nick1967 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Μεγειά!! Δες το πρώτο ποστ του θέματος. Σε μισή ώρα το πολυ έχεις βάλει μια dev ή stable με φουλ ελληνική υποστήριξη Παιδευτηκα λιγο μεχρι να ρυθμισω το pc με τους driver, αλλα τελικα ποιημα η αναβαθμιση οπως το meizu... ολα οκ σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Παιδιά έχω ένα θέμα με το κινητό. Ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει. Δεν είναι δικό μου. Είναι φίλου και του είχα περάσει miui 7 ελληνική rom. Το θέμα είναι ότι μου το έφερε με 0% μπαταρία και φυσικά όταν πάω να το ανοίξω ανοίγει η οθόνη για 1 δευτερόλεπτο και σβήνει. Το συνδεσα με το pc και σε αυτό το ένα δευτερόλεπτο που ανοίγει, το pc πάει να βρεi την συσκευή οπότε υποψιάζομαι ότι η θύρα mini usb δεν έχει πρόβλημα από τη στιγμή που το pc βλέπει το κινητό αλλά μήπως έχει φάει κάποιο κώλυμα. Φυσικά σε fastboot δεν προλαβαίνω να μπω λόγω μπαταρίας για να κάνω ένα restart. Του έχει τύχει κανενός? Καμία ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Παιδιά έχω ένα θέμα με το κινητό. Ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει. Δεν είναι δικό μου. Είναι φίλου και του είχα περάσει miui 7 ελληνική rom. Το θέμα είναι ότι μου το έφερε με 0% μπαταρία και φυσικά όταν πάω να το ανοίξω ανοίγει η οθόνη για 1 δευτερόλεπτο και σβήνει. Το συνδεσα με το pc και σε αυτό το ένα δευτερόλεπτο που ανοίγει, το pc πάει να βρεi την συσκευή οπότε υποψιάζομαι ότι η θύρα mini usb δεν έχει πρόβλημα από τη στιγμή που το pc βλέπει το κινητό αλλά μήπως έχει φάει κάποιο κώλυμα. Φυσικά σε fastboot δεν προλαβαίνω να μπω λόγω μπαταρίας για να κάνω ένα restart. Του έχει τύχει κανενός? Καμία ιδέα κανείς? Να υποθέσω δοκίμασες και με άλλον φορτιστή? Βρες κάποιον από εδώ να δοκιμάσεις άλλη μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Να υποθέσω δοκίμασες και με άλλον φορτιστή? Βρες κάποιον από εδώ να δοκιμάσεις άλλη μπαταρία.. Ναι δοκιμασα αλλά τίποτα..τούβλο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kps8940 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Αν το δοκίμασες και με άλλο καλώδιο φόρτισης, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάτι έχει συμβεί με την θύρα USB του τηλεφώνου. Επισκευάζεται σχετικά εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Παιδιά έχω ένα θέμα με το κινητό. Ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει. Δεν είναι δικό μου. Είναι φίλου και του είχα περάσει miui 7 ελληνική rom. Το θέμα είναι ότι μου το έφερε με 0% μπαταρία και φυσικά όταν πάω να το ανοίξω ανοίγει η οθόνη για 1 δευτερόλεπτο και σβήνει. Το συνδεσα με το pc και σε αυτό το ένα δευτερόλεπτο που ανοίγει, το pc πάει να βρεi την συσκευή οπότε υποψιάζομαι ότι η θύρα mini usb δεν έχει πρόβλημα από τη στιγμή που το pc βλέπει το κινητό αλλά μήπως έχει φάει κάποιο κώλυμα. Φυσικά σε fastboot δεν προλαβαίνω να μπω λόγω μπαταρίας για να κάνω ένα restart. Του έχει τύχει κανενός? Καμία ιδέα κανείς? Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και το έστειλα για επισκευή στην Κίνα. Έγινε αλλαγή θύρας usb και τώρα είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Αν με κανένα τρόπο δεν δουλεύει,διαφορα καλώδια USB,τοτε είναι για αλλαγή πιθανόν. Αν πάλι σιγουρευτεις και θες να αποφυγεις το να το στείλεις πίσω ή αλλαγή τού είναι εύκολη. Ζητα είτε να σου στείλουν ανταλλακτικό είτε μέρος χρημάτων να το πάρεις εσύ + τα εργατικά.;) http://m.aliexpress.com/item/32505038402.html?productId=32505038402&productSubject=Original-Parts-for-Xiaomi-Redmi-Note-2-Prime-USB-Dock-Charging-Port-Mic-Microphone-Module-Board&spm=2114.13010308.0.87.lPifJy&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail Κατά τύχη πριν μέρες είχα μαζέψει σχεδόν ότι ανταλλακτικά έχει το κινητό από Ali,ν α μην τα ψάχνω αν ποτέ θέλω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Ποια πιστεύεται ότι είναι η καλύτερη ελληνική stable αυτή τη στιγμή; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Παιδιά έχω ένα θέμα με το κινητό. Ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει. Δεν είναι δικό μου. Είναι φίλου και του είχα περάσει miui 7 ελληνική rom. Το θέμα είναι ότι μου το έφερε με 0% μπαταρία και φυσικά όταν πάω να το ανοίξω ανοίγει η οθόνη για 1 δευτερόλεπτο και σβήνει. Το συνδεσα με το pc και σε αυτό το ένα δευτερόλεπτο που ανοίγει, το pc πάει να βρεi την συσκευή οπότε υποψιάζομαι ότι η θύρα mini usb δεν έχει πρόβλημα από τη στιγμή που το pc βλέπει το κινητό αλλά μήπως έχει φάει κάποιο κώλυμα. Φυσικά σε fastboot δεν προλαβαίνω να μπω λόγω μπαταρίας για να κάνω ένα restart. Του έχει τύχει κανενός? Καμία ιδέα κανείς? και εγω ειχα ενα θεματα μετα την αναβαθμιση στο 72% φωρτηση εκλεισε το τηλεφωνο και ανοιγοκλεινε η δονηση κατα περιεργο τροπο ...εκανα επανεκκινηση και εστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Κάθε μέρα που περνάει η mokee by bule με κερδίζει όλο και περισσότερο.. Απλή, γρήγορη, ελαφριά με άριστη συμπεριφορά στην μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Με βλεπω να την φλασαρω σύντομα. Με την aicp καιει το τηλέφωνο συν battery drain... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Με βλεπω να την φλασαρω σύντομα. Με την aicp καιει το τηλέφωνο συν battery drain... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Με την aicp του vova αν δεν κάνω λάθος.. Γιατί με την άλλη aicp 10 ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Κάθε μέρα που περνάει η mokee by bule με κερδίζει όλο και περισσότερο.. Απλή, γρήγορη, ελαφριά με άριστη συμπεριφορά στην μπαταρία... http://i63.tinypic.com/2i20m10.jpg Συμφωνώ απόλυτα :) 1 με 1,5 ώρα παραπάνω SoT από ότι με την τελευταία dev... Παρατήρησα κάτι όμως... χθες που το δούλευα όλη μέρα και τράβηξα τα πρώτα screenshots, έλεγε εξοικονόμηση ενέργειας... Σήμερα το γύρισα στο ισορροπημένο και στο επιδόσεις για να δω διαφορές... Ε, όταν πήγα να το ξαναβάλω στο εξοικονόμηση ενέργειας, χαμήλωσε πολύ η φωτεινότητα της οθόνης και μου έβγαλε μια ειδοποίηση ότι έχει μειωθεί η απόδοση και αυτή η ειδοποίηση παραμένει εκεί μέχρι να αλλάξεις σε κάτι άλλο (π.χ. πάλι στο ισορροπημένο)... Νομίζω πως και χθες που το δούλευα ήταν στο ισορροπημένο και μάλλον είχε φάει σκάλωμα... Edited June 3, 2016 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και το έστειλα για επισκευή στην Κίνα. Έγινε αλλαγή θύρας usb και τώρα είναι οκ Αν με κανένα τρόπο δεν δουλεύει,διαφορα καλώδια USB,τοτε είναι για αλλαγή πιθανόν. Αν πάλι σιγουρευτεις και θες να αποφυγεις το να το στείλεις πίσω ή αλλαγή τού είναι εύκολη. Ζητα είτε να σου στείλουν ανταλλακτικό είτε μέρος χρημάτων να το πάρεις εσύ + τα εργατικά.;) http://m.aliexpress.com/item/32505038402.html?productId=32505038402&productSubject=Original-Parts-for-Xiaomi-Redmi-Note-2-Prime-USB-Dock-Charging-Port-Mic-Microphone-Module-Board&spm=2114.13010308.0.87.lPifJy&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail Κατά τύχη πριν μέρες είχα μαζέψει σχεδόν ότι ανταλλακτικά έχει το κινητό από Ali,ν α μην τα ψάχνω αν ποτέ θέλω κάτι. Αν το δοκίμασες και με άλλο καλώδιο φόρτισης, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάτι έχει συμβεί με την θύρα USB του τηλεφώνου. Επισκευάζεται σχετικά εύκολα. και εγω ειχα ενα θεματα μετα την αναβαθμιση στο 72% φωρτηση εκλεισε το τηλεφωνο και ανοιγοκλεινε η δονηση κατα περιεργο τροπο ...εκανα επανεκκινηση και εστρωσε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. Βρήκα φίλο που έχει δεύτερη μπαταρία και θα μου την φέρει σήμερα. Θα κάνω ένα restart στο fastboot και αν δεν στρώσει μάλλον δεν την αποφεύγουμε την επισκευή. Απ οτι είδα είναι σχετικά εύκολο. Ευχαριστώ για τα links Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Εγώ άλλαξα την υποδοχή USB φόρτισης σε Redmi Note πριν κάνα 6μηνο....πολύ εύκολη διαδικασία.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Έχουμε κανένα νέο για αναβάθμιση σε τελευταία miui ή για double tap? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Με την aicp του vova αν δεν κάνω λάθος.. Γιατί με την άλλη aicp 10 ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα.. Ακριβως. Ραδιο εχει η mookee? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ακριβως. Ραδιο εχει η mookee? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όχι δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Καλησπέρα. Πέρασα σε φίλο την τελευταία ελληνική stable αλλά η μπαταρία δεν τα πάει καλά. Είναι φυσιολογικό τέτοιο πράγμα?Το χει 1 μέρα το κινητό. Μήπως πρέπει να το ξεφορτίσει τέρμα και μετά 100% και calibrate? ή Φταίει η ρομ ? :worry::worry: Edited June 4, 2016 by gianniskap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλησπέρα. Πέρασα σε φίλο την τελευταία ελληνική stable αλλά η μπαταρία δεν τα πάει καλά. Είναι φυσιολογικό τέτοιο πράγμα?Το χει 1 μέρα το κινητό. Μήπως πρέπει να το ξεφορτίσει τέρμα και μετά 100% και calibrate? ή Φταίει η ρομ ? :worry::worry: 3 ώρες και 40 λεπτά.. Μια χαρά το λες για miui.. Δηλαδή πόσο παραπάνω ήθελε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εξαρτάται τι κάνει με το κινητο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εξαρτάται τι κάνει με το κινητο Μου είπε το χε όλη την ώρα με wifi και ένα 10 λεπτο 4g. Κατέβαζε παιχνίδια για περίπου 3 τέταρτα(άνοιξε ένα για 5 λεπτά) και μετά facebook-instagram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Μου είπε το χε όλη την ώρα με wifi και ένα 10 λεπτο 4g. Κατέβαζε παιχνίδια για περίπου 3 τέταρτα(άνοιξε ένα για 5 λεπτά) και μετά facebook-instagram. Αυτή η χρήση δε δικαιολογεί το χρόνο αυτό. 1. Πρέπει να κάνει 2-3 κύκλους μετά από νέο φλασαρισμα. 2. Πρέπει να το αφήνει 1,5 ώρα στη φόρτιση μετά το 100% Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εμενα με φαίνεται λογικη αυτη η κατανάλωση στην μιυι παντως. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλώς παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα του το πω και βλέπουμε σε κανα 2 μέρες τι απάντηση θα μου δώσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts