nifitsa_kakia Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μπορώ να δω ένα screenshot από τις ρυθμίσεις σου; Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μπορώ να δω ένα screenshot από τις ρυθμίσεις σου; Άλλο πάλι και αυτό....παταω για screenshot, ακούγεται να το παίρνει και μου γράφει αδύνατη ή αποθήκευση του στιγμιότυπου, ο απόθηκευτικος χώρος ενδέχεται να βρίσκεται σε χρηση.! Τι φάση; Στις δικές σου ρυθμίσεις πάνω και κάτω από την επιλογή γραμματοσειρά τι επιλογές έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Από πάνω είναι τα θέματα και από κάτω το μέγεθος κειμένου. Την 5.12.17 την πέρασες με καθαρή εγκατάσταση? Γιατί μάλλον προς τα κει σε κόβω.. Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Αμάν! Εμένα δεν έχει τίποτα ανάμεσα τους.... Το κινητό ήρθε με 5.12/17 από vickmall και επειδή δεν είχε το τηλεχειριστήριο κατέβασα και πέρασα από xiaomi-miui.gr ξανά την ίδια μεσω twrp κάνοντας όλα τα wipe εκτός από internal, usb otg και sd card. 5.12.17 έχεις και εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 5.12.31 έχω! Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση γιατί είναι φανερό και από το στιγμιότυπο που πήγες να τραβήξεις ότι κάτι δεν πάει καλά! Ας απαντήσει και κάποιος πιο ειδικός Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σε πρώτη φάση μπορεί κάποιος με 5.12.17 να μας πει αν υπάρχει στις ρυθμίσεις ή γραμματοσειρά και σε δεύτερη να προσπαθήσει να πάρει ένα screenshot Το αποθηκεύει; Ευχαριστώ πάντως φίλη, αν δεν βρω άκρη ίσως βάλω και εγώ την δικιά σου ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έτσι για σπάσιμο!Χαχαχαχαχαχαχααα http://postimg.org/image/tkfv2jmyt/ Γκουχου γκουχου...:p http://s22.postimg.org/b6lunle5p/Screenshot_2016_02_24_21_12_57_com_gsamlabs_bbm.jpg Mε την τελευταία dev :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σε πρώτη φάση μπορεί κάποιος με 5.12.17 να μας πει αν υπάρχει στις ρυθμίσεις ή γραμματοσειρά και σε δεύτερη να προσπαθήσει να πάρει ένα screenshot Το αποθηκεύει; Ευχαριστώ πάντως φίλη, αν δεν βρω άκρη ίσως βάλω και εγώ την δικιά σου ρομ. 5.12.17 απο miui.gr. Επιβεβαιωνω την ελλειψη "γραμματοσειρας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 5.12.17 απο miui.gr. Επιβεβαιωνω την ελλειψη "γραμματοσειρας". Screenshot παίρνεις κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σε πρώτη φάση μπορεί κάποιος με 5.12.17 να μας πει αν υπάρχει στις ρυθμίσεις ή γραμματοσειρά και σε δεύτερη να προσπαθήσει να πάρει ένα screenshot Το αποθηκεύει; Ευχαριστώ πάντως φίλη, αν δεν βρω άκρη ίσως βάλω και εγώ την δικιά σου ρομ. Με καθαρή εγκατάσταση της 5.12.17 δεν υπάρχει γραμματοσειρά στις ρυθμίσεις. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Γκουχου γκουχου...:p http://s22.postimg.org/b6lunle5p/Screenshot_2016_02_24_21_12_57_com_gsamlabs_bbm.jpg Mε την τελευταία dev :D Μη βήχεις, ήσουν με 6% ενώ εγώ με 24% όταν τράβηξα το screenshot! Άρα...! Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Screenshot παίρνεις κανονικά; Ναι, κανονικα... Vol(-) + power αλλα και απο το dropdown menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Πως διαγράφουμε το ιστορικό κλήσεων?αυτό το Αθηνα-Σαλαμινα που βγάζει σε κάθε τηλ με 210/ μπορώ να το.βγάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Οσοι ψαχνετε την αλλαγη γραμματοσειρας χαλαρωστε με το αν την εμφανιζει ή οχι στις ρυθμισεις... Απλα ανοιγετε την εφαρμογη Θεματα επιλεγετε Μειξη (αν δεν εμφανιζεται καθαριστε το cache της εφαρμογης) και απο κει ρυθμιζετε μεμονωμενα μερη του τηλεφωνου. Επιλεγετε γραμματοσειρα και στην αναζητηση ψαξτε αυτη που θελετε. Απο τις ρυθμισεις η επιλογη γραμματοσειρα απλα σε βγαζει στο μενου των Θεματων.. Επιπλεον απο κει μπορειτε να αλλαξετε εικονιδια εφαρμογων ή πληκτρολογιο τηλεφωνου ,εμφανιση μηνυματων κλπ χωρις να αλλαξετε ολο το θεμα του τηλεφωνου σας Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ναι, κανονικα... Vol(-) + power αλλα και απο το dropdown menu. Παράξενα πραγματα....Άντε οκ ή γραμματοσειρά μπορεί να προστέθηκε μετά την 5.12.17 αφού δεν την έχουν και οι υπόλοιποι αλλά το screenshot? Εντωμεταξυ στο δικό μου δεν βγάζει ούτε καν με power+volume up ή down, μόνο με το dropdown menu. Τεσπα, 2 ερωτήσεις: 1. Στην τελευταία ελληνική dev υπάρχει ή γραμματοσειρά; 2. Μπορώ να περάσω την τελευταία dev από την 5.12.17 που είμαι τώρα μέσω twrp ΧΩΡΙΣ κανένα wipe ώστε να μην στήνω τπτ ξανά από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Χωρίς κανένα wipe δεν προβλέπεται! :P Κάνεις μόνο wipe cache/dalvik χωρίς να κάνεις wipe data πρωτού και αφού περάσεις τη ρομ και δε χάνεται τίποτα...Ίσως κανα permission εφαρογής αν έχεις πειράξει κάτι.. Στην τελευταία ελληνική υπάρχει η γραμματοσειρά ναι.. Αλλά όπως είπε και ο ADISSON πιο πάνω μπορείς να την αλλάξεις και μέσα από το μενού των θεμάτων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Με προλαβε ο Leontamp... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ωραία, σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckabi Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 πρόσφατα αγόρασα και εγώ αυτό το κινητάκι. Ζήτησα και μου πρόσθεσαν ελληνικά ως γλώσσα (έπρεπε να το ζητήσω αλλιώς δεν είχε), και μου έβαλαν και google play. Έκδοση Android: 5.0.2 LRX22G MIUI version: MIUI 66.77.33.00(LHMCNCH) Stable Όλα καλά μόνο ένα πρόβλημα έχω: από τη στιγμή που το πήρα μου πετάει μηνύματα κάθε τρεις και λίγο να εγκαταστήσω εφαρμογές. Μου έχει σπάσει τα νεύρα [Recommend a very popular app, do you wanna install ? GET IT] το AVG βρίσκει μία απειλή: "Το Processor έχει ταξινομηθεί ως λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας. Αυτή η εφαρμογή προεγκαταστάθηκε από τον πάροχο του τηλεφώνου σας και δεν είναι δυνατή η κατάργησή της." Δεν ξέρω αν αυτό είναι η αιτία του κακού. Ξέρει κανεις να δώσει καμία βοήθεια, τι φταίει και τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 πρόσφατα αγόρασα και εγώ αυτό το κινητάκι. Ζήτησα και μου πρόσθεσαν ελληνικά ως γλώσσα (έπρεπε να το ζητήσω αλλιώς δεν είχε), και μου έβαλαν και google play. Έκδοση Android: 5.0.2 LRX22G MIUI version: MIUI 66.77.33.00(LHMCNCH) Stable Όλα καλά μόνο ένα πρόβλημα έχω: από τη στιγμή που το πήρα μου πετάει μηνύματα κάθε τρεις και λίγο να εγκαταστήσω εφαρμογές. Μου έχει σπάσει τα νεύρα [Recommend a very popular app, do you wanna install ? GET IT] το AVG βρίσκει μία απειλή: "Το Processor έχει ταξινομηθεί ως λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας. Αυτή η εφαρμογή προεγκαταστάθηκε από τον πάροχο του τηλεφώνου σας και δεν είναι δυνατή η κατάργησή της." Δεν ξέρω αν αυτό είναι η αιτία του κακού. Ξέρει κανεις να δώσει καμία βοήθεια, τι φταίει και τι μπορώ να κάνω; Να διαβάσεις την πρώτη σελίδα και να κάνεις clean install ή την ελληνική ή την επίσημη ROM. Αυτή που έχεις είναι modified από το Κινεζομάγαζο που το πήρες για αυτό πετάει τις διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ναι, κανονικα... Vol(-) + power αλλα και απο το dropdown menu. screenshoot βγαζει με volume down+το πληκτρο με τις τρεις παυλες το δικο μου. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 εγω σκριν σοτ παιρνω απο το redmi 1s ακομα μεσω της οθονης γρηγορων ρυθμισεων με swipe κατω εκει εχω και τον φακο επισης μπορεις και μεσω των widget να βαλεις το κουμπι σε οποια οθονη θες Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ακουω γνωμες, καλυτερη αυτονομια αναμεσα στις παρακατω τρεις? 5.12.10 dev, 5.12.17 dev, τελευταια stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkon Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Μολις τελείωσα το στήσιμο της τελευταίας stable από xiaomi.eu.θα την τεστάρω μερικές μέρες να δω πως πάει σε σχέση με την aicp. Η συγκεκριμένη έχει και ota νομίζω. Την ρουταρα με supersu και έβαλα xposed και Dolby atmos . Αντε να δούμε. Μέχρι στιγμής πάει σφαίρα. Εννοείται ότι έβαλα και greenify, amplify και redmi note 2 tool. Να ρωτήσω για dolby atmos? Φλασαρα to zip και το deep buffer remover zip και εφαγα φόλα. Δε δουλεύει τίποτα που έχει σχέση με ήχο (ακουστικό μικρόφωνο, μεγάφωνο, players τιποτα απολύτως). Το dolby κρασάρει. Ειμαι με dev 5.12.10 δεν είχα κανένα θέμα με το κινητό μέχρι τώρα. Εχω απενεργοποιήσει από developer options τον nuplayer οπως λεει το dolby atmos zip οταν φλασάρω. Έχω nandroid backup αλλά (δυστυχώς) είναι διμήνου, θέλω να αποφύγω να καταφύγω σε αυτή τη λυση. Καμιά πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Γκουχου γκουχου...:p http://s22.postimg.org/b6lunle5p/Screenshot_2016_02_24_21_12_57_com_gsamlabs_bbm.jpg Mε την τελευταία dev :D Έχεις το Prime ή το απλό; Και του έχεις πάνω και το RNote 2 tool; Μη βήχεις, ήσουν με 6% ενώ εγώ με 24% όταν τράβηξα το screenshot! Άρα...! Πολύ καλή διαχείριση, οπότε έχεις βάλει και εσύ το RN2 tool; Μάλλον για να φθάσω τόσο πρέπει να αφαιρέσω όντως το άτιμο το facebook, messenger. Με devs+ΡΝ2 Tool το καλύτερο που έχω πιάσει είναι 4.5 ώρες σχεδόν. Αλλά και πάλι ευχαριστημένη είμαι. 1,5 μέρα μου είναι αρκετό να το έχω χωρίς να είναι στην μπρίζα. Οσοι ψαχνετε την αλλαγη γραμματοσειρας χαλαρωστε με το αν την εμφανιζει ή οχι στις ρυθμισεις... Απλα ανοιγετε την εφαρμογη Θεματα επιλεγετε Μειξη (αν δεν εμφανιζεται καθαριστε το cache της εφαρμογης) και απο κει ρυθμιζετε μεμονωμενα μερη του τηλεφωνου. Επιλεγετε γραμματοσειρα και στην αναζητηση ψαξτε αυτη που θελετε. Απο τις ρυθμισεις η επιλογη γραμματοσειρα απλα σε βγαζει στο μενου των Θεματων.. Επιπλεον απο κει μπορειτε να αλλαξετε εικονιδια εφαρμογων ή πληκτρολογιο τηλεφωνου ,εμφανιση μηνυματων κλπ χωρις να αλλαξετε ολο το θεμα του τηλεφωνου σας Να προσθέσω ότι (μπορεί να το έχω αναφέρει ξανά, δεν θυμάμαι) εάν δεν σας φαίνεται η μείξη στα θέματα. Η άλλη λύση είναι να βάλετε την εφαρμογή shortcut Master Lite -> https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.shortcutmaster.lite&hl=el Kαι οδηγίες χρήσης εδώ--> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10423-Η-ΜΙΞΗ-θεμάτων-ΕΙΝΑΙ-ΕΔΩ/ Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts