Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του και το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι είναι το ηχείο που βρίσκεται στο πίσω μέρος και δεν ξέρω αν ακούγεται.

Μια χαρά ακούγεται και είναι δυνατό το ηχείο. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο, όταν είχα κλήσεις ή άκουγα online ραδιόφωνο.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει τρόπος όταν ξεκλειδώνει το τηλ να μην ανοίγει απευθείας στις κλήσεις; δεύτερη ερώτηση για αποφυγή λάθους. Κατέβασα την ελληνική stable. Την περνάω στο φάκελο downloaded rom, την ονομάζω update και κάνω αναβάθμιση; μόλις το πήρα και εγώ το τηλ οπότε συγχωρείτε με.

Όταν το σέρνεις λογικά προς τα αριστερά με το χέρι σου, αν θυμάμαι καλά ανοίγει στις κλήσεις. Όταν τραβάς με το δάχτυλο σου προς τα πάνω ανοίγει στο μενού κανονικά.

Είχα ρωτήσει και εγώ και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι καθαρή εγκατάσταση και μετά την ελληνική ρομ όπως είναι χωρίς μετονομασία. Διάβασε λίγο στην πρώτη σελίδα υπάρχει οδηγός για καθαρή εγκατάσταση. Είναι απλό και εύκολο. Ο οδηγός λέγεται -->Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση")

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος όταν ξεκλειδώνει το τηλ να μην ανοίγει απευθείας στις κλήσεις; δεύτερη ερώτηση για αποφυγή λάθους. Κατέβασα την ελληνική stable. Την περνάω στο φάκελο downloaded rom, την ονομάζω update και κάνω αναβάθμιση; μόλις το πήρα και εγώ το τηλ οπότε συγχωρείτε με.

Μην αγχωνεσαι... :):)

Οταν σερνεις το δακτυλο απο αριστερα προς τα δεξια ανοιγει το μενου κλησεων.

Οταν σερνεις το δακτυλο απο δεξια προς τα αριστερα ανοιγει η καμερα

Και οταν σερνεις το δακτυλο απο κατω προς τα επανω ανοιγει κανονικα το τηλεφωνο

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Αυτο δεν το έπιασα...:wacko:

Δείχνει τη μπαταρία του bluetooth

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μην αγχωνεσαι... :):)

Οταν σερνεις το δακτυλο απο αριστερα προς τα δεξια ανοιγει το μενου κλησεων.

Οταν σερνεις το δακτυλο απο δεξια προς τα αριστερα ανοιγει η καμερα

Και οταν σερνεις το δακτυλο απο κατω προς τα επανω ανοιγει κανονικα το τηλεφωνο

Εννοείς όταν χτυπάει το τηλέφωνο; Ή σε μαύρη οθόνη;

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δείχνει τη μπαταρία του bluetooth

Πώς το έκανες αυτό;

Κι εμένα δείχνει την μπαταρίσ του bluetooth.

Και με την ελληνική και με την King Deer που έχω τώρα.

Είναι το πρώτο τηλέφωνο που το κάνει, με Plantronics bt.

Φιλικά.Γιώργος.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5814-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-MIUI-ROM-2%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-Recovery/

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Πώς το έκανες αυτό;

Τπτ δεν εκανα, απλα τη δειχνει. Νομιζα οτι ειναι το bt μου που εχει τη δυνατοτητα Plantronics M1100, αλλα το κανει και σε αλλο bt speaker που εχω.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Kαλησπερα σε ολους.Καινουργιος στο forum και κατοχος του REDMI NOTE 2.Mια απορια αν μπορει καποιος να μου τη λυσει.Σε καρτα Q πιανει το κινητο 4g?Eυχαριστω εκ των προτερων!!

Εννοείς όταν χτυπάει το τηλέφωνο; Ή σε μαύρη οθόνη;

Οταν ειναι στην lock screen φυσικα

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Ισχύει το βγάλανε και στο miui.gr. Συγκεκριμένα για το δικό μας κινητό. Είχε πρόβλημα το ραδιόφωνο(όπου σε μερικούς εξαφανίστηκε εντελώς) αλλά και το wifi, σε πολλούς δεν έπιανε, μάλιστα διάβασα σε κάποιον έκανε και παρεμβολές και δεν άφηνε άλλες συσκευές να συνδεθούν. Τώρα το τελευταίο δεν ξέρω αν ισχύει αλλά σε γενικές γραμμές αυτα...

Εγώ ήμουν αυτός :-P

Όμως η μπαταρία αντίθετα με ότι λέγεται πάει πολύ καλά σε σχέση με οποιαδήποτε προηγούμενη. Πάντα για την προσωπική μου χρήση μιλάω .

Την έχεις βάλει με clean install, ή wipe cashe & dalvik cashe από προηγούμενη; Δηλαδή πόσες ώρες αυτονομία ή οθόνη ενεργή.

Μπορώ να πω πως η 5.10.29 είναι η καλύτερη developer που έχω βάλει από άποψη μπαταρίας. Ενώ με την deer v2 είχα 3 μισή ώρες οθόνης με την χρήση που κάνω καθώς και με όλες της official developer δεν ξεπερνούσε τις 3 ώρες. Τώρα φτάνω τις 5 μισή ώρες. Ελπίζω να βελτιωθεί κι άλλο αλλά και έτσι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Όταν παμε από dev σε dev μέσω του updater, κάνουμε μετά wipe data e.t.c? Νομίζω ότι δεν χρειάζεται ή όχι?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Όταν παμε από dev σε dev μέσω του updater, κάνουμε μετά wipe data e.t.c? Νομίζω ότι δεν χρειάζεται ή όχι?

οχι τπτ αλλο δεν κανεις.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

οχι τπτ αλλο δεν κανεις.

Ωραία ευχαριστώ, διότι πριν από 2-3 ώρες παρέλαβα (prime) καιτο ψάχνω. Απλώς έκανα clean install με το miflash και μετά έβαλα την 29, διότι όπως διαβάζω έχει πιο καλή μπαταρία.

Edit. Το αντουτου το τρεχούμε στην ύψηλη απόδοση ή ισορροπημένη?

Με την stable που μου ήρθε, στα 64bit έπιασε 45κ και με την dev 29 μόνο 39k (υψηλή απόδοση). Λίγα δεν είναι?

Edited by zenix

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Εγώ ήμουν αυτός :-P

Την έχεις βάλει με clean install, ή wipe cashe & dalvik cashe από προηγούμενη; Δηλαδή πόσες ώρες αυτονομία ή οθόνη ενεργή.

Με wipe cashe & dalvik cashe κυρίως σερφαρισμα και είχα 28 %μπαταρία με 4 ώρες και δέκα λεπτά οθόνη θα το δω όμως και σήμερα και θα ποσταρω ξανά.

Οταν ειναι στην lock screen φυσικα

Αυτό δεν συμβαίνει με όλα τα θέματα νομίζω μόνο με το default.

Kαλησπερα σε ολους.Καινουργιος στο forum και κατοχος του REDMI NOTE 2.Mια απορια αν μπορει καποιος να μου τη λυσει.Σε καρτα Q πιανει το κινητο 4g?Eυχαριστω εκ των προτερων!!

Εγώ με WIND στην Θεσσαλονίκη είχα κανονικά. Με καινούργια κάρτα όμως. Την άλλαξα 5 ευρώ σε κατάστημα WIND.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό δεν συμβαίνει με όλα τα θέματα νομίζω μόνο με το default.

Αααα, μπορώ να χρησιμοποιήσω την μίξη. Ωραίο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ

Μολις παρηγγειλα την nllkin tpu θηκη

http://www.ebay.co.uk/itm/221894896137?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=520788315729&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

και το nillkin tempered glass

http://www.ebay.co.uk/itm/371483219733

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εγώ αυτήν http://m.ebay.com.au/itm/281839497269?euid=d285e2aa64634a32b593683560360df5&_mwBanner=1

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και αυτήν http://m.ebay.com.au/itm/281818531388?euid=7782172a11634d378f81c950b6eee043&_mwBanner=1

Μολις παρηγγειλα την nllkin tpu θηκη

http://www.ebay.co.uk/itm/221894896137?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=520788315729&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

και το nillkin tempered glass

http://www.ebay.co.uk/itm/371483219733

Ακριβώς τα ίδια και εγω τα περιμένω εχει καμιά εβδομάδα.

Αλλα καλοβλέπω και του φίλου απο πάνω... με κοβω να γινομαι συλλέκτης θηκών.

Απο gps με sygic τι λέει;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Δεν δοκίμασα με sygic αλλα με here maps και δουλεύει τελεια. Κλειδώνει αμέσως και έχει πολύ καλή ακρίβεια.

Μια χαρά δουλεύει.....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

ευχαριστώ για τισ πληροφορίες. θα διαβάσω και το λινκ. αρα πρεπει να παραγγείλω απο eu warehouse ή και η κανονική εκδόση ειναι οκ και απλα να ζητήσω να μου τοποθετήσουν την ελληνικη ρομ?Πρεπει να κάνω κάτι μόνος μου?

Edited by nickgt7