kandilak Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 γεια σας παιδια.. εχω ενα Redmi Note 2 και προσπαθω να βρω πως μπορω και απο που να επιλεξω χωρο αποθηκευσης την καρτα sd.. σιγουρα δεν μου δινει επιλογη αποθηκευσης απο το μενου των ρυθμισεων απο το αποθηκευτικος χωρος..μπορει να μου πει καποιος??? Αποθηκευτικός χώρος , μετά πας κάτω κάτω εκεί που λέει ρυθμίσεις αποθηκεύσης. Εκεί μπορείς να επιλέξεις τι θες να αποθηκεύεται στην εξωτερική sdcard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Εγώ μετά από καιρό σε stable και τελευταίο καιρό στην 7.2.3, είπα να πάω λίγο στου gkalen που άκουσα καλά λόγια. Φυσικά έκανα ένα back up, θα την δοκιμάσω λιγάκι και βλέπουμε. Απλά είδα να μειώνεται η μπαταρία όλη μέρα ανοιχτό wifi και αρκετό 4G και όλα τα κλασσικά. Είχα 3 ώρες και κάτι, το πολύ. Ας δοκιμάσω και αυτήν και βλέπω. Σίγουρα όμως θέλω να γυρίσω όταν βγει η 7.3 stable (ελληνική) όταν θα βγει. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) Εγώ που είχα την gkalen και πήγα σε 7.2.3 δεν το μετάνιωσα (χωρίς όμως να έχω τρελαθεί από τις επιδόσεις του τηλεφώνου). Στου gkalen πιστεύω το πρόβλημα ήταν κάποια tweaks scripts στον init.d φάκελο τα οποία μετά από λίγη χρήση του τηλεφώνου δημιουργούσαν αρκετά ενοχλητικό lag και κολλήματα. Όταν τα αφαίρεσα τα πράγματα καλυτερεψαν με κάποια απώλεια στην διάρκεια μπαταρίας. Edited May 7, 2016 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1xiaomi Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Γεια σας παιδιά...υπάρχει κάποιος από Δράμα να μπορεί να με βοηθήσει γιατί έχει πρόβλημα το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 τι πρόβλημα έχει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1xiaomi Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Φορτιζει παρά πολύ αργά,κολλάει, δεν μπορώ να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις και δεν μπαίνει σε recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 ποτε το πηρες; απο που; κανε φλας με το μι φλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1xiaomi Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Τον Οκτώβριο από vickmal...απο την αρχή είχε πρόβλημα είχε θέμα με την φορτίζει αλλά παλευοταν,τώρα ένας γνωστος είπε να περάση άλλη rom γιατί εγώ δεν ξέρω και έγινε χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 προφανως ουτε αυτος ηξερε ή οντως εχει προβλημα η συσκευη κανε αυτο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-updated/?pageNo=1&72a141d9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1xiaomi Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ να είσαι καλα...θα το προσπαθήσω τώρα...εχει σημασία αν είναι root;το κακό είναι πως δεν εχω αρκετή μπαταρία Edited May 7, 2016 by john1xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 οχι, ακολουθα τις οδηγιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1xiaomi Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχω το redmi note 2 prime με stable από τον Νοεμβριο χωρίς κανένα θέμα. Ξαφνικά το κινητό δεν φορτίζει ενώ ανάβει το λαμπάκι φόρτισης μόνιμα. Δοκιμασα και άλλον φορτιστη αλλά τίποτα. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? Γεια σου οταν μπεις ξανά στειλε αν εχεις ακομα νεκρή την μπαταρία σου...μια λύση είναι να την φορτίσεις με φορτιστή για μπαταρίες κάμερας με κινούμενα ακροδεκτακια είναι δες στο internet μάρκα universal θα καταλάβεις τι εννοώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ρε παιδια λίγο τα εμπλεξα στο μυαλο μου για να παμε απο stable σε developer κ το αντίθετο θέλει καθαρη εγκατάσταση. Δηλ ολα ta wipes η flashrool κ miflash.....;;;;;;;;; εγω ως τωρα εκανα μονο ολα τα wipes αλλα δεν είναι προβλημα να κάνω κ την άλλη διαδικασία.. Αν μπορεί κάποιος να πει ακριβώς τι είναι η καθαρή εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Πρέπει να ακολουθήσεις κατά γράμμα τον οδηγό που σου έστειλε ο mol. Μήπως να δοκιμαζες με διαφορετικό καλώδιο να το φορτώσεις? Είναι πιθανό να είναι ελαττωματα κόσμο το ορίτζιναλ καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ρε παιδια λίγο τα εμπλεξα στο μυαλο μου για να παμε απο stable σε developer κ το αντίθετο θέλει καθαρη εγκατάσταση. Δηλ ολα ta wipes η flashrool κ miflash.....;;;;;;;;; εγω ως τωρα εκανα μονο ολα τα wipes αλλα δεν είναι προβλημα να κάνω κ την άλλη διαδικασία.. Αν μπορεί κάποιος να πει ακριβώς τι είναι η καθαρή εγκατάσταση Εμένα πάλι όταν προσπάθησα να κάνω καθαρή εγκατάσταση όπως λέει και στην πρώτη σελίδα, μου βγάζει κάποιο ακαθόριστο σφάλμα, με κόκκινα γράμματα. Με το MiFlash. Το έχει συναντήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Προφανώς μιλάς για το "missmathcing" error, που αναφέρεται σε αρκετά σημεία στο miui.gr, επιμένετε να μην κάνετε καμιά αναζήτηση.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Προφανώς μιλάς για το "missmathcing" error, που αναφέρεται σε αρκετά σημεία στο miui.gr, επιμένετε να μην κάνετε καμιά αναζήτηση.. Δεν νομίζω ότι έβγαζε αυτό το σφάλμα. Δεν θυμάμαι, γιατί τελικά το παράτησα και έκανα τα wipes από το twrp. Ήθελα να βάλω την ρομ του gkalen και είπα να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Θα το δοκιμάσω όμως ξανά στο άμεσο μέλλον και θα δω τι σφάλμα βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μόλις πέρασα τη Stable κατεβασμένη από το miui.gr και δεν μου έχει μέσα το supersu.zip για να κάνω root. Ξέρει κανένας τι παίζει; Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 οι stable δεν ειναι ρουτ πρεπει να φλασαρεις το zip απ το recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 οι stable δεν ειναι ρουτ πρεπει να φλασαρεις το zip απ το recovery Ναι, σ'αυτό αναφέρομαι. Μπαίνω στο TWRP στην ιντερναλ μνήμη και δεν υπάρχει supersu.zip αρχείο για να φλασάρω. Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 κατεβασε το και φλασαρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μόλις πέρασα τη Stable κατεβασμένη από το miui.gr και δεν μου έχει μέσα το supersu.zip για να κάνω root. Ξέρει κανένας τι παίζει; Κατέβασε και φλασαρε το http://download.chainfire.eu/supersu-stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 καλησπερα ειναι καθοδον και μενα μετα απο παραγγελια σε βικμολ το δικο μου το εχω με dev μιας και ειμαι ΟΚ με τις μιουι και αλλαζω σχεδον ανα διμηνο αυτο παει σε φιλο λιγο ασχετουλη ποια stable προτεινετε ωστε να μην με πρηξει? χρηση κανονικη λιγο νετ λιγο email και αυτα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 η τελευταία ρομ gtv 6.4.28 κολλάει αρκετά,θα την κρατήσω 1-2 μέρες και θα επανέλθω με σχόλιο σε περίπτωση που βιάστηκα να κρίνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 καλησπερα ειναι καθοδον και μενα μετα απο παραγγελια σε βικμολ το δικο μου το εχω με dev μιας και ειμαι ΟΚ με τις μιουι και αλλαζω σχεδον ανα διμηνο αυτο παει σε φιλο λιγο ασχετουλη ποια stable προτεινετε ωστε να μην με πρηξει? χρηση κανονικη λιγο νετ λιγο email και αυτα την τελευταια ελληνικη σταβλε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts