Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αυτα ειναι.

Μη τους πεις τιποτα.

Οταν με το καλο ερθουν, τα σεταρεις οπως θες ;)

ΟΚ, ευχαριστώ....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

]Παιδιά καλησπέρα, είμαι με την τελευταια dev. Ένα παράδοξο που παρατήρησα σήμερα τυχαία. Μετά από 4 ώρες πάρα κάτι χρήσης στο 16% , έβγαλα την μπαταρία και έβαλα την ανταλλακτική. Έφτασα την ανταλλακτική στο 39% και αφού σκάλιζα τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σημειώσεις η συσκευή έσβησε τελείως. Την ανοίγω και ξανά σβήνει. Φαντάστηκα ότι θα είναι η μπαταρία, οπότε και έβαλα την γνήσια που είχε 16% και το θαύμα έγινε. Είχε φτάσει στο 41%. Πως εξηγείται αυτό; Έχει δοκιμάσει κανείς με δύο μπαταρίες κάτι τέτοιο;

Επιπλέον, ο λόγος που έσβηνε ήταν ότι είχα αλλάξει τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σημειώσεις, στις προβολή ειδοποιήσεων, προτεραιότητα (on), ανδυόμενες ειδοποιήσεις (on), εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος (on).

Είναι αυτό ακριβώς που αναφέρεις. Κάνεις back up τα πάντα από την συσκευή σου, ότι έχεις μέσα δηλαδή.

Φαντάζομαι δεν περιέχει μέσα και τα αρχεία που έχεις στο κινητό πχ εικόνες, βίντεο και ήχους, σωστά; Γιατί το backup από TWRP μου βγαίνει ~5.5GB και στο τηλέφωνο είναι γεμάτα 27 GB :p

Λοιπόν, ακολούθησα τις οδηγίες στον οδηγό με τη διαφορά ότι (όπως έλεγε) επειδή δεν είχα παλαιότερη έκδοση xposed, το εγκατέστησα χωρίς wipes ούτε πριν ούτε μετά και δεν πέρασα ούτε το superSU. (Δηλαδή στην ουσία μόνο το zip του xposed έκανα εγκατάσταση από TWRP). Δουλεύει, αλλά έχω ένα θέμα. Πέρασα το module που σου επιτρέπει να ρυθμίζεις ξεχωριστά τον ήχο ειδοποιήσεων και κλήσεων, αλλά όταν πάω από τις ρυθμίσεις ήχων το κινητό σταματάει να ανταποκρίνεται και μου εμφανίζει ένα παράθυρο που λέει ότι "το στοιχείο ρυθμιστικές σταμάτησε να λειτουργεί" και με παροτρύνει να το κλείσω. Και όσες φορές κι αν το κάνω πάντα κολλάει. Φταίει που δεν πέρασα το superSU;

Μετα απο μια επανεκκινηση, δεν μου αναγνωριζει τον κωδικο στην καρτα sim οσες φορες και αν τον βαλω,δεν μπαινει στο android.Την εβαλα στο σλοτ 2 και λειτουργησε μερικες μερες.Οταν ομως εκανα ξανα επανεκκινηση παλι τα ιδια.Δεν την αναγνωριζει σε κανενα slot....sos

Μετα απο μια επανεκκινηση, δεν μου αναγνωριζει τον κωδικο στην καρτα sim οσες φορες και αν τον βαλω,δεν μπαινει στο android.Την εβαλα στο σλοτ 2 και λειτουργησε μερικες μερες.Οταν ομως εκανα ξανα επανεκκινηση παλι τα ιδια.Δεν την αναγνωριζει σε κανενα slot....sos
Μήπως έχεις την λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη;

Εάν κάνεις επανεκκίνηση ενώ έχεις την λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη τότε σου λέει πως ο κωδικός της SIM είναι λάθος.

καλησπερα ειμαι ετοιμος να βαλω την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.1.0 ηθελα να ρωτησω αν εχει ραδιοφωνο

Ερώτηση : πως εφαρμοζω θέμα lockscreen? Βρήκα διάφορους οδηγούς αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω καλά. Κάποια ιδεα/βοήθεια?
Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε !

εχω βρει αυτο.http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-2-Dual-4G-5_5-inch-32GB-MTK-X10-2_2GHz-Octa-core-Smartphone-p-992914.html

ειναι το ιδιο?γιατι εχει αλλα χαρακτηριστικα βλεπω.σκεφτομαι να το αγορασω αλλα εχω μπερδευτει με τις εκδοσεις που εχει

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

το fdd που γραφει ειναι μονο για το 4 g της κινας η πιανει και εδω?καπως ετσι νομιζω οτι κατι ισχυε

το fdd πιανει κανονικα 4g εδω.

το td ειναι που θελει "πειραγμα"

παντα προτεινω αγορα του fdd για να παιζει αψογα!

το fdd πιανει κανονικα 4g εδω.

το td ειναι που θελει "πειραγμα"

παντα προτεινω αγορα του fdd για να παιζει αψογα!

ωραια.οποτε το παραγγελνω και αρχιζω διαβασμα να δω τι μπορω να του κανω μιας και ερχομαι απο το coolpad f1 που επαιζαν παρα πολλα πειραγματα και υποστηριξη απο το φορουμ.πιστευω οτι και αυτο εχει αρκετη υποστηριξη απο εδω

απο το βικμολ θα το παρεις; (το προτεινω, οπως και πολλοι εδω μεσα!!)

ενα βλεφαρο στο τοπικ και θα καταλαβεις ;)

επισης και στην ελληνικη κοινοτητα της miui θα βρεις πολυ πραμα!!!

οχι.απο bangood.εχω παρει αρκετα απο εκει και δεν ειχα προβλημα.

αντε με το καλο!

λογικα θα παραλαβεις συντομα!!!

ευχαριστω.πιστευω σε καμια 10ρια μερες να το εχω.αλλο ενα που ειχα παρει για τον ανηψιο μου δεν ειχε αργησει.ευχαριστω για τις πληροφοριες

Καλησπέρα παιδιά. 2 ερωτήσεις..

Xposed μπαίνει; αν ναι πως;

Το greenify κάθε λίγο και λιγάκι όταν πατάω να κάνει sleep με πάει συνέχεια στο accessibility να το ενεργοποιήσω... Το κάνω αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια....

Για το xposed διαβασε εδω φιλε μου!ποια ρομ εχεις?

http://en.miui.com/thread-182209-1-1.html

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

ωραια.οποτε το παραγγελνω και αρχιζω διαβασμα να δω τι μπορω να του κανω μιας και ερχομαι απο το coolpad f1 που επαιζαν παρα πολλα πειραγματα και υποστηριξη απο το φορουμ.πιστευω οτι και αυτο εχει αρκετη υποστηριξη απο εδω

Είμαστε αρκετοί Coolpad-ακηδες εδώ... :)

Θα δεις ότι η κοινότητα θα σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς!

Έχει κανείς θέμα με Moto 360? Είμαι με τελευταία ελληνική stable και από χθες δεν συνδέεται με τίποτα. Δούλευε κανονικά περίπου μία εβδομάδα και απο χθες τίποτα. Τσεκαρα όλα τα permissions autostarts κλπ έκανα wipe caches από recovery έβαλα έβγαλα Android wear αλλά τίποτα. Το ίδιο μου έκανε και στις Cm και ήταν ενας λόγος να γυρίσω σε Miui.

Σκέφτομαι κι εγώ να το πάρω από vickmall, αλλά βρήκα και από ali (και τρισαλι???)

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-2-MTK6795-Helio-X10-Octa-Core-FDD-LTE-4G-5-5-MIUI/609089_32436219566.html?aff_platform=aaf&sk=NNzjmemqz%3A&cpt=1458994407739&aff_trace_key=cf835df6ec544bdfac2729d2d29dd71e-1458994407739-09823-NNzjmemqz

Αξιόπιστο το site?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Αξιόπιστο, αλλά δε μπορείς να πληρώσεις με Paypal.

Αυτά...