simoszol Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Όταν προσπαθώ να κατεβασω μια εφαρμογή από το google play το κάνει μόνο με wifi ,ενώ όταν είμαι με δεδομένα γράφει αναμονή για wifi τι μπορεί να φτάνει;; Εργαλεία - > λήψεις - > τα 3 βελάκια πάνω δεξιά - > ρυθμίσεις - > και βάλε το όριο απεριόριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Περα από την τιμή, δεν ήταν απαραίτητα κακό αυτό.. Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει πολυ κακη φημη γενικως. 1ον στο τσατ που μιλησα μαζι τους, ΛΕΝΕ θα το ειχαν in stock πάλι, 22 του μηνός. πράγμα που ειδικά με κινέζους και ακομα πιο ειδικά με το banggood, δεν μπορεις να είσαι σίγουρος. 2ον το συγκεκριμένο κατάστημα στέλνει με china post.. η οποια είναι μακραν η χειρότερη και πιο αργή ταχυδρομική που μπορουμε να επιλέξουμε. περσι σεπτεμβριο που ειχα παραγγειλει ένα ταμπλετ απο αυτους, εκανε 2+ μηνες μέχρι να μου έρθει.. και το ειχαν στειλει και σχεδόν αμέσως φαντάσου! Κακή φήμη ποιος το λέει ότι έχει, έχω κάνει πάνω από δέκα αγορές και από όλες έμεινα ικανοποιημενος. Επίσης ήρθαν και πολύ γρήγορα. Anyway η τιμή ήταν απίστευτη και σίγουρα άξιζε να το πάρει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα. Πρόσφατος κάτοχος του κινητού με MIUI VERSION 66.77.33.00(LHMCNCH) STABLE με MIUI 6. Ελληνικά έχει μέσα. Το θέμα είναι ότι δε θέλω να περάσω την Ελληνική έκδοση αλλά τη multilanguage developer ή τη stable miui 7. Όποιον οδηγό και αν ακολούθησα δεν πέτυχε κανένας. Ούτε με recovery ούτε μέσω updater που μόλις παώ να κάνω τοπική ενημέρωση μου λέει unfortunately updater has stopped. Βοηθήστε με.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπερα, εχεις κανεις να προτεινει site για να αγορασω την εκδοση των 16gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 vickmall, minideal. νομιζω το 2ο το εχει διαθεσιμο στην ευρωπαικη αποθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) παιζει κατι με τις εκδοσεις ...! εγω παω να παρω αυτο Stock In Greece XIAOMI Redmi 2 4G FDD LTE MSM8916 2GB RAM 16GB ROM Black σωστα ?? Edited November 13, 2015 by datanews Λαθος!!! Μοντελο οπς!!! Αλλα απο οτι βλεπω δεν υπαρχει σε eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasDriver Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Βοήθεια ποιο έκδοση να παραγγειλω τελικά από Vickmall; Όποια και να πάρεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να βάλεις Ελληνική ROM. Έχω το Redmi note 2 TDD-LTE, την κινέζικη έκδοση δηλαδή και τώρα έχω βάλει ελληνική rom, κανονικά 4G-3G χωρίς καμία παραπάνω ρύθμιση. Από ψυχολογικής άποψης, αν θες να νιώθεις ποιο σίγουρος, πάρε την FDD-LTE έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Josef1990 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Παιδια μολις μου ηρθε το μειλ με το tracking number απο vickmal.com. 1)Οσοι παραγγειλατε απο το συγκεκριμενο μαγαζι ποσο καιρο εκανε περιπου (ερχεται απο Κινα με SigPost) 2)Απο ποιο site μπορω να το κανω track? Απο τον ΕΛΤΑ ειναι καλυτερα ή υπαρχει καποιο πιο αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html και το σωστο μοντελο! ειναι και απο οτι βλεπω special price...ελπιζω να μην ειναι μουφα και ολοι να το εχουν πιο ακριβα... τι λετε...τωρα θα το παραγγειλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasDriver Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Παιδια μολις μου ηρθε το μειλ με το tracking number απο vickmal.com. 1)Οσοι παραγγειλατε απο το συγκεκριμενο μαγαζι ποσο καιρο εκανε περιπου (ερχεται απο Κινα με SigPost) 2)Απο ποιο site μπορω να το κανω track? Απο τον ΕΛΤΑ ειναι καλυτερα ή υπαρχει καποιο πιο αξιοπιστο? 22 μέρες έκανε εμένα με SG επίσης. Καλό site για track αυτό http://www.17track.net/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Josef1990 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 22 μέρες έκανε εμένα με SG επίσης. Καλό site για track αυτό http://www.17track.net/en/ ΑΝΑΜΟΝΗ λοιπον, ευχαριστω για την απαντηση. Με εχει ενθουσιασει το θεμα ως προς τις δυνατοτητες της συσκευης, ας ελπισουμε ολα να πανε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Βγήκε η 5.11.12. Δοκίμασε κανείς; Βασικά είμαι ο πρώτος που κατεβάζω, οπότε μάλλον δεν δοκίμασε κανείς ακόμη. :p Την έβαλες τελικά; Πως πάει; Όλα καλά; Τώρα την κατεβάζω και εγώ.. .. Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Την έβαλες τελικά; Πως πάει; Όλα καλά; Τώρα την κατεβάζω και εγώ.. .. Εγώ την πέρασα πριν λίγο. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Στο ξένο σαιτ γράφουν πάλι για πρόβλημα στο wifi. Θα το διαπιστωσω και γω αν όντως υπάρχει. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Την πέρασα και γω και σερφάρω, μου φαίνεται αρκετά καλή, από μπαταρία και σβελταδα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπερα.Μετα απο φορματ στο pc μου δεν βλεπει καθολου το κινητο.Μονο φορτιζει.τιποτα αλλο.Καποια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Γνωριζει κανεις γιατι το minideal απο 181 euro πηγε με paypal στα 194!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATOSF4 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ρε παιδια σορυ αν ειμαι off topic αλλα μπορειτε να καταθεσετε χρηματα σε paypal..? Και αν ναι πως..; Γιατι εκανα καταθεση στον λογαριασμο τραπεζης τους κ δεν ξερω αν εγκριθηκε καν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 παιζει κατι με τις εκδοσεις ...! εγω παω να παρω αυτο Stock In Greece XIAOMI Redmi 2 4G FDD LTE MSM8916 2GB RAM 16GB ROM Black σωστα ?? αυτο δεν ειναι το note 2 http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html και το σωστο μοντελο! ειναι και απο οτι βλεπω special price...ελπιζω να μην ειναι μουφα και ολοι να το εχουν πιο ακριβα... τι λετε...τωρα θα το παραγγειλω παρε το fdd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Δεν καταλαβα ακομα γιατι απο τα 181 εφτασα στα 194...και δεν ειναι το ποσο ειναι το ****το!! ειδα τα mail μου last time και θυμηθηκα ενα promo που ειχαν στειλει και ετσι παραγγειλα το 16gb. Τωρα κινεζικο η οχι ευελπιστω να μπει χωρις προβληματα η rom Ελληνικη που ειδα καποιον φιλο να λεει. Πληρωσα για το 16gb 144 euro. Πληρωσα με paypal. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- mol ... ελπιζω να μην εκανα λαθος και πηρα ΛΑΘΟΣ! παντως τελικα παραγγειλα αυτο XIAOMI Redmi Note 2 4G TD LTE 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 λογικα το σωστο πηρες. αλλα αν ειναι το td, εδωσες αρκετα ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μόλις πέρασα την 5.11.12. Για μπαταρίες και απόδοση από αύριο θα σας πω. Το πρόβλημα με την εγγραφή στην SD διορθώθηκε πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATOSF4 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Με τι πληρωσες; αν με paypal πως εβαλες χρηματα στον λογαριασμο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Με τι πληρωσες; αν με paypal πως εβαλες χρηματα στον λογαριασμο σου; Τοσες φορες το εχουμε πει...Υπαρχει νημα για το paypal και εκει αναφερονται αναλυτικα οι οποιες δυνατοτητες & λυνονται αποριες.... Ψαξτε και λιγο ρε παιδια Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATOSF4 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Απλα ειμαι καινουριος εδω...αν μπορεις να αναφερεις το νημα εδω για να το δω..αλλιως οκ δεν πειραζει αν χαλαει τοσο πολυ τη ροη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Περα από την τιμή, δεν ήταν απαραίτητα κακό αυτό.. Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει πολυ κακη φημη γενικως. 1ον στο τσατ που μιλησα μαζι τους, ΛΕΝΕ θα το ειχαν in stock πάλι, 22 του μηνός. πράγμα που ειδικά με κινέζους και ακομα πιο ειδικά με το banggood, δεν μπορεις να είσαι σίγουρος. 2ον το συγκεκριμένο κατάστημα στέλνει με china post.. η οποια είναι μακραν η χειρότερη και πιο αργή ταχυδρομική που μπορουμε να επιλέξουμε. περσι σεπτεμβριο που ειχα παραγγειλει ένα ταμπλετ απο αυτους, εκανε 2+ μηνες μέχρι να μου έρθει.. και το ειχαν στειλει και σχεδόν αμέσως φαντάσου! Γεγονός. Για τέτοια τιμή το. Ρισκάρω και σίγουρα δε θα βγει κ gearbest... Πολύ κρίμα που δε πρόλαβα καλή φάση το κινητό Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts