Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οποιος θελει να βαλει μια εκδοση και να παψει να ασχολειτε με προβλήματα να βαλει την 7.08 multi eu stable.Οποιος θελει πειραματισμούς και καθημερινες αλλαγες να βαλει ολες τις υπολοιπες.
Την έβαλα αλλά λείπει το "Ασφάλεια & Απόρρητο" από τις πρόσθετες ρυθμίσεις. Σε εσένα το εμφανίζει;

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελα ρε αστερι! Τελειο! Ευχαριστωωω!

Δεν είναι το ίδιο αν πας "Κέντρο Ασφαλείας" , "Δικαιώματα" , "Αυτόματη Έναρξη" και τικάρεις το Viber ?

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Δεν είναι το ίδιο αν πας "Κέντρο Ασφαλείας" , "Δικαιώματα" , "Αυτόματη Έναρξη" και τικάρεις το Viber ?

Απ' οτι καταλαβαινω οχι. Γιατι το λουκετακι, την κραταει την εφαρμογη στο παρασκηνιο, οτι κι αν κανεις με την cache.

Οπως προειπα... Σε προηγουμενα updates της multi δεν ειχα θεμα με ενεργο το startup ακομα κ αν εκανα clear ολες τις εφαρμογες.

Το τελευταιο update ομως ... Μου τα χαλασε!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ελα ρε αστερι! Τελειο! Ευχαριστωωω!

Αυτό σημαίνει βέβαια ότι δεν θα κλείνει ποτέ το viber και θα σου κρατά λίγη μνήμη.

Όλες οι εφαρμογές που θες να τις κρατάς κάνεις τον ίδιο τρόπο.

Εγώ π. χ. κρατώ το adaway (για να μην βλέπω διαφημίσεις).

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Δε νομίζω να χρειάζεται το adaway κλείδωμα για να κόψει τις διαφημίσεις...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δοκιμασμένο στο κινητό μου με κλείδωμα και χωρίς.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Και όμως είναι το καλύτερο ανεπιφύλακτα.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Παιδια που βαζω το tracking number για να παρακολουθω την παραγγελεια μου???

Μου το εχουν στειλει εδω και 2 μερες αλλα δεν βρηκα κατι μονος μου....

Και όμως είναι το καλύτερο ανεπιφύλακτα.

Ναι, αλλο ελεγα.

Εγω παντως δεν το εχω κλειδωσει ποτέ και δε βλεπω διαφημισεις.

Κλειδωνα το skype & viber για να μην τα βλεπω να ξαναφορτωνουν, αλλα κιαυτο το εχω καταργησει.. Μονο browser για να μην ξαναφορτωνει τις σελιδες και ξυπνητήρι μπας και δεν χτυπησει..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

μου ηρθε ενα 16αρι απο το vickmall με την 6V6.7.2.0(LHMCNCH) stable η οποια εχει αρκετα προβληματα με κυριοτερα καποιες βασικες εφαρμογες που δεν ανοιγουν(fcs) και με την μπαταρια μολις φτασει στο 50% να κλεινει το κινητο.μπορω πανω σε αυτη να περασω κατευθειαν την ελληνικη μεσα απο το κινητο και το εικονιδιο της αναβαθμισης ή μονο stable μπορω να βαλω?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Εβαλα σημερα την τελευταια stable και προσπαθω να βαλω ενα mp3 (pyxis.mpe ) ως ringtone και δεν μπορω .Το αντεγραψα στην εξωτερικη καρτα και στην εσωτερικη στο φακελο ringtones αλλα δεν το βλεπει με τιποτα .Οταν πας να επιλεξεις εχει καποιους ηδη και αν πας στο browse ανοιγει την εφαρμογη music και δεν μπορεις να επιλεξεις απο καποιο φακελο

Βοηθεια κανεις ?

Η ρομ ειναι η 7.0.8 global

καλημερα... και βοηθειααα...

προσπαθησα να περασω καινουρια rom και στο twrp recovery επελεξα τα ακολουθα ¨¨Advanced wipes : system, cache, dalvik cache, data, internal SD.. Απο τοτε το κινητο δεν ξανα ανοιξε. Μου αναβει με το ΜΙ για αρχικη 'η το εικονιδιο με το fastboot χωρις να μπορω να κανω τιποτα αλλο. Παρακαλω πολυ βοηθεια.... Η να το ξεχασω ( το κινητο ).

Edited by giannis204

οχι . αναβει μονο σε κατασταση εναρξης χωρις να μπορεις ουτε να το σβησεις. σβηνει μονο αν το πατησεις παρατεταμενα 10 δευτερα

Εβαλα σημερα την τελευταια stable και προσπαθω να βαλω ενα mp3 (pyxis.mpe ) ως ringtone και δεν μπορω .Το αντεγραψα στην εξωτερικη καρτα και στην εσωτερικη στο φακελο ringtones αλλα δεν το βλεπει με τιποτα .Οταν πας να επιλεξεις εχει καποιους ηδη και αν πας στο browse ανοιγει την εφαρμογη music και δεν μπορεις να επιλεξεις απο καποιο φακελο

Βοηθεια κανεις ?

Η ρομ ειναι η 7.0.8 global

Ρυθμισεις/Ηχος & Δονηση/Ηχος Κλησης/ξανα επιλεγεις Ηχος Κλησης/το κουτακι με το βελακι κατω στο κεντρο απο οπου και σου ανοιγει Αρχεια-Μουσικη-Ηχογραφηση κλπ.... Αυτα με developers rom

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

μου ηρθε ενα 16αρι απο το vickmall με την 6V6.7.2.0(LHMCNCH) stable η οποια εχει αρκετα προβληματα με κυριοτερα καποιες βασικες εφαρμογες που δεν ανοιγουν(fcs) και με την μπαταρια μολις φτασει στο 50% να κλεινει το κινητο.μπορω πανω σε αυτη να περασω κατευθειαν την ελληνικη μεσα απο το κινητο και το εικονιδιο της αναβαθμισης ή μονο stable μπορω να βαλω?

Εδώ είσαι φίλε μου :https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-updated/?pageNo=1

Υπάρχει και στην πρώτη σελίδα του thread

καλημερα... και βοηθειααα...

προσπαθησα να περασω καινουρια rom και στο twrp recovery επελεξα τα ακολουθα ¨¨Advanced wipes : system, cache, dalvik cache, data, internal SD.. Απο τοτε το κινητο δεν ξενα ανοιξε. Μου αναβει με το ΜΙ για αρχικη 'η το εικονιδιο με το fastboot χωρις να μπορω να κανω τιποτα αλλο. Παρακαλω πολυ βοηθεια.... Η να το ξεχασω ( το κινητο ).

Γιατι εκανες ολα αυτα τα wipe;φλασαρες αλλη ρομ;η εκανες ολα αυτα και εκανες reboot;προφανως δεν υπαρχει ρομ μεσα αυτη τη στιγμη για να μπουταρει...για δοκιμασε να μπεις στη recovery και να φλασαρεις τη ρομ που ηθελες...και εδω ειμαστε..

οχι . αναβει μονο σε κατασταση εναρξης χωρις να μπορεις ουτε να το σβησεις. σβηνει μονο αν το πατησεις παρατεταμενα 10 δευτερα

Recovery μπορεί να μην μπαίνει αλλά Fastboot σίγουρα !https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-updated/?pageNo=1

Πάρε και εσύ το Link της πρώτης σελίδας στο Thread !!!

δεν με βαζει πουθενα. προσπαθησα να βαλω μια αλλη ρομ και μετα το reboot, τελος. κολλησαν ολα.

Απ οτι ειδα δεν μπαινει σε recovery...τουλαχιστον σε fastboot mode μπαινει με volume down και power button;;

Recovery μπορεί να μην μπαίνει αλλά Fastboot σίγουρα !https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-updated/?pageNo=1

Πάρε και εσύ το Link της πρώτης σελίδας στο Thread !!!

μου βγαζει την εικονα fastboot αλλα μετα τιποτα .

Απ' οτι καταλαβαινω οχι. Γιατι το λουκετακι, την κραταει την εφαρμογη στο παρασκηνιο, οτι κι αν κανεις με την cache.

Οπως προειπα... Σε προηγουμενα updates της multi δεν ειχα θεμα με ενεργο το startup ακομα κ αν εκανα clear ολες τις εφαρμογες.

Το τελευταιο update ομως ... Μου τα χαλασε!!

Βρε άσε τι καταλαβαίνεις και δοκιμάσε το :p

Edited by Billeridis

Απ οτι ειδα δεν μπαινει σε recovery...τουλαχιστον σε fastboot mode μπαινει με volume down και power button;;

μονο στην αρχικη οθονη. μετα τιποτα. (με το εικονιδιο εννοω).

μου βγαζει την εικονα fastboot αλλα μετα τιποτα .

Ναι αυτό πρέπει να κάνει ... Τα υπόλοιπα γίνονται από το PC , αυτό λέει η σελίδα που σου έστειλα !!!

Αν δεν βγάζεις άκρη , αύριο με Teamviewer αν θες !!!

μονο στην αρχικη οθονη. μετα τιποτα. (με το εικονιδιο εννοω).

Ναι βρε αυτο λεμε..δεν ειπαμε οτι θα ανοιξει απο μονο του...κανε οτι σου λεει ο φιλος πιο πριν..μεσω υπολογιστη.10 λεπτα δουλεια ειναι...και αν δεν εισαι σιγουρος για κατι ρωτα...καπου στον οδηγο εχει κατι που λεει με κοκκινα γραμματα..δωσε βαση..