Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στις ρυθμισης της αρχικης οθονης το εχει , δεν θυμαμαι πως ακριβως το λεει

Σ ευχαριστώ το βρήκα.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ζιπ που σου εδωσε η zaf εχει μεσα δυο αρχεια inf. Οπου και να το ξεζιπαρεις δεν εχει σημασια, αρκει οταν κανεις update τον driver, να του δειξεις τον φακελο αυτον με τα inf.

Εχω πεδευτει απιστευτα εχω κανει τα παντα οσα μου ειπατε και συνεχεια μου βγαζει δεν εντοπιστηκε η συγκεκριμενη ενοτητα στο αρχειο inf δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε το εχω δοκιμασει και σε αλλη θυρα usb εχω κανει ποσες επανασυνδεσεις-επανεκινησεις αλλα τιποτα :(

Εχω πεδευτει απιστευτα εχω κανει τα παντα οσα μου ειπατε και συνεχεια μου βγαζει δεν εντοπιστηκε η συγκεκριμενη ενοτητα στο αρχειο inf δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε το εχω δοκιμασει και σε αλλη θυρα usb εχω κανει ποσες επανασυνδεσεις-επανεκινησεις αλλα τιποτα :(

Εχεις ξεζιπαρεις το αρχειο καπου? Αν ναι , τα βλεπεις τα δυο inf μεσα?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Ναι το εχω ξεζιπαρει στην επιφανεια εργασειας και ειναι και τα δυο inf μεσα

Οκ. Στις ρυθμισεις του pc βλεπεις μια συσκευη αγνωστη η κατι σαν αυτο που σου περιγραφει η zaf?

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Στη διαχειρηση συσκευων βλεπω τη συσκευη διαχωρισμενη ως MTP & Redmi, κλικαρω να ενημερωσω το MTP αλλα τιποτα, το δοκιαμσα και με το redmi μηπως και..αλλα παλι τα ιδια συνεχεια το ιδιο μηνημα που ανεφερα πιο πανω

Στη διαχειρηση συσκευων βλεπω τη συσκευη διαχωρισμενη ως MTP & Redmi, κλικαρω να ενημερωσω το MTP αλλα τιποτα, το δοκιαμσα και με το redmi μηπως και..αλλα παλι τα ιδια συνεχεια το ιδιο μηνημα που ανεφερα πιο πανω

Δηλαδη αμα κανεις δεξι κλικ στο ΜΤΡ δεν σου βγαζει καποια επιλογη για ενημερωση?

Βγαζει κανονικοτατα ενημερωση το κλικαρω, επειτα παταω εγκατασταση απο μια λιστα κτλπ μετα αναζητηση για το καλυτερο προγραμμα οδηγησης σε αυτες τις θεσεις και απο κατω κλικαρω το συμπεριλιψη αυτης της θεσης στην αναζητηση, παταω αναζητηση βρισκω το φακελο τον κλικαρω και εκει που κανει αναζητηση και υποτιθετε θα το εγκαθιστουσε μου βγαζει αυτο το εκνευριστικο μηνυμα, εχω φαει το τοπο να ψαχνω αλαλ ακρη δε βρηκα ποτε μεχρι τωρα Edited by giorgosmc

Βγαζει κανονικοτατα ενημερωση το κλικαρω, επειτα παταω εγκατασταση απο μια λιστα κτλπ μετα αναζητηση για το καλυτερο προγραμμα οδηγησης σε αυτες τις θεσεις και απο κατω κλικαρω το συμπεριλιψη αυτης της θεσης στην αναζητηση, παταω αναζητηση βρισκω το φακελο τον κλικαρω και εκει που κανει αναζητηση και υποτιθετε θα το εγκαθιστουσε μου βγαζει αυτο το εκνευριστικο μηνυμα, εχω φαει το τοπο να ψαχνω αλαλ ακρη δε βρηκα ποτε μεχρι τωρα

Μην πατησεις αναζητηση για το καλυτερο προγραμμα. Αν θυμαμαι καλα τα χp πρεπει να εχουν εκει μια επιλογη have disk οταν ψαχνουν για drivers η κατι τετοιο.

Διαλεξε αυτο και μετα βρες τον φακελο με τα inf μεσα

Edit. Τι σου λεει το μηνυμα ακριβως?

Το έκανα και αυτό αν δε κάνω λάθος αλλά τίποτα, το μήνυμα λέει "ή απαιτούμενη ενότητα δε βρέθηκε στο αρχείο inf"

Το έκανα και αυτό αν δε κάνω λάθος αλλά τίποτα, το μήνυμα λέει "ή απαιτούμενη ενότητα δε βρέθηκε στο αρχείο inf"

Κανε ενα τελευταιο. Αποσυνδεσε το τηλ., πηγαινε στο φακελο με τα inf, κανε δεξι κλικ σε αυτο που σε ενδιαφερει και κανε install. Μετα συνδεσε το τηλ. να δεις. Κανε και καμμια επαννεκινηση.

Εντάξει, μιλάμε 2 σελίδες σίγουρα για το θέμα αυτό. Οπότε αυτό που σου προτείνω τελευταία είναι να απεγκαταστήσεις ότι έχεις στο πισι σου με drivers. Να τους βάλεις μέσα ξανά, μαζί με το τελευταίο φάκελο που σου έδωσα.

Πριν κάνεις όλα αυτά, κοίταξε να δεις πρώτα εάν έχεις update στα xp σου π.χ. το δικό μου είναι Service Pack 3. Και δεύτερον κατέβασε από εδώ τα windows media player, διάβασα ότι έχουν σχέση με τους mtp drivers (κάνουν εγκατάσταση mtp drivers).

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/download-windows-media-player

Και δοκίμασε μετά ξανά με τον ίδιο τρόπο. Ξέρω ότι είναι ζόρι αλλά διάβασα και εγώ αρκετά και δοκίμασα πολλούς drivers μέχρι να έχω τους παραπάνω σωστά.:)

edit: Και τέλος κάτι που δεν είναι δοκιμασμένο κατέβασε αυτό μήπως κάνει --> http://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=19153

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Τα κωλοwindows θα είναι.. Εμένα έχει σταματήσει να βλέπει το κινητό και κάθε άλλη συσκευή (windows 7), έχω καθαρίσει όλους τους εγκατεστημενους drivers, τπτ.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Το κινέζικο mi pc το βρίσκει αμέσως το κινητό

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Μια βοήθεια.... (ξαφνικα) δεν μπορώ να κατεβάσω τιποτα η να κάνω ενημερώσεις από playstore ούτε με χρήση δεδομένων ούτε με WiFi έκανα εκκαθάριση δεδομένων του playstore αλλά τίποτα...

Εχω την τελευταία dev 6.1.29

Edited by takisdo

Το κινέζικο mi pc το βρίσκει αμέσως το κινητό

σε windows xp και windows 10 δεν μου το έβρισκε.

Το πρώτο το έκανα με τους drivers που αναφέρω και το δεύτερο(10ρια) με την βοήθεια του shortcut Master.apk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παιδιά έχω ένα κουλό μετά την αναβάθμιση στην τελευταία stable.

Όταν το κάνω wifi hotspot, ότι συνδέσω πάνω του δεν παίρνει internet.

Τό έχει δει άλλος;

Φιλικά.Γιώργος.

Παιδιά έχω ένα κουλό μετά την αναβάθμιση στην τελευταία stable.

Όταν το κάνω wifi hotspot, ότι συνδέσω πάνω του δεν παίρνει internet.

Τό έχει δει άλλος;

Σε ίδιο πρόβλημα στο k3 note είχα βάλε την εφαρμογή df tethering fix και ήμουν οκ.

Καλησπέρα. Νέα χρήστης του redmi note 2 και άπειρη. Τό πήρα από vick ήρθε πολύ γρήγορα, μπλε πίσω πλευρά το 2-16 lte με Ελληνικά. Όλα υπέροχα και καταπληκτικά θα έλεγα. Και μου κάναν και μια λευκή θήκη με μαγνητάκι που κουμπώνει δώρο. Προτείνω ανεπιφύλακτα και το κατάστημα και το κινητό . Πολύ ευχαριστημένη και ενθουσιασμένη. ☺

Σε ίδιο πρόβλημα στο k3 note είχα βάλε την εφαρμογή df tethering fix και ήμουν οκ.

Δούλεψε ευχαριστώ πολύ.

Φιλικά.Γιώργος.

Καλησπέρα. Νέα χρήστης του redmi note 2 και άπειρη. Τό πήρα από vick ήρθε πολύ γρήγορα, μπλε πίσω πλευρά το 2-16 lte με Ελληνικά. Όλα υπέροχα και καταπληκτικά θα έλεγα. Και μου κάναν και μια λευκή θήκη με μαγνητάκι που κουμπώνει δώρο. Προτείνω ανεπιφύλακτα και το κατάστημα και το κινητό . Πολύ ευχαριστημένη και ενθουσιασμένη. ☺

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, μεγειά το κινητό. Θα το ευχαριστηθείς πιστεύω πολύ. Άντε να μεγαλώνει και η παρέα των γυναικών!:)

Ότι χρειαστείς και γνωρίζουμε, εδώ. Εάν έχεις απορίες καλό θα ήταν να διαβάσεις και την πρώτη σελίδα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Μια βοήθεια.... (ξαφνικα) δεν μπορώ να κατεβάσω τιποτα η να κάνω ενημερώσεις από playstore ούτε με χρήση δεδομένων ούτε με WiFi έκανα εκκαθάριση δεδομένων του playstore αλλά τίποτα...

Εχω την τελευταία dev 6.1.29

Τελικα φταιει η rom, 6.1.29

Τελικα φταιει η rom, 6.1.29

Εγω παντως τετοιο προβλημα δεν εχω με καμμια ρομ μεχρι τωρα. Μπορει να μην ειχε κατσει καλα. Εκανες downgrade?

Εγω παντως τετοιο προβλημα δεν εχω με καμμια ρομ μεχρι τωρα. Μπορει να μην ειχε κατσει καλα. Εκανες downgrade?

Εκανα και δουλεψε.... Ξανα πηγα στην 6.1.29 και δεν δουλευει