mol Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 xposed δεν εβαλα. ελληνικα δε χρησιμοποιω ποτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Zaf_4 κάνε μια δοκιμή με αγγλική γλώσσα, αφήνοντας το xposed στην θέση του προς το παρόν. Δεν μπορεί κάπου θα το βρούμε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Δύο μέρες με την mokee by bule μπορώ να πω πως είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος. Όσο αναφορά την μπαταρία έβγαλα 5 μισή ώρες σε 15 ώρες από την τελευταία φόρτιση με χρήση messenger.,fb και Chrome. Βέβαια το φορτιζα όλο το βράδυ αν παίζει κάποιον ρόλο,αλλά και πάλι είχα να δω τέτοια διάρκεια μπαταρίας από μια miui που είχα παλιά δεν θυμάμαι ποια. Βέβαια είναι σε εξοικονόμηση ενέργειας από τότε που το πρωτοανοιξα αλλά δεν παρατηρώ το παραμικρό lag. Γενικότερα πολύ ικανοποιημενος βάλτε την είναι η καλύτερη ρομ με διαφορά για το κινητό μας ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι έχουν πρόβλημα με reboots στην mokee λογικά θα είναι θέμα των wipe cache που δεν κάνανε. Εγώ πέρασα την mokee έκανα wipe cache και μετά πέρασα το xposed και πάλι wipe. Λογικά θα φταίει που δεν κάνανε wipe για το xposed ή δεν βάλανε σωστό xposed δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο Edited June 23, 2016 by oraiustepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis3d Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 κι εγω με mokee εδω και λιγες ωρες, πολυ ευχαριστημενος, το μονο προβλημα που εχω ειναι πως δεν εχει vibrate στα κουμπακια κατω απο την οθονη. Πολυ γρηγορη rom, γρηγοροτερη αππ ολες τις miui που ειχα, καμερα δεν εχω δοκιμασει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 κι εγω με mokee εδω και λιγες ωρες, πολυ ευχαριστημενος, το μονο προβλημα που εχω ειναι πως δεν εχει vibrate στα κουμπακια κατω απο την οθονη. Πολυ γρηγορη rom, γρηγοροτερη αππ ολες τις miui που ειχα, καμερα δεν εχω δοκιμασει ακομα. Έχει κανονικά vibrate. Μήπως το έχεις απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Με την Mokee του vova μου έκανε τελικά κι εμένα 2-3 reboots τα οποία μάλλον σχετίζονταν με θερμοκρασίες. Έχω το Recource Monitor Mini Pro (https://play.google.com/store/apps/details?id=info.kfsoft.android.MemoryIndicatorPro) και παρακολουθώ συνέχεια τα resources (ram, cpu, cpu temp και cpu freq) και παρατήρησα ότι τα reboots έγιναν όσο έπαιζα παιχνίδι και η θερμοκρασία της cpu κόντευε στους 65 βαθμούς... Συγκεκριμένα το παιχνίδι είναι το Monster Legends (το πιο βαρύ από τα παιχνίδια που παίζω, τα άλλα είναι τύπου slots) Τώρα είμαι με την stable 7.3.2.0 του gkalen και πάλι με χρήση του Redmi Note 2 Tool (όπως και στη Mokee). Θέλω να δω αν θα ανεβάσει τις ίδιες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και επίσης αν θα έχω παρόμοια reboots. Θα σας ενημερώσω σχετικά. Πάντως από μπαταρία δείχνει να πηγαίνει καλά (πρώτη φόρτιση)... έκλεισε το 2ωρο SoT με 56% υπόλοιπο... WIFI ανοιχτό συνέχεια, κανένα 20λεπτο κλήσεις και κανένα 20λεπτο ελαφρύ gaming... Edited June 23, 2016 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ποια η διαφορά της mokee by bule με την mokee by vova; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ποια η διαφορά της mokee by bule με την mokee by vova; Κατά βάση είναι ίδιες, απλά ο κάθε "μάγειρας" βάζει μέσα στη δική του rom τα δικά του "συστατικά" (tweaks, ρυθμίσεις κλπ.) Μια διαφορά είναι ότι σε αυτή του Vova παίζει το ράδιο (έστω και μόνο με ακουστικά) ενώ στου Bule όχι. Επίσης ο vova παρέχει νέα builds σχεδόν κάθε βδομάδα ενώ του Bule έχει μείνει στάσιμη από τον προηγούμενο μήνα. Από την άλλη του Bule έχει καλύτερη κάμερα αλλά κάποιοι παραπονιούνται ότι σε κάποια games αλλοιώνεται η ποιότητα των γραφικών (προφανώς λόγω κάποιων tweaks για εξοικονόμηση μπαταρίας)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Κατά βάση είναι ίδιες, απλά ο κάθε "μάγειρας" βάζει μέσα στη δική του rom τα δικά του "συστατικά" (tweaks, ρυθμίσεις κλπ.) Μια διαφορά είναι ότι σε αυτή του Vova παίζει το ράδιο (έστω και μόνο με ακουστικά) ενώ στου Bule όχι. Επίσης ο vova παρέχει νέα builds σχεδόν κάθε βδομάδα ενώ του Bule έχει μείνει στάσιμη από τον προηγούμενο μήνα. Από την άλλη του Bule έχει καλύτερη κάμερα αλλά κάποιοι παραπονιούνται ότι σε κάποια games αλλοιώνεται η ποιότητα των γραφικών (προφανώς λόγω κάποιων tweaks για εξοικονόμηση μπαταρίας)... Ευχαριστώ για την ενημέρωση.. Προσωπικά θεωρώ χωρίς να έχω δοκιμάσει του vova ότι του bule είναι καλύτερη για εμένα βάσει αυτών που μου λες.. Αδιαφορω για ράδιο και games με ενδιαφέρει η ταχύτητα και η διάρκεια μπαταρίας, η οποία επαναλαμβάνω είναι κορυφή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορώ για κανένα λόγο να φτιάξω το viper4android. Στην cm 12.1 από xda δούλευε άψογα. Σε miui δεν δούλεψε ποτέ φυσικά. Αλλά και πάλι δεν είναι λόγος αυτός να την βγάλω έχουμε και το Dolby atmos ευτυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Επειδή η Mokee του Vova μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορη σε σχέση με αυτή του Bule, ξαναπέρασα σήμερα την Mokee του Vova μπας και βρω τι φταίει και κάνει reboot. Στην αρχή δοκίμασα με αγγλική γλώσσα χωρίς να πειράξω άλλες ρυθμίσεις. Μόλις πήγα να κάνω restore εφαρμογές, κάπου στη μέση της διαδικασίας έκανε reboot. Δοκίμασα πολλές φορές με διαφορετικά GAPPS, με άλλο θέμα, χωρίς τα init.d scripts αλλά πάντα έκανε reboot. Στο τέλος πριν τα παρατήσω είπα να δοκιμάσω να περάσω το SuperSU μέσω του recovery και να απενεργοποιήσω το root από τις επιλογές για προγραμματιστές. Tελικά έκανε restore χωρίς reboot. Ξανά δοκίμασα και δεύτερη φορά μετά από καθαρή εγκατάσταση και πάλι δεν έκανε reboot. Θα το δουλέψω για λίγες μέρες για να δω εάν θα κάνει reboot όταν κάνει update εφαρμογές στο playstore αλλά λογικά πρέπει να είναι OK αφού δεν κόλλησε στο restore. Edited June 23, 2016 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Επειδή η Mokee του Vova μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορη σε σχέση με αυτή του Bule, ξαναπέρασα σήμερα την Mokee του Vova μπας και βρω τι φταίει και κάνει reboot. Στην αρχή δοκίμασα με αγγλική γλώσσα χωρίς να πειράξω άλλες ρυθμίσεις. Μόλις πήγα να κάνω restore εφαρμογές, κάπου στη μέση της διαδικασίας έκανε reboot. Δοκίμασα πολλές φορές με διαφορετικά GAPPS, με άλλο θέμα, χωρίς τα init.d scripts αλλά πάντα έκανε reboot. Στο τέλος πριν τα παρατήσω είπα να δοκιμάσω να περάσω το SuperSU μέσω του recovery και να απενεργοποιήσω το root από τις επιλογές για προγραμματιστές. Tελικά έκανε restore χωρίς reboot. Ξανά δοκίμασα και δεύτερη φορά μετά από καθαρή εγκατάσταση και πάλι δεν έκανε reboot. Θα το δουλέψω για λίγες μέρες για να δω εάν θα κάνει reboot όταν κάνει update εφαρμογές στο playstore αλλά λογικά πρέπει να είναι OK αφού δεν κόλλησε στο restore. απο μπαταρία πως τα παει του vova σε σχεση με την bule που ειχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 xposed δεν εβαλα. ελληνικα δε χρησιμοποιω ποτε :) Εγω ελληνικα χωρις xposedαυτοματες ενημερωσειε ποτε rebootως τωρα 1 εβδομαδα mokee nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 κι εγω με mokee εδω και λιγες ωρες, πολυ ευχαριστημενος, το μονο προβλημα που εχω ειναι πως δεν εχει vibrate στα κουμπακια κατω απο την οθονη. Πολυ γρηγορη rom, γρηγοροτερη αππ ολες τις miui που ειχα, καμερα δεν εχω δοκιμασει ακομα. μη περιμένεις πολλα απ την καμερα σε οποιαδηποτε ρομ εκτος της μιυι! κανα τιπ για μείωση θερμοκρασιας εχουμε? χωρις χρηση ζεστενεται αρκερα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Η stable του gkalen τα πάει καλά από μπαταρία... Χθες έβγαλε 3h54m SoT στο 1%... Σήμερα στη δεύτερη φόρτιση είμαι στις 2h6m στo 53%... Με χρήση βέβαια του Redmi Note 2 Tool (max freq 1885, limit cores to 5, modify touchboost 2 cores 806MHz, MIUI default profile). Δεν έχω καταλάβει καμία διαφορά στην απόδοση του συστήματος, τουλάχιστον με την χρήση που κάνω εγώ. Δεν ξέρω αν σε απαιτητικά παιχνίδια έχει κάποια επίπτωση αλλά νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να τροποποιήσει τις παραμέτρους ανάλογα με τη δική του χρήση... Επίσης η συσκευή είναι αρκετά πιο δροσερή (έχω δει max 56 βαθμούς εκεί που με τη mokee του vova έπιανα 65) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Συνεχιζει να με εκπλησει η mokee by bule απο αποψη μπαταριας και απο αποψη θερμοκρασιων. αυτη τη φορα 5 ωρες οθονης σε 1 ημερα και 10 ωρες απο τελευταια φορτιση. Και στην Miui εκει που εκαιγε το κινητο με το παραμικρο εδω απλα ζεσταινεται. Δεν ξερω αν μου εχει κατσει τελεια η ρομ αλλα πιστευω πως καλυτερη μπαταρια δεν θα βρειτε απο αυτην την ρομ. Αυτα για όσους ψαχνουν μια ρομ που ειναι αρκετα γρήγορη και εχει τρομερη μπαταρια, γιατι βλεπω πως πολλοι στο φορουμ παραπονιουνται για την μπαταρια. Φυσικά ξανα τονιζω οτι αυτες τις ωρες τις εχω πιασει με φορτιση ολονυχτις. Δεν εχω δοκιμασει να το βγαλω κατευθειαν μετα το 100% γιατι δεν χρειαστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Και στην Miui εκει που εκαιγε το κινητο με το παραμικρο εδω απλα ζεσταινεται. Μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις καθώς και από προσωπική εμπειρία και από αυτά που γράφονται εδώ μέσα, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει... Τι χρήση κάνεις στο κινητό και έχεις 5ωρο SoT; Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, έχει πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, καμία MIUI δεν την φτάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ρε παιδοα με mokee nova παρατηρησα οτι ενω εχω κλειστο το mobile internet με χρεωνει ενα ευρω την μερα στην q για mobile internet δεν το ειχα καταλάβει μέχρι τωρα γιατί είχα μεγκαμπαιτς αλλα τωρα που δεν έχω το τσεκαρα 3 μερα/φορα σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις καθώς και από προσωπική εμπειρία και από αυτά που γράφονται εδώ μέσα, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει... Τι χρήση κάνεις στο κινητό και έχεις 5ωρο SoT; Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, έχει πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, καμία MIUI δεν την φτάνει... Σε miui stable 7.3.2 global που ειχα πριν το κινητο εκαιγε σε παλιοτερες miui τα πραγματα ηταν καλυτερα αλλα και παλι ζεσταινοταν αρκετα. Η χρηση που κανω και παντα εκανα ειναι:Ανοικτο σχεδον ολη μερα wifi, κάνοντας χρήση μονο messenger, fb, youtube και chrome...... παιχνιδια δεν παιζω. Με αυτην την χρήση και φουλ φορτιση στην miui εβγαζα 3 με 3 μιση και ηταν και πιο αργη ρομ, αν και μου αρεζε περισσοτερο η miui. Το κινητο οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενο ποστ ειναι σε εξοικονομηση ενεργειας χωρις ομως να παρατηρω καποιο λαγκ. δεν ξερω τι εχει κανει ο τυπος που εφτιαξε την ρομ αλλα μπραβο του. η μονη φορα που ειχα βγαλει 6 ωρες χρησης αλλα σε 8 ωρες απο την τελευταια φορτιση ηταν στην miui 5.12.17 αν θυμαμαι καλα Edited June 24, 2016 by oraiustepe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Σε miui stable 7.3.2 global που ειχα πριν το κινητο εκαιγε σε παλιοτερες miui τα πραγματα ηταν καλυτερα αλλα και παλι ζεσταινοταν αρκετα. Ανοικτο σχεδον ολη μερα wifi, κάνοντας χρήση μονο messenger, fb, youtube και chrome...... παιχνιδια δεν παιζω. Με αυτην την χρήση και φουλ φορτιση στην miui εβγαζα 3 με 3 μιση και ηταν και πιο αργη ρομ, αν και μου αρεζε περισσοτερο η miui. Το κινητο οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενο ποστ ειναι σε εξοικονομηση ενεργειας χωρις ομως να παρατηρω καποιο λαγκ. δεν ξερω τι εχει κανει ο τυπος που εφτιαξε την ρομ αλλα μπραβο του. η μονη φορα που ειχα βγαλει 6 ωρες χρησης αλλα σε 8 ωρες απο την τελευταια φορτιση ηταν στην miui 5.12.17 αν θυμαμαι καλα Δεν ξέρω, είμαι τώρα με τη stable 7.3.2.0 του gkalen και με χρήση του RN2 tool όπως έγραψα και πιο πριν και τα πάει μια χαρά και από μπαταρία και από θερμοκρασίες... για την ακρίβεια είναι πιο δροσερό από ότι πριν με την mokee (όχι όμως με καλύτερη μπαταρία). Ίσως ο gkalen να έχει κάνει κάποια "πειράγματα" υπέρ της μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίας, τι να πω... Προτιμώ την MIUI και εμφανισιακά και λειτουργικά. Μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη και μου άρεσε από τότε που είχα δοκιμάσει μια port rom στο Jiayu G4S που είχα... Μάλλον θα μείνω με αυτή για λίγο καιρό γιατί βαρέθηκα τα φλασαρίσματα και τις δοκιμές... 4 ώρες SoT για μένα είναι μια μέρα χρήσης... κι αν κάποια μέρα ξεφύγω και το σκαλίξω λίγο παραπάνω, υπάρχει πάντα η δεύτερη μπαταρία στο τσαντάκι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ρε παιδοα με mokee nova παρατηρησα οτι ενω εχω κλειστο το mobile internet με χρεωνει ενα ευρω την μερα στην q για mobile internet δεν το ειχα καταλάβει μέχρι τωρα γιατί είχα μεγκαμπαιτς αλλα τωρα που δεν έχω το τσεκαρα 3 μερα/φορα σημερα εισαι σιγουρος οτι φταιει η ρομ μηπως πρεπει να απενεργοποιησεις το daily internet στελνοντας ενα γραπτο μηνυμα στην q; Ή πανε απο ενα καταστημα q να στο απενεργοποιησουν. π.χ σε μια εταιρεια δεν θυμαμαι σε ποια νομιζω cosmote αν ενεργοποιουσες το daily internet επρεπε μετα να το απενεργοποιησεις αλλιως σου ετρωγε καθε μερα 1 ευρώ. Τουλαχιστον ετσι γινοταν παλια τωρα δεν ξερω. Μια επισκεψη στην wind μπορει να σου λυσει τις αποριες σου ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω, είμαι τώρα με τη stable 7.3.2.0 του gkalen και με χρήση του RN2 tool όπως έγραψα και πιο πριν και τα πάει μια χαρά και από μπαταρία και από θερμοκρασίες... για την ακρίβεια είναι πιο δροσερό από ότι πριν με την mokee (όχι όμως με καλύτερη μπαταρία). Ίσως ο gkalen να έχει κάνει κάποια "πειράγματα" υπέρ της μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίας, τι να πω... Προτιμώ την MIUI και εμφανισιακά και λειτουργικά. Μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη και μου άρεσε από τότε που είχα δοκιμάσει μια port rom στο Jiayu G4S που είχα... Μάλλον θα μείνω με αυτή για λίγο καιρό γιατί βαρέθηκα τα φλασαρίσματα και τις δοκιμές... 4 ώρες SoT για μένα είναι μια μέρα χρήσης... κι αν κάποια μέρα ξεφύγω και το σκαλίξω λίγο παραπάνω, υπάρχει πάντα η δεύτερη μπαταρία στο τσαντάκι :lol: Σίγουρα ολες οι customies εχουν καλυτερη μπαταρια απο τις μουφα ρομ που βγαζει η xiaomi(σε αποψη μπαταριας παντα). Δεν ξερω τι εχει κανει η xiaomi στο λειτουργικο της. Δεν γινεται οι καινουργιες official ρομ να εχουν χειροτερη μπαταρια απο τις παλιες( π.χ 5.12.17). Και μένα μου αρεσει περισσοτερο η miui αν και η cyanogen έχει τα δικα της καλουδια. Και εγω πριν απο αυτο το jiayu g4s ειχα πολυ καλο κινητο(αν και το gps δεν μου δουλεψε ποτε) αλλά το rn2 ειναι κλασης ανωτερο. Βγαλτε και καμια προσφορα στο xiaomi power bank 10000mah να το τσιμπησουμε στο 10αρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Σίγουρα ολες οι customies εχουν καλυτερη μπαταρια απο τις μουφα ρομ που βγαζει η xiaomi(σε αποψη μπαταριας παντα). Δεν ξερω τι εχει κανει η xiaomi στο λειτουργικο της. Δεν γινεται οι καινουργιες official ρομ να εχουν χειροτερη μπαταρια απο τις παλιες( π.χ 5.12.17). Και μένα μου αρεσει περισσοτερο η miui αν και η cyanogen έχει τα δικα της καλουδια. Και εγω πριν απο αυτο το jiayu g4s ειχα πολυ καλο κινητο(αν και το gps δεν μου δουλεψε ποτε) αλλά το rn2 ειναι κλασης ανωτερο. Βγαλτε και καμια προσφορα στο xiaomi power bank 10000mah να το τσιμπησουμε στο 10αρικο Κοίτα να δεις... κι εσύ G4S; Μια από τα ίδια κι εμένα με το GPS κατά τα άλλα τρομερό κινητάκι. Ακόμα είναι σε άψογη κατάσταση, το έχει προσωρινά ο πεθερός μου γιατί στείλαμε το καινούριο του Ulefone Power πίσω στην Κίνα για αντικατάσταση. Όταν πρωτοπήρα το RN2 στα χέρια μου ένα από τα πρώτα πράγματα που δοκίμασα ήταν το gps το οποίο φυσικά κλείδωσε σε δευτερόλεπτα. Σε 2-3 περιπτώσεις έκανα και πλοήγηση με τους χάρτες της Google και ήταν άψογο. Όντως η Mokee/CM είναι άλλη φάση αλλά το MIUI έχει κλέψει την καρδιά μου. Μακάρι η έκδοση 8 να τα πάει καλύτερα και να διορθώσει τα όποια προβλήματα της 7 (αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Κοίτα να δεις... κι εσύ G4S; Μια από τα ίδια κι εμένα με το GPS κατά τα άλλα τρομερό κινητάκι. Ακόμα είναι σε άψογη κατάσταση, το έχει προσωρινά ο πεθερός μου γιατί στείλαμε το καινούριο του Ulefone Power πίσω στην Κίνα για αντικατάσταση. Όταν πρωτοπήρα το RN2 στα χέρια μου ένα από τα πρώτα πράγματα που δοκίμασα ήταν το gps το οποίο φυσικά κλείδωσε σε δευτερόλεπτα. Σε 2-3 περιπτώσεις έκανα και πλοήγηση με τους χάρτες της Google και ήταν άψογο. Όντως η Mokee/CM είναι άλλη φάση αλλά το MIUI έχει κλέψει την καρδιά μου. Μακάρι η έκδοση 8 να τα πάει καλύτερα και να διορθώσει τα όποια προβλήματα της 7 (αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος)... Οτι θα βελτιωθει θα βελτιωθει, αλλά κανενα πειραγμενο απο τις εταιρειες λειτουργικο πιστευω δεν μπορει να ειναι πιο γρηγορο απο το pure android. Όντως το gps είναι πραγματικα τρομερό...κλειδώνει καλυτερα και απο qualcom και πραγματικα δεν το περιμενα για mediatek chip. Έχει ανεβει πολυ στα ματια μου η mediatek μετα απο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ρε παιδοα με mokee nova παρατηρησα οτι ενω εχω κλειστο το mobile internet με χρεωνει ενα ευρω την μερα στην q για mobile internet δεν το ειχα καταλάβει μέχρι τωρα γιατί είχα μεγκαμπαιτς αλλα τωρα που δεν έχω το τσεκαρα 3 μερα/φορα σημερα Δεν ειναι θεμα ρομ ,και γω στην wind ειχα πολλα χρονια καρτοκινητο και ξαφνικα με χρεωναν καθε μερα 1 ευρω ,μου ειπαν οτι ειναι το smartphone που εχω ,τελικα απενεργοποιησα τα δεδομενα με αιτηση και μετα εφυγα τελειως απο την wind,με λιγα λογια κλεβουν ευρω,με κλειστο τον διακοπτη των δεδομενων πως χρεωνομαι ;νομιζω οτιτο κανουν απο την καρτα σιμ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καμιά φορά βάζουμε καμία εφαρμογή καιρού και σου τρώει με την ανανέωση ας το τσεκάρετε και αυτό, έτσι την είχα πατήσει εγώ. Τώρα, τελικά από miui 8 gtv πήγα σε miui 8 του gkalen και αναμένω να δω πως θα πάει. Η gtv έκανα εκκαθάριση δεδομένων και εκκαθάριση cache στην εφαρμογή του facebook και πάλι δεν μου εμφάνιζε μηνύματα καθόλου δεν το συζητώ όταν θυμόταν το pop up ήταν πολύ αργό. Toυ γκαλεν επίσης έχει και την παλιά αριθμομηχανή. Θα το δω και σαν χρήση και βλέπουμε. Έχω 2 βδομάδες που κάνω σαφάρι-ρομ κάτι είναι κι αυτό !!!:lol: Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) Προς το παρόν, με 2 ώρες χρήση, παρατηρώ 20% περισσότερη ΡΑΜ ελεύθερη (έως 1 GB!) και πάρα πολύ ταχύτερο σε όλες τις εντολές....εάν βγάζει και 4 ώρες SOT, θα είναι απλά υπέροχη!! Εγώ πιο πάνω έγραψα πως την έβαλα.... Εξαρτάται ποια έχεις ήδη τώρα.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Έχω την ελληνική 6.5.12. Developer, όλες τις αλλάζω έτσι, και δεν είχα θέμα, απλά δεν ήξερα τώρα με το miui8 αν αλλάζει κάτι, ευχαριστώ πάντως Edited June 24, 2016 by MALAKOSMARINOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts