soullis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 έβαλα πάλι την 5.11.26 αλλά και πάλι ροοτ δεν είδα. επειδή σήμερα έχασα όλο το απόγευμα αν θέλει κάποιος μου λέει ποια ρομ να βάλω και πως θα είμαι ροοτ. αυτα...5.10.8 η 5.10.29 ειναι root και ξενοιασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 εκανα clean install και περασα την 5.11.26..μεχρι στιγμης ολα καλα..οταν περναμε ρομ απο τον updater μετα χρειαζεται κατι αλλο?π.χ κανα wipe?η ειμαστε ενταξει?εγω εκανα factory reset και εχασα το ρουτ?. Ολες οι dev ειναι root, απλα πρεπει να δωσεις σχετικα δικαιωματα στις εφαρμογες που θες, (πχ titanium backup). Το βρισκω εξαιρετικο, αντι να ειναι μπατε σκυλοι root. Οσο για τον updater app, μιας και ειναι φτιαγμενο να κανει αυτο που λεει, δεν εχει αναγκη απο αλλες βοηθειες, οσο ειμαστε στο ιδιο "καναλι" αναβαθμισης. Το θεμα με το clean cache εχει περασει σε στρατοσφαιρικα επιπεδα, με διαφορες απιθανες αναφορες οτι χρειαζεται να γινει... 5 φορες. Ουτε καθαρισμος τουαλετας με πιγκαλ να ηταν. Με την ευκαιρια, η τελευταια ελληνικη dev hermes gtv 5.11.26 δεν εχει ξανακανει reboot απο το Σαββατο. Οι δικες σας? (εγκατασταση απο την αρχη μονο με τον updater, χωρις αλλες ενεργειες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Οχι, εμένα δε μου έχει κάνει ποτέ reboot. @pitspan Έχουν ξαναειπωθει πολλάκις αυτά, στο TWRP που κολλάει, το ξεκλειδώνεις με αργη κίνηση από τέρμα αριστερά ως τερμα δεξιά αργα. Για να μην κολλήσει το reboot, πατάς volume+ και power και ξαναμπαίνει αμέσως recovery και κάνει κανονικά reboot μετά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Λοιπόν με την τελευταία dev 5.11.26 φαίνεται να λύνεται το πρόβλημα της απενεργοποίησης του wifi σε sleep mode. Δέχομαι (wifi, sleep) fb και messenger notifications, αλλά όχι tapatalk που τα παίρνω μαζεμένα μόλις ανοίξω mobile data. Επιπρόσθετα, τα fb και messenger notifications που δέχομαι είναι χωρίς ήχο, μόνο το notification led ενεργοποιείται. Εξαιρετικα περίεργη συμπεριφορά... Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, διότι σε mobile data, όλα λειτουργούν ok. Παρακαλώ αναφέρετε αν σε σας -με κλειστό το mobile data- το wifi παραμένει ανοιχτό σε sleep mode, αν δέχεστε notifications και σε ποιες εφαρμογές. Καλημερα!! Προσωπικα, στο messenger, δεχομαι ειδοποιησεις με ηχο και led. Στην οθονη κλειδωματος ομως, δεν εμφανιζεται αναδυομενο παραθυρο, παρολο που ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη απο τα Δικαιωματα. Επισης, οταν αλλαζω θεμα περαν του default, δεν εμφανιζονται ουτε το ανδυομενο παραθυρο στην οθονη κλειδωματος, ουτε το στρογγυλο εικονιδιο στην οθονη αναμονης. Αναγκαστηκα να αλλαξω απο stable σε developer, με full wipe & reset, αλλα το προβλημα παραμενει.....:wacko::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Καλημέρα και από μένα. Η δεύτερη συσκευή που πήρα, την παρήγγειλα από Vickmall (η πρώτη ήταν από GearBest αλλά πήγε για δώρο), ήρθε με την 5.10.29 developer την ελληνική και έκανα OTA update στην 5.11.26 και όλα μια χαρά. Κανένα απολύτως πρόβλημα η lag και με το update εμφανίστηκε και η εφαρμογή τηλεχειριστήριο η οποία τα σπάει! Edited December 1, 2015 by geo_xar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 είναι αυτό φυσιολογικό ρε παιδιά;....66cpu temp...αρχίζω να φοβάμαι οτι το κιν δε θα παει πανω απο μηνα αν παίζω κανα παιχνίδι http://i.imgur.com/esuXdCy.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 καλημερα σε ολους. Σημερα παρελαβα και το το Note2 με 16gb. Το antutu εδωσε socre 32296 ... νομιζα οτι θα επαιρνε κατι καλυτερο ακομα. Ηρθε με 5,0,2. Να αλλαξω κατι...??? MIUI εχει το 66,77,33,00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 είναι αυτό φυσιολογικό ρε παιδιά;....66cpu temp...αρχίζω να φοβάμαι οτι το κιν δε θα παει πανω απο μηνα αν παίζω κανα παιχνίδι Το εχω παραπανω απο μηνα, trust me. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 είναι αυτό φυσιολογικό ρε παιδιά;....66cpu temp...αρχίζω να φοβάμαι οτι το κιν δε θα παει πανω απο μηνα αν παίζω κανα παιχνίδι http://i.imgur.com/esuXdCy.png Τίποτα δεν παθαίνει το τηλ. Τα χέρια σου να προσεχείς μην καουνε :shifty: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημερα σε ολους. Σημερα παρελαβα και το το Note2 με 16gb. Το antutu εδωσε socre 32296 ... νομιζα οτι θα επαιρνε κατι καλυτερο ακομα. Ηρθε με 5,0,2. Να αλλαξω κατι...??? MIUI εχει το 66,77,33,00 Τρέξτο υψηλή απόδοση, και 64 bit. Θα πάρεις 45-48k. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Κατι αλλαξα γιατι ακομα το ψαχνω. Την μια πηρα 47442 και την αλλη 46690. Αρκετα ομορφο καλη κατασκευη και ομορφο display. Δεν νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω κατι αλλο , περα οτι ξεκιναω να δουλευω. Μεμβρανες αθηνα που βρισκουμε ??? Η τι να βαλω εχω και δερματινη θηκη αλλα για το display λεω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τίποτα δεν παθαίνει το τηλ. Τα χέρια σου να προσεχείς μην καουνε :shifty: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τρέξτο υψηλή απόδοση, και 64 bit. Θα πάρεις 45-48k.δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα ισοροπημενη με υψηλη αντε να φτασει 35000 το πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Σήμερα μου έκανε την πρώτη του κουτσουκελα!!!!το έχω δίπλα μου,ακούω να χτυπάει μια φορά κ μετά τίποτα. Λέω αναπάντητη!!!το πιάνω κ παταω το power button να ανοίξει αλλά τίποτα, είχε κλείσει!!! Κανονικά εκκίνηση κ pin στις κάρτες. Ευτυχώς που έγινε έτσι κ το επιασα κατευθείαν στα χέρια μου οπότε κατάλαβα ότι έκλεισε κ δεν ήταν αναπάντητη.Αν το είχα σε καμια τσέπη ακόμα θα με έψαχναν. Για το ζεσταμα στο πάνω μέρος το έχω κ εγώ χωρίς να το ζοριζω αλλά δεν με νοιάζει, ας καεί!!!!να σημειωσω ότι έχουν περάσει σχεδόν όλα τα xiaomi από τα χέρια μου κ την εμπιστευομαι την εταιρεία. Έχω την stable την ελληνική με καθαρή εγκατάσταση fastboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπέρα, πως μπορώ να διαχειριστώ τις επαφές μου στο τηλ. Από που πάω ρυθμίσεις επαφές, ή πως βρίσκω το μενού αντιγραφή επαφών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Josef1990 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπερα παιδια, απο σημερα κι εγω ειμαι proud owner της συσκευης μας. Η παραγγελεια εγινε απο vickmall στις 11/11 και η συσκευη εφτασε σημερα επαρχια. Οσον αφορα το κινητο, ηρθε με 5.10.12 και το μονο που εκανα ειναι να κανω το OTA σε 5.11.26 αγγλικη. εκανα την 1η φορτιση η οποια τελειωσε σημερα κατα της 2 και τωρα στις 6.30 ειμαι περιπου στο 40% με φουλ λειτουργια. Γενικα δεν μπορω να διακρινω τιποτα αρνητκο (εκτος του οτι το viber δεν μου δειχνει τα notifications [checkara στο μενου των notifications και ηταν ολα τικαρισμενα] αποτι ειδα βεβαια πολλοι εχουν το ιδιο θεμα οποτε θα περιμενω το επομενο update ). Θα γραψω περισσοτερα σε λιγες μερες απο τωρα που θα εχω μια πιο καθαρη εικονα αλλα τα πρωτα δειγματα γραφης δειχνουν οτι το κινητο ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτην την τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 την 5.10.29 μπορώ να την περάσω και με αναβάθμιση μέσα από τη 5.11.26 σωστά; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εγω δε θα το εκανα. Γιατί αλήθεια; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εγω δε θα το εκανα. Γιατί αλήθεια; δηλαδή προτείνεις να μείνω με αυτήν; οκ τότε μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να περάσω το supersu? και στο xiaomi forum Μου είπαν να μη το κάνω γιατί θα μου μείνει το κινητό στο χέρι... βασικά αν θες με βοηθάς να τρέξω σωστά το titanium backup με αυτη τη version; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Το supersu απλά κατέβασε το από το Playstore, η ρομ είναι ήδη rooted, οπότε δε θέλει τπτ αλλο. Απλά ακόλουθα τα βήματα στο προηγούμενο ποστ που σου έδειξα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Το supersu απλά κατέβασε το από το Playstore, η ρομ είναι ήδη rooted, οπότε δε θέλει τπτ αλλο. Απλά ακόλουθα τα βήματα στο προηγούμενο ποστ που σου έδειξα το έκανα αλλά μου λέει ότι απέτυχε.... εκτός και επιλέξω την twrp μέθοδο την οποία δεν έχω δοκιμάσει... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τι απέτυχε; η εγκατασταση απο Playstore? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τι απέτυχε; η εγκατασταση απο Playstore? η ενημέρωση του binary Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Δε διαβάζεις λίγο καλύτερα το ποστ που σου έδειξα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Δε διαβάζεις λίγο καλύτερα το ποστ που σου έδειξα; ok....το ξανακοιτάζω! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ok....το ξανακοιτάζω! αλλά και πάλι δε μου κάθεται... συγκεκριμένα στο security δε το βλέπω μέσα...και μου βγάζει δεν έχει root access... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 την 5.10.29 μπορώ να την περάσω και με αναβάθμιση μέσα από τη 5.11.26 σωστά; Για να κάνεις downgrade (να πας σε προηγούμενη π.χ. από dev σε dev) σε rom θα πρέπει να κάνεις wipe data/factory reset δηλαδή καθαρή εγκατάσταση αλλιώς θα έχεις πιθανότατα προβλήματα. Δοκιμασμένο απο μένα, είτε μένεις εκεί που είσαι είτε κάνεις ότι σου είπα. Eπίσης γιατί να βάλεις το su όταν η ρομ είναι ήδη root; Δεν σε καταλαβαίνω. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 το πρόβλημα μου τώρα πιστευώ είναι πως μέσα από το security θα μπορέσω να δώσω root access - δε μου βγάζει κάποιο μενού εκεί μέσα... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts