vaggelis_grg Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Έχει πάρει το μάτι σας γνήσια καπάκια; Θέλω να πάρω γιατί το δικό μου τρίζει. Μάλλον τα δοντακια δεν είναι πολύ καλά. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Στο ibuygou υπαρχει μονο το μπλε (ice cream), αλλα εχει τα κατεξοχην γνησια. Και στο vickmall, α και κει το μπλε εχει Εγω παρηγγειλα απο aliexpress, αλλα δεν ξερω αν ειναι γνησιο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Παιδιά μπορεί κάποιος που το παρέλαβε να δει αν έχει RDS το radio? Εμένα δεν έχει RDS, ίσως να φταίει η ROM (5.9.18 greek)? RDS ειναι το σύστημα που ο ραδιοφωνικός σταθμός μεταδίδει πληροφορίες.... όπως το όνομα του σταθμού και τον τίτλο του τραγουδιού που παίζει etc etc για όσους δεν ξέρουν :happy: ). Το κινητό στις προδιαγραφές του λέει πως το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Παιδιά μπορεί κάποιος που το παρέλαβε να δει αν έχει RDS το radio? Εμένα δεν έχει RDS, ίσως να φταίει η ROM (5.9.18 greek)? RDS ειναι το σύστημα που ο ραδιοφωνικός σταθμός μεταδίδει πληροφορίες.... όπως το όνομα του σταθμού και τον τίτλο του τραγουδιού που παίζει etc etc για όσους δεν ξέρουν :happy: ). Το κινητό στις προδιαγραφές του λέει πως το υποστηρίζει. Ουτε στο δικο μου εμφανίζει που εχω την developer 5.9.18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ουτε στο δικο μου εμφανίζει που εχω την developer 5.9.18 Μήπως κάποιος που δεν έχει την Ελληνική άλλα stock ROM να δοκίμαζε να μας διαφωτίσει?? :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Μήπως κάποιος που δεν έχει την Ελληνική άλλα stock ROM να δοκίμαζε να μας διαφωτίσει?? :D:D Οχι, φιλε μου, ουτε η stable εχει rds! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Οχι, φιλε μου, ουτε η stable εχει rds! Οπότε να υποθέσουμε ότι θα ενεργοποιηθεί σε κάποιο μελλοντικό update. Δεν φαντάζομαι να μας λέγανε ψέματα. :ninja: Ευχαριστώ τα παιδιά που το δοκίμασαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tjole7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ερώτηση προς όσους έχουν βάλει την ελληνική 5.9.18.....η εφαρμογή της μουσικής, κρασάρει; Ναι κρασαρει σε ολους ειναι bug τις rom.Φυσιολογικα μεσα στο weekend θα εχουμε καινουρια με διορθωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 για να μου φυγει το αγχος ρε παιδια για την μπαταρια, η καταναλωση του ειναι χειροτερη η καλυτερη απ οτι το galaxy s4 που εχω? για να εχουμε και ενα μετρο συγκρισης ειτε με τη προεγκατεστημενη ειτε με την ελληνικη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Όταν με το καλό το παραλάβω από το vickmall θα κοιτάξω να του περάσω την Ελληνική Ρομ η οποία δεν είναι ακόμη stable, σωστά; Όμως όταν βγει η stable Ελληνική θα πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , κοινώς να χάσω τα πάντα (επαφές, εφαρμογές, κλπ) ή όχι; Και κάτι άλλο, μπορώ να κάνω την διαδικασία της "εγκατάστασης Ελληνικής Ρομ " σε άλλο λειτουργικό εκτός windows; Όπως Ubuntu Linux ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 τελικα το προβλημα με το ΙΜΕΙ δεν μπορουσε να λυθει και μου ζητουν να το στειλω πισω. θα ηθελα μια μικρη βοηθεια πως να παω στην τελευταια επισημη απο την 5.9.18 ελληνικη, με στοκ recovery κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Όταν με το καλό το παραλάβω από το vickmall θα κοιτάξω να του περάσω την Ελληνική Ρομ η οποία δεν είναι ακόμη stable, σωστά; Όμως όταν βγει η stable Ελληνική θα πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , κοινώς να χάσω τα πάντα (επαφές, εφαρμογές, κλπ) ή όχι; Και κάτι άλλο, μπορώ να κάνω την διαδικασία της "εγκατάστασης Ελληνικής Ρομ " σε άλλο λειτουργικό εκτός windows; Όπως Ubuntu Linux ; Μέχρι στιγμής δεν είναι Stable η Ελληνική. Πρέπει να γίνουν όλα τα wipes, αλλιώς θα έχεις προβλήματα. Για το λειτουργικό, δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Οπότε αν δεν θέλω να κάνω wipe data να περιμένω την stable Ελληνική; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αν βάλω την stable Ελληνική όταν βγει θα κάνω αναβαθμίσεις χωρίς wipe ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Οπότε αν δεν θέλω να κάνω wipe data να περιμένω την stable Ελληνική; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αν βάλω την stable Ελληνική όταν βγει θα κάνω αναβαθμίσεις χωρίς wipe ; αυτην την απορια εχω και εγω..επισης,χανω το root? παρακαλω στειλτε μου ενα p.m.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Υποθέτω πως αν δεν θες Developer, περιμένεις λίγο καιρό ακόμη. Επειδή δεν έχω ακόμη την Ελληνική αλλά τη Multi, υποθέτω ότι θα έχει μέσα Κέντρο Αναβαθμίσεων και θα έρχονται OTA οι νέες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 παιδια τι λεει ο κινεζος εδω..εχει built in ads??????? απο που προερχοντε?μηπως ειναι μπαρουφες;; δειτε στο 4:55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Του λοιπον.... Για να πας απο developer σε stable επιβάλεται να κανεις wipe στα πάντα. Ναι χάνεται τα παντα όμως και το τονίζω όμως το τηλ έχει τη δυνατότητα να κανει το εξης 1 Επαναφορά ολων των δεδομένων σας μέσω mi cloud (προτείνεται) 2 Επαναφορά ολων των δεδομένων σας μέσω της εφαρμογής Αντιγραφα-Επαναφορα (επαναφερει και τα δεδομενα στις εφαρμογες σας) που θα βρείτε στις ρυθμισεις_->Προσθετες ρυθμίσεις->κάτω κάτω Αντίγραφα και επαναφορά. Εχουμε κινητάρα σας λέω μην αγχωνεστε για τίποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποθέτω πως αν δεν θες Developer, περιμένεις λίγο καιρό ακόμη. Επειδή δεν έχω ακόμη την Ελληνική αλλά τη Multi, υποθέτω ότι θα έχει μέσα Κέντρο Αναβαθμίσεων και θα έρχονται OTA οι νέες εκδόσεις. Και πριν είχε απλα τη rom εδώ τα παιδιά την περνανε απο καποιο Ευρωπαικο server ενω τώρα θα την περνουν αυτούσια απο server Κίνας οποτε θα έχουμε OTA update.:D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Καλά ε το ξανά λέω ΦΟΒΕΡΉ υποστήριξη. Και ακόμα δεν έχω πάρει το τηλέφωνο στα χέρια μου. Μου λύσατε όλες τις απορίες. Λοιπόν ανακεφαλαιώνω : Το έχω παραγγείλει από το vickmall ρουτ θα μου έρθει με την μουλτι stable. Αν θέλω να κάνω αναβάθμιση στην τωρινή Ελληνική (που δεν είναι stable ) όταν θα βγει η stable Ελληνική θα πρέπει για να την βάλω ή να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή κάποιο είδους backup ). Από εκεί και πέρα όταν βάλω την Ελληνική stable , θα κάνει ota update , δηλαδή θα μου ζητάει μόνο του αναβαθμίσεις; Από τον Κινεζικό επίσημο σερβερ. Τέλος. Edited September 23, 2015 by galiatsogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Καλά ε το ξανά λέω ΦΟΒΕΡΉ υποστήριξη. Και ακόμα δεν έχω πάρει το τηλέφωνο στα χέρια μου. Μου λύσατε όλες τις απορίες. Λοιπόν ανακεφαλαιώνω : Το έχω παραγγείλει από το vickmall ρουτ θα μου έρθει με την μουλτι stable. Αν θέλω να κάνω αναβάθμιση στην τωρινή Ελληνική (που δεν είναι stable ) όταν θα βγει η stable Ελληνική θα πρέπει για να την βάλω ή να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή κάποιο είδους backup ). Από εκεί και πέρα όταν βάλω την Ελληνική stable , θα κάνει ota update , δηλαδή θα μου ζητάει μόνο του αναβαθμίσεις; Από τον Κινεζικό επίσημο σερβερ. Τέλος. δεν υπάρχει stable multi,μόνο κινέζικη,αν είναι multi τότε είναι developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Σήμερα μου έσπασε το digitizer.. Έστειλα email στην Xiaomi αλλά μου είπαν πως δεν έχουν βγάλει ανταλλακτικά κι είναι αβέβαιο αν βγάλουν κ μελλοντικά. Τι το κάνω το κινητό τώρα; Υπάρχει καμιά πατέντα να βάλουμε κάνα digitizer από άλλη συσκευή ή τίποτα τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Σήμερα μου έσπασε το digitizer.. Έστειλα email στην Xiaomi αλλά μου είπαν πως δεν έχουν βγάλει ανταλλακτικά κι είναι αβέβαιο αν βγάλουν κ μελλοντικά. Τι το κάνω το κινητό τώρα; Υπάρχει καμιά πατέντα να βάλουμε κάνα digitizer από άλλη συσκευή ή τίποτα τέτοιο; Σίγουρα θα βγουν ανταλλακτικά αλλά λίγο αργότερα, όπως κάνει σε όλα τα μοντέλα της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Σήμερα μου έσπασε το digitizer.. Έστειλα email στην Xiaomi αλλά μου είπαν πως δεν έχουν βγάλει ανταλλακτικά κι είναι αβέβαιο αν βγάλουν κ μελλοντικά. Τι το κάνω το κινητό τώρα; Υπάρχει καμιά πατέντα να βάλουμε κάνα digitizer από άλλη συσκευή ή τίποτα τέτοιο; δυστυχώς το κινητό τώρα σου είναι άχρηστο, παντέντες δεν γίνονται είναι συγκεκριμένα τα ανταλλακτικά. επικοινώνησε με το μαγαζί που το πήρες μήπως μπορούν να κάνουν κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 δεν υπάρχει stable multi,μόνο κινέζικη,αν είναι multi τότε είναι developer Υπάρχει και είναι η 6.7.2.0 με miui 6 βεβαια και η rom με την οποία στέλνουν όλα τα κινητά.Μετα απο αυτή όλα τα update (τελευταια η 6.7.7.0 )εχουν Αγγλικά,Κινέζικα μόνο. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Υπάρχει και είναι η 6.7.2.0 με miui 6 βεβαια και η rom με την οποία στέλνουν όλα τα κινητά.Μετα απο αυτή όλα τα update (τελευταια η 6.7.7.0 )εχουν Αγγλικά,Κινέζικα μόνο. δεν βλέπω https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36337 έχεις λινκ από την stable multi?οι multi έχουν κανονικα ελληνικά και οχι αυτά που είδαμε μερικές σελίδες πίσω(μεγάλο κενό ανάμεσα στα γράμματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 δεν υπάρχει stable multi,μόνο κινέζικη,αν είναι multi τότε είναι developer Δηλαδή ή Ελληνική όταν θα βγει δεν θα είναι stable; Αν αυτή που μου το στέλνουν δεν είναι , τότε γιατί μερικοί εδώ έχουν γράψει ότι τους ζήτησε update ; Βέβαια ή πρώτη ερώτηση με ενδιαφέρει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts