zenix Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 2.5 μερες χωρις φορτιση, με την τελευταια dev και redmi tools, και με μικτη χρηση, στο 10% εβγαλε 4ω,15 λεπτα sot Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) χρειαζομαι το αρχειο : Lastest Release (Build Server) δεν υπαρχει στο xda και θελω να περασω την cm Πιο πολύ χρειαζομαι την βοήθεια σας σχετικά με το Cyta 4u ενω με WiFi δουλεύει, με δεδομένα δεν λέει να συνδεθεί, κατι σαν firewall δεν το επιτρέπει και εχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις Edited February 2, 2016 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 2.5 μερες χωρις φορτιση, με την τελευταια dev και redmi tools, και με μικτη χρηση, στο 10% εβγαλε 4ω,15 λεπτα sot Και εμένα καλά πάει με την τελευταία dev. Εχθές μου έβγαλε για πρώτη φορά 4.30 ώρες SOT με WiFi πάντα ανοιχτό και δεδομένα 1 ώρα. Με υπόλοιπο μπαταρίας 15% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Γιατί με την eu 6.1.21 developer δε μου ήρθε η αυτόματη ενημέρωση για την 6.1.28;;; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ελληνικη dev εχεις ή Ευρωπαικη? Και εμένα καλά πάει με την τελευταία dev. Εχθές μου έβγαλε για πρώτη φορά 4.30 ώρες SOT με WiFi πάντα ανοιχτό και δεδομένα 1 ώρα. Με υπόλοιπο μπαταρίας 15% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ελληνικη dev εχεις ή Ευρωπαικη? Την τελευταια Ελληνική dev από το miui.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maouro Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Καλησπερα στην παρεα. Ειχα παραγγειλει δυο RN2 και ενα RN3 απο το to2c.com και χθες ηρθε το πακετο, δεν εχω λαβει το RN3..... Το παραβλεπω αυτο, ειμαι στη διαδικασια ανταλλαγης email με την εταιρεια να δω τι εγινε... Τεσπα, ας μεινω στο θεμα. Το πηγα το κινητο σε εναν φιλο που ξερει απο αυτα, μου εβαλε την τελευταια ROM δε ξερω πως τα λενε... Εχει ελληνικα το κινητο,σχεδον ολα λειτουργουν κανονικα. Το προβλημα ειναι το εξης: παταω να ανοιξουν τα δεδομενα του κινητου για να συνδεθω στο ιντερνετ και δεν εχω ιντερνετ. Εχω μια ΣΙΜ μεσα και την εχω τοποθετησει στην θεση 1. Οταν σερνω την οθονη απο πανω προς τα κατω -που βγαζει διαφορες επιλογες Wifi, φακος, δεδομενα κτλ κτλ- εμφανιζεται το σηματακι 3G διπλα απο την μπαρα του σηματος. Μολις επιστρεφω στην κανονικη οθοηνη το σηματακι χανεται. Ουτε οταν παταω το κουμπι των δεδομενων ανοιγει το 3G αλλα ουτε και αν παω μεσω των ρυθμισεων χειροκινητα... Ξερει κανεις να με βοηθησει καπως; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ήρθε και σε μας το ροζακί για την σύζηγό...πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, άψογο και το vickmall. Πρώτες ερωτήσεις: 1. Είναι ή φθηνή έκδοση που δεν έχει και καλά 4g αλλά φοράει ήδη κλασσικά την ελληνική 5.12.17 dev . Άρα αφού έχει περαστεί ελληνική έκδοση θα έχει 4g σωστά (προς το παρόν δεν έχω 4g για να δοκιμασω κ ούτε θα δουλεύει με δεδομένα ή συσκευή). 2. Κλασσικά και πάλι ενώ έχει την ελληνική dev που αναφέρω δεν έχει την εφαρμογή για το τηλεκοντρόλ. Τι άλλο δεν έχει ή ελληνική dev που βάζει το vickmall σε σχεση με αυτή που βάζουμε από την ελληνική κοινότητα; 3. Δεν θέλω να ασχολήθω πολύ με καθαρή εγκατάσταση κτλ μιας και έχει ήδη το κντ το twrp. Τι wipes πρέπει να κάνω για να ξαναπέρασω οσο πιο καθαρα γινεται την 5.12.17 που θα κατεβασω από xiaomi-miui.gr? Αυτό το ρωταω μην κάνω καμία βλακεία κ χάσω π.χ κανένα imei..ααα ξέχασα! Ή 5.12.17 μπαίνει με twrp σωστά; Αυτά για αρχή, καλώς μας δεχτηκατε και εμάς επίσημα στο θρεντ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 χρειαζομαι το αρχειο : Lastest Release (Build Server) δεν υπαρχει στο xda και θελω να περασω την cm Πιο πολύ χρειαζομαι την βοήθεια σας σχετικά με το Cyta 4u ενω με WiFi δουλεύει, με δεδομένα δεν λέει να συνδεθεί, κατι σαν firewall δεν το επιτρέπει και εχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις Χωρις αυτο το αρχειο δε μπορεις να περασεις cm??? Ήρθε και σε μας το ροζακί για την σύζηγό...πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, άψογο και το vickmall. Πρώτες ερωτήσεις: 1. Είναι ή φθηνή έκδοση που δεν έχει και καλά 4g αλλά φοράει ήδη κλασσικά την ελληνική 5.12.17 dev . Άρα αφού έχει περαστεί ελληνική έκδοση θα έχει 4g σωστά (προς το παρόν δεν έχω 4g για να δοκιμασω κ ούτε θα δουλεύει με δεδομένα ή συσκευή). 2. Κλασσικά και πάλι ενώ έχει την ελληνική dev που αναφέρω δεν έχει την εφαρμογή για το τηλεκοντρόλ. Τι άλλο δεν έχει ή ελληνική dev που βάζει το vickmall σε σχεση με αυτή που βάζουμε από την ελληνική κοινότητα; 3. Δεν θέλω να ασχολήθω πολύ με καθαρή εγκατάσταση κτλ μιας και έχει ήδη το κντ το twrp. Τι wipes πρέπει να κάνω για να ξαναπέρασω οσο πιο καθαρα γινεται την 5.12.17 που θα κατεβασω από xiaomi-miui.gr? Αυτό το ρωταω μην κάνω καμία βλακεία κ χάσω π.χ κανένα imei..ααα ξέχασα! Ή 5.12.17 μπαίνει με twrp σωστά; Αυτά για αρχή, καλώς μας δεχτηκατε και εμάς επίσημα στο θρεντ! 1. Εχεις 4g. Βαλε 4g καρτα και θα παιξει 2. Δε ξερω. Παντως το τηλεκοντρολ μπορεις να το βρεις ;) 3. Κανε ολα εκτος απο internal, sd card, usb otg. Δε βρισκω λογο να μη μπαινει απο twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Καλησπερα στην παρεα. Ειχα παραγγειλει δυο RN2 και ενα RN3 απο το to2c.com και χθες ηρθε το πακετο, δεν εχω λαβει το RN3..... Το παραβλεπω αυτο, ειμαι στη διαδικασια ανταλλαγης email με την εταιρεια να δω τι εγινε... Τεσπα, ας μεινω στο θεμα. Το πηγα το κινητο σε εναν φιλο που ξερει απο αυτα, μου εβαλε την τελευταια ROM δε ξερω πως τα λενε... Εχει ελληνικα το κινητο,σχεδον ολα λειτουργουν κανονικα. Το προβλημα ειναι το εξης: παταω να ανοιξουν τα δεδομενα του κινητου για να συνδεθω στο ιντερνετ και δεν εχω ιντερνετ. Εχω μια ΣΙΜ μεσα και την εχω τοποθετησει στην θεση 1. Οταν σερνω την οθονη απο πανω προς τα κατω -που βγαζει διαφορες επιλογες Wifi, φακος, δεδομενα κτλ κτλ- εμφανιζεται το σηματακι 3G διπλα απο την μπαρα του σηματος. Μολις επιστρεφω στην κανονικη οθοηνη το σηματακι χανεται. Ουτε οταν παταω το κουμπι των δεδομενων ανοιγει το 3G αλλα ουτε και αν παω μεσω των ρυθμισεων χειροκινητα... Ξερει κανεις να με βοηθησει καπως; Ευχαριστω πολυ Ποια εταιρια εχεις?Εχουν περαστει οι ρυθμισεις δεδομενων την εταιριας που εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Απογοητευση η μπαταρια στην saosp. Η κατι δεν κανω σωστα.... Απ τις 7 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα, επεσε απ το 100% στο 50% χωρις να το χρησιμοποιησω σχεδον καθολου. Για την ακριβεια 13 λεπτα οθονης, δικτυο κλειδωμενο σε 2g(μιας και ημουν σε περιοχη που δε καλυπτει παραπανω), wifi ομως ανοιχτο. Λιγα σμς και ελαχιστο whatsapp. Τωρα ειμαι με 27% και λογικα θα βγαλει περιπου ακομη μια ωρα οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Χωρις αυτο το αρχειο δε μπορεις να περασεις cm??? δεν ξερω , ετσι λεει στις οδηγιες για την εγκατασταση, μηπως εχεις τα αρχεια της ρομ να μου τα στειλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 @mol μήπως δεν έκατσε καλά; Κάτι σου leakάρει τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδιά ή ελληνική dev έχει κάποια διαφορα από την ευρωπαϊκή;;πριν λίγες μερες πήρα το κινητό και δεν το έχω καταλάβει ακόμα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 δεν ξερω , ετσι λεει στις οδηγιες για την εγκατασταση, μηπως εχεις τα αρχεια της ρομ να μου τα στειλεις? Δώσε το λινκ από την ρομ που προσπαθείς να βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 δεν ξερω , ετσι λεει στις οδηγιες για την εγκατασταση, μηπως εχεις τα αρχεια της ρομ να μου τα στειλεις? 2 διαφορετικες περασα. Καμια δε ζητησε το αρχειο που λες. Φλασαρα μεσω twrp @mol μήπως δεν έκατσε καλά; Κάτι σου leakάρει τη μπαταρία. Τις προηγουμενες ημερες ηταν σχετικα καλα η μπαταρια. Πρεπει να εβγαζε 4ωρο ανετα. Δεν εκανα εγκατασταση καμια εγκατασταση, εκτος απο 2 modules στο xposed.... Λες αυτα να φταινε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Βασικά εγώ είπα μήπως τρολάρει το μαγαζί, σε φάση διαφήμισης αυτοκινήτου που λέει "ΑΠΟ 4500 ευρώ" κι αν βάλεις τα εξτρα (αλλά απαραίτητα) βγαίνει 12000 :lol: . Και βασικά με μπέρδεψε το θέμα με τα ακουστικά (αυτό με το back cover προφανώς ήταν τρολάρισμα :p ), γιατί θεώρησα αυτονόητο ότι θα είχε μέσα ένα σετάκι, κι ας μην είναι τα pistons. Χωρίς ακουστικά λοιπόν. οκ... @konak Από TDD σε FDD αλλάζει εύκολα; Άλλος έχει ψωνίσει από everbuying; Δεν ξέρω πολλά πράγματα για να το πειράξω. όπως έγραψα ξανά πιο πάνω γιατί είχα απορία και εγώ, το κινητό μου έχει ελληνική γλώσσα,playstore και φαίνεται να μπορεί να δουλεύει 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Αν δεν έκανες καμία άλλη εγκατάσταση, τότε κατά πάσα πιθανότητα φταίνε αυτά. Βγάλε τα και τσέκαρε πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barabakos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται, σήμερα πήρα update στο otetv go και πλέον δεν κρασαρει. Παίζει κανονικά με dev 6.1.14 rom που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Αν δεν έκανες καμία άλλη εγκατάσταση, τότε κατά πάσα πιθανότητα φταίνε αυτά. Βγάλε τα και τσέκαρε πάλι! Εβγαλα το cool tool και το minminguard. Θα δω αυριο αποτελεσματα. Ελπιζω να φταινε αυτα, γιατι μαρεσε η ρομ. Το μονο θεμα που θελω ειναι να φαινεται το δικτυο(2g,3g,4g) στην στατους μπαρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maouro Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 @keraunos Εχω CYTA στην συγκεκριμενη ΣΙΜ, εν τω μεταξυ δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με το μενου Android και δε ξερω που πρεπει να παω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 @keraunos Εχω CYTA στην συγκεκριμενη ΣΙΜ, εν τω μεταξυ δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με το μενου Android και δε ξερω που πρεπει να παω... Aν θέλεις να φαίνεται ο παροχος πας ρυθμίσεις, γραμμή κατάστασης, προβολή παροχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 @keraunos Εχω CYTA στην συγκεκριμενη ΣΙΜ, εν τω μεταξυ δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με το μενου Android και δε ξερω που πρεπει να παω... Ρυθμίσεις,διαχειριση σιμ,σιτα,ονομα σημείου πρόσβασης,νεο apn και βάζεις τις ρυθμίσεις που σου δινει ο παροχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Σήμερα παρέλαβα από vickmall το κινητό ! Όπως έχει γραφτεί πολλές φορές και είναι γνωστό , το κινητό είναι απεχτο για τα λεφτά του , σε πρώτη επαφή. Ήρθε με ελληνική ντεβ 5.12.17 , όπως γράφει! Απαλλαγμένη από όλες τις κινεζικές εφαρμογές κλπ. Έκανα και το κόλπο με το Ξύστο και μου έβγαλε 1 οπότε όλα καλά ! Ερώτηση να κάνω αλλαγή στην Ρομ; Κατέβασα grinify και redmi note 2 tool , αλλά το έχω ταράξει και σε άλλες εφαρμογές και την ελιωσα την μπαταρία ! Με μια πλήρη φόρτιση! Και αν είναι να φλασαρω άλλη Ρομ είναι ανάγκη για καθαρή εγκατάσταση; Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ήρθε και σε μας το ροζακί για την σύζηγό...πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, άψογο και το vickmall. Πρώτες ερωτήσεις: 1. Είναι ή φθηνή έκδοση που δεν έχει και καλά 4g αλλά φοράει ήδη κλασσικά την ελληνική 5.12.17 dev . Άρα αφού έχει περαστεί ελληνική έκδοση θα έχει 4g σωστά (προς το παρόν δεν έχω 4g για να δοκιμασω κ ούτε θα δουλεύει με δεδομένα ή συσκευή). 2. Κλασσικά και πάλι ενώ έχει την ελληνική dev που αναφέρω δεν έχει την εφαρμογή για το τηλεκοντρόλ. Τι άλλο δεν έχει ή ελληνική dev που βάζει το vickmall σε σχεση με αυτή που βάζουμε από την ελληνική κοινότητα; 3. Δεν θέλω να ασχολήθω πολύ με καθαρή εγκατάσταση κτλ μιας και έχει ήδη το κντ το twrp. Τι wipes πρέπει να κάνω για να ξαναπέρασω οσο πιο καθαρα γινεται την 5.12.17 που θα κατεβασω από xiaomi-miui.gr? Αυτό το ρωταω μην κάνω καμία βλακεία κ χάσω π.χ κανένα imei..ααα ξέχασα! Ή 5.12.17 μπαίνει με twrp σωστά; Αυτά για αρχή, καλώς μας δεχτηκατε και εμάς επίσημα στο θρεντ! 2) η ελληνική dev που βάζει το vickmall τα έχει όλα απλά προφανώς κανουν factory reset μετά την εγκατάσταση και χάνονται κάποιες εφαρμογές που ειναι εφαρμογές χρήστη και όχι συστήματος όπως το τηλεχειριστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts