nekromanths Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Για οικονομία ενέργειας ...οκ. Όμως το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ?? Είναι bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Η mokee by bule βάλθηκε να με τρελάνει..Ενώ έστειλα στο καλό τον mokee launcher αυτός αύξησε το ποσοστό του στην χρήση μπαταρίας..Άρα κάποια ακόμα διεργασία πρέπει να εξακολουθεί να τρέχει.. Κατά τα αλλά από πλήρη φόρτιση στο 25% 4 ώρες sot... Η miui τέτοια νούμερα ούτε με το κυαλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 παιδιά ρουτ πως γινόμαστε για να πατήσουμε μερικά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 ποια ρομ φοράς? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 ποια ρομ φοράς? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Mokee 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 είσαι ηδη ρουτ! τι θες να κάνεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 είσαι ηδη ρουτ! τι θες να κάνεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Πάω να δουλεύω το link2sd για να παγωσω εφαρμογές αλλά μου λέει δεν είναι ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Πάω να δουλεύω το link2sd για να παγωσω εφαρμογές αλλά μου λέει δεν είναι ρουτ Στις ρυθμίσεις, πήγαινε σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα 7,8 φορές το αριθμός έκδοσης. Θα έχεις μετά ενεργό το επιλογές για προγραμματιστες. Εκεί θα μπεις μέσα για να είσαι ροοτ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Στις ρυθμίσεις, πήγαινε σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα 7,8 φορές το αριθμός έκδοσης. Θα έχεις μετά ενεργό το επιλογές για προγραμματιστες. Εκεί θα μπεις μέσα για να είσαι ροοτ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ ευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Για οικονομία ενέργειας ...οκ. Όμως το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ?? Είναι bug? Άνοιξε την εφαρμογή ρολογιού , πάτα το γρανάζακι για να μπεις στις ρυθμίσεις και ενεργοποιήσε το "Τερματισμός αφύπνισης" . Δοκίμασε αν το ξυπνητήρι ενεργοποιεί το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Σιγά τίποτα, τώρα θα δεις ότι όλες οι εφαρμογές θα είναι οκ, που χρειάζεται να είσαι ροοτ. Γενικότερα είναι ένα μικρό κόλπο στις περισσότερες ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Μπα παιδιά ξαναγυρισα miui ομω θα επανελθω σε mokee! Κανενα ιδιαίτερο πρόβλημα απλά δεν με βολέψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Μια πού οι περισσότεροι δουλευτε την mokee εγώ επέλεξα να παίξω με την RR του Ρώσου, έχοντας δουλέψει αντίστοιχη ROM σε αλλη συσκευή, απλά για να πάρω και απο κεί μια άποψη. Για την ωρα όλα μια χαρά, πολλές επιλογές σε ρυθμίσεις και παραμέτρους της συσκευής όπου δεν χρειάζεται εγκαταση έξτρα εφαρμογών.:lol: Για την ωρα δεν έχω γνώμη για την μπαταρία μιας και απο την ωρα που είναι πάνω δεν έχει ξεκολλήσει απο τα χέρια μου. Αν και μετά την εγκατάσταση των εφαρμογών που δουλεύω καί την ανάλογη ρύθμιση της συσκευής έρθει, όπως όλα δείχνουν, εκεί που με καλύπτει ίσως παραμείνω παραπάνω απο οτι πίστευα στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 rr ηθελα και γω να περάσω αλλα με κερδισε η μοκι. τι παραμετροποιησεις εχει δηλαδη? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkatsar_1982 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλημέρα, εχω προβλημα με τα push notification μιας εφαρμογης(παιχνιδι) μετα απο αναβαθμιση της εχω βαλει στην ασφαλεια αυτοματη εναρξη της, στην μπαταρια δεν εχω ορισει καποια εξικονομηση ενεργειας αλλα δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις. δουλευε κανονικα αλλα μετα απο καταργηση της και ξαναεγκαταστασης επαψε να δουλευει Στις ρυθμισεις-εφαρμογες-"εφαρμογη" τα εχω ολα ενεργα.. εχω την εκδοση 6.5.26 καμια ιδεα? η ιδια εφαρμογη σε tablet λειτουργει κανονικα ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 μήπως να κοιταξεις τις ρυθμίσεις μεσα στην ιδια την εφαρμογη? ποιο παιχνιδι είναι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ποιά είναι αυτή η rr ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 rr ηθελα και γω να περάσω αλλα με κερδισε η μοκι. τι παραμετροποιησεις εχει δηλαδη? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk http://s33.postimg.org/r3exzuasb/Screenshot_2016_06_11_11_59_53.jpg Τα κυριώτερα βρίσκονται εδω μέσα. Απλα δεν δεν χρειάζεται να έχεις gravity box με κάνα δύο αλλά modules για να το κανεις όπως εσύ θες..;) Κοιτά θέλει πολύ ψάξιμο ακόμα και δεν έχω βρει σήμερα χρόνο, τουλάχιστον έχω τα βασικά. Πχ,υπάρχει μέσα karnel editor που εκεί δεν έχω παίξει γιατί ποτε πριν δεν το δουλεψα,αλλά θα το σκαλισω να δω. Αυτό που ζητάω να είναι σωστό σαν σύστημα χωρίς πολλά πολλά,που μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο......:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkatsar_1982 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 μήπως να κοιταξεις τις ρυθμίσεις μεσα στην ιδια την εφαρμογη? ποιο παιχνιδι είναι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk grepolis δουλευε κανονικα, μετα την ενημερωση του παιχνιδιου επρεπε να σβησω την εφαρμογη και να την ξαναπερασω εκει καπου μου το μπλοκαρει το κινητο τωρα. οι ρυθμισεις μεσα στο παιχνιδι ειναι οι σωστες σε tablet δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ποιά είναι αυτή η rr ρε παιδιά; http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/cm-aicp-mokee-resurrection-bliss-t3383140 Resurrection Remix 20160608 Τα κυριώτερα βρίσκονται εδω μέσα. Απλα δεν δεν χρειάζεται να έχεις gravity box με κάνα δύο αλλά modules για να το κανεις όπως εσύ θες..;) Κοιτά θέλει πολύ ψάξιμο ακόμα και δεν έχω βρει σήμερα χρόνο, τουλάχιστον έχω τα βασικά. Πχ,υπάρχει μέσα karnel editor που εκεί δεν έχω παίξει γιατί ποτε πριν δεν το δουλεψα,αλλά θα το σκαλισω να δω. Αυτό που ζητάω να είναι σωστό σαν σύστημα χωρίς πολλά πολλά,που μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο......:O καταλαβα! grepolis δουλευε κανονικα, μετα την ενημερωση του παιχνιδιου επρεπε να σβησω την εφαρμογη και να την ξαναπερασω εκει καπου μου το μπλοκαρει το κινητο τωρα. οι ρυθμισεις μεσα στο παιχνιδι ειναι οι σωστες σε tablet δουλευει κανονικα θα σε γελασω. τα perimisions τα ειδες; μεσα στο security ψαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Λέω να δοκιμάσω και εγώ κάποια από τις ρομ που λέτε, το μόνο που με απασχολεί είναι η επαναφορά κυρίως των επαφών. Πως προτείνετε να την κάνω; Από το micloud γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Στην mokee rom στο συρτάρι ειδοποιήσεων πάνω δεξιά που μπορείς να βάλεις την φωτογραφία σου εάν θες, πως γίνεται; Το είχα κάνει παλαιότερα (με άλλο κινητό) κάτι μέσα από τις επαφές, ακόμα δεν το έχω βρει. ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λέω να δοκιμάσω και εγώ κάποια από τις ρομ που λέτε, το μόνο που με απασχολεί είναι η επαναφορά κυρίως των επαφών. Πως προτείνετε να την κάνω; Από το micloud γίνεται; Eφόσον έχεις gmail κάνεις συγχρονισμό και όταν βάζεις άλλη ρομ, βάζοντας ξανά το μαιλ σου έχεις και τις επαφές, πιο απλό δεν γίνεται.;) Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Όσοι αφαίρεσαν τον mokee launcher με το sd maid στην επόμενη επανεκκίνηση δεν εμφανίστηκε πάλι; mol περιμένω feedback από την mokee του vova..όσον αφορά μπαταρία..Έχει αρχίσει πάλι να με τρώει κάτι για αλλαγή rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 δεν ειδα ν εμφανιστηκε παλι! εφυγε μια και καλη :lol: προς το παεωβ φαινεται καλη σε μπαταρια. 2η μερα την φοραω! παντως σε μια ωρα σοτ πηγε απο 100% στο 80% με χρηση whatsapp, fb, tapatalk, yandex, λιγο youtube. σε wifi πάντα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Άνοιξε την εφαρμογή ρολογιού , πάτα το γρανάζακι για να μπεις στις ρυθμίσεις και ενεργοποιήσε το "Τερματισμός αφύπνισης" . Δοκίμασε αν το ξυπνητήρι ενεργοποιεί το τηλέφωνο. Δεν ανοίγει...Επίσης δεν ξαναεγραψε την ώρα που το απενεργοποιούσες οτι το κινητό θα ανοίξει κλπ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts