Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχοντας χρησιμοποιησει και googlemaps και sygic και heremaps στο παρελθον, κατεληξα, αναμφιβολα και απολυτα, σε αυτο που εχω τωρα, το copilot! Κατα τη γνωμη μυ, μακραν το καλυτερο!

Σαφώς και είναι προσωπική άποψη, δοκιμάζοντας navigon, igo, copilot, Google Maps, heremaps, έχω καταλήξει στα παραπάνω που χρησιμοποιώ.

Αν μιλάμε για free τότε ας πάει σε Google Maps, το heremaps είναι όντως κι αυτό καλό ως δεύτερη επιλογή κατ εμε. Ας τα δοκιμάσει και ας κρίνει.

Τα άλλα που αναφέραμε είναι επί πληρωμή εκτός εάν ψάξει λίγο στο ίντερνετ ;)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σαφώς και είναι προσωπική άποψη, δοκιμάζοντας navigon, igo, copilot, Google Maps, heremaps, έχω καταλήξει στα παραπάνω που χρησιμοποιώ.

Αν μιλάμε για free τότε ας πάει σε Google Maps, το heremaps είναι όντως κι αυτό καλό ως δεύτερη επιλογή κατ εμε. Ας τα δοκιμάσει και ας κρίνει.

Τα άλλα που αναφέραμε είναι επί πληρωμή εκτός εάν ψάξει λίγο στο ίντερνετ ;)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά

σας έχει τύχει να χάνει το σήμα ή να μπαίνει σε λειτουργία πτήσης μόνο του;

rom έχω την hermes 5.0.1 stable V7.0.6.0

και μου έχει τύχει 3 φορές τις τελευταίες μέρες

www.koilakozanis.gr

Custom made 3d Printed Products

www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Την έχει πάρει 1 μέλος απο εδώ, κοίτα εδώ www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6381770#post6381770

Και εδώ 1 video της θήκης

Εγω απο vickmall μαζί με το κινητό. Το μόνο κακό δεν είναι με μαγνητάκι...

Πρέπει να ενεργοποιήσεις τα δικαιώματα ως εξής: Δικαιώματα-->το γραναζάκι πάνω δεξιά-->Δικαιώματα-->on :)

Καλημερα κι ευχαριστω για την απαντηση.

Το ενεργοποιησα, αλλα τωρα, συμβαινει το εξης: καθε φορα που αλλαζω θεμα στην οθονη αναμονης, κι αναλογα με το επιλεγμενο θεμα, δεν εμφανιζεται το στρογγυλο εικονιδιο ενεργης συνομιλιας στον messenger. Δε βλεπω καπου καποια πιθανη επιλογη γι' αυτο, οσο κι αν το εψαξα.

Επισης, αναλογα με το επιλεγμενο θεμα, εμφανιζονται η οχι, τα αναδυομενα παραθυρα. Καθε βοηθεια, ευπροσδεκτη!!!:D

Tην έχω παραγγείλει και εγώ και την περιμένω, έφυγε στις 22/11 μάλλον από εβδομάδα να την έχω; Όταν την πάρω θα βάλω βιντεάκι. Αν και από αυτό που είδα και εγώ στο βίντεο, χαίρομαι όντως που την επέλεξα! Για μένα σημαντικό γιατί θέλω να μην το έχω σε θήκη!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλημερα σε ολη την παρεα. Αναμενωντας το κινητο ,ειδα σημερα στο tracking οτι εφτασε.

2015-11-24 08:43

Arrival at Destination Post (Country: GR)

2015-11-20 13:25

Despatched to overseas (Country code: GR)

2015-11-17 13:25

Received from Customer

παρολα-αυτα με τα Ελτα που μιλαω δηλωνουν αγνοια!!!! και θα κανει καιρο μαλιστα. Ενω ξερω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο!! συνηθως μετα απο ποσο καιρο το λαβατε εσεις...????

:offtopic: :rtfm: φυσικα και δηλωνουν αγνοια, μονο αμα ειχε φτασει στο τοπικο Ελτα θα ηξεραν. Σε δυο μερες θες να ειναι και στα χερια σου; πρωτη φορα παραγγελνεις;

Υπαρχει αλλού καταλληλο θεμα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

εχω παρει πολλες φορες δεν ειναι εκει το θεμα αλλα οχι απο minideal. ξερω οτι υπαρχει αλλου θεμα αλλα ελεγα μηπως καποιος εχει εικονα με συνομιλιες απο ΕΛΤΑ. Γιατι εχω καποιον γνωστο στο αεροδρομιο και ξερω και ξερουν ολοι οτι πολλες φορες δεματα φτανουν πολυ γρηγορα στο αεροδρομιιο και απλα καθυστερει το ΕΛΤΑ εκει να δρομολογησει διαφορα και αναφερουν παντα οτι δεν ξερουν!!! Κοινως Ελληνικο ΠΑΝΤΑ προβλημα. Αλλα μιλαω μονο οταν φτανουν ΕΛΛΑΔΑ.

Τι να πω!! Ευχαριστω παντως!

εχω παρει πολλες φορες δεν ειναι εκει το θεμα αλλα οχι απο minideal. ξερω οτι υπαρχει αλλου θεμα αλλα ελεγα μηπως καποιος εχει εικονα με συνομιλιες απο ΕΛΤΑ. Γιατι εχω καποιον γνωστο στο αεροδρομιο και ξερω και ξερουν ολοι οτι πολλες φορες δεματα φτανουν πολυ γρηγορα στο αεροδρομιιο και απλα καθυστερει το ΕΛΤΑ εκει να δρομολογησει διαφορα και αναφερουν παντα οτι δεν ξερουν!!! Κοινως Ελληνικο ΠΑΝΤΑ προβλημα. Αλλα μιλαω μονο οταν φτανουν ΕΛΛΑΔΑ.

Τι να πω!! Ευχαριστω παντως!

Εφόσον έχεις αγοράσει ξανά πολλές φορές, τότε το να έχεις σε 7 μέρες από Κίνα δεν είναι συχνό φαινόμενο. Εγώ από το αξιόπιστο vickmall περίμενα 17 μέρες για να το έχω στα χέρια μου. Αναμονή και πήγαινε στο συγκεκριμένο θέμα εάν θες να το συζητήσεις περαιτέρω.:)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παιδιά ξέρει κανείς αν αυτό http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html θα δουλεύει σωστά με την Ελληνική ρομ, η αν οι μπάντες για lte θα γυρνάνε πάλι σε TDD-LTE από FDD-LTE;
leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G.

Καλημερα κι ευχαριστω για την απαντηση.

Το ενεργοποιησα, αλλα τωρα, συμβαινει το εξης: καθε φορα που αλλαζω θεμα στην οθονη αναμονης, κι αναλογα με το επιλεγμενο θεμα, δεν εμφανιζεται το στρογγυλο εικονιδιο ενεργης συνομιλιας στον messenger. Δε βλεπω καπου καποια πιθανη επιλογη γι' αυτο, οσο κι αν το εψαξα.

Επισης, αναλογα με το επιλεγμενο θεμα, εμφανιζονται η οχι, τα αναδυομενα παραθυρα. Καθε βοηθεια, ευπροσδεκτη!!!:D

Κάνε μια επανεκκίνηση μπας και στρώσει. Μου το είχε κάνει και εμένα και μετά έστρωσε μόνο του. Επίσης μέσα απο τα Δικαιώματα εφαρμογών τσέκαρε σίγουρα οτι έχεις ενεργοποιημένο το αναδυόμενο παράθυρο στο messenger

Παιδιά ξέρει κανείς αν αυτό http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html θα δουλεύει σωστά με την Ελληνική ρομ, η αν οι μπάντες για lte θα γυρνάνε πάλι σε TDD-LTE από FDD-LTE;

Διάβασε 1η σελίδα 1ο post. Με λίγο διάβασμα θα λυθούν όλες οι απορίες σου...

Παιδιά έχω περασμένη την stable v7.0 από το miui.gr και ενώ έχω κάρτα sim που επιτρέπει το 4g,δεν έχω πιάσει πουθενά και ενώ ξέρω ότι έχει 4g σήμα εκεί μιας και άλλος δίπλα μου έχει.

Μήπως είναι θέμα της rom?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

εχω περασμενη την 7.0.6.0 και βλεπω στο xiaomi-miui.gr ότι εχει βγει 7.0.9.0 αλλα δεν μου βγαζει αναβαθμιση,ξερουμε την διαφορα?λαθος τωρα ειδα ότι δεν εχει βγει νεα Edited by paolo21r
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Κάνε μια επανεκκίνηση μπας και στρώσει. Μου το είχε κάνει και εμένα και μετά έστρωσε μόνο του. Επίσης μέσα απο τα Δικαιώματα εφαρμογών τσέκαρε σίγουρα οτι έχεις ενεργοποιημένο το αναδυόμενο παράθυρο στο messenger

Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια, το εκτιμω που μπηκες στον κοπο!!!

Το δοκιμαζω αμεσα, και θα ενημερωσω!:D

Παιδιά έχω περασμένη την stable v7.0 από το miui.gr και ενώ έχω κάρτα sim που επιτρέπει το 4g,δεν έχω πιάσει πουθενά και ενώ ξέρω ότι έχει 4g σήμα εκεί μιας και άλλος δίπλα μου έχει.

Μήπως είναι θέμα της rom?

Έχει ενεργοποιήσει ο πάροχος σου το 4G για την κάρτα σου; Μήπως είναι παλιά και θέλει αλλαγή;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Μπορω να το βρω πουθενα φθηνα με κουπονι αυτες τις ημερες μιας και ειναι και black friday αυριο;

Προτιμω τη κινεζικη εκδοση μιας και το 4g μου ειναι περιττο.

Για τσεκαρε γιατί νομίζω φτηνό είναι h td έκδοση όχι ή fdd lte

παραγγειλα απο gearbest στα 177 συνολο σημερα.. για 1 ωρα δεν προλαβα το 160 :/ Μια ερωτηση, ποια η διαφορα της fdd με td, αποτι καταλαβα ειναι οι συχοτητες 4g, επηρεαζουν καμια εταιρια στην ελλαδα?

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Για τσεκαρε γιατί νομίζω φτηνό είναι h td έκδοση όχι ή fdd lte

Έτσι και αλλιώς δεν τον νοιάζει το 4g, οπότε ο,τι και να παραγγείλει του κανει.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

παραγγειλα απο gearbest στα 177 συνολο σημερα.. για 1 ωρα δεν προλαβα το 160 :/ Μια ερωτηση, ποια η διαφορα της fdd με td, αποτι καταλαβα ειναι οι συχοτητες 4g, επηρεαζουν καμια εταιρια στην ελλαδα?

H td είναι για την Ινδία αν δεν κάνω λάθος..ή td δεν θα πιάνει 4g ελλαδα

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

H td είναι για την Ινδία αν δεν κάνω λάθος..ή td δεν θα πιάνει 4g ελλαδα

Η td είναι για τα κινέζικα δίκτυα, ωστόσο φαίνεται πως το modem των td μπορεί να υποστηρίξει κανονικά και τις ελληνικές μπάντες.