Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

format data πατάω για full wipe?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτό που έκανα ήταν wipe τα data,system,dalvik και cache και μετά install το zip, αλλά ουδεμία ανταπόκριση!

σωστα ττο εκανες.

αρχικα καταλαβα οτι απλα το περασες απο πανω ;)

τοτε το πιο πιθανο εειναι να ειναι corrupted το zip

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σωστα ττο εκανες.

αρχικα καταλαβα οτι απλα το περασες απο πανω ;)

τοτε το πιο πιθανο εειναι να ειναι corrupted το zip

άρα το ξανακατεβάζω με την ελπίδα να μην είναι corrupted;;

Παιδια ειμαι με την ελληνικη Stable-V7.1.3.0 και θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το Greenify. Για να δουλεψει οπως ξερουμε , μετα την εγκατασταση μας ζηταει να ενεργοποιησουμε την υπηρεσια προσβασης. Αυτο που παρατηρησα ομως, ειναι οτι καθε φορα που κλεινω ολες τις ανοιχτες εφαρμογες στο τηλεφωνο (μεσω του app manager-task manager του κινητου), οταν ανοιγω το Greenify, αυτο μου ζηταει να ξαναενεργοποιησω την υπηρεσια προσβασης, γιατι αυτη με καποιο τροπο απενεργοποιειτε καθε φορα που κλεινω την εφαρμογη.. Η μονη λυση που ειδα προς το παρων, ειναι να εχω το Greenify κλειδωμενο ώστε να μην κλείνει..

Υπαρχει καποια άλλη λυση?

Βαλε την εφαρμογη στην αυτόματη έναρξη της εφαρμογής στο κέντρο ασφαλείας και δεν θαχεις προβλημα. Μπορεις να ξεκλειδωσεις το greenify μετα

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα,θα ήθελα να ρωτήσω καταρχάς αν το κινητό βγάζει εύκολα την ημέρα με χρήση wifi-browsing,επίσης αν δέχεται quick charge 2.0-ενδιαφέρομαι για τη συσκευή και βλέπω ότι κυμαίνεται η τιμή στα 115-120 ευρώ για τα 16 gb μνήμης...

Καλησπέρα παιδιά

Ήμουν περίπου δύο εβδομάδες με CM και πριν 3 μέρες γύρισα σε miui

Αυτό που βλέπω είναι ένα μικρό λαγκαρισμα όταν εναλλαζω τις εφαρμογές και δείχνει να τις ξανά φορτώνει (καθυστερεί 1-2 sec)

Επίσης σήμερα εκεί που είχα ανοιχτή μια εφαρμογή (runkeeper) όταν με κάλεσαν στο τηλ μετά κρασαρε και κόλλησε. Με αποτέλεσμα να κλείσει ή εφαρμογή και φυσικά να σταματήσει ή καταγραφή.

Με CM δεν είχε γίνει ποτέ.

Έπειτα από 1 μήνα και κάτι χρήσης, έχω να δηλώσω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το κινητό.

Αλλά υπάρχουν 2 πράγματα που με εκνευρίζουν.Αρκετά ομολογώ...

Το 1ο είναι το MIUI...:p

Και το 2ο η επιμονή της xiaomi να μη δίνει το full kernel στο κόσμο να κάνει τα μαγικά του...

1- Εντάξει έχουν κάνει καλή προσπάθεια, είναι όμορφο σα UI αλλά ως εκεί...Δε ξέρω ίσως φταίει ότι ήμουν χρόνια χρήστης HTC ,από εποχές windows mobile, και το Sense ειδικά στην android εποχή ήταν άψογο στα πάντα όλα!Όμορφο, γρήγορο, συμπαγές πάντα κοντά στο default look του καθαρού android.Mπορεί να υπολείπεται σε αρκετές custom-ιές του MIUI αλλά πάντα υπήρχαν mods,xposed κτλ κτλ.

Γενικά είμαι της άποψης πως το MIUI προσπαθεί πολύ να κάνει το εξής... IOS<--->Android και κάπου χάνουνε τη μπάλα.

Εντάξει πετάς ένα nova πάνω και στρώνει λίγο η κατάσταση στην επιφάνεια εργασίας...Στα υπόλοιπα;Ναι υπάρχουν κι άλλες rom αλλά ΟΛΕΣ έχουν προβληματάκια.Κάτι που δε το ανέχομαι.Θέλω ΟΛΑ να λειτουργούν σωστά!:)

2- Εδώ τι να πείς;Είναι δυνατόν να μη μπορούμε να βάλουμε ένα DoubleTap σε 5,5 συσκευή εν έτει 2016;Και να χρειάζεται να κάνουν petition στο φόρουμ της MIUI;Και να πείς πως δεν το υποστηρίζει ο επεξεργαστής...

Σκεφτείτε μόνο πόσους παραπάνω devs, πόσες παραπάνω roms,πόσα παραπάνω mods θα μπορούσαμε να έχουμε;:(:mad:

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα,θα ήθελα να ρωτήσω καταρχάς αν το κινητό βγάζει εύκολα την ημέρα με χρήση wifi-browsing,επίσης αν δέχεται quick charge 2.0-ενδιαφέρομαι για τη συσκευή και βλέπω ότι κυμαίνεται η τιμή στα 115-120 ευρώ για τα 16 gb μνήμης...

Αυτό εξαρτάται ανάλογα την χρήση.εάν είσαι όλη μέρα πάνω από ένα κινητό κανένα δεν τα καταφέρνει.με λογική χρήση την βγαζεις άνετα όπως και εγώ.για την φόρτιση που ρωτας ή εταιρία λέει πως την υποστηρίζει το δικό μου σε 1 ώρα και 20 λεπτά έχει φορτιστεί πληρως.

Έπειτα από 1 μήνα και κάτι χρήσης, έχω να δηλώσω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το κινητό.

Αλλά υπάρχουν 2 πράγματα που με εκνευρίζουν.Αρκετά ομολογώ...

Το 1ο είναι το MIUI...:p

Και το 2ο η επιμονή της xiaomi να μη δίνει το full kernel στο κόσμο να κάνει τα μαγικά του...

1- Εντάξει έχουν κάνει καλή προσπάθεια, είναι όμορφο σα UI αλλά ως εκεί...Δε ξέρω ίσως φταίει ότι ήμουν χρόνια χρήστης HTC ,από εποχές windows mobile, και το Sense ειδικά στην android εποχή ήταν άψογο στα πάντα όλα!Όμορφο, γρήγορο, συμπαγές πάντα κοντά στο default look του καθαρού android.Mπορεί να υπολείπεται σε αρκετές custom-ιές του MIUI αλλά πάντα υπήρχαν mods,xposed κτλ κτλ.

Γενικά είμαι της άποψης πως το MIUI προσπαθεί πολύ να κάνει το εξής... IOS<--->Android και κάπου χάνουνε τη μπάλα.

Εντάξει πετάς ένα nova πάνω και στρώνει λίγο η κατάσταση στην επιφάνεια εργασίας...Στα υπόλοιπα;Ναι υπάρχουν κι άλλες rom αλλά ΟΛΕΣ έχουν προβληματάκια.Κάτι που δε το ανέχομαι.Θέλω ΟΛΑ να λειτουργούν σωστά!:)

2- Εδώ τι να πείς;Είναι δυνατόν να μη μπορούμε να βάλουμε ένα DoubleTap σε 5,5 συσκευή εν έτει 2016;Και να χρειάζεται να κάνουν petition στο φόρουμ της MIUI;Και να πείς πως δεν το υποστηρίζει ο επεξεργαστής...

Σκεφτείτε μόνο πόσους παραπάνω devs, πόσες παραπάνω roms,πόσα παραπάνω mods θα μπορούσαμε να έχουμε;:(:mad:

Φιλε cyanogen και ξερο ψωμι...αν δεν σε ενδιαφερει το ραδιοφωνο(που παρεπτιτοντως καπως θα φτιαχνετε και αυτο χειροκινητα αλλα δεν με ενδιαφερει να ψαχτω) πηγαινεις με κλειστα ματια θα παθεις πλακα με την ταχυτητα της και εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καποιο bug

Φίλοι μου είμαι ανάμεσα στο redmi note 2 και στο redmi 3. Μπορώ να ακούσω τις γνώμες σας? Αυτή την στιγμή είμαι με redmi 1s

Ειναι απλα τα πραγματα, αν θες 5,5" παρε το note 2, αν θες 5" παρε το redmi 3. Enough said

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

παιδια πως μπορουμε να ρυθμισουμε τα permissions του playstore και των αλλων μανισιων εφαρμογων στην ελληνικη dev?

Φιλε cyanogen και ξερο ψωμι...αν δεν σε ενδιαφερει το ραδιοφωνο(που παρεπτιτοντως καπως θα φτιαχνετε και αυτο χειροκινητα αλλα δεν με ενδιαφερει να ψαχτω) πηγαινεις με κλειστα ματια θα παθεις πλακα με την ταχυτητα της και εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καποιο bug

Ποιά CM είναι ποιό ολοκληρωμένη αυτή τη περίοδο?

Ρε παιδιά έβαλα για πλάκα αυτές τις ρυθμίσεις κ περίμενα να δω πολύ μεγάλη διαφορά. Κ για να πω την αλήθεια αργεί ίσως μισο δευτ στο φειςμπουκ να εμφανίσει τις εικόνες κ στα μνμ αν γράφω πολύ γρήγορα σαν να λαγκαρει. Στα παιχνίδια lonewolf που το δοκιμασα αργεί ελάχιστα παραπάνω στο loading. Μήπως δεν δουλεύει κ πολύ σωστά το tool?

Limit cores:1

Limit gpu:546

Cores:2

Frequency :806

Miui default

Edited by giorgosmessa

Καλημέρα σας, έχει ο αδερφός μου το κινητό και απο τότε που το πήρε δεν μπορεί να δει κανένα συνημμένο αρχείο απο το yahoo ούτε απο το app αλλά ούτε και απο το internet. Επίσης εχθές του έβαλα το δικό μου το micro usb και σε εμένα διαβάζει κανονικά όλα τα αρχεία ενώ σε εκείνον δεν ανοίγει κανένα. Έχει την ελληνική rom.

Υπάρχει κάποια λύση ?

Σκέφτομαι να του πω να περάσει τη multi.

Έχω ακριβώς την ίδια άποψη. Προσωπικά είμαι με CM12.1 MOKEE και έχει στρώσει η εμπειρία χρήσης του τηλεφώνου και πέραν της έλλειψης slowmotion βίντεο και clearmotion-miravision κατά τ' άλλα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Στην cm που λες, φαίνεται ο τύπος δικτύου στην στάτους μπαρ?

Cm είναι. Βάλε xposed και gravity box και θα το έχεις αυτό που λες μαζί με καμία 200αριά ακόμα mod.

εμ πως για;;; αυτο ειναι που δε ξερω να κανω... ποιο Mod το κανει αυτο;;;;

εχω ρωτησει αρκετες φορες εδω (ισως και στο θεμα του xposed) αλλα απαντηση δε πηρα

εμ πως για;;; αυτο ειναι που δε ξερω να κανω... ποιο Mod το κανει αυτο;;;;

εχω ρωτησει αρκετες φορες εδω (ισως και στο θεμα του xposed) αλλα απαντηση δε πηρα

Μα στο γράφω. Gravity box είναι το module του xposed. Έχει μέσα ένα σκασμό ρυθμίσεις.

χαιρω πολυ!

το ειχα ψαξει και δε βρηκα αυτο που ηθελα...

ξερεις συγκεκριμενα ποια επιλογη ειναι;

(βασικα ή δε μπορουσα να επιλεξω τη συγκεκριμενη ρυθμιση ή την επελεγα και δεν γινοταν τιποτα)

χαιρω πολυ!

το ειχα ψαξει και δε βρηκα αυτο που ηθελα...

ξερεις συγκεκριμενα ποια επιλογη ειναι;

(βασικα ή δε μπορουσα να επιλεξω τη συγκεκριμενη ρυθμιση ή την επελεγα και δεν γινοταν τιποτα)

Θα με κάνεις να βάλω xposed μόνο και μόνο για σένα ρε μπαγάσα! Δε θυμάμαι πως ακριβώς ήταν να σε πω την αλήθεια αλλά θα είναι στο status bar settings σαν signal bars indicator κάτι τέτοιο. Και βασικά και στα modules εάν ψάξεις θα έχει δε μπορεί.

σε λεω, ενας λογος που γυρισα σε μιυι ειναι οτι βλεπω τον τυπο δικτυου!!!!

το εχω ψαξει αρκετα, χωρις αποτελεσμα ομως