mclound Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλημέρα! Αν προσέξεις δεν χρησιμοποίησα εγώ τον όρο "λάθος". Το ξέρω ότι δεν είναι λάθος. Απλά μία τροποποίηση προτεινα. Το έκανα αυτό με το messenger αλλά παλι δεν ανάβει η οθονη. Μόνο ηχητική ειδοποίηση και λεντακι. Settings->Lock screen-> Wake lock screen for notifications. Αυτό θέλεις; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caeser Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλημέρα! Αν προσέξεις δεν χρησιμοποίησα εγώ τον όρο "λάθος". Το ξέρω ότι δεν είναι λάθος. Απλά μία τροποποίηση προτεινα. Το έκανα αυτό με το messenger αλλά παλι δεν ανάβει η οθονη. Μόνο ηχητική ειδοποίηση και λεντακι. Την τροποποίηση που πρότεινες σχολιάσα και εγώ λέγοντας ότι είναι περιττή και χρονοβόρα! Η ουσία είναι ίδια ομως! :D Για το πρόβλημα με το Messenger μήπως φταίει η ρομ? Το είχες πάντα ή παρουσιάστηκε πρόσφατα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις? Κάνε και ένα καθαρισμό δεδομένων της συγκεκριμένης εφαρμογής και δες πως θα πάει με την νέα αναβάθμιση που θα κάνεις... Με τις GTV Developer roms που φοράω στις συσκευές μου και με τις ρυθμίσεις που είπαμε, δεν το έχω το πρόβλημα. Επίσης ρίξε και μια ματιά στο Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Διαχείριση Ειδοποιήσεων-->Messanger-->Το "αναδυόμενες ειδοποιήσεις" και το "εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος" να είναι ΟΝ (πορτοκαλί) Παράθεση Proud Member of Xiaomi Miui Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Άστο, άνοιξε το Dolby atmos και η ένταση θα τριπλασιαστει. Για να κάνεις μια σύγκριση μεταξύ 2 πραγμάτων πρέπει να έχεις δοκιμάσει και τα 2. Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω πως δεν έχεις δοκιμάσει viper4android. Λοιπόν, δοκίμασα το dolby atmos και η διαφορά είναι χαοτική (υπέρ του viper4android). Το viper δεν δίνει μόνο ένταση, δίνει απίστευτη λεπτομέρεια στον ήχο. Αν ακούς μουσική από το κινητό αξίζει να το δοκιμάσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Για να κάνεις μια σύγκριση μεταξύ 2 πραγμάτων πρέπει να έχεις δοκιμάσει και τα 2. Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω πως δεν έχεις δοκιμάσει viper4android. Λοιπόν, δοκίμασα το dolby atmos και η διαφορά είναι χαοτική (υπέρ του viper4android). Το viper δεν δίνει μόνο ένταση, δίνει απίστευτη λεπτομέρεια στον ήχο. Αν ακούς μουσική από το κινητό αξίζει να το δοκιμάσεις... Είχα και το viper for android σε άλλο κινητό, να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ποτέ διαφορά, μόνο άπειρες ρυθμίσεις είχε. Τεσπα, το Dolby atmos σίγουρα δίνει τεράστια ένταση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Είχα και το viper for android σε άλλο κινητό, να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ποτέ διαφορά, μόνο άπειρες ρυθμίσεις είχε. Τεσπα, το Dolby atmos σίγουρα δίνει τεράστια ένταση Που βρίσκουμε το Dolby atmos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Είναι εγκατεστημένο στις τελευταίες ελληνικές Ρομ. Αλλιώς θέλει root και δεν ξέρω τα περαιτέρω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Είναι εγκατεστημένο στις τελευταίες ελληνικές Ρομ. Αλλιώς θέλει root και δεν ξέρω τα περαιτέρω Ok.Εχω την 7.2.1 και δεν το εβλεπα καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ok.Εχω την 7.2.1 και δεν το εβλεπα καπου. Με μία εύρεση στο Google καί κυρίως στο XDA θά στο βγάλει φάτσα κάρτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 1. ο εσωτερικός χώρος είναι ένας. εσύ αν θες προσθέτεις και μια κάρτα sd για έξτρα χώρο. 2. το + είναι πιο λεπτό, ναι το + έπρεπε να πάρεις αλλά και το απλό μια χαρά κάνει την δουλειά του. 3.ναι μέσω twrp θα περνάς ότι θες. καλό είναι όταν αλλάζεις ρομ να κάνεις καθαρές εγκαταστάσεις. Διαφωνώ στο 3 εν μέρει. Εννοώντας ότι όταν περνάς από developers rom ξανά σε developers, δεν χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση μόνο wipe cache, dalvik. Εάν όμως είσαι πολύ πίσω και πας να βάλεις μια αρκετά νεότερη ίσως και να το χρειαστείς, εάν την βάλεις και δεις προβληματάκια. Εάν θες να πας από devs σε οτιδήποτε άλλο ΝΑΙ θέλει καθαρή, εάν θες να πας σε προηγούμενη devs από αυτή που είσαι (devs) ΝΑΙ θέλει καθαρή εγκατάσταση. Και δράττομαι της ευκαιρίας, να αναφέρω ότι εάν θέλετε να κάνετε καθαρές εγκαταστάσεις να το κάνετε μέσω twrp recovery. Έχω ακολουθήσει το miflash οδηγό και δεν είχα θέμα με τις κινέζικες εφαρμογές. Και στην τελική όπως αναφέρουν και νωρίτερα άλλα παιδιά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τις ξεφορτώνεσαι μέσω απεγκατάστασης. Τώρα όσον αφορά την μπαταρία έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κινητό που να δουλεύει το 4G όλη μέρα ή να είναι ανοιχτό και να μην ρουφάει μπαταρία; Δεν ξέρω, δεν έχω σχέση με iphone ή πανάκριβα κινητά, γνωρίζετε εάν τους κρατά περισσότερο απ' το δικό μας κινητό; H σύγκριση μου έχει να κάνει από κοντά με LG G3 και όχι δεν κρατά παραπάνω από μια μέρα. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την τροποποίηση που πρότεινες σχολιάσα και εγώ λέγοντας ότι είναι περιττή και χρονοβόρα! Η ουσία είναι ίδια ομως! :D Για το πρόβλημα με το Messenger μήπως φταίει η ρομ? Το είχες πάντα ή παρουσιάστηκε πρόσφατα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις? Κάνε και ένα καθαρισμό δεδομένων της συγκεκριμένης εφαρμογής και δες πως θα πάει με την νέα αναβάθμιση που θα κάνεις... Με τις GTV Developer roms που φοράω στις συσκευές μου και με τις ρυθμίσεις που είπαμε, δεν το έχω το πρόβλημα. Επίσης ρίξε και μια ματιά στο Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Διαχείριση Ειδοποιήσεων-->Messanger-->Το "αναδυόμενες ειδοποιήσεις" και το "εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος" να είναι ΟΝ (πορτοκαλί) Συμφωνώ απόλυτα με τον caeser εάν κάνεις ότι λέει παραπάνω. Ένας καθαρισμός της εφαρμογής θα σε βοηθήσει να δεις εάν έχεις σωστά αποτελέσματα. Και όσον αφορά για την ρομ. Σε ποια ήσουν; πως έκανες την εγκατάσταση; Παίζουν πολλά ρόλο. Και όταν παίρνουμε το κινητό μας, ας κάνουμε την καθαρή εγκατάσταση με flash tool και βάλτε μετά ότι θέλετε. Εκεί θα είστε σίγουροι ότι ρομ έχετε βάλει, είναι δική της καθαρά bug. ερώτηση: μου εμφανίζει συνέχεια τα tracks του music player στα notifications - settings μπαρα μπορούμε επιτέλους να το βγάλουμε κάπως; Σε τι ρομ είσαι; Εγώ έχω την stable 7.2 όταν βάζω μουσική και μετά κάνω εκκαθάριση εφαρμογών, φεύγουν τα tracks και μένει ανενεργή η μπάρα. Καλησπέρα την περασα εχθες στο ενα απο τα δυο RN2 που παρελαβα πριν μια εβδομαδα. Ειναι νωρις ακομα για να εχω αποψη την οποια συνταμα θα αναρτησω. Σε γενιες γραμμες δεν εχει κολησει καθολου. Το μονο που μπορεις να καταλογισεις στα αρνητικα του τηλ/νου ειναι η διαρκεια της μπαταριας (σε σχεση με την χρηση που ανει ο αθενας παντα). Αυτο που εχω εντοπισει ειναι: ταχυτατη πτωση με το 4G (ειναι ολη μερα ανοιχτο) ταχυτατη πτωση με τα παιχνιδια (λογικο θα ελεγα) Αυτο που θα βοηθουσε πιστευω θα ηταν η απενεργοποιηση εφαρμογων που τρεχουν "background" ενω δεν χρειαζεται. Το θεμα ειναι ποιες ειναι αυτες που θα μπορουσαν να απενεργοποιηθουν. Ααααα και ΖΑΦΕΙΡΑ ακολούθησα την συμβουλή σου και δεν περασα CM τουλαχιστον να περαασει λιγος καιρος να δω γενικοτερη συμπεριφορα.:) Σου έγραψα συγκεκριμένα σε σένα φίλε μου στην αρχή του ποστ μου για την μπαταρία και τι άποψη έχω. Για παιχνίδια δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν πολυπαίζω, αλλά μιλάμε για παιχνίδια. Μετά για την ρομ, θεωρώ ότι η miui ταιριάζει απόλυτα στο κινητό. Αλλά καταλαβαίνω ότι σε πολλά παιδιά τους αρέσει να τεστάρουν διάφορες, αλλά πάλι εδώ γυρίζουν:lol: Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εγώ έγραψα ότι είναι λάθος.Και το έγραψα γιατί έκανα απεγκατασταση τις κινεζικές εφαρμογές και δεν μου άνοιγε το κέντρο ασφαλείας. Αλλά δεν έφταιγε αυτό. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και μετά άνοιγε κανονικά.Άρα λάθος έκανα εγώ.Απλά στον οδηγό μπορούσε να αναγράφεται για τις εφαρμογές πως μπορούμε να τις βγάλουμε χωρίς πρόβλημα.Για τους άσχετους όπως εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Γενικά αν μια εφαρμογή μπορείς να την απεγκαταστησεις, δηλαδή με τον κανονικο τροπο προς τα πάνω, τότε δεν θα υπαρξουν προβλήματα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εγώ έγραψα ότι είναι λάθος.Και το έγραψα γιατί έκανα απεγκατασταση τις κινεζικές εφαρμογές και δεν μου άνοιγε το κέντρο ασφαλείας. Αλλά δεν έφταιγε αυτό. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και μετά άνοιγε κανονικά.Άρα λάθος έκανα εγώ.Απλά στον οδηγό μπορούσε να αναγράφεται για τις εφαρμογές πως μπορούμε να τις βγάλουμε χωρίς πρόβλημα.Για τους άσχετους όπως εγώ. Μπορείς αν έχεις χρόνο να αναφερεις αναλυτικά για ποιες εφαρμογές μιλάς και σε ποιά rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αυτη το καπακι μπαταριας λεει τπτ παιδια? http://www.ebay.co.uk/itm/191592463053?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=490761628635&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μπορείς αν έχεις χρόνο να αναφερεις αναλυτικά για ποιες εφαρμογές μιλάς και σε ποιά rom? Χρονο εχω,κινεζικα δεν ξερω.:lol: Για την διαδικασια λεω τις καθαρης εγκαταστασης απο miuigr.Βαζουμαι σαν βαση την fastboot rom.Αυτη αφηνει μερικες κινεζικες εφαρμογες.Εγω προσπαθουσα να βαλω την τελευταια stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Την τροποποίηση που πρότεινες σχολιάσα και εγώ λέγοντας ότι είναι περιττή και χρονοβόρα! Η ουσία είναι ίδια ομως! :D Για το πρόβλημα με το Messenger μήπως φταίει η ρομ? Το είχες πάντα ή παρουσιάστηκε πρόσφατα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις? Κάνε και ένα καθαρισμό δεδομένων της συγκεκριμένης εφαρμογής και δες πως θα πάει με την νέα αναβάθμιση που θα κάνεις... Με τις GTV Developer roms που φοράω στις συσκευές μου και με τις ρυθμίσεις που είπαμε, δεν το έχω το πρόβλημα. Επίσης ρίξε και μια ματιά στο Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Διαχείριση Ειδοποιήσεων-->Messanger-->Το "αναδυόμενες ειδοποιήσεις" και το "εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος" να είναι ΟΝ (πορτοκαλί) Συμφωνώ απόλυτα με τον caeser εάν κάνεις ότι λέει παραπάνω. Ένας καθαρισμός της εφαρμογής θα σε βοηθήσει να δεις εάν έχεις σωστά αποτελέσματα. Και όσον αφορά για την ρομ. Σε ποια ήσουν; πως έκανες την εγκατάσταση; Παίζουν πολλά ρόλο. Και όταν παίρνουμε το κινητό μας, ας κάνουμε την καθαρή εγκατάσταση με flash tool και βάλτε μετά ότι θέλετε. Εκεί θα είστε σίγουροι ότι ρομ έχετε βάλει, είναι δική της καθαρά bug. Τελικά ήταν η ρύθμιση από την γραμμή ειδοποίησης. Εγώ φταίω που το ΜIUI έχει 156516565 ρυθμίσεις;; :lol: Καθαρή εγκατάσταση είμαι Ζαφείρα με 7.2.1 stable ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Χρονο εχω,κινεζικα δεν ξερω.:lol: Για την διαδικασια λεω τις καθαρης εγκαταστασης απο miuigr.Βαζουμαι σαν βαση την fastboot rom.Αυτη αφηνει μερικες κινεζικες εφαρμογες.Εγω προσπαθουσα να βαλω την τελευταια stable. Όταν το κινητό το στησεις από αρχή, στο τέλος δεν αφήνει κινεζικες εφαρμογές! Εκτός εάν λες το mihome,που στην ουσία έχει σχέση με τον launcher τις miui.Έτσι η διαγραφή τού δημιουργεί μετά θέματα. Είσαι ίσως ο μόνος που παρουσιάζει αντίστοιχο θέμα εδώ και γι'αυτο ρωτησα. Κοίτα, ο οδηγός δεν είναι λαθος,άλλα όπως λες για κάποιους πού τα δουλεύουν ίσως για πρώτη φορά θα χρειαστούν μερικές έξτρα υποδείξεις. Λογικό μετά από νέα "καθαρή" εγκατάσταση, όπως συνήθως λέγεται, να χάνεις τα πάντα που είχες πριν. Έτσι αν θες ,όπως λες να έχεις rom χωρίς κινεζιες,ξεκίνησε είτε από αρχή,και αφού έχεις τώρα twrp recovery περνά την stable ROM από εκεί. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10569-TWRP-%CE%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B1-Wipes-video/ Αυτός είναι ο εύκολος τρόπος, ο άλλος είναι να βάλεις ένα τύπου link2sd και να παγώσεις οτι εφαρμογές θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 το ιδιο ερρορ παιρνω και εγω φιλε μολις παω να εγκαταστησω τους drivers. Απο οτι διαβαζω ειναι θεμα του ρουτ πολυ λενε για να λυθει κλεινεις και ξανα ανοιγεις το ρουτ απο το supersu και καποτε θα δουλεψει. Επισης μια αλλη λυση που διαβασα ειναι να πας στο /system/vendor/etc και να κανεις copy το audio_effects και να το κανεις paste στο system/etc, αλλά εγώ έχω ήδη το αρχείο στο system/etc οπότε ουτε αυτο δουλεψε. Βεβαια εγώ ειμαι με cyanogenmod. Οπότε δοκίμασε και εσύ με miui και πες μου Τελικά το βρήκα. Η διαφορά με τις developer roms που είχα πριν, είναι ότι το viper4android έπαιρνε root access κατευθείαν από τη rom. Τώρα με τη stable παίρνει root access από το SuperSu. Το extra βήμα που χρειάζεται (όταν δίνεις root μέσω SuperSu) είναι το Νο2. Παρακάτω αναλυτικά οι οδηγίες εγκατάστασης: (sorry για το Αγγλικό αλλά τις έχω έτοιμες σε ενα txt file και δεν έχω χρόνο να τις μεταφράσω τώρα): 1. Root using latest SuperSu.zip 2. Go into SuperSu settings and untick 'mount namespace separation' and reboot (for driver install) 3. Open Busy Box And Install In Both /system/xbin/ & /system/bin/ 4. Enable developer options and uncheck Use Nuplayer 5. Install 'SELinux Mode Changer', give it 'root' and 'auto start' access 6. Change to permissive mode with SELinux Mode Changer 7. Install 'Viper4Android', give it 'root' and 'auto start' access 8. Open Viper4Android and under settings switch FX Compatible mode to Compatible 9. Install driver and reboot 10.If you use PowerAmp enable MusicFX under Settings> Audio> Advanced Tweaks and turn it ON in Tone/Volume. Also, switch OFF the Equ, Tone and Limit under Tone/Volume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αν μας ελεγες και τι ρυθμισεις κανεις ακριβως θα ηταν σούπερ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Χρονο εχω,κινεζικα δεν ξερω.:lol: Για την διαδικασια λεω τις καθαρης εγκαταστασης απο miuigr.Βαζουμαι σαν βαση την fastboot rom.Αυτη αφηνει μερικες κινεζικες εφαρμογες.Εγω προσπαθουσα να βαλω την τελευταια stable. Aν και σου απάντησαν, μετά την fastboot που βάζεις, κάνεις factory reset και μπαίνεις στο twrp recovery και ξανά factory reset κλπ. Το είχα αναφέρει και σε προηγούμενο πόστ μου -->#8378 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6605180#post6605180 Eάν τα είχες κάνει έτσι, τότε δεν θα είχες κινέζικες εφαρμογές 100%. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Aν και σου απάντησαν, μετά την fastboot που βάζεις, κάνεις factory reset και μπαίνεις στο twrp recovery και ξανά factory reset κλπ. Το είχα αναφέρει και σε προηγούμενο πόστ μου -->#8378 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6605180#post6605180 Eάν τα είχες κάνει έτσι, τότε δεν θα είχες κινέζικες εφαρμογές 100%. Ζαφειρα τα κατάφερα. Το έκανα όπως έπρεπε. Απλά απαντώ στις ερωτήσεις για να βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αν μας ελεγες και τι ρυθμισεις κανεις ακριβως θα ηταν σούπερ!!! Κατέβασε το παρακατω zip. Κάντο extract στην εσωτερικη sd του τηλεφωνου στο φάκελο 'ViPER4Android\Profile\'. Μετά κάνε load το προφίλ (έχω ρυθμίσει μόνο ήχο για ακουστικά). Περιμένω εντυπώσεις... https://drive.google.com/file/d/0B86OsnzLlycjNWdIbDVGQTFxSXM/view?usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ζαφειρα τα κατάφερα. Το έκανα όπως έπρεπε. Απλά απαντώ στις ερωτήσεις για να βοηθήσω. Με λίγα λόγια κάτι εχανες στις . . . οδηγίες είτε από την "παρτιτούρα" που υπάρχει στην αρχή είτε σε ότι έλεγαν οι φίλοι εδώ. Άρα πριν κάνεις κάτι μελέτησε το λίγο παραπάνω.;) καί πότε μην βιαζεσαι!! Κάνεις δεν γεννήθηκε με τις απαιτούμενες γνώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ερώτηση δικιά μου τώρα Χρησιμοποιώ μια εφαρμογή που αποθηκεύω καθημερινά το backup των δεδομένων στο dropbox για να το κατεβάζω και απο όλες τις άλλες συσκευές. Κάθε φορά όμως που πατάω να το σώσω και διαλέγω εφαρμογή που θα το κανει share βασικά, κάθε φορά πατάω dropbox μαζί με την επιλογή να θυμάται την επιλογή μου και κάθε φορά με ξαναρωταει σε ποια εφαρμογή να κάνει share. Γιατί δεν κρατάει την επιλογή μου; Σε αντίστοιχη διαδικασία από άλλη συσκευή, την εχει κρατησει, γι'αυτο το ποσταρω εδώ. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, έχει συγκρίνει κάνεις τον browser της xiaomi με το Chrome παράδειγμα να δει διαφορές??? Σαν να σέρνεται το δικό του ή μου φαίνεται??? Ξέρει κανείς κανένα τεσταρισμα για αυτό η κανένα τρόπο βελτίωσης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caeser Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τελικά ήταν η ρύθμιση από την γραμμή ειδοποίησης. Εγώ φταίω που το ΜIUI έχει 156516565 ρυθμίσεις;; :lol: Καθαρή εγκατάσταση είμαι Ζαφείρα με 7.2.1 stable ελληνική. H Miui όντως έχει 156516565 ρυθμίσεις, επειδή είναι 156516565 φορές πιό παραμετροποιήσιμη από το stock Android, που δεν λέω αποτελεί τη βάση της Miui, αλλά σε ΣΚΟΤΩΝΕΙ απο την ανία βρε αδελφέ!! Η Miui ...ΠΟΤΕ!!:lol: Παράθεση Proud Member of Xiaomi Miui Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts