anikologr Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Και γω θέλω αλλά Προς το παρών πήρα χωρίς μαγνητακι. Τώρα θέλω να πάρω την φλιπ κειζ της νιλκιν. Η οποία ουτε αυτή έχει μαγνητακι... Αν δεις στο eBay, έχει καποιες. Αλλά δε ξέρω τι ποιότητας ειναι Καλύτερα stable. μπορεις να προτεινεις και μια δερματινη θηκη με μαγνητακι γτ λιγο που εψαξα δεν βρηκα , ευχαριστω! Έχετε να προτείνετε σύνδεσμο για καλής 7ποιότητας θήκη σιλικόνης? Αυτή του vickmall δεν μου γεμίζει το μάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 EBay: nilkin silicon case xiaomi redmi note 2 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 EBay: nilkin silicon case xiaomi redmi note 2 :D Ευχαριστώ.. Με την cm πόση ram έχεις συνήθως ελεύθερη? Η miui την καταναλώνει σαν νερό. Βέβαια για να είναι ειλικρινής μετά από μια μέρα χρήσης, και με την βοήθεια του αγαπημένου μου launcher όλα βαίνουν καλώς. Απλά έχω την εντύπωση πως στο background τρέχουν πολλές άχρηστες υπηρεσίες που θα ήθελα να τις ξεφορτωθώ.. Υπάρχει κανένας οδηγός για miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Οοοοοποτε το βλέπω, γύρω στα 500μβ αφήνει φρεε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μόνο 500 αφήνει? Εγώ με την τελευταία ελληνική έχω σχεδόν πάντα 800mb ελεύθερα. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μονο? Ποσά θες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μόνο 500 αφήνει? Εγώ με την τελευταία ελληνική έχω σχεδόν πάντα 800mb ελεύθερα. Μόνο με καθαρισμα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μου έχουν κάνει παράπονα πως όταν μιλάω με τα handsfree δεν με ακούν καλά, με ακούν με διακοπές κτλ. , πωλητής στο πλαίσιο που πήγα να αγοράσω καινούργια μου είπε πως είναι συνηθες πρόβλημα και θα πρέπει να αγοράσω τα γνήσια xiaomi για να μην έχω πρόβλημα, ισχύει κάτι τέτοιο;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μου έχουν κάνει παράπονα πως όταν μιλάω με τα handsfree δεν με ακούν καλά, με ακούν με διακοπές κτλ. , πωλητής στο πλαίσιο που πήγα να αγοράσω καινούργια μου είπε πως είναι συνηθες πρόβλημα και θα πρέπει να αγοράσω τα γνήσια xiaomi για να μην έχω πρόβλημα, ισχύει κάτι τέτοιο;;;;;;; Άσε με να μαντέψω, τελείως συμπτωματικά είχε εκεί να σου προτείνει;;;; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 όχι και γιαυτό μου κάνει εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Παρακολουθώ εδώ και μέρες το νήμα και διαβάζω συνέχεια γιατί είμαι σε αναμονή του δικού μου prime απο Vickmall.... Διαβάζοντας τα παραπάνω και χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να πω κάτι κακό για τα παιδιά που προσπαθούν και μοχθούν και τρώνε ώρες ατέλειωτες ....μόνο μπράβο τους αξίζουν.....ΑΛΛΑ έχω φέρει 2 απλά και ένα prime από Vickmall για φίλους.....οι οποίοι δεν πείραξαν καθόλου το τηλέφωνο....όπως ήρθε από Vickmall....δεν το ακούμπησαν....απλά όταν τα έβγαλα εγώ από το κουτί είδα για τυχόν αναβάθμιση -την βρήκαν-την έκαναν......τέλος......δεν ξαναασχολήθηκαν με αυτά........και δεν είδα τίποτα από τα παραπάνω θέματα στα τηλέφωνά τους......λειτουργούν όλα άψογα και τα τηλέφωνα πάνε τρένο........ΑΡΑ.....για ποιο λόγο κάποιος να μπει σ αυτή την διαδικασία και να βάλει την Ελληνική ρομ ?.......διάβασα κάπου για να έχει την σωστή γραμματοσειρά.....να μην είναι ένα γράμμα πάνω-το άλλο κάτω.....το ένα εδώ-το άλλο 2 οθόνες παραπέρα.....να είναι πλήρως εξελληνισμένα κτλ.......Μα δεν ισχύει τίποτα από αυτά στην ρομ που έρχετε το τηλέφωνο.....μια χαρά είναι οι γραμματοσειρές.....μια χαρά είναι τα γράμματα χωρίς κενά μεταξύ τους.....μια χαρά λειτουργεί το ράδιο...η μπαταρία....οι ειδοποιήσεις....όλα..........Μήπως λοιπόν έχουμε να κάνουμε και όλο το θέμα έχει να κάνει - αναλόγως το κατάστημα?.....ο τελευταίος φίλος λέει ότι από Vickmall του ήρθε με την Ελληνική ρομ το τηλέφωνο(5.12.17 GTV MIUI7 by xiaomi.miui.gr).......στα 3 που αναφέρω εγώ τα 2 απλά και το 1 prime δεν είχαν την Ελληνική - είχαν την multilanguage(ίσως γιατί ήταν τέλη Νοέμβρη-ο φίλος λέει παρέλαβε μέσα Δεκέμβρη)............πάντως όπως και να έχει η ρομ που ήρθε και στα 3 τηλέφωνα από Vickmall σίγουρα δεν ήταν άθλια-σίγουρα δεν είχε προβλήματα και σίγουρα πάνε ....τρένο τα τηλέφωνα. και τι ακριβώς είναι αυτό που σου κάνει εντύπωση? ότι υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά εκτός vickmall που πουλάνε ακόμη? γιατί εμένα ας πούμε μου κάνει εντύπωση να θέλει κάποιος smartphone,αλλά να μην θέλει να μάθει τα βασικά,που με τον ένα ή άλλο τρόπο θα τα βρει μπροστά του σύντομα... Απ' τα χέρια μου πέρασαν τα 2 τελευταία χρόνια περίπου 15 redmi φίλων.Όλα ήρθαν με άθλιες rom των μαγαζιών (ακόμη κι όταν ζητήθηκαν με original),που φυσικά και δεν αναβαθμίζονταν.Τις πιο προβληματικές είχε μέχρι πρόσφατα το vickmall το οποίο εγκαθιστούσε και άσχετες apps μέσα.Ενα πρόχειρο search στο νήμα του redmi 1s και θα δεις πόσα ήταν τα παράπονα από αγοραστές του vickmall(για την rom πάντα). Ίσως και γι αυτό περνάει πλέον του xiaomi.eu και πρόσφατα του xiaomi-miui.gr Τα ελληνικά της multi (xiaomi.eu) είναι άθλια μεταφραστικά,αν δεν ενοχλεί κάποιους είναι άλλο θέμα. Υπάρχει και η official rom,σίγουρα η σταθερότερη,και θα την σύστηνα σε εμπειρότερους χρήστες (που ξέρουν πως και ποιές κινεζιές να βγάλουν),χωρίς πρόβλημα με τα αγγλικά. Η ελληνική είναι σίγουρα ο πιο απλός και σίγουρος δρόμος. Το παραπάνω μπάχαλο με τις αυθαιρεσίες των καταστημάτων ουσιαστικά οδήγησε την xiaomi να κλειδώνει τον bootloader στις νέες της συσκευές(redmi note 3). Οι περισσότεροι που αγοράζουν ένα τηλ από Κίνα δεν έχουν ιδέα από όλα αυτά και η τυχόν κακή τους εμπειρία αποδίδεται στον κατασκευαστή,άσχετα αν η συσκευή φοράει μη εγκεκριμένο απ' αυτόν firmware. https://goo.gl/bn5Ph8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Παιδιά με stable ελληνική και φόρτιση όλο το βράδυ βέβαια έχω 84 τις εκατό μπαταρία με 1 ώρα και 20 λεπτά οθόνης... Αντε να δούμε που θα φτάσουμε... Επίσης έχω και ρουτ φλασαροντας μαζί με την ρομ και το super su. Zip... Τι άλλο να ζητήσει κανείς... Και την είχα παρεξηγησει την stable... Το μόνο κακό είναι ότι έχεις κάπου στα 850 ραμ κανονικά και 1 gb όταν το ανοίγεις ενώ με developer έχεις 1.1 όταν το ανοίγεις και 950 μετά αλλά μικρό το κακό... Με developer δεν έχω ξεπεράσει τις 5 μισή ώρες οθόνης και συνήθως είχα 4 βέβαια χωρίς τόσο μεγάλη φόρτιση όπως έκανα τώρα που το άφησα 8 ώρες στην πρίζα (με το που πήγαινε 100 μετά από λίγο το έβγαζα στην dev Τέλος να προσθέσω πως μου φαίνεται ολίγον γρηγορότερη από την dev και έχουν λυθεί κάποια μικρό προβλήματα όπως το ότι όταν απενεργοποιεις το ξυπνητήρι ξεκλειδωνε το κινητό ενώ τώρα πάει στην οθόνη κλειδώματος και ουσιαστικά μετά από 10 δευτερόλεπτα κλείνει η οθόνη ενώ πριν περίμενες 5 λεπτά όσα έχω εγώ για να σβηνει η οθόνη Edited January 4, 2016 by oraiustepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Γιατί κολλατε στο πόση Ραμ έχει ελευθερη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Παιδιά με stable ελληνική και φόρτιση όλο το βράδυ βέβαια έχω 84 τις εκατό μπαταρία με 1 ώρα και 20 λεπτά οθόνης... Αντε να δούμε που θα φτάσουμε... Επίσης έχω και ρουτ φλασαροντας μαζί με την ρομ και το super su. Zip... Τι άλλο να ζητήσει κανείς... Και την είχα παρεξηγησει την stable... Το μόνο κακό είναι ότι έχεις κάπου στα 850 ραμ κανονικά και 1 gb όταν το ανοίγεις ενώ με developer έχεις 1.1 όταν το ανοίγεις και 950 μετά αλλά μικρό το κακό... Με developer δεν έχω ξεπεράσει τις 5 μισή ώρες οθόνης και συνήθως είχα 4 βέβαια χωρίς τόσο μεγάλη φόρτιση όπως έκανα τώρα που το άφησα 8 ώρες στην πρίζα (με το που πήγαινε 100 μετά από λίγο το έβγαζα στην dev Τέλος να προσθέσω πως μου φαίνεται ολίγον γρηγορότερη από την dev και έχουν λυθεί κάποια μικρό προβλήματα όπως το ότι όταν απενεργοποιεις το ξυπνητήρι ξεκλειδωνε το κινητό ενώ τώρα πάει στην οθόνη κλειδώματος και ουσιαστικά μετά από 10 δευτερόλεπτα κλείνει η οθόνη ενώ πριν περίμενες 5 λεπτά όσα έχω εγώ για να σβηνει η οθόνη Αυτό το είχα απορία. Μπορείς να έχεις root και με την stable. Τότε γιατί δεν την προτιμούν οι περισσότεροι? Αν δεν βαριόμουνα να στήσω πάλι το τηλ θα την περνούσα να τελείωνα. Η stable λαμβάνει αυτόματα αναβαθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ευχαριστώ.. Με την cm πόση ram έχεις συνήθως ελεύθερη? Η miui την καταναλώνει σαν νερό. Οοοοοποτε το βλέπω, γύρω στα 500μβ αφήνει φρεε. Μόνο 500 αφήνει? Εγώ με την τελευταία ελληνική έχω σχεδόν πάντα 800mb ελεύθερα. Μονο? Ποσά θες??? επιτέλους πια με την RAM:wacko: μην το πάρετε στραβά αλλά δεν είναι κακό να μάθετε πως λειτουργεί η ram στο android. κι επειδή εμένα δεν με ξέρετε κιόλας:rolleyes:,διαβάστε από ειδικούς: http://www.androidcentral.com/ram-what-it-how-its-used-and-why-you-shouldnt-care http://developer.android.com/training/articles/memory.html http://www.makeuseof.com/tag/ram-boosters-task-killers-bad-android/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=904023 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Παρατήρησα ότι από τότε που έβαλα την κάρτα σιμ ή μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Αυτό το είχα απορία. Μπορείς να έχεις root και με την stable. Τότε γιατί δεν την προτιμούν οι περισσότεροι? Αν δεν βαριόμουνα να στήσω πάλι το τηλ θα την περνούσα να τελείωνα. Η stable λαμβάνει αυτόματα αναβαθμίσεις? δεν εχω ιδεα τι παιζει με τις αναβαθμισεις πρωτη φορα εβαλα stable επειδη με εκνευρισε η developer αλλα παιρνει μια φορα τον μηνα ή το δίμηνο ή μπορεί και παραπάνω....διορθώστε με αν κανω λάθος....δεν γνωριζω γιατι δεν την προτιμουν....πάντως εμένα μου άρεσε πολυ και δεν μπλέκω συνέχεια με αναβαθμίσεις...δεν είναι τίποτα να το ξανα στήσεις ενα backup και ενα restore είναι και όλα πίσω ξανά αυτοματοποιημένα...και σε αυτο πρώτη η xiaomi ρε παιδί μου...τι έχουν κάνει οι τύποι..και φυσικά το καλύτερο είναι πως σου βάζει τις εφαρμογές εκεί που ήταν στην αρχική οθόνη και σου σώζει και κωδικούς wifi :):) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί κολλατε στο πόση Ραμ έχει ελευθερη???? Όντως δεν υπάρχει λόγος γιατι ποτέ δεν την έχω γεμίσει...απλώς το αναφέρω το μεγαλύτερο θέμα που θα επρέπε να μας απασχολεί είναι το λειτουργικό(ταχυτητα, ομορφιά, ευχρηστία,δυνατοτητες,υποστηριξη) και φυσικά η μπαταρία(προσωπικη αποψη) και όλα αυτά πιστεύω καλύπτονται πλήρως με την stable...cyanogen δεν έχω δοκιμάσει αλλα πιστεύω πως το miui είναι κορυφή και δεν ήμουν και φαν του παλιά μέχρι που το έπιασα στα χέρια μου ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι δοκιμές κάνουν κάθε φορα σε κάθε νέα developer Που βγαίνει και έχει χειρότερη μπαταρία με την προηγούμενη...ίσως τρέχουν διάφορα απο πίσω και επίσης δεν έχω καταλάβει τι διαφορά σε δυνατότητες απο την stable γιατι το ρουτ το έχουν και οι δύο και μάλιστα με το super su είναι καλύτερα γιατι δεν χρειάζεται σε κάθε εφαρμογη να πηγαίνει στο κέντρο ασφαλείας να δίνεις δικαιώματα...το super su σου πετάει αναδυόμενο παράθυρο την πρώτη φορα που μπαίνεις στην εφαρμογή ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρατήρησα ότι από τότε που έβαλα την κάρτα σιμ ή μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα προφανώς και θα πεφτει γρήγορα αφού ψάχνει συνέχεια σήμα...λογικό ειναι...αμα πας να δεις στις ρυθμίσεις μπαταρια χρήση μπαταρίας οτι η ετοιμότητα κυψέλης τρώει αρκετά :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Βασικά δεν πρόλαβα να διόρθωσω καθώς ή παρατήρηση μου είναι μετά την αναβάθμιση σε 12,31 Είμαι στο 28 % με 10,34 ώρες από την φόρτιση και 4 ώρες και κάτι οθόνη. Θα μου πεις είναι καλά αλλά συνηθησα τα 48ωρα και αυτό τοβ10ωρο δεν μου άρεσε Edited January 4, 2016 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 [/color]Πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι δοκιμές κάνουν κάθε φορα σε κάθε νέα developer Που βγαίνει και έχει χειρότερη μπαταρία με την προηγούμενη...ίσως τρέχουν διάφορα απο πίσω και επίσης δεν έχω καταλάβει τι διαφορά σε δυνατότητες απο την stable γιατι το ρουτ το έχουν και οι δύο και μάλιστα με το super su είναι καλύτερα γιατι δεν χρειάζεται σε κάθε εφαρμογη να πηγαίνει στο κέντρο ασφαλείας να δίνεις δικαιώματα...το super su σου πετάει αναδυόμενο παράθυρο την πρώτη φορα που μπαίνεις στην εφαρμογή Στο miui gr εχω διαβασει σχολια που αποτρεπουν το συνδυασμο stable+super su χωρις ομως εξηγηση. Θελει καποιος εαν γνωριζει να γραψει για ποιο λογο να το αποφυγουμε; Λογω ρουτ και μονο ειμαι με developer τωρα αλλα αν δεν υπαρχει κανενα θεμα θα ηθελα να παω σε stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Έχει ανέβει η κινέζικη stable V7.1.1.0 στο miui.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 install-external sd-gtv5.12.24-swipe ti install.ξεκιναει και μετα απο λιγο βγαζει failed.. edit:τωρα ειναι οκ......εχω κατεβασει την σημερινη ρομ,να την περασω απο την recovery;να κανω wipe μετα; Τελικα πως τα καταφερες? τι εφταιγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellRaise Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδες καλησπερα , ενδιαφερομαι να παρω το prime (32 gb me 2.2 ghz cpu σωστα ? ) για τη γυναικα και μου εχουν προτεινει το minideal . Βλεπω παιζει πολυ vickmall .... Απο που προτεινετε να το παρω και τι να τους αναφερω ? Περνανε το miui v7 και ελληνικα η πρεπει να τα βαλω εγω ? Δεν θελω να ταλαιπωριεμαι ουτε να συνδεω καθε μερα το κινητο στο pc και να κανω διαφορα και θελω να δουλευουν σταθερα ολα ........ Διαβασα οτι περνανε αυτοι την ελληνικη ρομ , ισχυει αυτο ? Ποσες ημερες κανει να ερθει ξερουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 προτεινω βικμολ. ξερουν αυτοι ή τους λες να περασουν την ελληνικη. 5 λεπτα υποθεση ειναι να φλασαρεις ρομ. ουτε καθε μερα πρεπει να συνδεεις με pc, ουτε τιποτα ;) ναι, το πριμε ειναι στα 32gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellRaise Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 προτεινω βικμολ. ξερουν αυτοι ή τους λες να περασουν την ελληνικη. 5 λεπτα υποθεση ειναι να φλασαρεις ρομ. ουτε καθε μερα πρεπει να συνδεεις με pc, ουτε τιποτα ;) ναι, το πριμε ειναι στα 32gb οποτε ερχεται με GTV 5.12.31 MIUI V 7 dev η stable ? Και ποια ειναι η διαφορα ? Στην dev ειδα οτι βγαινουν καθε εβδομαδα αναβαθμισεις ...... Οταν λες 5 λεπτα υπαρχει καπου οδηγος ? Θελω να ασχοληθω μια φορα και τελος και μετα ας το καταστρεψει ! και ουτε προκειται να αναβαθμιστει ξανα ..... Ουτε χρονος υπαρχει ουτε ορεξη :)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 οποτε ερχεται με GTV 5.12.31 MIUI V 7 dev η stable ? Και ποια ειναι η διαφορα ? Στην dev ειδα οτι βγαινουν καθε εβδομαδα αναβαθμισεις ...... Οταν λες 5 λεπτα υπαρχει καπου οδηγος ? Θελω να ασχοληθω μια φορα και τελος και μετα ας το καταστρεψει ! και ουτε προκειται να αναβαθμιστει ξανα ..... Ουτε χρονος υπαρχει ουτε ορεξη :)))) Φυσικά και υπάρχει οδηγός, είναι το πρώτο post του topic αυτού. Και εγώ από vickmall το ψώνισα στις 30/12 όμως ακόμη το περιμένω :) λογικό, υπολόγιζε κάνα μήνα χοντρά χοντρά. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts