Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονο με το πιστολακι αμα τα ξεκολλησεις η με καμια καρφιτσα.λεω τωρα..

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eιπα μια σκεψη μηπως πετυχει!!χεχε!!Οταν σου ερθει το ανταλλακτικο δοκιμασε το αμα θες!! :)

Καλησπέρα,

Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη εάν έχει ήδη απαντηθεί το ερώτημά μου, αλλά το thread είναι τεράστιο. Στο ερώτημα:

Λόγω κουπονιού που έχω, προτιμώ να κάνω την αγορά από το geekbuying. Ποια από τις δύο εκδόσεις πρέπει να επιλέξω;

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Standard-4G-Smartphone-5-5-Inch-FHD-Screen-2GB-16GB-64bit-Helio-X10-Octa-Core-3060mAh-13-0MP---White-354977.html

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-4G-Smartphone-5-5-Inch-FHD-Screen-2GB-16GB-64bit-Helio-X10-Octa-Core-MIUI-V7-3060mAh-13-0MP---Gray-351517.html

Υποτίθεται ότι η δεύτερη κι ακριβότερη είναι η έκδοση FDD-LTE, αλλά δε βλέπω διαφορές στις μπάντες του 4G ανάμεσα στις δύο εκδόσεις. Έχει αγοράσει κανείς την πρώτη έκδοση;

Ευχαριστώ πολύ!

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

Παρ το από εδω για να μην έχεις ατυχίες.

Τώρα το έχεις αφήσει ως έχει ή έκανες τιποτα? Σκέφτομαι να το πάω να του ρίξει κανείς καμμία ματιά αλλά θα βγάλω άκρη?

Σκεφτομαι να το φτιάξω μόνος, υπάρχουν βιντεάκια στο YouTube, και αν πιάνουν λίγο τα χέρια κάποιου πιστεύω δεν είναι πολύ δύσκολο. αλλά υπάρχουν μαγαζιά που αναλαμβάνουν, απλά δεν γνωρίζω κάποιον που να το έχει πάει.

Καλησπερα,

Θα ήθελα να ρωτησω κάτι,

Εδώ και μερικές ημέρες έχω το κιν αυτό,

Το πήρα από vickmal,

Τώρα δεν μπορώ να δω οτετν

Αν περάσω κάποια άλλη ρομ από την ελληνική κοινότητα θα έχω; Αν οχί ποια θα πρέπει να περασω:; Ευχαριστώ

Καλησπερα,

Θα ήθελα να ρωτησω κάτι,

Εδώ και μερικές ημέρες έχω το κιν αυτό,

Το πήρα από vickmal,

Τώρα δεν μπορώ να δω οτετν

Αν περάσω κάποια άλλη ρομ από την ελληνική κοινότητα θα έχω; Αν οχί ποια θα πρέπει να περασω:; Ευχαριστώ

Έχεις ενεργοποίηση κάποιο πρόγραμμα ίντερνετ στη cosmote;;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Όχι, στο σπίτι το θέλω για χαλάρωση πριν το ύπνο..

Για να δουλέψει πρέπει στην κάρτα κοσμοτε να έχεις ενεργοποίησει κάποιο πακέτο και ας μπαίνεις απο wifi . Έχει αλλάξει

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Καλημέρες! Δυο γρήγορες ερωτησούλες:

1) Εκτός των features κάθε μιας, ποιές είναι οι διαφορές από την 6.3.10 με την 7.2.1? Θέλω να πω, η πρώτη ακολουθεί σειρά με βάση την ημερομηνία. Η δεύτερη τι είναι; Μήπως οι ROMs με σειρές την ημερομηνία είναι καθαρά του greek community της xiaomi, ενώ οι 7.2.x είναι από τη μαμά xiaomi?

2) Έβαλα την GTV 6.3.10 χθες και δεν ξέρω τι κάνει το εικονίδιο επάνω δεξιά στην οθόνη κλειδώματος. Το πατάω, αρχίζει να γυρίζει τα "πέταλα" και νεκρώνει η οθόνη (δεν ακούει touch) παρά μόνο κατεβαίνει το notification bar. Πολύ χρηστικό :)

Αυτά...

Πολλες καλημερες.Μολις παρελαβα το xiaomi redmi note 2 prime 32gb.

Εχω μια micro sd samsung evo+ 64gb ολοκαινουργια.Την βαζω μεσα αλλα δεν την αναγνωριζει.

Θελει καποιο ιδιαιτερο format η καποιο αλλο κολπο???

Ευχαριστω εκ των προτερω, Κωστας

Πολλες καλημερες.Μολις παρελαβα το xiaomi redmi note 2 prime 32gb.

Εχω μια micro sd samsung evo+ 64gb ολοκαινουργια.Την βαζω μεσα αλλα δεν την αναγνωριζει.

Θελει καποιο ιδιαιτερο format η καποιο αλλο κολπο???

Ευχαριστω εκ των προτερω, Κωστας

Κάνε τη ένα format σε PC πρώτα με fat32 system.

Αυτά...

Ναι βρε, εκεί πήγα. Δεν έχω τέτοια επιλογή...

δες εδώ: http://postimg.org/image/pim9w4ttd/

Και γω με 5.12.17 είμαι δες τι μενού εχω

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160317/2f7b0925fd9bc0946cc9e3f2cd109cc8.jpg

στις επιλογε μου γραφει: exFat και NTFS

εχω windows 10

Διαγραφη μεσα απο το κινητο κανε.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρες! Δυο γρήγορες ερωτησούλες:

1) Εκτός των features κάθε μιας, ποιές είναι οι διαφορές από την 6.3.10 με την 7.2.1? Θέλω να πω, η πρώτη ακολουθεί σειρά με βάση την ημερομηνία. Η δεύτερη τι είναι; Μήπως οι ROMs με σειρές την ημερομηνία είναι καθαρά του greek community της xiaomi, ενώ οι 7.2.x είναι από τη μαμά xiaomi?

2) Έβαλα την GTV 6.3.10 χθες και δεν ξέρω τι κάνει το εικονίδιο επάνω δεξιά στην οθόνη κλειδώματος. Το πατάω, αρχίζει να γυρίζει τα "πέταλα" και νεκρώνει η οθόνη (δεν ακούει touch) παρά μόνο κατεβαίνει το notification bar. Πολύ χρηστικό :)

1) Η 6.3.10 ειναι dev, η 7.2.1 stable

2)Εγω δεν εχω κρατησει τη default lockscreen, αλλα ξερω οτι ειναι οι ρυθμισεις της lockscreen

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Και γω με 5.12.17 είμαι δες τι μενού εχω

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160317/2f7b0925fd9bc0946cc9e3f2cd109cc8.jpg

Πάντως και με 6.3.10 που είμαι, πάλι δεν έχω τέτοια επιλογή :) Μήπως φταίει η Wind?

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαγραφη μεσα απο το κινητο κανε.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1) Η 6.3.10 ειναι dev, η 7.2.1 stable

2)Εγω δεν εχω κρατησει τη default lockscreen, αλλα ξερω οτι ειναι οι ρυθμισεις της lockscreen

Thank you!

Αυτά...

Παιδιά πολύ σύντομα, γιατί μου έχουν ζητήσει να ψάξω το συγκεκριμένο κινητό αλλά λόγω φόρτου το έχω καθυστερήσει αρκετά..

1. Αξίζει το Prime τα παραπάνω χρήματα έναντι του απλού;

2. Το άτομο για το οποίο προορίζεται χρησιμοποιεί ΠΟΛΥ την κάμερα για τις φωτογραφίες.. Πώς τα πάει;

Παιδιά πολύ σύντομα, γιατί μου έχουν ζητήσει να ψάξω το συγκεκριμένο κινητό αλλά λόγω φόρτου το έχω καθυστερήσει αρκετά..

2. Το άτομο για το οποίο προορίζεται χρησιμοποιεί ΠΟΛΥ την κάμερα για τις φωτογραφίες.. Πώς τα πάει;

Καλύτερα προτίμησε άλλο για φωτογραφία. Την μέρα είναι μια χαρά, τη νύχτα πάσχει (προσωπική άποψη). Επίσης, για φωτογραφικό κινητό πάρε καλύτερα μια SD CARD πάρα να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για το Prime.

Αυτά...

Ε στην νύχτα όλα λίγο πολύ δεν πάσχουν; :worry:

Δεν ξέρω αν βγαίνουμε όφ-τοπικ, αλλά θα είχες να προτείνεις κάτι άλλο σε αυτήν την κατηγορία;

Δεν πασχει καθολου την νυχτα!δες ενα αλμπουν απο φωτος που εχω τραβηξει με το κινητο!εχει και νυχτερινες μεσα!! :)

https://flic.kr/s/aHsknRKXsQ

https://flic.kr/s/aHskv5TzFz

1. Eάν θέλει να έχει εσωτερική μνήμη 32gb και λίγο παραπάνω χρονισμένο τον επεξεργαστή. Αυτές είναι ουσιαστικά οι διαφορές του. Εγώ επέλεξα το prime καθαρά για την μνήμη του. Και του έχω βάλει και μια 16αρα εξωτερική.

2. Τι κριτήρια έχει. Εγώ θεωρώ ότι έχει σουπερ κάμερα και μιλάω συγκεκριμένα με lg g3 μέρα έβγαζε καλύτερες και νύχτα με iphone 5 εστίαζε και έβγαλε φωτο πολύ καλύτερα. Δεν έχω άλλη σύγκριση αλλά αυτό δείχνει ότι είναι πολύ καλή η κάμερα του και μ' αρέσει επίσης πολύ και η μπροστινή του που έχει και "κολπάκια" εάν θες να ωραιοποιήσει και την φωτό σου αυτόματα.

Κάτσε έχω και φωτογραφία που είχα βγάλει προχθες το βράδυ για να δεις.

@johnnyman25 εντάξει σούπερ οι φωτογραφίες σου!!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160317/1fbef5bf546c4ca8cc180345a7bbe896.jpg

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καποια στιγμη ειχε αναφερθει ενα Xposed Module για Miui Roms.Το θυμαται κανεις να το δω λιγο μιας και περασα ξανα Miui και Xposed?

ευχαριστω zaf!!!για καποιους που λενε οτι δεν ειναι καλη η καμερα!! :)