mol Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ναι αυτα ειναι. Μη τους πεις τιποτα. Οταν με το καλο ερθουν, τα σεταρεις οπως θες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ναι αυτα ειναι. Μη τους πεις τιποτα. Οταν με το καλο ερθουν, τα σεταρεις οπως θες ;) ΟΚ, ευχαριστώ.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 ]Παιδιά καλησπέρα, είμαι με την τελευταια dev. Ένα παράδοξο που παρατήρησα σήμερα τυχαία. Μετά από 4 ώρες πάρα κάτι χρήσης στο 16% , έβγαλα την μπαταρία και έβαλα την ανταλλακτική. Έφτασα την ανταλλακτική στο 39% και αφού σκάλιζα τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σημειώσεις η συσκευή έσβησε τελείως. Την ανοίγω και ξανά σβήνει. Φαντάστηκα ότι θα είναι η μπαταρία, οπότε και έβαλα την γνήσια που είχε 16% και το θαύμα έγινε. Είχε φτάσει στο 41%. Πως εξηγείται αυτό; Έχει δοκιμάσει κανείς με δύο μπαταρίες κάτι τέτοιο; Επιπλέον, ο λόγος που έσβηνε ήταν ότι είχα αλλάξει τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σημειώσεις, στις προβολή ειδοποιήσεων, προτεραιότητα (on), ανδυόμενες ειδοποιήσεις (on), εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος (on). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Είναι αυτό ακριβώς που αναφέρεις. Κάνεις back up τα πάντα από την συσκευή σου, ότι έχεις μέσα δηλαδή. Φαντάζομαι δεν περιέχει μέσα και τα αρχεία που έχεις στο κινητό πχ εικόνες, βίντεο και ήχους, σωστά; Γιατί το backup από TWRP μου βγαίνει ~5.5GB και στο τηλέφωνο είναι γεμάτα 27 GB :p Λοιπόν, ακολούθησα τις οδηγίες στον οδηγό με τη διαφορά ότι (όπως έλεγε) επειδή δεν είχα παλαιότερη έκδοση xposed, το εγκατέστησα χωρίς wipes ούτε πριν ούτε μετά και δεν πέρασα ούτε το superSU. (Δηλαδή στην ουσία μόνο το zip του xposed έκανα εγκατάσταση από TWRP). Δουλεύει, αλλά έχω ένα θέμα. Πέρασα το module που σου επιτρέπει να ρυθμίζεις ξεχωριστά τον ήχο ειδοποιήσεων και κλήσεων, αλλά όταν πάω από τις ρυθμίσεις ήχων το κινητό σταματάει να ανταποκρίνεται και μου εμφανίζει ένα παράθυρο που λέει ότι "το στοιχείο ρυθμιστικές σταμάτησε να λειτουργεί" και με παροτρύνει να το κλείσω. Και όσες φορές κι αν το κάνω πάντα κολλάει. Φταίει που δεν πέρασα το superSU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouko Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μετα απο μια επανεκκινηση, δεν μου αναγνωριζει τον κωδικο στην καρτα sim οσες φορες και αν τον βαλω,δεν μπαινει στο android.Την εβαλα στο σλοτ 2 και λειτουργησε μερικες μερες.Οταν ομως εκανα ξανα επανεκκινηση παλι τα ιδια.Δεν την αναγνωριζει σε κανενα slot....sos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μετα απο μια επανεκκινηση, δεν μου αναγνωριζει τον κωδικο στην καρτα sim οσες φορες και αν τον βαλω,δεν μπαινει στο android.Την εβαλα στο σλοτ 2 και λειτουργησε μερικες μερες.Οταν ομως εκανα ξανα επανεκκινηση παλι τα ιδια.Δεν την αναγνωριζει σε κανενα slot....sosΜήπως έχεις την λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη; Εάν κάνεις επανεκκίνηση ενώ έχεις την λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη τότε σου λέει πως ο κωδικός της SIM είναι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiou2 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 καλησπερα ειμαι ετοιμος να βαλω την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.1.0 ηθελα να ρωτησω αν εχει ραδιοφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 καλησπερα ειμαι ετοιμος να βαλω την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.1.0 ηθελα να ρωτησω αν εχει ραδιοφωνο εχει φιλε μου προχωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiou2 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 οκ ευχαριστω για την αμεση απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ερώτηση : πως εφαρμοζω θέμα lockscreen? Βρήκα διάφορους οδηγούς αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω καλά. Κάποια ιδεα/βοήθεια? Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 εχω βρει αυτο.http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-2-Dual-4G-5_5-inch-32GB-MTK-X10-2_2GHz-Octa-core-Smartphone-p-992914.html ειναι το ιδιο?γιατι εχει αλλα χαρακτηριστικα βλεπω.σκεφτομαι να το αγορασω αλλα εχω μπερδευτει με τις εκδοσεις που εχει Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 nai, ειναι το ιδιο με αυτο http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 nai, ειναι το ιδιο με αυτο http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html το fdd που γραφει ειναι μονο για το 4 g της κινας η πιανει και εδω?καπως ετσι νομιζω οτι κατι ισχυε Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 το fdd πιανει κανονικα 4g εδω. το td ειναι που θελει "πειραγμα" παντα προτεινω αγορα του fdd για να παιζει αψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 το fdd πιανει κανονικα 4g εδω. το td ειναι που θελει "πειραγμα" παντα προτεινω αγορα του fdd για να παιζει αψογα! ωραια.οποτε το παραγγελνω και αρχιζω διαβασμα να δω τι μπορω να του κανω μιας και ερχομαι απο το coolpad f1 που επαιζαν παρα πολλα πειραγματα και υποστηριξη απο το φορουμ.πιστευω οτι και αυτο εχει αρκετη υποστηριξη απο εδω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 απο το βικμολ θα το παρεις; (το προτεινω, οπως και πολλοι εδω μεσα!!) ενα βλεφαρο στο τοπικ και θα καταλαβεις ;) επισης και στην ελληνικη κοινοτητα της miui θα βρεις πολυ πραμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 απο το βικμολ θα το παρεις; (το προτεινω, οπως και πολλοι εδω μεσα!!) ενα βλεφαρο στο τοπικ και θα καταλαβεις ;) επισης και στην ελληνικη κοινοτητα της miui θα βρεις πολυ πραμα!!! οχι.απο bangood.εχω παρει αρκετα απο εκει και δεν ειχα προβλημα. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 αντε με το καλο! λογικα θα παραλαβεις συντομα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 αντε με το καλο! λογικα θα παραλαβεις συντομα!!! ευχαριστω.πιστευω σε καμια 10ρια μερες να το εχω.αλλο ενα που ειχα παρει για τον ανηψιο μου δεν ειχε αργησει.ευχαριστω για τις πληροφοριες Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπέρα παιδιά. 2 ερωτήσεις.. Xposed μπαίνει; αν ναι πως; Το greenify κάθε λίγο και λιγάκι όταν πατάω να κάνει sleep με πάει συνέχεια στο accessibility να το ενεργοποιήσω... Το κάνω αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Για το xposed διαβασε εδω φιλε μου!ποια ρομ εχεις? http://en.miui.com/thread-182209-1-1.html Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 ωραια.οποτε το παραγγελνω και αρχιζω διαβασμα να δω τι μπορω να του κανω μιας και ερχομαι απο το coolpad f1 που επαιζαν παρα πολλα πειραγματα και υποστηριξη απο το φορουμ.πιστευω οτι και αυτο εχει αρκετη υποστηριξη απο εδω Είμαστε αρκετοί Coolpad-ακηδες εδώ... :) Θα δεις ότι η κοινότητα θα σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Έχει κανείς θέμα με Moto 360? Είμαι με τελευταία ελληνική stable και από χθες δεν συνδέεται με τίποτα. Δούλευε κανονικά περίπου μία εβδομάδα και απο χθες τίποτα. Τσεκαρα όλα τα permissions autostarts κλπ έκανα wipe caches από recovery έβαλα έβγαλα Android wear αλλά τίποτα. Το ίδιο μου έκανε και στις Cm και ήταν ενας λόγος να γυρίσω σε Miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 απο το βικμολ θα το παρεις; (το προτεινω, οπως και πολλοι εδω μεσα!!) ενα βλεφαρο στο τοπικ και θα καταλαβεις ;) επισης και στην ελληνικη κοινοτητα της miui θα βρεις πολυ πραμα!!! Σκέφτομαι κι εγώ να το πάρω από vickmall, αλλά βρήκα και από ali (και τρισαλι???) http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-2-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-FDD-LTE-4G-5-5-MIUI/609089_32436219566.html?aff_platform=aaf&sk=NNzjmemqz%3A&cpt=1458994407739&aff_trace_key=cf835df6ec544bdfac2729d2d29dd71e-1458994407739-09823-NNzjmemqz Αξιόπιστο το site? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Σκέφτομαι κι εγώ να το πάρω από vickmall, αλλά βρήκα και από ali (και τρισαλι???) http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-2-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-FDD-LTE-4G-5-5-MIUI/609089_32436219566.html?aff_platform=aaf&sk=NNzjmemqz%3A&cpt=1458994407739&aff_trace_key=cf835df6ec544bdfac2729d2d29dd71e-1458994407739-09823-NNzjmemqz Αξιόπιστο το site? Αξιόπιστο, αλλά δε μπορείς να πληρώσεις με Paypal. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts