τιποτα, ειναι καποια αλλη ρυθμηση?Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, κοίταξες στο κέντρο ασφαλείας τα δικαιώματα της εφαρμογής; Μπορεί να θέλει να δώσεις άδεια από το κέντρο ασφαλείας για να στείλει SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 ευχαριστω για την απαντηση πανο!! :) η ελληνικη stable εχει ota η μονο η eu εχει? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Δεν έχει OTA η ελληνική stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 σκεφτομαι να ξαναγυρισω σε miui.ειμαι με την aicp τωρα.να γυρισω στο backup μεσω twrp που εχω την τελευταια ελληνικη dev η να βαλω stable eu-greek stable?δεν ξερω... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 σκεφτομαι να ξαναγυρισω σε miui.ειμαι με την aicp τωρα.να γυρισω στο backup μεσω twrp που εχω την τελευταια ελληνικη dev η να βαλω stable eu-greek stable?δεν ξερω... Εγώ γύρισα στην Global Stable που είχα κρατήσει backup. Είχα κάποια lag με την AICP σε διάφορα σημεία που δεν είχα με την MIUI και οι σελίδες στον chrome μου φόρτωναν πιο αργά. Έχω κρατήσει backup της AICP και ίσως την βάλω στο μέλλον αν βγει κανα update. Αν δεν έχεις δοκιμάσει stable, δοκίμασε μήπως και δεις διαφορά στην αυτονομία, εγώ με τις stable εγώ έχω καλύτερη αυτονομία σε σχέση με τις dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 προτεινεις global stable η eu stable? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Εγώ έβαλα global γιατί είχα πρόβλημα με το youtube, πλέον έχει διορθωθεί στην τελευταία ευρωπαϊκή και ελληνική stable αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει. Αν θες ελληνικά μενού βάλε την ευρωπαϊκή. Αν βάλεις global, στον αρχικό setup σε ρωτάει εκτός από την γλώσσα και την χώρα που βρίσκεσαι, μιας και δεν έχει Ελλάδα θα βάλεις Μαλαισία γιατί αν βάλεις κάποια άλλη χώρα που δεν υποστηρίζει 4G δεν θα έχεις επιλογή για 4G στις ρυθμίσεις δικτύου Edited February 15, 2016 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες!σκεφτομαι να βαλω ευρωπαικη για να εχω και ota!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες!σκεφτομαι να βαλω ευρωπαικη για να εχω και ota!! :) Βαλε μια stable να δουμε αυτονομια σε σχεση με τις dev. Δοκιμασε με/χωρις redmi tools να δουμε διαφορα Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Στο τέλος όλοι σε miui γυρνάνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Θελω να μου πειτε ποσο καιρο εχετε το κινητο και αν εχει εμφανισει προβληματα οσο το εχετε απλα σκεφτομαι να αγορασω xiaomi και θελω να δω αν μπορω να εμπιστευτω την εταιρια.. επισης εχω ακουσει κατι για πολυ μεγαλο sar ισχυει? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited February 15, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλημερα!!Απο αυτονομια ειμαι πολυ ευχαριστημενος στην aicp!ειναι καλυτερα απο miui!προς το παρων θα μεινω εδω γιατι σε miui μερικα παιχνιδακια που παιζω χανουν καρε.στην aicp ειναι πιο smooth καμια σχεση. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Θελω ν μ πειτε ποσο καιρο εχετε τ κινητο κ αν εχει εμφανισει προβληματα οσο τ εχετε απλα σκεφτομαι να αγορασω xiaomi και θελω ν δω αν μπορω ν εμπιστευτω τν εταιρια.. επισης εχω ακουσει κατι για πολυ μεγαλο sar ισχυει? Για το σαρ θα σου πω σε 15 χρονια τα αποτελσματα.Για τα υπολοιπα είναι όλα αψογα.Βαζεις μια stable eu και εχεις ένα κινητο που εχει και κανει τα παντα απροβληματιστα.Το θεμα αυτονομιας είναι υποκειμενικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλημέρα παιδιά , στο xiaomi που αγόρασα μου πετάει κατά διαστήματα διαφημίσεις εφαρμογών στην ¨"επιφάνεια εργασίας" του κινητού. Τι μπορώ να κάνω για να λυθεί αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλημέρα παιδιά , στο xiaomi που αγόρασα μου πετάει κατά διαστήματα διαφημίσεις εφαρμογών στην ¨"επιφάνεια εργασίας" του κινητού. Τι μπορώ να κάνω για να λυθεί αυτό? κατέβασες κάποια εφαρμογή που ήταν ότι να ναι και στο κάνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 κατέβασες κάποια εφαρμογή που ήταν ότι να ναι και στο κάνει αυτό τις απεγκατέστησα όλες αλλά κ πάλι συνεχίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Γυρνάω και γω (βέβαια) σε miui, καθώς η Euphoria συν τοις άλλοις σταματάει να πιάνει κατά καιρούς το back button και θέλει επανεκκίνηση.. Απλά έλεγα μήπως κάνω εντελώς καθαρη εγκατασταση την ελληνική, γιατί δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που μου κλείνουν εφαρμογές.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δοκιμαστε και την wolf παρα πολυ καλη γρηγορη και δουλεουν ολα χωρις προβλημα http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-wolf-project-v6-1-14-t3296056 εχω εγκαταστησει την stable , εχει και την dev και μπορεις να διαλεξεις ποια θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δοκιμαστε και την wolf παρα πολυ καλη γρηγορη και δουλεουν ολα χωρις προβλημα http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-wolf-project-v6-1-14-t3296056 εχω εγκαταστησει την stable , εχει και την dev και μπορεις να διαλεξεις ποια θελεις. Το κακο με την wolf ειναι οτι δεν θα ξαναβγαλει καινουρια εκδοση.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) Παντως το. Miui ειναι καλο γενικα απο οτι εχω ακουσει Edited February 15, 2016 by sotinio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Μια αλλη σκεψη που εχω ειναι να πουλησω το xiaomi και να παω σε lg g4..μου εχει καρφωθει πολυ στο μυαλο αυτες τις μερες!!τι λετε παιδια? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 :offtopic: Και μόνο η σύγκριση με κάτι 4πλασιας αξίας, δίνει την απάντηση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 ειμαι λιγο offtopick και ζητω συγγνωμη αλλα οχι και τετραπλασια αξιας!!330 ευρω πηγε το lg g4!!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts