nickkon Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) Η μπαταρία είναι αποσπωμενη? Πως βγάζω το αυτοκόλλητο? Nαι ειναι.Βγάζεις το καπάκι πίσω (βολεύει να το ανασηκωσεις αν σπρώξεις από το κενό της mini usb) και αφαιρεις το αυτοκολητο που θα δεις στους πόλους της μπαταρίας Edited March 30, 2016 by nickkon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Οκ σ ευχαριστώ.. Νόμιζα πως είναι unibody Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Έβαλα την ελληνική 7.0.6.0 και δεν βλέπω πουθενά το dolby atmos. Πρέπει να κάνω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Έβαλα την ελληνική 7.0.6.0 και δεν βλέπω πουθενά το dolby atmos. Πρέπει να κάνω κατι; κατεβαζεις την 7.2.1 και εχει μεσα ενα zip αρχειο με το dolby atmos. το φλασαρεις με twrp κανεις wipe cache and dalvic cache και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Οκ σ ευχαριστώ.. Νόμιζα πως είναι unibody καλα και την SIM πως την εβαλες;;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Μάλλον δεν είχε βάλει την sim, και προσπαθούσε απλά να το ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Δεν έβαλα σιμ.. Το παρήγγειλα για ένα φίλο.. Εγώ έχω το oneplus one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 ενημερωση για οσους χρησιμοποιουν την cm του bule Changelog: 03.29 Update details Source update to android-5.1.1_r35 New unlocking gesture: Handwave turns screen on. Private library updated. Security updates to 2016.03-01 Repair dropped frames issue, serious lag problems. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 ενημερωση για οσους χρησιμοποιουν την cm του bule Δηλαδή ξεκλειδώνει το κινητό με κίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ετσι γραφει! Για την ακριβεια αναβει η οθονη. Αν το ξεκλειδώνει δε νομιζω. Θα την περασω αυριο/μεθαύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 όταν λέει handwave εννοεί να περνάει το χέρι πάνω από τον αισθητήρα ή τίποτα double-tap. γιατί αν εννοεί το δεύτερο τότε περνάω κι εγώ cm κι ας μου αρέσει πολύ η miui. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Λογικα περασμα πανω απ τον αισθητήρα. (Ή κουνώντας το τηλεφωνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 κατεβαζεις την 7.2.1 και εχει μεσα ενα zip αρχειο με το dolby atmos. το φλασαρεις με twrp κανεις wipe cache and dalvic cache και εισαι ετοιμος Ευχαριστώ. Μόλις το κάνω, ενημερώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Δηλαδή ξεκλειδώνει το κινητό με κίνηση; Ετσι γραφει! Για την ακριβεια αναβει η οθονη. Αν το ξεκλειδώνει δε νομιζω. Θα την περασω αυριο/μεθαύριο όταν λέει handwave εννοεί να περνάει το χέρι πάνω από τον αισθητήρα ή τίποτα double-tap. γιατί αν εννοεί το δεύτερο τότε περνάω κι εγώ cm κι ας μου αρέσει πολύ η miui. :D Λογικα περασμα πανω απ τον αισθητήρα. (Ή κουνώντας το τηλεφωνο) Ενεργοποιεί (χωρίς να ξεκλειδώνει) την οθόνη , περνώντας το χέρι πάνω από τον αισθητήρα εγγύτητας. Μένει να δούμε σε τι ποσοστό αυτό επηρεάζει την κατανάλωση μπαταρίας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Δεν έβαλα σιμ.. Το παρήγγειλα για ένα φίλο.. Εγώ έχω το oneplus one ΟΚ, ειπα και εγω :p παιδες για on/off οθονης εγω χρεισιμοποιοω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luutinhit.sensorsforconver&hl=el δουλευει αρκετα καλα και καει ελαχιστη ενεργεια, για μενα που εχω θηκη "βιβλιαρακι" με εξυπερετει αφανταστα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Εγω χρησιμοποιω αυτο το οποιο κανει φοβερη δουλεια και δεν τρωει καθολου μπαταρια!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree&hl=el Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Εγω χρησιμοποιω αυτο το οποιο κανει φοβερη δουλεια και δεν τρωει καθολου μπαταρια!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree&hl=el Συμφωνώ και επαυξάνω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Eτσι φιλε μου petran!! Nα προσθεσω οτι εχω την πληρωμενη εκδοση.Στις ρυθμισεις να βαλετε μονο εκει πολυ να ανοιγει και να κλεινει με τον proximity sensor! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 ενημερωση για οσους χρησιμοποιουν την cm του bule Μόλις την πέρασα είναι φανταστική ρομ. Λοιπόν για να ανοίξει η οθόνη περνάς το χέρι σου πάνω από τον αισθητήρα και ανοίγει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Η rom είναι πολύ καλή και χρησιμοποιόντας τα κατάλληλα tool για την διαχείριση εφαρμογών, υπηρεσιών wakelocks, κλπ μπορείς να πετύχεις αυτονομία ανάλογη της MIUI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Εγω χρησιμοποιω αυτο το οποιο κανει φοβερη δουλεια και δεν τρωει καθολου μπαταρια!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree&hl=el καλή φαίνεται , θα την δοκιμάσω Edited March 31, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Παιδιά πήρα μια sd καρτουλα 64αρα Kingston xc-i από τις καινούργιες και είτε σε ntfs είτε σε fat δε την αναγνωρίζει το κινητό ενώ σε καρτουλα πάλι Kingston 64αρα αλλά 10 mbps την αναγνωρίζει κανονικά. Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Και σε μένα μια 64gb samsung microSD δεν την έβλεπε το σύστημα παρά μόνο στο TWRP recovery. Της έκανα format σε fat32 με mini tool partition wizard και sd formatter αλλά πάλι δεν την έβλεπε. Τελικά κάνοντας την format σε fat32 με το Gparted (από live CD) λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phsyborg Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μηπως εχει κανεις το ιδιο θεματακι που αντιμετωπιζω με τον note 2? οταν ειμαι στο δρομο με εντονο περιβαλλοντα ηχο...ο συνομιλητης μου ακουει πιο εντονα τους γυρω γυρω θορυβους απο την φωνη μου. για παραδειγμα , ειμαι εντος το αυτοκινητου και περναει ενα μηχανακι ..αντι να ακουει εμενα ..θα ακουσει το μηχανακι πολυ εντονα. Δηλαδη το μικροφωνο λειτουργει πολυ ''ευαισθητα'' ? καμια ιδεα ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 , MIUI 7, GTV 5.12.17 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Κάνε clear cache/art cache. Αν δεν γίνει τίποτα, πέρνα με καθαρή εγκατασταση κάποια δοκιμασμένη ρομ, την τελευταία ελληνική Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts