mol Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 παντα τζαμι και θηκη!!! ΠΑΝΤΑ κσι παντου! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 παντα τζαμι και θηκη!!! ΠΑΝΤΑ κσι παντου! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Θα συμφωνήσω απόλυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 εμενα σχεδον άδειος ητανε. θα το τσεκαρω βέβαια μόλις επιστρέψω. ήμουν με cm, δε ξερω αν παιζει ρολο. τωρα είμαι με μιυι Κι εγώ με MIUI είμαι. (7.2 stable GTV) Ναι Α ωραία, έχω τέτοιο. Την μία άκρη την συνδέεις σε φορτιστή ή σε υπολογιστή; Kai εμένα αυτό κάνει ο σκληρός.... Βάλε μια φωτό του καλωδίου, ή τον κωδικό του... Αύριο θα την έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 δες τα σκρινσοτς. 1tb με usb otg το βλεπει κανονικα. χωρις εξωτερικη τροφοδοσια. http://i66.tinypic.com/1174n6c.jpg http://i67.tinypic.com/33mu16s.jpg http://i65.tinypic.com/2hx0whe.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 σε τι file system είναι φορμαρισμενος ο δίσκος. Σε fat32 δεν θα έχει πρόβλημα. Σε ntfs μπορεί να μην γίνεται mount. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 ειναι φατ32 γιατι τον εχω και για παιχνιδια στο xbox ;) σε ntfs ισως μπορει να τον δει με εξτρα εφαρμογη απ το στορε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αυτό λέω mol. Αν είναι ntfs μπορεί να μην τον κάνει mount αυτόματα και να χρειάζεται "σπρωξιμο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Θέλω να επιστρέψω το κινητό σε everbuiyng. Net και μου λένε δε συνεργαζονταιπια και αντί αυτού να μου δώσουν κουπόνι 20 ευρώ και λίγους πόντους που κάνουν 20 ευρώ πάλι... Με δουλεύουν το κινητό είναι στην εγγύηση... Τι να κάνω άλλο τους είπα ότι θέλω να μου το επιστρέψουν τι να κάνω άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 τι επαθε? μη μπλέξεις με κινεζομαγαζο.... μη μπλέξεις.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Γραψτα λίγο πιο καθαρά και αναφερσου στο θέμα της εγγύησης των κινέζικων καταστημάτων... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Χάλασε η αφή μάλλον γιατί κάνει σαν τρελό συχνά και πάει σε μενού μόνο του... 10 μηνών είναι άρα μέσα στην εγγύηση και μου είπαν αυτό... Αλλά μου λένε δε συνεργαζονταιπια με την εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 αφου τα εφτυσα με τις 3 τελευταιες dev και δοκιμαζοντας σημερα ολη τη μερα την τελευταια stable απο το miui.gr τα εχω φτυσει pushbullet / sofascore / typeapp και ενιοτε to whatsapp δεν δινουν push notifications με τιποτα δοκιμασα τα παντα , εχω κανει ΟΛΕΣ τις ρυθμισεις αλλα τπτ αποφασισα 1 να ξανακανω εγκατασταση καθαρη με fastboot και αλλα τετοια ή 2 να ερθω εδω http://en.miui.com/download-274.html για το 2 υπαρχει κανενας οδηγος? ωστε να μην μπλεξουν οι ελληνικες ρομ με τα twrp τους και τα αλλα τους με αυτα των ξενων? αυτα και ευχαριστω λιγο πριν να αφησω το miui............. Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Χάλασε η αφή μάλλον γιατί κάνει σαν τρελό συχνά και πάει σε μενού μόνο του... 10 μηνών είναι άρα μέσα στην εγγύηση και μου είπαν αυτό... Αλλά μου λένε δε συνεργαζονταιπια με την εταιρεία φανταζομαι εκανες hard reset. ισως στρωσει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Έχει βγει μια νέα έκδοση της mokee του bule.. Νομίζω πως σε σχέση με την προηγούμενη είναι αρκετά καλύτερη σε θέμα μπαταρίας και υπερθέρμανσης.. Ίσως όποιος ενδιαφέρεται να της δώσει καμιά ευκαιρία. Το μόνο μειονέκτημα ότι έχει μερικές κινεζικές εφαρμογές που τις έστειλα με το link2sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 θα την βρουμε στους χδα? ποτε βγήκε? (ειμαι με 2g και το σερφαρισμα ειναι μαρτυριο.....) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsoulisp Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εχει πάρει κανένας αυτη τη θηκη να μας πει εντυπωσεις http://m.ebay.ca/itm/141924535505?_mwBanner=1 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 θα την βρουμε στους χδα? ποτε βγήκε? (ειμαι με 2g και το σερφαρισμα ειναι μαρτυριο.....) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι στους xda. Ημερομηνία δεν θυμάμαι νομίζω 20/07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Εχει πάρει κανένας αυτη τη θηκη να μας πει εντυπωσεις http://m.ebay.ca/itm/141924535505?_mwBanner=1 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η πρώτη θήκη που είχα πάρει. Και η χειρότερη. Μεγαλώνει πολύ το τηλέφωνο, γλιστράει πολύ, τα κουμπιά δεν προεξέχουν, πρόβλημα στο σήμα, κ.α. Καλύτερα να την αποφύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsoulisp Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Η πρώτη θήκη που είχα πάρει. Και η χειρότερη. Μεγαλώνει πολύ το τηλέφωνο, γλιστράει πολύ, τα κουμπιά δεν προεξέχουν, πρόβλημα στο σήμα, κ.α. Καλύτερα να την αποφύγεις. Ευτυχως δεν την πηρα. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ναι στους xda. Ημερομηνία δεν θυμάμαι νομίζω 20/07 22/7 η τελευταια. την ειχα. έφυγε ομως ;) μπαταρια ιδια χαλια, υπερθέρμανση φυσικα υπάρχει. με angels παντως ειμαι οκ. αν και λεω να περασω του gkalen Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 22/7 η τελευταια. την ειχα. έφυγε ομως ;) μπαταρια ιδια χαλια, υπερθέρμανση φυσικα υπάρχει. με angels παντως ειμαι οκ. αν και λεω να περασω του gkalen Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δηλαδή η μπαταρία είναι καλύτερη με την angels? Θέλω πολύ να την περάσω αλλά με έχει πιάσει βαρεμάρα ρε ****το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 πανω κατω ιδια. δυσκολα να βγαλω πανω απο 4 ωρες σοτ. ισως κανω κατι λαθος, δε ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 πανω κατω ιδια. δυσκολα να βγαλω πανω απο 4 ωρες σοτ. ισως κανω κατι λαθος, δε ξερω. Δύσκολα να βγάλεις πάνω από 4 ώρες χωρίς WiFi και χωρίς πλήρη φόρτιση όλο το βράδυ.. Παίζει μεγάλο ρόλο η φόρτιση.. Με angels and demons v8 έχω μέχρι στιγμής 2 ώρες και 40 λεπτά οθόνης με 67 τις εκατό υπόλοιπο με WiFi και χρήση messenger, fb και Chrome αλλά με φόρτιση κινητού όλο το βράδυ.. Αλλιώς θα είχα 1 μισή με 2 ώρες μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 το κινητο το φορτιζω οταν κοιμαμαι, αρα αρκετες ωρες στην πριζα :) με την χρηση που κανω (whatsapp, tapatalk, browser/yandex/opera, facebook, messenger, sms-ολα αυτα σε wifi, 2g, λιγο 3g/4g) δε μπορω να δω πολλες ωρες. που να επαιζα και παιχνιδια.... με ποιον τροπο την εγκατεστησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Δύσκολα να βγάλεις πάνω από 4 ώρες χωρίς WiFi και χωρίς πλήρη φόρτιση όλο το βράδυ.. Παίζει μεγάλο ρόλο η φόρτιση.. Με angels and demons v8 έχω μέχρι στιγμής 2 ώρες και 40 λεπτά οθόνης με 67 τις εκατό υπόλοιπο με WiFi και χρήση messenger, fb και Chrome αλλά με φόρτιση κινητού όλο το βράδυ.. Αλλιώς θα είχα 1 μισή με 2 ώρες μέχρι τώρα Απο το 100 στο 67, πόσες ώρες έμεινε το τηλέφωνο χωρίς να το δουλεύεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts