bkan82 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Παιδιά εδώ και λίγες μέρες δεν παίρνω ειδοποίηση και από viber και από messenger και έχω όλες τις ειδοποιήσεις και ρυθμίσεις όπως πριν.. Έκανα και απεγκαταστσση ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα... Γνωρίζει κανείς πως το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Την τελευταία εβδομάδα μου κάνει νερά.....και στην 7.2.3 και στην 7.3.2 stable. Δεν λειτουργεί ή περιστροφή οθόνης ή όταν θα λειτουργήσει (σπάνια) θα έχει θέμα. Ουτε μέσω ρυθμίσεων , ούτε από την μπάρα,ούτε με wipes μέσω TWRP διορθώθηκε. Εχει τύχει σε άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Την τελευταία εβδομάδα μου κάνει νερά.....και στην 7.2.3 και στην 7.3.2 stable. Δεν λειτουργεί ή περιστροφή οθόνης ή όταν θα λειτουργήσει (σπάνια) θα έχει θέμα. Ουτε μέσω ρυθμίσεων , ούτε από την μπάρα,ούτε με wipes μέσω TWRP διορθώθηκε. Εχει τύχει σε άλλον? Κανε εγκατασταση όπως γραφω πιο πανω να σου λειτουργουν όλα σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 [ROM][OTA][Multilanguage][21/05/2016] PsyRom (Psychedelic ROM) for Redmi Note 2 Changelog v2.0: Code: Updated base to 7.3.2.0 by xiaomi.eu Updated SuperSu to version 2.72 Added ADBlock Switcher script Optimized ram Possibility to activate TouchAssistant (optional) Optimized BatteryCalibrator NOTE: The problem of battery drain in PsyRom v1.5 derived from rom base (7.2.3.0), now there is no battery drain problem with the new rom base. -For this version, automatic wipes are not included, so you have to wipe cache and dalvik cache after updating. εχει κανεις γνωμη; λεω να την δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Νομιζω οτι αφου ηδη εισαι σε stable κ πας σε stable,χρειαζονται μονο wipes στα cache και dalvik αν κανεις και factory reset ,στεινεις απο την αρχη εφαρμογες. Πλέον δεν χρειάζεται ούτε και αυτό, απλά την περνάς και το κάνει μόνο του (wipe cache, dalvik). Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Έχω απορία που την διατύπωσα κ παλιότερα αλλά δεν απαντήθηκε. θέλω να περάσω σε cm από την GTV 6.5.19 που έχω τώρα. Θέλω να κρατήσω ως μπακ (κ να επαναφέρω έπειτα) πρωτίστως επαφές,μηνύματα,αρχείων κλήσεων και φωτογραφίες, και λιγότερο εφαρμογές μιας κ αυτές μπορώ να τις ξανακατεβάσω κ να τις εγκαταστήσω. Η προφανής απάντηση είναι το titanium, αλλά στις οδηγίες εγκατάστασης της νέας ρομ λέει για αποφυγή του titanium. Οπότε πως αλλιώς μπορώ να κάνω μπακ απ κ έπειτα την επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 επαφες τις εχεις στο gmail; αν ναι εισαι οκ! sms μπορεις να χρησιμοποιησεις καποια εφαρμογη απ το store (καποτε χρησιμοποιυσα το sms back up and restore) φανταζομαι το ιδιο γινεται με το αρχειο κλησεων φωτο/βιντεο τις ανεβαζεις σε κανα cloud ή τις παιρνας σε pc. εκτος αν δε σβησεις την internal memory! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syrigos1984 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω πάρει αυτό το κινητό,εδω και ένα μήνα επειδή μιλάω πολλές ώρες σε μεριά του αυτιού μου το βάλω βουιζει και έχω πσιλοζαλαδες πόσο δείκτη sar έχει αυτό το κινητό και αν το χει πάθει κανένας άλλος θέλω να ρωτησω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 αν μιλάς πολύ καλύτερα χρησιμοποίησε BT/hands free Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syrigos1984 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ευχαριστώ να υποθέσω θα χει υψηλό δείκτη sar?κατά ταλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό αυτό στα 150 που το αγορασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 μάλλον έχει 0.6 head και 0.73 body αν ισχύουν δε τα λες και υψηλά! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Syrigos1984 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ευχαριστώ mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ρε παιδιά είμαι 5.12.17 κ δεν έχω 160 χαρακτήρες στα μνμ δοκιμασα να βαλω το mod για sms αλλά δεν μου ανοίγει τώρα την εφαρμογή μνμτων. Εκανα wipe cache.... Δοκίμασα κ αλλες εφαρμογες chοmp sms handsent sms αλλά τίποτα εκεί ανοίγει αλλά δεν στέλνειτι να κάνω;;;; τι έγινε;;; να ξαναπερασω από πάνω την ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ρε παιδιά είμαι 5.12.17 κ δεν έχω 160 χαρακτήρες στα μνμ δοκιμασα να βαλω το mod για sms αλλά δεν μου ανοίγει τώρα την εφαρμογή μνμτων. Εκανα wipe cache.... Δοκίμασα κ αλλες εφαρμογες chοmp sms handsent sms αλλά τίποτα εκεί ανοίγει αλλά δεν στέλνειτι να κάνω;;;; τι έγινε;;; να ξαναπερασω από πάνω την ρομ; Σε πρώτη φάση ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Σε πρώτη φάση ναι... Οκ εβαλα την ρομ ολα καλα στελνει αλλα δεν εχω 160 χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 περνά το mod για τα σμσ ή κατέβασε το next sms Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 περνά το mod για τα σμσ ή κατέβασε το next sms Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Οκ το εβαλα ολα καλα 160 χαρακτηρες κ παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sitalkas Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Οκ το εβαλα ολα καλα 160 χαρακτηρες κ παλι οι 160 χαρακτήρες είναι μόνο με κεφαλαία ή σου πιάνει και σε μικρά; Παράθεση Αν γίνουνε τα κινητά εμφυτεύματα πως θα τα αλλάζουμε κάθε χρόνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 (edited) οι 160 χαρακτήρες είναι μόνο με κεφαλαία ή σου πιάνει και σε μικρά; Με το next κ χωρις το sms mod μου γραφει 160 κ με μικρα Edited May 25, 2016 by giorgosmessa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Με το next κ χωρις το sms mod μου γραφει 160 κ με μικρα Τα γυρνάει σε κεφαλαία όταν τα στέλνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ακριβώς αντί λοιπόν να ψάχνεται για patch για 160 χαρακτήρες , απλά γράφεται τα μεγάλα SMS με κεφαλαία γράμματα χωρίς τόνους. Το αποτέλεσμα στον παραλήπτη θα είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ακριβώς αντί λοιπόν να ψάχνεται για patch για 160 χαρακτήρες , απλά γράφεται τα μεγάλα SMS με κεφαλαία γράμματα χωρίς τόνους. Το αποτέλεσμα στον παραλήπτη θα είναι το ίδιο. Ο παραλήπτης μπορεί να το παίρνει σε κεφάλαια ο δότης χρεώνεται 2πλο και 3πλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Ο παραλήπτης μπορεί να το παίρνει σε κεφάλαια ο δότης χρεώνεται 2πλο και 3πλο. Κανείς λάθος . Αν τα γράφεις με κεφαλαία όπως πρέπει χρεώνεται 1 μνμ. Οι εφαρμογές SMS , όταν γράφεις μύνημα σου δείχνει τους υπολοιπόμενους χαρακτήρες για ένα SMS. Αν τους υπερβείς επίσης σου δείχνουν ότι αυτό που γράφεις θα περιληφθεί σε 2 SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κανείς λάθος . Αν τα γράφεις με κεφαλαία όπως πρέπει χρεώνεται 1 μνμ. Οι εφαρμογές SMS , όταν γράφεις μύνημα σου δείχνει τους υπολοιπόμενους χαρακτήρες για ένα SMS. Αν τους υπερβείς επίσης σου δείχνουν ότι αυτό που γράφεις θα περιληφθεί σε 2 SMS. ισχυει. αλλος τροπος ειναι να στελνεις σε greeklish :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κανείς λάθος . Αν τα γράφεις με κεφαλαία όπως πρέπει χρεώνεται 1 μνμ. Οι εφαρμογές SMS , όταν γράφεις μύνημα σου δείχνει τους υπολοιπόμενους χαρακτήρες για ένα SMS. Αν τους υπερβείς επίσης σου δείχνουν ότι αυτό που γράφεις θα περιληφθεί σε 2 SMS. Έχω την 7.3.2 multi eu.Αρχιζω να γράφω μήνυμα με κεφαλαια και όταν φτάσει 62 χαρακτήρες μετράει 2ο μνήμα στους 63.Μονο σε εμένα το έκανε πάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts