mol Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Θα την εχω στα υποψιν και αυτην. Ποσο καιρο το εχεις το τηλέφωνο? Εμ δε βρισκεις. Και το καλο ειναι ότι ακομη στέκει καλα η συσκευη!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Από τον ιανουαριο του 16.και τρέχει ακόμα όπως όταν την αγόρασα.παταει άνετα πολλές 'δηθεν' καλύτερες συσκευές.αλλα το redmi pro είναι ή αλήθεια το έχω ερωτευτεί:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Λιγο μετα απο μενα δηλαδη. Ναι, το προ ειναι αρκετα καλη συσκευη. Με περασε απ το μυαλο να την παρω. Ομως οπως είπα, ξανα σε μτκ δυσκολα..... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Δεν έχω θέμα αν έχει mtk αρκεί να δουλεύουν όλα ρολόι όπως τώρα.τους θεωρώ εξαιρετικούς επεξεργαστές που προσφέρουν πολλά παραπάνω από ότι ζητανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Κι εγώ για το Redmi Pro σκέφτομαι να το αλλάξω.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Αν δεν ήμουν καταευχαριστημενος από το κινητό μας θα το είχα αλλάξει ήδη.και το αλλο να πάρω σκέφτομαι να το κρατήσω για δεύτερη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Αν δεν ήμουν καταευχαριστημενος από το κινητό μας θα το είχα αλλάξει ήδη.και το αλλο να πάρω σκέφτομαι να το κρατήσω για δεύτερη συσκευή. Ομοίως καταευχαριστημένος με το κινητό μας . Πάντως ένα feature που δεν πολυαναφέρετε είναι και αισθητήρας IR . Αλήθεια εσείς δεν τον πολυχρησιμοποιείτε; Γενικά δεν πολυακούω να βγαίνουν νέες συσκευές με αυτό το feature . . . . :worry: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Ομοίως καταευχαριστημένος με το κινητό μας . Πάντως ένα feature που δεν πολυαναφέρετε είναι και αισθητήρας IR . Αλήθεια εσείς δεν τον πολυχρησιμοποιείτε; Γενικά δεν πολυακούω να βγαίνουν νέες συσκευές με αυτό το feature . . . . :worry: Πολύ χρήσιμο, όντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Ειδικα οταν ειναι μακρυα το χειριστήριο της τιβι. Επισης πολλες συσκευές υποστηριζουν ir και συνεχίζουν να βγαινουν και αλλες. Ειδικα xiaomi Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Kαλό το redmi pro αλλά εγώ αμα κάνω αλλαγή και κυμανθώ σε μέσο budget θα πάω είτε για note 4X ή Μi5s Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Μεσω budget το mi5s??? Σιγουρα το νοτε 4χ αξιζει! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Στο Kimovil αν βάλετε συγκριτικό μεταξύ των Note 4X & Redmi Pro, το Pro κερδίζει..... Καλύτερο θεωρείται.... From my Redmi Note 2 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Καλύτερο σε τι? Οθονη και κάμερα σιγουρα.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ερώτηση.. έχω στην κατοχή μου την εν λόγω συσκευή. MIUI 8.1 (6.10.20 | Developer) - 5.0.2 LRX22G Αν και η γενικότερη συμπεριφορά της rom/συσκευής είναι εξαιρετική, όταν είναι με σβησμένη οθόνη (κλειδωμένο) και δέχεται κλήση, μερικές φορές κλείνει η συσκευή. Εντελώς random, δεν μπορώ να το πετύχω ηθελημένα. Σκέφτηκα περίπτωση μπαταρίας αλλά παρήγγειλα και έχω βάλει καινούργια οπότε δεν είναι αυτός ο λόγος. Έχει συμβεί και σε άλλον; Κάποια πρόταση σε MIUI λογισμικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ποσο την πήρες; Sent from my MI 5s using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Απο που και ποια βασικα. Με μιυι (σκιννυ) ειχα θεματα με reboot και power off σε τακτα χρονικα διαστηματα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ερώτηση.. έχω στην κατοχή μου την εν λόγω συσκευή. MIUI 8.1 (6.10.20 | Developer) - 5.0.2 LRX22G Αν και η γενικότερη συμπεριφορά της rom/συσκευής είναι εξαιρετική, όταν είναι με σβησμένη οθόνη (κλειδωμένο) και δέχεται κλήση, μερικές φορές κλείνει η συσκευή. Εντελώς random, δεν μπορώ να το πετύχω ηθελημένα.ι Σκέφτηκα περίπτωση μπαταρίας αλλά παρήγγειλα και έχω βάλει καινούργια οπότε δεν είναι αυτός ο λόγος. Έχει συμβεί και σε άλλον; Κάποια πρόταση σε MIUI λογισμικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σε εμένα έχει συμβεί, είμαι με την stable xtrv beta 1. Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι γίνεται όταν "ταλαιπωρώ" την συσκευή. Δηλαδή, το πρωί καταγραφή διαδρομής με gps, στην συνέχεια πλοήγηση, μουσική, ξανα πλοήγηση και ταυτόχρονα μουσική... εκεί κάπου έχει τύχει να με πάρουν και στο πρώτο χτύπημα, σβήνει. Είναι σπάνιο φαινόμενο όμως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Μεσω budget το mi5s??? Σιγουρα το νοτε 4χ αξιζει! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Το budget πάντα κυμαίνεται στα ~230.Το Mi5s το βρίσκω στα 260 οπότε δεν βγαίνω πολύ εκτός. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ερώτηση.. έχω στην κατοχή μου την εν λόγω συσκευή. MIUI 8.1 (6.10.20 | Developer) - 5.0.2 LRX22G Αν και η γενικότερη συμπεριφορά της rom/συσκευής είναι εξαιρετική, όταν είναι με σβησμένη οθόνη (κλειδωμένο) και δέχεται κλήση, μερικές φορές κλείνει η συσκευή. Εντελώς random, δεν μπορώ να το πετύχω ηθελημένα. Σκέφτηκα περίπτωση μπαταρίας αλλά παρήγγειλα και έχω βάλει καινούργια οπότε δεν είναι αυτός ο λόγος. Έχει συμβεί και σε άλλον; Κάποια πρόταση σε MIUI λογισμικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ερωτηση, αυτο στο εκανε και με τη μαμα μπαταρια;; πιστευω οτι ειναι θεμα της καινουργιας μπαταριας. εγω εχω αλλαξει μπαταρια οπως και εσυ και το κινητο οταν το βαζω στη φορτιση και γεμισει η μπαταρια μετα απο καποια ωρα κλεινει τελειως. το βραδυ πχ. ευτυχως που το ξυπνητηρι χτυπα ακομη και με κλειστο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karbill Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Και σε εμένα μου έκανε κάτι τέτοιο πριν λίγες μέρες ενώ έβλεπα ένα βίντεο στο YouTube στο πρώτο χτύπημα εκλεισε και έκανε reboot, με την 8.1.3. Δε έχει ξαναγίνει μόνο μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Μια φορά μπορεί απλα να ετυχε. Δεν ειναι λογος ανησυχιας.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 (edited) Ποσο την πήρες; Sent from my MI 5s using Tapatalk Πάμφθηνα, στα 6+€ είχε τότε (Νοέμβριος του '16) αν θυμάμαι καλά. Απο που και ποια βασικα. Με μιυι (σκιννυ) ειχα θεματα με reboot και power off σε τακτα χρονικα διαστηματα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Από εδώ. Aliexpress, δεν χρησιμοποιώ εγώ τη συσκευή αλλά ο πατέρας μου, παρ' όλα αυτά όπως αναφέρει δείχνει να έχει την ίδια απόδοση με την αυθεντική. Επανεκκινήσεις δεν έχω, μόνο το θέμα που κλείνει όταν το κινητό είναι πολύ ώρα σε αδράνεια και δέχεται κλήση. Σε εμένα έχει συμβεί, είμαι με την stable xtrv beta 1. Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι γίνεται όταν "ταλαιπωρώ" την συσκευή. Δηλαδή, το πρωί καταγραφή διαδρομής με gps, στην συνέχεια πλοήγηση, μουσική, ξανα πλοήγηση και ταυτόχρονα μουσική... εκεί κάπου έχει τύχει να με πάρουν και στο πρώτο χτύπημα, σβήνει. Είναι σπάνιο φαινόμενο όμως . Το ακριβώς αντίθετο στη δική μας περίπτωση, η συσκευή κοιμάται, αυτός πιστεύω πως είναι και ο λόγος που κλείνει για να είμαι ειλικρινής. Όταν η συσκευή βρίσκεται πολύ ώρα σε αδράνεια πέφτουν εντελώς οι χρονισμοί των επεξεργαστών, με αποτέλεσμα σε μία κλήση να μην μπορεί να ξυπνήσει σωστά, να βραχυκυκλώνει και να κλείνει.. ή τουλάχιστον αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ! Ανοίγει η οθόνη και με το που πάει να χτυπήσει κλείνει. ερωτηση, αυτο στο εκανε και με τη μαμα μπαταρια;; πιστευω οτι ειναι θεμα της καινουργιας μπαταριας. εγω εχω αλλαξει μπαταρια οπως και εσυ και το κινητο οταν το βαζω στη φορτιση και γεμισει η μπαταρια μετα απο καποια ωρα κλεινει τελειως. το βραδυ πχ. ευτυχως που το ξυπνητηρι χτυπα ακομη και με κλειστο κινητο. Και με τη μαμά μπαταρία δυστυχώς, γι' αυτό ψάχνω να δω αν είναι η ρομ, ο κερνελ και γενικά αν έχετε να προτείνετε κάποια MIUI. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις πάντως παιδιά. Edited February 26, 2017 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Παιδιά,μία μπαταρία knopson 3650 mah λέει ότι είναι.....Την έχει δοκιμάσει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sevas4 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται για CM και Lineage OS υπάρχει ενεργή συζήτηση στο Telegram με πολλούς developers και ανεβαίνουν αρκετά πράγματα για testing κτλ. όπως και για ερωταπαντήσεις. Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Δυστυχως δε με ανοιγει το λινκ. Τι λενε? Προχωραει το θεμα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts