thepre913 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ποια θες??? αν φτάνουν τα ευρώ στην ρεβολουτ γιατί όχι? ψηθηκα να πάρω και αυτήν με το κάλυμμα μπροστά που δείχνει ειδοποιήσεις. την ποσταρε κάποιος λιγα ποστς παραπάνω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν έχω πρόβλημα με το χρώμα κράτα εσύ οποία σου αρέσει όλες ωραίες είναι μόνο το χρυσό δε μου αρέσει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω πρόβλημα με το χρώμα κράτα εσύ οποία σου αρέσει όλες ωραίες είναι μόνο το χρυσό δε μου αρέσει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και ροζ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά , υπάρχει κάποια νέα έκδοση stable με καλύτερη αυτονομία σε μπαταρία από την stable GTV 7.1.3.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ok, οταν κανω παραγγελια θα κοιταξω το υπολοιπο. αν επαρκει θα παρω παραπανω. τελευταια aosp του vova ποιος φοραει? θελω feedback Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ποια θες??? αν φτάνουν τα ευρώ στην ρεβολουτ γιατί όχι? ψηθηκα να πάρω και αυτήν με το κάλυμμα μπροστά που δείχνει ειδοποιήσεις. την ποσταρε κάποιος λιγα ποστς παραπάνω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk http://www.ebay.com/itm/252203332653?var=551041117673 Αυτήν εννοείς μάλλον. Την παρήγγειλα ήδη οπότε είμαι εν αναμονή παραλαβής και βέβαια ανάρτηση εντυπώσεων. Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 παιδια αυτο το εχει κανεις;ειναι θηκη ή το πισω καπακι του τηλεφωνου; http://www.oppomart.com/pelosi-protective-pc-hard-cover-for-xiaomi-redmi-note-2.html Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 http://www.ebay.com/itm/252203332653?var=551041117673 Αυτήν εννοείς μάλλον. Την παρήγγειλα ήδη οπότε είμαι εν αναμονή παραλαβής και βέβαια ανάρτηση εντυπώσεων. ναι ναι αυτην. την περιμενεις συντομα? παιδια αυτο το εχει κανεις;ειναι θηκη ή το πισω καπακι του τηλεφωνου; http://www.oppomart.com/pelosi-protective-pc-hard-cover-for-xiaomi-redmi-note-2.html θηκη ειναι. φαινεται κιολας! Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 παιδια αυτο το εχει κανεις;ειναι θηκη ή το πισω καπακι του τηλεφωνου; http://www.oppomart.com/pelosi-protective-pc-hard-cover-for-xiaomi-redmi-note-2.html Παρόμοια για mi4 δες βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 ok, οταν κανω παραγγελια θα κοιταξω το υπολοιπο. αν επαρκει θα παρω παραπανω. τελευταια aosp του vova ποιος φοραει? θελω feedback Sent from my V967S using Tapatalk Εγώ φορούσα.. Ενώ αρχικά ήταν μια χαρά, στην συνέχεια είχα την εντύπωση πως σαν να lag..αρε Συν ότι κάτι του συστήματος έτρωγε μπαταρία.. Επιστροφή στην stable που είχα backup και το την πρώτη ευκαιρία cm που είχα πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 δουλευω τωρα aosp στο zte και με εχει λειψει αυτη η ξεραιλα και το σουπερ μουλτιτασκινγκ! ελεγα μπας και την βαλω ξανα στο νοτε,αλλα δε με κοβω Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakios Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλησπερα κυριοι κ κυριες!εχω το xiaomi redmi note 2prime και θ ηθελα να ρωτησω αν μπορω με καποιο τροπο να κανω αναμεταδοση απο το κινητο στην τηλεοραση,η τηλεοραση ειναι panasonic και ειναι smart tv.υχαριστω εκ των προτερων!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 μεσω mhl/miracast ΑΝ μπορει να γινει Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 mol Σε βλέπω δοκιμάζεις διάφορες ρομ κλπ . Επειδή το κινητό εδώ και κάποιο καιρό το έδωσα στην γυναίκα μου (πήρα το 3pro) ποια ρομ προτείνεις να βάλω γτ έχω μείνει με μια αρκετά παλιά dev. Προτιμώ stable και μέχρι τώρα διάβασα για την 7.1.3.0 καλά λόγια. Τι λες; Και όποιος άλλος θέλει .... περιμένω γνώμες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 mol Σε βλέπω δοκιμάζεις διάφορες ρομ κλπ . Επειδή το κινητό εδώ και κάποιο καιρό το έδωσα στην γυναίκα μου (πήρα το 3pro) ποια ρομ προτείνεις να βάλω γτ έχω μείνει με μια αρκετά παλιά dev. Προτιμώ stable και μέχρι τώρα διάβασα για την 7.1.3.0 καλά λόγια. Τι λες; Και όποιος άλλος θέλει .... περιμένω γνώμες.. 7.3.2 multi eu stable Ολοκληρωτικη εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 7.3.2 multi eu stable Ολοκληρωτικη εγκατασταση Φαντάζομαι έχει Ελληνική γλώσσα, παίρνει αναβαθμίσεις, και την φλασάρω κανονικά μέσω twrp.Χρειάζεται κάτι άλλο να κάνω που δεν ξέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Φαντάζομαι έχει Ελληνική γλώσσα, παίρνει αναβαθμίσεις, και την φλασάρω κανονικά μέσω twrp.Χρειάζεται κάτι άλλο να κάνω που δεν ξέρω; Εχει Ελληνικα δεν παιρνει αναβαθμίσεις νομιζω καμια δεν παιρνει από μια εκδοση και μετα, backup ,εργοστασιακη,αναβαθμιση μεσω μι ,μετα εργοστασιακη και μετα επαναφορά οσων δεν επαναφερει η μι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 mol Σε βλέπω δοκιμάζεις διάφορες ρομ κλπ . Επειδή το κινητό εδώ και κάποιο καιρό το έδωσα στην γυναίκα μου (πήρα το 3pro) ποια ρομ προτείνεις να βάλω γτ έχω μείνει με μια αρκετά παλιά dev. Προτιμώ stable και μέχρι τώρα διάβασα για την 7.1.3.0 καλά λόγια. Τι λες; Και όποιος άλλος θέλει .... περιμένω γνώμες.. του gkalen που είχα ενα διαστημα ηταν καλη ρομ. αν θες ρίξε μια ματια. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Από χθες δουλεύω το κινητό με μια sim... Τουλάχιστον μισή ώρα παραπάνω SoT με το ίδιο σενάριο χρήσης... Τόση διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Έχω τη συγκεκριμένη ρομ ,αλλά δεν μπορω να βρω το κατάλληλο xposed installer και ειτε δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση (μεσω twrp εννοειται) είτε στην εκκίνηση του κινητού κολλάει. Πχ χθες περίμενα 15 λεπτα για να εκκινήσει. Μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι το καταλληλο xposed installer για τη συγκεκριμένη Ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Έχω τη συγκεκριμένη ρομ ,αλλά δεν μπορω να βρω το κατάλληλο xposed installer και ειτε δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση (μεσω twrp εννοειται) είτε στην εκκίνηση του κινητού κολλάει. Πχ χθες περίμενα 15 λεπτα για να εκκινήσει. Μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι το καταλληλο xposed installer για τη συγκεκριμένη Ρομ; Ρίξε μια ματιά εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Αλήθεια, για πες και πως σου φαίνεται η rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Έχω τη συγκεκριμένη ρομ ,αλλά δεν μπορω να βρω το κατάλληλο xposed installer και ειτε δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση (μεσω twrp εννοειται) είτε στην εκκίνηση του κινητού κολλάει. Πχ χθες περίμενα 15 λεπτα για να εκκινήσει. Μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι το καταλληλο xposed installer για τη συγκεκριμένη Ρομ; Εδώ το zip για TWRP και εδώ ο installer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 σε λιγο φλασαρω aicp. ελπιζω να με καλυψει στο network type Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ευχαριστώ για τις αμεσότατες απαντήσεις! Επιλύθηκε το θέμα μου! Όσον αφορά τη rom, μ'αρέσει περισσότερο απ'τις ελληνικές dev, καθότι πιο ελαφριά και απηλλαγμένη από εφαρμογές που ήταν ήδη προεγκατεστημένες στις άλλες. Με τη μνήμη του και την μπαταρία δεν είχα κάποιο θέμα, νομιζω οτι η μπαταρία διαρκεί περισσότερο ενώ ένα ενοχλητικό κατ'εμέ είναι το ότι δεν έχουν δόνηση τα κάτω πλήκτρα αφής του κινητού. Κάτι άλλο να αναφέρω δεν μου έρχεται, σίγουρα ένα πιο έμπειρο μάτι μπορεί να καταλάβει περισσότερα από εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 network type εχει η aicp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Απ'όσο έχω ψάξει όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 φτουυυυυυυ καλα εσεις πως την παλευεται χωρις να ξερετε την ταχυτητα δικτυου;;; Μπλε χρωμα. Πίσω είναι γυαλιστερή μην σε γελάει.. Σχεδόν καθρεύτης. Δες τις φωτος.. Δεν είχα διαβάσει ότι βγαίνει το καπάκι και λέω θα ναι πολύ σφιχτή.. :superman::chair:καταλαβαίνεις.. τελος το μπλε. και δε μπορω να την βρω αλλου ρε γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts