makis1024 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Βάλε την εφαρμογή, στην μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην sd, έχεις android 5.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Καλημέρα, μπήκε σήμερα και η τελευταία ελληνική ΡΟΜ 6.3.31......για να δούμε τι θα δούμε..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Βάλε την εφαρμογή, στην μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην sd, έχεις android 5.0.2. Δεν έχω καν sd κάρτα, έχω το prime με 32g και είναι όλα στην μνήμη του τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αυριο περναω σε αλλαγη ρομ. Παλι σε cm. Τωρα φοραω του bule. Συμβαινει κατι τρελο με τη μπαταρία της συσκευης! Το εβγαλα στις 8 απ τη φορτιση. 8 και 3 λεπτα, χωρίς να κανω κατι, έπεσε στο 96%. Μετα απο μιση ωρα 81%. Και σε 30 λεπτα οθονης, πηγε στο 60%... Κλειστο wifi, δίκτυο σε 2g και ανοιχτα δεδομένα. Πολυ περιεργα πραματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 ........... Πολυ περιεργα πραματα... Έχεις παγώσει ή απεγκαταστήσει το Statassistant? Αν όχι πάγωσε το. Επίσης με Greenify , Amplify, AppOps και PowerNap βγάζει άνετα 4,5 ώρες sot. Το παίρνω το πρωί στο 100% και το βράδυ είμαι στο 40% με 3-3,5 ώρες sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Εγώ παιδιά το έδωσα το redmi note 2 και πήγα σε lg g4. Το είχα χαρεί το κινητό και με άρεσε πολύ αλλά είπα να κάνω το άλμα ειδικά λόγω κάμερας! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Έχεις παγώσει ή απεγκαταστήσει το Statassistant? Αν όχι πάγωσε το. Επίσης με Greenify , Amplify, AppOps και PowerNap βγάζει άνετα 4,5 ώρες sot. Το παίρνω το πρωί στο 100% και το βράδυ είμαι στο 40% με 3-3,5 ώρες sot. Οχι, δε το εχω πειραξρι καθολου. Με greenify ειμαι, amplify οχι, γιατι δε το εχω αγορασει και στο φρι δεν εχει πολλες επιλογες. Γενικα ειχα 5 ωρες σοτ, τις τελευταίες μερες καπου στραβωσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Οχι, δε το εχω πειραξρι καθολου. Με greenify ειμαι, amplify οχι, γιατι δε το εχω αγορασει και στο φρι δεν εχει πολλες επιλογες. Γενικα ειχα 5 ωρες σοτ, τις τελευταίες μερες καπου στραβωσε... Ελεγξε με αντουτου η οποιο άλλο πόσοι πυρήνες χρησιμοποιουντε και σε ποια συχνότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Καλό ΣουΚου κι από μένα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιώ το μικρόφωνο της συσκευής αλλά τα ακουστικά του Handsfree; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Έχεις παγώσει ή απεγκαταστήσει το Statassistant? Αν όχι πάγωσε το. Επίσης με Greenify , Amplify, AppOps και PowerNap βγάζει άνετα 4,5 ώρες sot. Το παίρνω το πρωί στο 100% και το βράδυ είμαι στο 40% με 3-3,5 ώρες sot. Ρε παιδιά καμία λίστα με εφαρμογές που πρεπει να παγωσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 καλησπερα τραβαω μερικα βιντεο και ο ηχος που λαμβανω ειναι πολυ χαμηλος μπορει να διορθωθει απο καπου? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Εγώ παιδιά το έδωσα το redmi note 2 και πήγα σε lg g4. Το είχα χαρεί το κινητό και με άρεσε πολύ αλλά είπα να κάνω το άλμα ειδικά λόγω κάμερας! Φίλε επειδή σκέφτομαι και εγώ κάποια στιγμή την αλλαγή σε g4 τι λέει το τηλέφωνό σε σχέση με το xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ακομα εινα πολυ νωρις για να σε πω αλλα η καμερα ειναι μερα με την νυχτα πραγματικα..Ηταν και ο κυριος λογος που πηγα σε g4! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Φίλε επειδή σκέφτομαι και εγώ κάποια στιγμή την αλλαγή σε g4 τι λέει το τηλέφωνό σε σχέση με το xiaomi Οθόνη, καμερα είναι σίγουρο έχουν μεγάλη διαφορά Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Κοιτα στην οθονη οχι και τοσο αλλα στην καμερα και στο ηχειο υπαρχει μεγαλη διαφορα! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Εντάξει, αν είναι μόνο η κάμερα (γιατί ο ήχος με το Dolby atmos είναι πολύ καλός) που δεν παίρνεις φωτογραφική μηχανή, να συγκρίνουμε κινητά με τέτοια διαφορά τιμής, έχουμε κάνει καλή επιλογή.. :D Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Εγώ παιδιά το έδωσα το redmi note 2 και πήγα σε lg g4. Το είχα χαρεί το κινητό και με άρεσε πολύ αλλά είπα να κάνω το άλμα ειδικά λόγω κάμερας! Φίλε επειδή σκέφτομαι και εγώ κάποια στιγμή την αλλαγή σε g4 τι λέει το τηλέφωνό σε σχέση με το xiaomi Ακομα εινα πολυ νωρις για να σε πω αλλα η καμερα ειναι μερα με την νυχτα πραγματικα..Ηταν και ο κυριος λογος που πηγα σε g4! Οθόνη, καμερα είναι σίγουρο έχουν μεγάλη διαφορά Κοιτα στην οθονη οχι και τοσο αλλα στην καμερα και στο ηχειο υπαρχει μεγαλη διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αχαχαχαχαχα Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Και εκει που σας ελεγα οτι θα παω σε cm, τσουυυυπ σκαει μια αοσπ του βυλε!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Και εκει που σας ελεγα οτι θα παω σε cm, τσουυυυπ σκαει μια αοσπ του βυλε!!! :D Εδώ σε μεγαλύτερη εκτίμηση τις aosp από τις cm..link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) ρε σεις απο την αναβαθμιση αλλαζετε ρομ? εχω χασει κατι? με βγαζει στην twrp/mount και ζηταει απο εκει να το κανω αρα θα πρεπει και να την μετονομασψ σε update.zip? edit ολα ΟΚ το πληκτρολογιο ακουγεται ΠΑΡΑ πολυ δυνατα το atmos φταιει για αυτο? πως το κανω να ακουγεται πιο σιγανα? επισης με το atmos θα εχω καλυτερο ηχο στα video που γραφω? πωπω ερωτησεις πρωι πρωι:O Edited April 3, 2016 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλημέρα παιδιά, στην κάμερα έχω το εξής θέμα: ενώ είναι ενεργοποιημένοι οι ήχοι κάμερας όταν τραβάω φωτογραφίες δεν ακούγεται το κλείστρο. Καμμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλημέρα παιδιά, στην κάμερα έχω το εξής θέμα: ενώ είναι ενεργοποιημένοι οι ήχοι κάμερας όταν τραβάω φωτογραφίες δεν ακούγεται το κλείστρο. Καμμιά ιδέα? Πρέπει να ανεβάσεις την ένταση πολυμέσων. Είναι συνδεδεμένοι οι ήχοι της κάμερας με την ένταση πολυμέσων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Και εκει που σας ελεγα οτι θα παω σε cm, τσουυυυπ σκαει μια αοσπ του βυλε!!! :D Εδώ σε μεγαλύτερη εκτίμηση τις aosp από τις cm..link? Κάποιος γράφει οτι δεν ειναι AOSP πάντως, αλλά CM :whistle: AOSP yios 5.1.1 by BULE Η Mokee by Bule ήταν γεμάτη με άχρηστα cn services και πήρε πόδι. Οι πιο smooth κατ'εμε είναι η Euphoria OS που απ'οτι φαίνεται έχει εγκαταλειφθεί απο τον developer και η AOSP by vova.vafin αλλά είναι 5.0.1. Edited April 3, 2016 by windybob73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Nai, το ειδα και γω πριν λιγο. Θα παω τελικά στην cm που ειχα καποτε. (Αυτη με το χθεσινο update) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts