anikologr Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Δύσκολα να βγάλεις πάνω από 4 ώρες χωρίς WiFi και χωρίς πλήρη φόρτιση όλο το βράδυ.. Παίζει μεγάλο ρόλο η φόρτιση.. Με angels and demons v8 έχω μέχρι στιγμής 2 ώρες και 40 λεπτά οθόνης με 67 τις εκατό υπόλοιπο με WiFi και χρήση messenger, fb και Chrome αλλά με φόρτιση κινητού όλο το βράδυ.. Αλλιώς θα είχα 1 μισή με 2 ώρες μέχρι τώρα Όσο και να το φορτίζω τέτοια νούμερα δεν πετυχαίνω με τίποτα. Εγώ αντίθετα έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Όταν περνάω νέα rom συνήθως στις πρώτες φορτίσεις βγάζει παραπάνω sot!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Δύσκολα να βγάλεις πάνω από 4 ώρες χωρίς WiFi και χωρίς πλήρη φόρτιση όλο το βράδυ.. Παίζει μεγάλο ρόλο η φόρτιση.. Με angels and demons v8 έχω μέχρι στιγμής 2 ώρες και 40 λεπτά οθόνης με 67 τις εκατό υπόλοιπο με WiFi και χρήση messenger, fb και Chrome αλλά με φόρτιση κινητού όλο το βράδυ.. Αλλιώς θα είχα 1 μισή με 2 ώρες μέχρι τώρα Εγω πάντως με angels χωρις παιχνίδια με ολο το βράδυ φορτιση wifi 4g μόνιμα ανοιχτά 2 ωρες οθονη 1 μέρα χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Όσο και να το φορτίζω τέτοια νούμερα δεν πετυχαίνω με τίποτα. Εγώ αντίθετα έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Όταν περνάω νέα rom συνήθως στις πρώτες φορτίσεις βγάζει παραπάνω sot!!! μαλλον ειναι ιδεα σου. το αντιθετο ειναι πιο πιθανο να συμβαινει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Απο το 100 στο 67, πόσες ώρες έμεινε το τηλέφωνο χωρίς να το δουλεύεις? Με το που το έβγαλα το χειρίζομαι.. Ναι αν το αφήσω σίγουρα θα έχω λιγότερο sot... Αλλά συνήθως σε μια μέρα από την τελευταία φόρτιση με mokee by bule και την ίδια χρήση έβγαζα 5 με 5 μισή ώρες... Με twrp πέρασα την rom ύστερα από 2-3 φορές wipe data, cache, dalvic, system και internal storage.. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που τα κάνω τόσες φορές τα wipe αλλά ότι ρομ έχω βάλει έχει κάτσει καλά ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πω επίσης ότι όταν φορτίζω το κινητό όλο το βράδυ και το χρησιμοποιώ μετά βγάζει μισή ώρα sot κολλημένο στο 100 τα εκατό.. Αλλιώς έχω από 10 μέχρι 15 λεπτά κολλημένο στο 100.. Φυσικά όλα αυτά ύστερα από απευθείας χρήση μόλις το βγάζω από την πρίζα... Τώρα αυτά τα διωρα που αναφέρεις φίλε δεν τα έχω δει ποτέ.. Πιο παλιά που χρησιμοποιουσα 4g έβλεπα 3 μισή ώρες.. Αντε αν το ξεσκιζα να δω 3...μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά... Ή η ρομ δεν έχει κάτσει καλά ή η μπαταρία κάποιο θέμα τι να σου πω δεν ξέρω Edited July 31, 2016 by oraiustepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Αν θες να δεις 2ωρα κάνε το εξης. Φορτισε το τηλέφωνο στο 100% και μετά χρησιμοποίησε το σαν τηλέφωνο και όχι σαν smartphone, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 μαλλον ειναι ιδεα σου. το αντιθετο ειναι πιο πιθανο να συμβαινει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν είναι ιδέα μου. Το έχω παρατηρήσει τουλάχιστον 10 φορές. Σαν να ξεκαλιμπραρεται η μπαταρία και να έχει μεγαλύτερο εύρος λειτουργίας που μετά από μια δυο φορτίσεις επανέρχεται στα συνηθισμένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liljim1234 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 καλησπερα! κανω ολα τα βηματα για να βαλω την 7,3,2, και οταν παω να κανω install την ρομ,μου βγαζει E:Zip signature verification fails: 1 . τι σημαινει αυτο? και μετα μου γραφει επανω FAILED. περασα αλλη να σωθει να ανοιξει το κιν αλλα θελω να βγαλω μια ακρη. Επισης ειναι να τικαρεις 2 πραγματα πριν κανεις εγκατασταση την ρομ και τα εκανα και τα 2. Μεσω TWRP Παράθεση Remove before flight :!: HTC Desire Z ZOPO ZP950+ Xiaomi Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) καλησπερα! κανω ολα τα βηματα για να βαλω την 7,3,2, και οταν παω να κανω install την ρομ,μου βγαζει E:Zip signature verification fails: 1 . τι σημαινει αυτο? και μετα μου γραφει επανω FAILED. περασα αλλη να σωθει να ανοιξει το κιν αλλα θελω να βγαλω μια ακρη. Επισης ειναι να τικαρεις 2 πραγματα πριν κανεις εγκατασταση την ρομ και τα εκανα και τα 2. Μεσω TWRP κανε αυτο [urlκανε ενα reboot στο recovery και ξαναπροσπαθησε Edited July 31, 2016 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 βεβαιωσου ότι κατέβηκε σωστα το ζιπ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Επαναφέρω μια παλιά μου ερώτηση μιας που το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα σε pc είτε με Windows 7 είτε με 10. Υπάρχει κανένας οδηγός; Έχω την τελευταία stable από xiaomi miui gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Επαναφέρω μια παλιά μου ερώτηση μιας που το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα σε pc είτε με Windows 7 είτε με 10. Υπάρχει κανένας οδηγός; Έχω την τελευταία stable από xiaomi miui gr Ποια εκδοση εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Για κοιτα την εφαρμογη ¨MIUI USB settings¨ απο Play να δουμε μηπως.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ο καθένας το καταλαβαίνει διαφορετικά. Το redmi note 2 έχει αφαιρουμένη μπαταρία ενώ το redmi note 3 pro όχι. Με μια 2η μπαταρία στο RN2 είσαι στα 6000mah και με μια 3η στα 9000mah. Στο redmi note 2 η αυτονομία περιορίζεται στο πλήθος των μπαταριών που έχεις. Στο 3 pro η αυτονομία περιορίζεται στα 4000mah. Και για να σας προλάβω η λύση του power bank δεν ειναι αυτονομία γιατί κατά την φόρτιση ειναι λάθος η χρήση του τηλεφώνου. Αντικειμενικα θα σου πω ότι από την αλλαγή από rn2 σε rn3pro δεν αλλάζεις μόνο σε καλύτερη μπαταρία αλλά καλύτερο γενικότερα σαν συσκευή, μεταλλική . Άλλη αίσθηση να το πιάνεις στα χέρια σου όπως ότι με έχει βολέψει πολύ το finger print. Συνήθως στα κινητά κρατά η μπαταρία τους 2 χρόνια. Ήμουν και εγώ επιφυλακτικη στο να μην βγαίνει αλλά δεν το μετάνιωσα. Άσε που είναι αθάνατα. Η σκέψη μου είναι να το κρατήσω ένα χρόνο κι αυτό και μετά στο note τι νούμερο θα έχει πάει. Τώρα αυτή τη στιγμή έχει 165 ευρώ που το πήρα για την αδελφή μου μιας και ζήλεψε κι αυτήν! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 @zaf_4 Δεν έκανα σύγκριση συσκευής αλλά το πως βλέπω εγώ την αυτονομία της μιας και της άλλης συσκευής. Σαφώς τα specifications το RN3 pro είναι ανώτερα του RN2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Επαναφέρω μια παλιά μου ερώτηση μιας που το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα σε pc είτε με Windows 7 είτε με 10. Υπάρχει κανένας οδηγός; Έχω την τελευταία stable από xiaomi miui gr οταν το συνδεεις ανταποκρινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Αντικειμενικα θα σου πω ότι από την αλλαγή από rn2 σε rn3pro δεν αλλάζεις μόνο σε καλύτερη μπαταρία αλλά καλύτερο γενικότερα σαν συσκευή, μεταλλική . Άλλη αίσθηση να το πιάνεις στα χέρια σου όπως ότι με έχει βολέψει πολύ το finger print. Συνήθως στα κινητά κρατά η μπαταρία τους 2 χρόνια. Ήμουν και εγώ επιφυλακτικη στο να μην βγαίνει αλλά δεν το μετάνιωσα. Άσε που είναι αθάνατα. Η σκέψη μου είναι να το κρατήσω ένα χρόνο κι αυτό και μετά στο note τι νούμερο θα έχει πάει. Τώρα αυτή τη στιγμή έχει 165 ευρώ που το πήρα για την αδελφή μου μιας και ζήλεψε κι αυτήν! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Εύχομαι πραγματικά να μην το μετανιώσεις αλλά το να λες δεν το μετάνιωσα με ένα μήνα χρήσης είναι λιγάκι πρώιμο δεν νομίζεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 δυσκολα να μετανιωσει το upgrade. καλως η κακως αυτη ειναι η αληθεια! με Kodi παιζει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 δυσκολα να μετανιωσει το upgrade. καλως η κακως αυτη ειναι η αληθεια! με Kodi παιζει κανεις; Με την "κατάλληλη" χρήση η μπαταρία μπορεί να "τα παίξει" σε έξι μήνες. Αν κάνει η φόρτιση γίνεται χωρίς ταυτόχρονα να ζοριζεις την συσκευή δεν θα έχει πρόβλημα. Με kodi παίζω από οταν ηταν στην έκδοση 11..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 ειναι οκ ετσι; παιζει σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 ειναι οκ ετσι; παιζει σωστα; To kodi παίζει μία χαρά.Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Εύχομαι πραγματικά να μην το μετανιώσεις αλλά το να λες δεν το μετάνιωσα με ένα μήνα χρήσης είναι λιγάκι πρώιμο δεν νομίζεις??? Να το μετάνιωσω; Δεν το νομίζω όταν κάνεις αναβάθμιση στην ίδια εταιρεία κιόλας και ήδη αρκετά παιδιά το έχουν περισσότερους μήνες από μένα! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την "κατάλληλη" χρήση η μπαταρία μπορεί να "τα παίξει" σε έξι μήνες. Αν κάνει η φόρτιση γίνεται χωρίς ταυτόχρονα να ζοριζεις την συσκευή δεν θα έχει πρόβλημα. Με kodi παίζω από οταν ηταν στην έκδοση 11..... Εντάξει τώρα μιλάς για ακραίο να σου μείνει η μπαταρία στο 6μηνο. Και συγνώμη αλλά θεωρείς δύσκολο να την αλλάξεις; Δεν το έχω δοκιμάσει σε unibody αλλά όλα ανοίγουν. Όπως και να χει εγώ ήθελα να πω την γνώμη μου. Ξεκίνησα με το rn2 pro ως πρώτη αγάπη με την xiaomi και δύσκολα με βλέπω να φεύγω απ αυτήν. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 zaf, διορθωσε την υπογραφη σου :lol: http://i66.tinypic.com/2dtp0u1.png σε λιγο λεω να στησω kodi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 zaf, διορθωσε την υπογραφη σου :lol: http://i66.tinypic.com/2dtp0u1.png σε λιγο λεω να στησω kodi Εντάξει Mol :p μέσω tapatalk το είχα ξεχάσει και αυτό!! Το kodi είναι ωραία φάση. Δοκίμασε να βάλεις κανενα built αγαπημένο το spinz tv. Συγγνώμη για το off topic εάν θες κάτι περισσότερο στείλε pm. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Εντάξει τώρα μιλάς για ακραίο να σου μείνει η μπαταρία στο 6μηνο. Και συγνώμη αλλά θεωρείς δύσκολο να την αλλάξεις; Δεν το έχω δοκιμάσει σε unibody αλλά όλα ανοίγουν. Παιζε καθε μέρα για 2 ωρες παιχνίδια που καταναλώνουν αρκετούς πόρους του τηλεφώνου ενώ ταυτόχρονα το φορτίζεις (το κάνουν πολλοί) και μας λες σε 6 μήνες τ' αποτελέσματα.... και βέβαια αλλάζει η μπαταρία όπως οποιοδήποτε εξάρτημα του τηλεφώνου, οθόνη, κάμερα, ηχεία ολα αλλάζουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Παιζε καθε μέρα για 2 ωρες παιχνίδια που καταναλώνουν αρκετούς πόρους του τηλεφώνου ενώ ταυτόχρονα το φορτίζεις (το κάνουν πολλοί) και μας λες σε 6 μήνες τ' αποτελέσματα.... Δεν το κάνω να παίζω παιχνίδια δεν μπορώ να πω στα σίγουρα, προφανώς ούτε και εσύ; Αλλά σου είπα την άποψη μου, παραπάνω. Η μπαταρία αλλάζει σωστά; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts