Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα , από μέρα σε μέρα περιμένω το κινητό από vickmall , στις περιγραφές αναφέρει ελληνικά , ή ρομ που έχει είναι της xiaomi ή του βικμαλλ; Δεν κάνει ιδιαίτερη χρήση , κάνα facebook , λίγο διαδίκτυο, άντε κανά παιχνίδι , χρειάζεται να μπλεχτω με αλλαγές ρομ; Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα , από μέρα σε μέρα περιμένω το κινητό από vickmall , στις περιγραφές αναφέρει ελληνικά , ή ρομ που έχει είναι της xiaomi ή του βικμαλλ; Δεν κάνει ιδιαίτερη χρήση , κάνα facebook , λίγο διαδίκτυο, άντε κανά παιχνίδι , χρειάζεται να μπλεχτω με αλλαγές ρομ; Ευχαριστώ

όχι δεν χρειάζεται

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

όχι δεν χρειάζεται

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ευχαριστώ , θα πέρνει αναβαθμίσεις ή πρέπει να δούμε πρώτα ποια ρομ έχει;

Όσοι έχετε miui έχετε θέμα με το facebook pop up στα μυνήματα;; Ιδίως με την miui8 δεν μου έρχονται καν, πρέπει να μπω στην εφαρμογή. Έκανα εκκαθάριση εφαρμογής, διαγραφή cache πάλι και με gtv miui8 και του gkalen miui8 που έχω το ίδιο πρόβλημα. Εντάξει δεν χρειάζεται να αναφερθώ για το ότι είναι στην έναρξη και ενεργό το pop up. Με ενοχλεί τόσο πολύ που σκέφτομαι να ξαναπάω σε aosp rom.

edit: Είδα νέα αναβάθμιση στην mokee vova, θα την δοκιμάσω χωρίς xposed για να δω εάν δεν έχει επανεκκινήσεις.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Εγώ που το παρέλαβα χτες(για ενα φίλο) και ειχα ζητησει να ειναι ρουταρισμενο και με ελληνικα χωρις κινεζοεφαρομγες (απο το vickmall)

ήρθε με ελληνικη ρομ(miui.gr) παλιά βέβαια εκδοση αλλα είχε περασμένο ήδη twrp.

οπότε κατέβασα την τελευταια developers rom απο miui.gr το αναβάθμισα μεσω twrp απευθειας και όλα κομπλε.

Εξελίχτηκαν τα κινεζάκια μου φαίνεται.

:ninja::ninja::ninja:

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ που το παρέλαβα χτες(για ενα φίλο) και ειχα ζητησει να ειναι ρουταρισμενο και με ελληνικα χωρις κινεζοεφαρομγες (απο το vickmall)

ήρθε με ελληνικη ρομ(miui.gr) παλιά βέβαια εκδοση αλλα είχε περασμένο ήδη twrp.

οπότε κατέβασα την τελευταια developers rom απο miui.gr το αναβάθμισα μεσω twrp απευθειας και όλα κομπλε.

Εξελίχτηκαν τα κινεζάκια μου φαίνεται.

:ninja::ninja::ninja:

Δεν θυμάμαι αν ζήτησα ρουτ αλλά αν έχει μετά είναι απλή η διαδικασία για να βάλεις νέα ρομ;

edit: Είδα νέα αναβάθμιση στην mokee vova, θα την δοκιμάσω χωρίς xposed για να δω εάν δεν έχει επανεκκινήσεις.
Εάν κάνει επανεκκινήσεις βάλε το SuperSU μέσω recovery και κλείσε το ενσωματωμένο root. Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις. Edited by panospc

Εάν κάνει επανεκκινήσεις βάλε το SuperSU μέσω recovery και κλείσε το ενσωματωμένο root. Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις.

Οκ, ευχαριστώ panospc... Δεν το είχα σκεφτεί. Βουρ για flash τώρα!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Οκ, ευχαριστώ panospc... Δεν το είχα σκεφτεί. Βουρ για flash τώρα!

Zaf μου αρέσει που κάποτε ήσουν υπερμαχη της miui... Χαχαχα

Zaf μου αρέσει που κάποτε ήσουν υπερμαχη της miui... Χαχαχα

Μου αρέσει η miui, εδώ ξαφνικά άρχισε να μου δουλεύει ξανά το messenger pop up και ακόμα δεν την άλλαξα. Είπα όπα για τσέκαρε την λίγο ακόμη!

Είμαι flashoholic χρόνια τώρα...

Όταν το βγει μια καλή stable miui ναι γιατί όχι να την δοκιμάσω και να μείνω.

Μικρόβιο που δεν αλλάζει. Αλλά ναι παραδέχομαι ότι ήμουν πιο φανατική ποιος άλλωστε δεν αλλάζει γνώμη ξανά και ξανά;

Οσες και να δοκιμάσω πάντα κάτι υπέρ θα έχει η miui κάμερα σε σχέση με τις άλλες ρομ, αρκετά σημαντικό για μένα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Η miui ενσωματώνει χαρακτηριστικά που άλλοι θέλουν να αλλάξει έκδοση android για να τα έχουν.. Είναι μόνο λίγο πιο βαρύ. Ίσως θέλει τώρα 3gb για να ξεδιπλώσει τις αρετές της. Πάντως αναθεωρώ τη μεγάλη διαφορά που είχα δει με τη mokee στη ραμ, τις ίδιες εφαρμογές κρατάει ανοιχτές. Το μόνο πλεονέκτημα είναι οι ειδοποιήσεις που δεν παίζει να χαθεί ή να αργήσει, αν και εγώ με miui δεν είχα πρόβλημα. Επίσης η μπαταρία από το 100 το πρωί έχει πέσει στο 82 χωρίς χρήση, με Wi-Fi ανοιχτό και bluetooh με miband που έχω πλέον συνδεδεμένο.. Θα περιμένω να βγει μια miui 8 που να λένε καλά λόγια για τη μπαταρία και θα τη βάλω

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τώρα μένω με miui 8 ακόμη επειδή έχει ραμ 1 gb σχεδόν πάντα.

Οι ειδοποιήσεις έρχονται μετά από εκκαθάριση των δεδομένων τους. Όσον αφορά viber όταν έχω κλειστή οθόνη βγάζει pop up αλλιώς με ανοιχτή οθόνη φαίνεται πάνω ψηλά στη γραμμή της μπάρας και στην εφαρμογή ότι έχω μήνυμα.

Λίγες μέρες ίσως ακόμη ; θα δείξει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

σε λιγο περναω το update της mokee

με dirty αρχικα. αν δε κατσει, clean και φτου και απ την αρχη το στησιμο

Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις wipe data κιόλας...

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Έκανα πριν λίγο update την Mokee του Vova κάνοντας μόνο wipe τις cache. Μια χαρά δείχνει να δουλεύει μέχρι τώρα

μονο τις κας θα κανω και γω.

οπως ειπα, αν δεν.... αναγκαστικα κλιν!

τελικα με την υπερθερμανση μπορουμε να κανουμε κατι;

Καλημέρα εγω πάνω από την τελευταία ελληνική miui 7 πέρασα την τελευταία ελληνική miui 8 απο την εφαρμογή αναβάθμισης κανένα πρόβλημα δεν έχω απ εχθές το βράδυ

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Γεια σας παιδια,

Εχω ενα προβλημα τις τελευταιες μερες με την συσκευη μου. Μου βγαζει συνεχως το μηνυμα οτι δεν εχω καθολου αποθηκευτικο χωρο. Εχω διαγραψει εφαρμογες, εχω καθαρισει την cache αλλα το προβλημα παραμενει. Τελευταια λυση ειναι η επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισες. Εχω κανει ακομα και antivirus scan αλλα δεν βρεθηκε τιποτα.

Μηπως εχετε καμια ιδεα τι πρεπει να κανω?

Ευχαριστω :)

Γεια σας παιδια,

Εχω ενα προβλημα τις τελευταιες μερες με την συσκευη μου. Μου βγαζει συνεχως το μηνυμα οτι δεν εχω καθολου αποθηκευτικο χωρο. Εχω διαγραψει εφαρμογες, εχω καθαρισει την cache αλλα το προβλημα παραμενει. Τελευταια λυση ειναι η επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισες. Εχω κανει ακομα και antivirus scan αλλα δεν βρεθηκε τιποτα.

Μου το είχε κάνει και εμένα με μια cm.. Λύση μόνο με καθαρή εγκατάσταση άλλης rom αφού προηγήθηκαν όλα τα wipes

Μου το είχε κάνει και εμένα με μια cm.. Λύση μόνο με καθαρή εγκατάσταση άλλης rom αφού προηγήθηκαν όλα τα wipes

Δεν το εχω κανει root, οποτε μονη λυση ειναι η επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις?

Το βλεπω σαν τελευταια λυση γιατι το φοβαμαι λιγο :p

Δεν είναι τίποτα... Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά...

Γεια σας παιδια,

wipe cache+dalvik δοκιμασες;

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)