Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το viber κρασαρει. Φταίει το τελευταίο update?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Αν θέλεις πήγαινε στη εφαρμογή security -> permissions επέλεξε τις εφαρμογές που θέλεις να εκκινούν αυτόματα από την επιλογή autostart και στην επιλογή permissions βρες την εφαρμογή του messenger και ενεργοποίησε την τελευταία επιλογή για την εμφάνιση αναδυόμενων παραθυρων.

Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έχω λύσει με αυτές τις ρυθμίσεις. Αυτό ισχύει όχι μόνο για την εφαρμογή του messenger αλλά και για όλες τις παρόμοιες εφαρμογές(viber, skype κλπ)

Καλησπερα κι απο μενα!!!

Κατοχος του Prime, εδω κι 1,5 μηνα περιπου, το χρησιμοποιω εναλλακτικα με το Zenfone 2, εχω επισης (εδω και καιρο), και το Mi Note.

Αυτο που θελω να σε ρωτησω, ειναι το εξης: ειμαι με Stable 7.0.6.0, απο miui.gr. Στην επιλογη Κεντρο Ασφαλειας->Δικαιωματα->Δικαιωματα,μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: "Διαχειριση δικαιωματων ανενεργη Οι εφαρμογες δεν θα ζητουν την αδεια σας πριν διαβασουν τις επαφες σας κ.λ.π.", με αποτελεσμα, οποιαδηποτε εφαρμογη κι αν διαλεξω, να μη μπορω να κανω τροποποιηση για αναδυομενα παραθυρα κ.λ.π. (ειναι ανενεργες,ολες οι επιλογες).

Γνωριζει καποιος, αν αυτο ειναι bug της stable, η αν υπαρχει καποια ρυθμιση για να μπορω να κανω ενεργες τις επιλογες ανα εφαρμογη?? Θελω να τροποιησω καποια πραγματα, αλλα ειναι αδυνατον.....:wacko:

Eίναι πολύ λεπτή και κατ' εμέ δεν αξίζει καθόλου. Την έχω να κάθεται στο κουτί. Πήρα της nillkin hard case πολύ ωραία, στιβαρή. Εμένα μου ξεκουμπώνει πολύ δύσκολα και βρίσκω ότι μου το μεγαλώνει σε όγκο. Τώρα χρησιμοποιώ μια μπλε πάλι από σιλικόνη που μου την έκαναν δώρο από vickmall.Mε έχει βολέψει μια χαρά και δεν έχει και όγκο. Μέχρι να μου έρθει το καπάκι με το δερμάτινο.

Δες την και εδώ μήπως τους πείσεις να σου δώσουν μια ίδια

http://s18.postimg.org/d8juwt02d/IMG_20151124_183409.jpg

http://s27.postimg.org/sk5u7bwhb/IMG_20151124_183419.jpg

οκ!

η μοφι ή η νιλκιν κλεινουν με μαγνητακι?

Παιδιά ποιον browser χρησιμοποιήτε? Έχω δοκιμάσει τον chrome , dolphin , mozzila αλλά νομίζω ο μαμά είναι ο καλύτερος. Στον chrome που χρησιμοποιουσα με το galaxy s3 και πήγαινε σφαίρα, στο κινητό μας δεν μου ανοίγει τις καρτελες μέσα στον browser, τις ανοίγει σαν δεύτερη εφαρμογή. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια ρυθμιση?

Παιδιά ποιον browser χρησιμοποιήτε? Έχω δοκιμάσει τον chrome , dolphin , mozzila αλλά νομίζω ο μαμά είναι ο καλύτερος. Στον chrome που χρησιμοποιουσα με το galaxy s3 και πήγαινε σφαίρα, στο κινητό μας δεν μου ανοίγει τις καρτελες μέσα στον browser, τις ανοίγει σαν δεύτερη εφαρμογή. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια ρυθμιση?

Settings merge tabs and app πηγαινε στο off

οκ!

η μοφι ή η νιλκιν κλεινουν με μαγνητακι?

Καμία τους δεν έχει μαγνητάκι. Η μια είναι φλιπ της mofi δηλαδή και η άλλη της nillkin κουμπώνει από πίσω.

Εδώ που την πήρε παιδί και έχει σχολιάσει αρκετές σελίδες πίσω. Θα σε βοηθούσε εάν έκανες search και θα σου το έβγαζε όπως εδώ -->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6314596&highlight=mofi#post6314596

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Επανέρχομαι στο πρόβλημα μου για το κιν που δεν έπαιζαν τα data σε ευρωπαική δίκτυο με την αντίστοιχη sim.

Τώρα, μετά απο χειροκίνητη ρύθμιση του APN, παίζει ΑΛΛΑ δεν μπαίνει με chrome.

με τον stock browser μπαίνει. με chrome μπαίνει μόνο απο wifi.

security->data usage->restrict data usage o chrome είναι τικαρισμένος και wifi και mobile.

που αλλού μπορεί να τον μπλοκάρει?

Ω ναι. Ξανα περνά την παλιότερη έκδοση.

Παλαιοτερη εκδοση τινος; Του λειτουργικου;

Γιατι κ μενα τα ιδια κανει το viber, με την εννοια του οτι οι ειδοποιησεις χτυπανε με το πασο τους... Ή δε χτυπανε και ποτε! Γγγκρρρ..

Συν οτι το κινητο κανει επανεκκινησεις μονο του....

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Έχω το redmi note 2 prime και ετρεξα από περιέργεια το antutu 6 σε κανονική και υψηλή απόδοση και ενώ στο κανονικό antutu έβγαζα μάξιμουμ 42000/48000, στο beta έβγαλα 49000/53000. Δεν βρήκα κάποια επιλογή για 32/64bit και υποθετω οτι το τρέχει στα 64.

Είδα και αλλά μοντέλα με 84/85 k. Έχει γίνει πολύ φειδωλό το antutu ή μου φαίνεται? Νόμιζα ότι τα καλύτερα μοντέλα σήμερα έβγαζαν γύρω στα 65k στο antutu 5.76.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Το viber κρασαρει. Φταίει το τελευταίο update?

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα διαπίστωσα και εγώ, με το τελευταίο update του Viber....

Ω ναι. Ξανα περνά την παλιότερη έκδοση.

Το απεγκατεστησα και το εγκατέστησα ξανά, αλλά πάλι τα ίδια..... Πως βάζουμε την προηγούμενη έκδοση του Viber ;

Update: Με απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά, φτιάχνει τελικά.....

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καμία τους δεν έχει μαγνητάκι. Η μια είναι φλιπ της mofi δηλαδή και η άλλη της nillkin κουμπώνει από πίσω.

Εδώ που την πήρε παιδί και έχει σχολιάσει αρκετές σελίδες πίσω. Θα σε βοηθούσε εάν έκανες search και θα σου το έβγαζε όπως εδώ -->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6314596&highlight=mofi#post6314596

με μαγνητακι υπαρχει φλιπ case?

Εγώ αφού τους δοκίμασα όλους αυτούς που λες, κατέληξα στον UC browser..... Είναι τέλειος....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Η εκδοση 7 by xiaomi.eu 5.10.8.beta που εχει το δικο μου ειναι η ευρωπαικη stable ? Που μπορω να κατεβασω την τελευταια εκδοση να κανω update χειρικινητα γιατι με OTA κατεβαινει τρομερα αργα

Εχει παραγγειλει κανεις απο banggood τελευταια??

εκανα την αγορα 12 νοεμβριου το εστειλε μετα απο μια εβδομαδα περιπου με nl post και ακομα σημερα εβγαλε στο tracking number "The item is ready for shipment"

το ειχα παρει με το κουπονι 35E9A1 με εκπτωση $-45.72

εγω πηρα 2 το σαβατο παρειγγηλα και σημερα τα ετειλαν με sing. post....

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Link απο Gearbest ειναι αυτο για τη συσκευη που να δουλευει και στα ελληνικα δικτυα ; http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229218.html?wid=3

Το αντιστοιχο στο Vickmall ή σε αλλο φθηνο αξιοπιστο καταστημα πιο ειναι ; Αν μπορειτε απαντηστε με απευθειας Link μη τυχον και δωσω λαθος παραγγελια

http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-2-Dual-4G-5_5-inch-32GB-MTK-X10-2_2GHz-Octa-core-Smartphone-p-992914.html

Φιλε μου το prime 2G 32G απο Banggood με κουπονι xmas06 στα $156

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Εγώ αφού τους δοκίμασα όλους αυτούς που λες, κατέληξα στον UC browser..... Είναι τέλειος....

για μενα ο καλυτερος ειναι ο Lighting broswer και απο καταναλωση μπαταριας και απο ραμ και ταχυτητα!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Η εκδοση 7 by xiaomi.eu 5.10.8.beta που εχει το δικο μου ειναι η ευρωπαικη stable ? Που μπορω να κατεβασω την τελευταια εκδοση να κανω update χειρικινητα γιατι με OTA κατεβαινει τρομερα αργα

Έχεις εντοπίσει καποιο πρόβλημα με αυτή την έκδοση?Εαν όχι μην την αλλάζεις.

Έχω το redmi note 2 prime και ετρεξα από περιέργεια το antutu 6 σε κανονική και υψηλή απόδοση και ενώ στο κανονικό antutu έβγαζα μάξιμουμ 42000/48000, στο beta έβγαλα 49000/53000. Δεν βρήκα κάποια επιλογή για 32/64bit και υποθετω οτι το τρέχει στα 64.

Είδα και αλλά μοντέλα με 84/85 k. Έχει γίνει πολύ φειδωλό το antutu ή μου φαίνεται? Νόμιζα ότι τα καλύτερα μοντέλα σήμερα έβγαζαν γύρω στα 65k στο antutu 5.76.

Edit: Εχω ενα ταμπλετ colorfly με 2gb ram , 16gb hd, και cpu z3735f intel τετραπυρηνο στα 1.8 ghz, android 4.4. Οσες φορες εχω τρεξει το αντουτου, ανεξαρτητου εκδοσης , μου δινει 31-32k. Ετρεξα πριν απο λιγο το αντουτου 6 και μαντεψτε ποσο σκορ πηρα.

47,5 k. Αναρωτιεμαι αν συμβαινει κατι με το αντουτου, αν αλλαξε ο τροπος βαθμολογιας. Τωρα καταλαβαινω γιατι ειδα συσκευες με 80-85k . Αφου το ψιλοπαλιο ταμπλετ δινει 47k , τα καινουργια flagship δεν πρεπει να δινουν διπλασια σκορ? Φανταζομαι οτι το ταμπλετ αν ειχε android 5 και ετρεχε το αντουτου στα 64bit , δεν θα ειχε καμμια διαφορα με το RN2. Το θεμα ομως εδω ειναι το RN2. Η διαφορα με το ταμπλετ ειναι πολυ μικρη. 4πυρηνο εναντιον 8 πυρηνου διαφορα ουτε 15%. Τελικα παιζουν ρολο τα benchmark η οχι?

Edited by zenix

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

καλησπέρα, μήπως πήρε κανένας τη flip case της mofi; Αν ναι, από πού;

Εγω απο vickmall μαζί με το κινητό. Το μόνο κακό δεν είναι με μαγνητάκι...

Καλησπερα κι απο μενα!!!

Κατοχος του Prime, εδω κι 1,5 μηνα περιπου, το χρησιμοποιω εναλλακτικα με το Zenfone 2, εχω επισης (εδω και καιρο), και το Mi Note.

Αυτο που θελω να σε ρωτησω, ειναι το εξης: ειμαι με Stable 7.0.6.0, απο miui.gr. Στην επιλογη Κεντρο Ασφαλειας->Δικαιωματα->Δικαιωματα,μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: "Διαχειριση δικαιωματων ανενεργη Οι εφαρμογες δεν θα ζητουν την αδεια σας πριν διαβασουν τις επαφες σας κ.λ.π.", με αποτελεσμα, οποιαδηποτε εφαρμογη κι αν διαλεξω, να μη μπορω να κανω τροποποιηση για αναδυομενα παραθυρα κ.λ.π. (ειναι ανενεργες,ολες οι επιλογες).

Γνωριζει καποιος, αν αυτο ειναι bug της stable, η αν υπαρχει καποια ρυθμιση για να μπορω να κανω ενεργες τις επιλογες ανα εφαρμογη?? Θελω να τροποιησω καποια πραγματα, αλλα ειναι αδυνατον.....:wacko:

Πρέπει να ενεργοποιήσεις τα δικαιώματα ως εξής: Δικαιώματα-->το γραναζάκι πάνω δεξιά-->Δικαιώματα-->on :)

http://techmaniacs.gr/xiaomi-redmi-note-3-announced66726-2/

Παιδιά ισχύει; 4000mah μπαταρία;;; Καλά στο δικό μας πως και δεν μπόρεσαν να την χωρέσουν;; Καλά όλα τα υπόλοιπα,αλλά αυτό για μένα είναι κοροϊδία.. ειδικά με την μπαταρία έχουμε ταλαιπωρηθεί λίγο πολύ όλοι, τα 2gb είναι μια χαρά, για να πεις ότι δεν ζουμε και χωρίς τα 3gb.

http://techmaniacs.gr/xiaomi-redmi-note-3-announced66726-2/

Παιδιά ισχύει; 4000mah μπαταρία;;; Καλά στο δικό μας πως και δεν μπόρεσαν να την χωρέσουν;; Καλά όλα τα υπόλοιπα,αλλά αυτό για μένα είναι κοροϊδία.. ειδικά με την μπαταρία έχουμε ταλαιπωρηθεί λίγο πολύ όλοι, τα 2gb είναι μια χαρά, για να πεις ότι δεν ζουμε και χωρίς τα 3gb.

Θα τη ρουφάει ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων... Στα ίδια θα είναι

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...