vasou Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Μπες εδώ http://en.miui.com/download-274.html κατεβασε την stable κανε την αναβάθμιση από τη μι μετά εργοστασιακή ρύθμιση και είσαι έτοιμη.Θα έχεις όλες τις κινεζιες βέβαια αλλα αφού αυτο θες..... Αυτα αφου κατεβασω αυτο το twrp , ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Αυτα αφου κατεβασω αυτο το twrp , ετσι ? Όχι.Δεν χρειάζεται twrp για γνήσια ρομ.Αναβαθμιση άμεσα μέσω μι rom update επιλογή αρχείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Κάποια σταθερή και νέα ευρωπαική ROM; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Παιδιά την βοήθεια σας λίγο.... Έχω γκρίνια από την γυναίκα μου πως της κάνει κάτι κουλά,επανεκκινήσεις και τέτοια. Αναφέρει έκδοση MIUI : MIUI by Xiaomi-miui.gr GTV 7.1/Stable 7.1.3.0(LHMCNCK) και της το είχα πάρει μεταχειρισμένο. Θέλω να φλασάρω την ποιο φρέσκια σταθερή και να μπορεί να παίρνει αναβαθμίσεις,πήρα back up μέσω miui της εφαρμογές της,τώρα μπορείτε να με κατευθύνετε με 2-3 βηματάκια ποια ρομ-από που και πως να την περάσω; Δώστε τα φώτα σας please να περάσω καλό ΣΚ :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 ασε τις αναβαθμισεις. φλασαρε την stable του gkalen. πολυ καλη ρομ! οδηγιες θα βρεις στο πρωτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Έχει τύχει πρόβλημα με εφαρμογή με οποία ρομ και αν έχω, όταν είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ η εφαρμογή να ανοίγει κανονικά και όταν βγαίνω από το ίντερνετ να μην ανοίγει, έχω ψαχτει με ρυθμίσεις, διαγραφή δεδομένων, απεγκατασταση, αλλαγή ρομ χωρίς να έχω την εφαρμογή μέσα, αλλά άδικος κόπος, καμία ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 ασε τις αναβαθμισεις. φλασαρε την stable του gkalen. πολυ καλη ρομ! οδηγιες θα βρεις στο πρωτο ποστ Ok αυτή θα βάλω. Απλώς,την πετάω χύμα και την φλασάρω μέσω twrp ή πρέπει πρώτα να περάσω άλλη μέσω miflash και μετά αυτή;Εδώ το χάνω λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 οπως και να το κανεις ειναι το ιδιο. γω τοσο καιρο φλασαρα απευθειας απο twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggosdk Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Καλησπερα παιδια!Λοιπον, περσυ 6/11 αγορασα ενα redmi note 2 απο vickmall. ολα μια χαρα μεχρι το καλοκαιρι, οπου το κινητο σταματησε να φορτιζει κι οταν το εβαζα στον φορτιστη ζεματαγε το καλωδιο. το εστειλα λοιπον στην vickmall, αυτοι στην xiaomi και μου αλλαξαν το φις στο κινητο. Μου το εστειλαν πισω και απο την πρωτη μερα οταν φορτιζε το κινητο, μολις εφτανε 90+ % σε καποια φαση κλεινει το κινητο. τους εστειλα μυνημα λοιπον και καταληξαμε να τους λεω οτι θα επρεπε να μου την αντικαταστησουν σαν vickmall, αφου η xiaomi μετα τις 3 φορες κανει αντικατασταση. Η απαντηση τους ειναι οτι εφταιγα εγω γιατι δεν τους ειπα ακριβως το προβλημα, ενω δεν το εκανε πριν, κι επειδη τους ειπα οτι το χρειαζομαι στην δουλεια μου και δεν μπορω να μεινω παλι 2 μηνες χωρις κινητο, μου ειπαν να παρω απο την χωρα μου ενα και να βιαστω γιατι οπου να'ναι ληγει η εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Τι γίνεται ρε παιδιά σε αυτές τις περιπτώσεις που μας κοροϊδεύουν ότι φτιάχνουν τι ζημιά και καλα όπως του παιδιού από πάνω και το στέλνουν πίσω αυτιαχτο???έχω ακούσει κι άλλες περιπτώσεις από το ίδιο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Δυστυχώς οι αγορες απ κει (κινα) ειναι τζοκερ... Καλως η κακως καποια καταστήματα εχουν καλο ή κακο αφτερ σειλς... Αν τυχει κατι τέτοιο σε μενα, θα επιμεινω οσο μπορεσω. Αλλιως αγορα άλλης συσκευής Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Έχει τύχει πρόβλημα με εφαρμογή με οποία ρομ και αν έχω, όταν είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ η εφαρμογή να ανοίγει κανονικά και όταν βγαίνω από το ίντερνετ να μην ανοίγει, έχω ψαχτει με ρυθμίσεις, διαγραφή δεδομένων, απεγκατασταση, αλλαγή ρομ χωρίς να έχω την εφαρμογή μέσα, αλλά άδικος κόπος, καμία ιδέα??? Κάνεις μια βοήθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ποια εφαρμογη είναι αυτη? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ποια εφαρμογη είναι αυτη? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Here we go οι χάρτες, ενώ είναι με κατεβασμενους χάρτες, και υποτίθεται δουλεύει offline, αν δεν έχω ενεργοποιησει από πριν την εφαρμογή (όταν έχω ίντερνετ) τότε δεν ανοίγει και πρέπει α κάνω επανεκκίνηση για να ανοίξει, μισό δουλεύει δηλαδή, κάποιο κόλλημα υπάρχει με το ίντερνετ, σε ίδιο κινητό(της κοπέλας μου) και με ίδια ρομ η ίδια εφαρμογή δεν έχει κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ουτε σε μενα έχει θεμα! Μηπως γίνεται κατι με τα δικαιωματα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ουτε σε μενα έχει θεμα! Μηπως γίνεται κατι με τα δικαιωματα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Τσεκαρισμενα και ξανά τώρα, έδωσα σε ότι ζητάει και τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Δεν στην ανοιγει καθολου? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Δεν στην ανοιγει καθολου? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όταν είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ ανοίγει κανονικά, μόλις κλείσω το ίντερνετ, εάν δεν σβήσω από το παρασκήνιο την εφαρμογή ξανά ανοίγει κανονικά, μόλις την απενεργοποιησω και από το παρασκήνιο και είμαι ακόμα χωρίς ίντερνετ τότε δεν ανοίγει, μόλις ξανά ανοίξω το ίντερνετ τότε ανοίγει πάλι, ο μόνο τρόπος να την ανοίξω χωρίς να έχω ίντερνετ είναι να κάνω επανεκκίνηση, είναι πολύ κουλό, αλλά την πατάω γιατί το δουλεύω στην δουλειά μου στον δρόμο και δεν έχω ίντερνετ και με έχει τρελάνει, συγνώμη αν παιδευω αλλά με έχει μπερδέψει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 περιεργο. στειλε στο σαπορτ του ντεβελοπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 περιεργο. στειλε στο σαπορτ του ντεβελοπερ Πώς το κάνω αυτό,γιατί δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε εμένα με το google Earth. Οποία ρομ και ότι wipe και να έχω κάνει, πάντα μετά από κάποιο διάστημα χρήσης κολλάει και κρασάρει. Σε άλλους δεν έχει πρόβλημα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι όταν περάστηκε το twrp ίσως δεν έκατσε σωστά;;; Και το λέω αυτό γιατί και σε κάποιο RN3 ενός φίλου κρασάρει το ημερολόγιο ενώ σε κάποιους άλλους όχι. Και κάτι άλλο, δοκίμασες να βάλεις την επιλογή που έχει, για "χρήση εκτός σύνδεσης"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Πώς το κάνω αυτό,γιατί δεν ξέρω Ανοιξε τους χαρτες. Πανε μενου, feedback, get support. Το θέμα με το bug της μπαταριας εχει λυθει? Μιλάω για αυτο που οταν το κλεισεις, βγακεις μπαταρία και ξανά ανοίξεις, αυξάνεται το ποσοστό της Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε εμένα με το google Earth. Οποία ρομ και ότι wipe και να έχω κάνει, πάντα μετά από κάποιο διάστημα χρήσης κολλάει και κρασάρει. Σε άλλους δεν έχει πρόβλημα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι όταν περάστηκε το twrp ίσως δεν έκατσε σωστά;;; Και το λέω αυτό γιατί και σε κάποιο RN3 ενός φίλου κρασάρει το ημερολόγιο ενώ σε κάποιους άλλους όχι. Και κάτι άλλο, δοκίμασες να βάλεις την επιλογή που έχει, για "χρήση εκτός σύνδεσης"; Ναι το δοκίμασα, τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Περασα το πατς του user. Απο τοτε βλεπω αρκετα κολληματα. Επισης δεν ανοίγει το φβ(εφαρμογή). Μενει στο logo Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ανοιξε τους χαρτες. Πανε μενου, feedback, get support. Το θέμα με το bug της μπαταριας εχει λυθει? Μιλάω για αυτο που οταν το κλεισεις, βγακεις μπαταρία και ξανά ανοίξεις, αυξάνεται το ποσοστό της Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Στης ίδιας εφαρμογής λες, το έκανα κι αυτό, μου είπαν να απεγκαταστησω την εφαρμογή, να σβήσω κάποια αρχεία από τα κρυφά αρχεία του κινητού και όπως έκανα και πάλι τίποτα, και πάνω από δύο φορές ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts